Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Igen, szeretnék egy kicsit komolyabb játékokkal játszani, már ha megoldható ezen a vason, nem feltétlen szükséges nekem a fullhd, vagy atyám a 4k, nekem elég ha nem akad.
Szia zsigomark3! Akkor a te javaslatod az lenne, hogy hagyjuk meg a lapot meg a procit, mert az nagyjából rendben volna, tudom hogy fing gyenge a videó kártyám és amit javasolsz azt megnézem mindenképp, ha jól értem egy jó videó kártyával már elmegyegetnének a gta5 szintű játékok, nem célom a 4k és a fullhd elérése nekem már azis jó ha nem szaggat csak mennyen
nincs fullhd monitorom így nem fontos. Azt találtam ki, hogy gyüjtögetek kicsit jövőre, már ha nem visz el a vírus
. És vennék egy ps5öt 1 év múlva vagy valami hasonlót, de addig ezzel is el lennék ha kicsit is fel lenne fejlesztve. De ahhoz képest hogy ilyen buherált vasam van egész jól megy néhány játék. De ha mostaniakkal szeretnék játszani, fejleszteni kellene, buktát meg nem akarok
ui néha zörög a tápegységben a venti, az a portol lehet vagy kosz?
tisztítható?
A videókártyát megnézem köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
nincs fullhd monitorom így nem fontos. Azt találtam ki, hogy gyüjtögetek kicsit jövőre, már ha nem visz el a vírus
. És vennék egy ps5öt 1 év múlva vagy valami hasonlót, de addig ezzel is el lennék ha kicsit is fel lenne fejlesztve. De ahhoz képest hogy ilyen buherált vasam van egész jól megy néhány játék. De ha mostaniakkal szeretnék játszani, fejleszteni kellene, buktát meg nem akarok