- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsiska15
tag
Sziasztok! (nem tudom jó helyre írok-e, de remélem)
Kb. 8-9 év után lesz új PC-m, 1-2 napon belül érkezik, és nyugodtan mondhatjuk, hogy egyáltalán nem vagyok hozzáértő... azt szeretném megkérdezni, hogy muszáj/kéne-e állítani bármit a BIOS-ban? (Win10 telepítés után, gondolom)
[ MSI Mortar Max alaplapom lesz, Ryzen 5 3600 procival és G.SKILL RIPJAWS V 16GB / 3000MHZ KIT RAM-mal - a bolt összerakta a PC-t ]Többek között ez a videó volt az ami elgondolkodtatott - de az igazság az, hogy ha nem muszáj akkor nem piszkálnám (mint ahogy mondtam nem értek hozzá igazán).
A videóban pl. a proci feszültségének állítását javasolja a srác (ha jól értem csökken a hőmérséklete, növekszik az élettartama)
Illetve azt is mondja, hogy a RAM-ok órajele alapból lassúra van állítva és ezt is érdemes a megadottra állítani.. (esetemben ugye 3000)
Nem tudom, hogy ez tényleg jó ötlet-e (kell, érdemes?) és hogy nagyon elronthatok-e ezzel valamit. Azt sem, hogy a garancia hogyan viszonyul az ilyen állítgatásokhoz..Mit gondoltok ezekről? Ki tudnátok segíteni néhány válasszal, infóval?
Bocs az amatőrködés miatt, de nem nagyon szeretnék kockáztatni és igyekszem megérteni a dolgokat.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Lexus, Toyota topik
- Óra topik
- EAFC 25
- Autós topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Futás, futópályák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest