Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsiska15
tag
Sziasztok! (nem tudom jó helyre írok-e, de remélem)
Kb. 8-9 év után lesz új PC-m, 1-2 napon belül érkezik, és nyugodtan mondhatjuk, hogy egyáltalán nem vagyok hozzáértő... azt szeretném megkérdezni, hogy muszáj/kéne-e állítani bármit a BIOS-ban? (Win10 telepítés után, gondolom)
[ MSI Mortar Max alaplapom lesz, Ryzen 5 3600 procival és G.SKILL RIPJAWS V 16GB / 3000MHZ KIT RAM-mal - a bolt összerakta a PC-t ]Többek között ez a videó volt az ami elgondolkodtatott - de az igazság az, hogy ha nem muszáj akkor nem piszkálnám (mint ahogy mondtam nem értek hozzá igazán).
A videóban pl. a proci feszültségének állítását javasolja a srác (ha jól értem csökken a hőmérséklete, növekszik az élettartama)
Illetve azt is mondja, hogy a RAM-ok órajele alapból lassúra van állítva és ezt is érdemes a megadottra állítani.. (esetemben ugye 3000)
Nem tudom, hogy ez tényleg jó ötlet-e (kell, érdemes?) és hogy nagyon elronthatok-e ezzel valamit. Azt sem, hogy a garancia hogyan viszonyul az ilyen állítgatásokhoz..Mit gondoltok ezekről? Ki tudnátok segíteni néhány válasszal, infóval?

Bocs az amatőrködés miatt, de nem nagyon szeretnék kockáztatni és igyekszem megérteni a dolgokat.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi