- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Mesélek furcsát: Ugye már említettem, hogy egy 4GB-os pendrájvra felrakta az ubit és több gépen is tökéletesen működött. Nos ezt a pendrájvot elajándékoztam egy barátomnak, aki ott és akkor amikor nála jártam, éppen küszködött az XP-s gépével. Nem tudott kimenni vele az internetre. Az ubis pendrájvommal pedig egyből. Szóval nekiadtam.
Gondoltam, lesz nekem jobb! Van egy 120GB-os 2,5"-os USB tárolóm, abból lehasítok 10GB-ot és felrakom rá az ubit. Meg is csináltam. Csakhogy ez már nem működik minden gépen. Csak azon, amin megcsináltam. Nah, gondoltam, hát kínlódjunk még egy kicsit. Partíció töröl és egy másik gépen újra fel rá az ubi. Talán már ki is találjátok, most meg azon megy, a többi gépemen meg nem indul el. Hát erre varrjatok gombot! Most ilyenkor mi van? Mi a különbség a 4GB-os pendrájv és a 120GB winyó között? Lehetséges, hogy az egyiket a BIOS floppynak, míg a másikat winyónak kezeli és ez adja a különbséget? Hogyan tudnám mégis leküzdeni ezt a gyakorlati akadályt?
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest