Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Auratech
őstag
Elnézést a rengeteg pofázásért!
Mások okulása érdekében írtam ezt le. Sosem használtam linuxot párhuzamosan és a rejtelmeibe sem volt még időm beleásni magam. Egyszerű, de nagyszerű eszközként gondoltam használni. Az hogy most van egy szarrá babrált winyóm, és pillanatnyilag használhatatlan gépem, részben tájékozatlanságom, részben tudásom hiánya.
Én is röhögök magamon, mert ezt még tudok. Az adatok ott vannak a vinyón, de a partíciós tábla pillantnyilag elillant. Azt kell kibányásznom a ghostból és .....na mindegy.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Vicces képek
- BMW topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest