Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
Geresics
üzenetére
Én is szakaszokra tördelem a kommentet.
Jól bevált tipp fejében valami olyasmire gondoltam, hogy aki csinálta már ezzel a típusú lappal, és procival, ad tippet, hogy "x-y" feszültség között mozogjon "y" fölé semmiképp ne menjek, stb, stb.
Szoktak imádkozni a vevők, mikor behelyezik a CPU-t, hogy "Huh, remélem minőségi chipeket használtak"A Q6600 nagy sikerélmény volt, mert brutális gyorsulás ment végbe. Volt mivel hűteni, volt lehetőség húzni. 2400-ból stabil 3600-at hoztam ki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az alulfeszelés jó ötlet lehet, utánajárok. Átnézem az UEFI-t is. Nem emlékszem, hogy találkoztam-e olyan opcióval, ahol az IGP-t tilthatom, de nem igazán rémlik.
prime95-öt használom én is, meg is van a konfighoz legjobban passzoló verzió. (Y)
Köszönöm a segítséget, hasznos!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)