Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Marcsello31

őstag

Igen, szeretnék egy kicsit komolyabb játékokkal játszani, már ha megoldható ezen a vason, nem feltétlen szükséges nekem a fullhd, vagy atyám a 4k, nekem elég ha nem akad.
    Szia zsigomark3! Akkor a te javaslatod az lenne, hogy hagyjuk meg a lapot meg a procit, mert az nagyjából rendben volna, tudom hogy fing gyenge a videó kártyám és amit javasolsz azt megnézem mindenképp, ha jól értem egy jó videó kártyával már elmegyegetnének a gta5 szintű játékok, nem célom a 4k és a fullhd elérése nekem már azis jó ha nem szaggat csak mennyen :) nincs fullhd monitorom így nem fontos. Azt találtam ki, hogy gyüjtögetek kicsit jövőre, már ha nem visz el a vírus :D. És vennék egy ps5öt 1 év múlva vagy valami hasonlót, de addig ezzel is el lennék ha kicsit is fel lenne fejlesztve. De ahhoz képest hogy ilyen buherált vasam van egész jól megy néhány játék. De ha mostaniakkal szeretnék játszani, fejleszteni kellene, buktát meg nem akarok :D ui néha zörög a tápegységben a venti, az a portol lehet vagy kosz? :D tisztítható? :D A videókártyát megnézem köszönöm a segítségeket!

Új hozzászólás Aktív témák