- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
batyuska100 #46820 üzenetére
A TDP-jét kerestem én is, és nem találtam a gyártói oldalon, amúgy ilyesmire saccoltam, a 92-es ventivel, meg a 350G körüli súlyával.
Azért mondtam, hogy egy kis tuningot elbír talán a melegben is a hűtő, de már sokat nem szabad várni tőle. Szóval, ha magasabb órajel a cél, akkor én a helyedben a toronyhűtőt és főleg tápot cserélnék. Jó kis móka ez a tuning. Én L5408-at pörgetek, gyárilag 2,13Ghz-es, ami már nem sok, nekem gyári VID-en sikerült stabil 2,8ghz-re húzni egy 130W tdp-s hűtő társaságában, 25 fokos szobában sem megy 45 fok fölé egy órás p95 teszt alatt.De e fölé meg nem bírom húzni hiába emelek feszt, adok a ramoknak is kis tuningot.
Nonstop hibáznak a magok már korán.
Pedig láttam 3,9Ghz-en pörgő példányt is ebből a prociból.
@ IO.sys: hát már egy normálisabb HKC táp is jobb lenne, mint egy M-tech.
Egy jóféle 350-es Chieftec, FSP, Delta neadjisten Seasonic már alkalmas lenne rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest