Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
Szíves elnézésed kérem ha belegázoltam a lelkivilágodba! Az én olvasatomban nem jó másra. Nem tartom felsőbbrendűnek a linuxot. De az biztos, hogy nyugodtabbak a hétköznapjaim amióta használom (8 éve). Senki sem mondta, hogy nem sebezhető. Mint írtam ha valaki akar valamit az meg is szerzi.
Másfelől az ember segíteni akar és egyúttal tanulni is. Én a véleményem, a meglátásaim és a tapasztalatiam mondom el. És ha valaki tud hozzátenni az megteszi. Azért vagyunk itt (is). Amennyiben ez Őfelségének marhaság úgy én könyörgöm bocsánatáért! Csak a fejemet ne vegye!

Ha több alkalommal elbuktál volna több 10 esetleg több 100 G adatot a sz@ros windows és windows közti ntfs kompatibilitási problémái miatt. Ha elég vírus és ad mászott volna már be a gépedre. És ha win3.1-től fogva eléget telepítettél volna akkor Te is megtiszteled a másikat azzal, hogy segíted őt és nem nevezed marhaságnak azt amit leír
Tisztelettel:
-Nagytalp-
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Warhammer 40.000
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Futás, futópályák
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest