Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Nagytalp #19418 üzenetére
Jól félreértettél engem. Meg ezek szerint én is téged. Nem baj. Így tanulunk a legjobban egymástól, ha ezeket tisztázzuk...
A segíteni akarásodat köszönöm, d ez nem mentség a buta beszédre. Képzeld, nekem sokezer forintért vásárolt programom van, amiket használok naponta és amiket nem írtak meg linuxra. Nem tudnám őket megvenni. meg virtuális környezetben sem futtatni, mert ott sem működnek!!! Mielőtt megkérdeznéd elmondom, hogy ezek videó utómunkálatok szoftverei. Nem játék egyik sem. De ha már játékkot mondtál, az azt fejlesztő szoftverek szintén nem kétforintos szoftverek és szintén nem futnak linuxon. ga érted ezt, elég ha annyit írsz: értem. Köszi!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő