- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
mielőtt megint belekötne valaki,nem lehet módosítani a hsz-em mert nem most írtam
Leírnék mindent amit tapasztaltam.
prime 95-öt futtattam ,közben a core temp-el figyeltem a hőmérsékletet. 46 fok a max amit elért ( kb 3 percen át futott)
Viszont amit mondtatok hogy 4 ghz esetén a feszültség legyen 1.3v valamiért nem lehetséges,mert nem tudok hozzányúlni a feszültséghez ( eleve egy csomó van amiből nem tudom hogy melyiket emeljem.)
valami több mint 1.3v ,valamelyik kevesebb.
és egyikhez sem tudok hozzányúlni,mert nem engedi hogy belemenjek.
írtátok még azt is hogy a turbot kapcsoljam ki ( nem turbo volt odaírva,hanem valami más ) már nem emlékszem pontosan. viszont 3.9000 mhz-en volt szóval biztos hogy az volt az.
és végül a pcie órajel is 100 mhz-en van mostmár.
a proci pedig 3.700 mhz-en üzemel gond nélkül. a feszültség emeléséhez kérnék egy kis segítséget
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
AeSDé Team #42496 üzenetére
Nem. A turbo csak egy magra emeli maximumra a frekvenciát, a többi mind eggyel csökkentett szorzót kap (pl. 1. mag 39x, 2. mag 38x, 3. mag 37x, 4. mag 36x), míg a P-Z lapokban minden mag megkapja a maximális szorzót.
A 3770-est kb. 4GHz-re lehet felhúzni, ez kb. 7% többlet a turbo-hoz képest.
-
honda 1993
senior tag
Egyébként a turbo alatt a boost ot értettétek ugye?
N biztos hogy pont így volt írva hogy boost, de ez a szó benne volt xd
Ezt kapcsoltam ki, ez 3.9 ghz en volt
Bár nem értem ezt. Ezekszerint akár 3.9-ig is fel tudod menni?
Mert én most 3.7-ig húztam, de a turbo ki van kapcsolva, tehát akkor Ezekszerint valójában kisebb a max órajel vagy mi a franc?
xd -
honda 1993
senior tag
Kéne megint egy kis segítség.
A pcie orajelet emeltem 100mhz-re.
A turbo ki van kapcsolvaJeleng 3600 mhz az
fx6100 am orajele.
De nem lehet hozzányulni a feszültséghez. Egy csomó féle cucc van ott ( most fejből nem tudom) de a lényeg hogy van ami 1.4v
Van ami 1.285v.
Stb és ezek gyárilag így voltak.Ui:miután megint be akartam lépni a biosba, fekete képernyőn választhattam a memória diagnosztika vagy a Windows 7 indítsa között. Nem tudok belépni a biosba
Miért lehet ez?Azt írtátok hogy a vcore 1.3v kell hogy legyen.
Szerkesztve. Mégis beenged a biosba. A segítséget akkor is kérnémXD
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Kean_Sorbo #42495 üzenetére
Ennél a párosnál is 600Mhz? Ezekszerint majdnem ott vagyok, mint ameddig a turbo emelheti az órajelet.
ASRock Z77 Extreme4
i7-3770 -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
AeSDé Team #42493 üzenetére
P és Z lapokkal 4+1 szorzóemelés minden magra a tuning lehetőség. Az alaplapi órajel emelhető 3 Mhz-cel, így az még kb. 100Mhz. Ez összesen processzortól függően kb. 600Mhz.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
AeSDé Team #42493 üzenetére
1366 tokozást igen. A többit nem.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, lehet hogy hamarosan beruházok egy Intel procira. Vagy i5 vagy i7 lesz, de még nem tudom melyik generáció, akár az első is szóba jöhet. A kérdésem csak annyi, hogy a nem "K"-s, szorzózáras procikat lehet alaplapi órajellel tuningolni? A mostani 3 magos AMD Athlon II-esem is így van húzva 3,6Ghz-re, nincs vele semmi gond. Van bármi eltérés az AMD és Intel közt ennél a tuning módszernél, vagy bármilyen negatívum/pozitívum, fontos tudnivaló?
Előre is köszi -
robikAhh
csendes tag
betesztelem az újrapasztázást még a jövő hét folyamán akkor.. sajna a ház elég zárt helyen van, ez tény. elöl van egy nagyobb venti, oldalt egy kicsi, viszont az első kb sosem forog. lehet külön be kellene kötni, még nem néztem utána, bár magától szokott beindulni. majd csinálok pár képet a házról, hűtésről
-
korn
aktív tag
válasz
robikAhh #42487 üzenetére
Kezdjük ott, hogy a G0-ás q6600-nak 90°C a Tjmax értéke, tehát nem jó értéket mutat a coretemp. 10 fokkal alacsonyabb a helyes érték minden magnál. De még így is magas a hőmérséklet, úgyhogy valami nem kerek. Vagy öreg, rossz a paszta, vagy nincs is a procin. Vagy nagyon zárt a ház, 0 levegő keringtetéssel. Gyenge hűtő, rossz ventillátor stb...
-
robikAhh
csendes tag
sziasztok!
a konfigom:
MSI P35 Neo-V
3GB 1066Mhz Kingmax RAM
HD6950/70 (BIOS kapcsolós) 2GB VGA
Core2Quad Q6600 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro hűtés
Chieftec 550w tápa kérdésem: mennyire érdemes húzni, illetve ezzel az alaplappal mennyire lehetséges a procimat ?
hatalmas többletfogyasztást tapasztalnék, ha húzva lenne a processzor, vagy nem mérvadó?
szeretném kihasználni a VGA-t, ezért érdeklődöm, hogy lenne-e értelme húzni, ha igen meddig.
mellékelek pár képet az alap hőmérsékletekről a gépben (mindkettő alapállapotban készült, csak 2 letöltés megy)
Előre is köszi a segítséget! -
cbmfan
senior tag
válasz
honda 1993 #42479 üzenetére
egy dologban van igaza: egy jobb hűtő sosem árt. bár ami van neked bőven elég lenne egy sokkal erősebb procira is.
-
honda 1993
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #42480 üzenetére
Köszi mindenkinek
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
honda 1993 #42479 üzenetére
Meg kell nézni Prime95-alatt a hőmérsékleteket (pl. CoreTemp programmal). Ennyi. A választ majd megkapod a monitorodon.
-
honda 1993
senior tag
Valaki elmondaná hogy van e valóságalapja annak amit a kolléga mond?
Mert ti ezt nem említettétek, és a tuning szerintem már menni fog mert nagyjából értem amit mondtatok.
Szóval szerintetek elég lesz a cooler master hyper tx3 evo hűtő?
2*2 gb Kingston hyperx 1600 mhz ramom van -
malphitee
senior tag
válasz
honda 1993 #42476 üzenetére
Nagyszerű akkor ahhoz a géphez hozzá sem kell nyúlni. Ha megés akkor készülhetsz fel rá HA értelmes ramod van akkor a cpu hűtő fog annyiba kerülni a tuning miatt mint maga a CPU-d HA befér a hűtő a házadba egyáltalán. És kb semmivel nem lesz gyorsabb.
-
kircso13
senior tag
válasz
malphitee #42474 üzenetére
Valaki komolyan veszi es megteszi amit irsz. Masik, hogy nekem is 6100 procim van, amire kell arra jo. Sokszor olvastam , hogy cseréld le8xxx vagy 9xxx procira. Neki ez van ezzel akar boldogulni es lehet nem teheti meg, h dragabb procit vegyen, mert a spórolt pénzén ezt kapot. Ha mindenki megtehetni akkor full gépet rakna össze.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
honda 1993 #42472 üzenetére
Számítási teljesítményben kb. 20%. Ezt programok futásánál veszed észre (játékok,böngésző ,egyéb programok), maga az operációs rendszer alapvető működése nem gyorsul tőle, ahhoz SSD kellene.
-
malphitee
senior tag
válasz
Martin97 #42473 üzenetére
Ezt is csak én említettem meg neki hogy feleslegesen húzza az alapból gyengus prociját. Eszetekben nem volt megkérdezni milyen ram ja van.
Honda , azt hittem le esett hogy egész végig csak etettelek, de ha nem akkor már végre tudod.
Valóban nem értek hozzá mikor a saját rendszerem 4.7GHZ en megy.
Azt a TX3 mat meg dobd ki ha tényleg te tuningolni akarod a semmit.
Veszel egy SSD és gyorsabb géped lesz annyit tehetsz , vagy kicseréled a fél configot, és veszel egy processort amit Intel nek hívnak.
-
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42472 üzenetére
A rendszer az ssd-től gyorsul a legjobban, a proci tuningot nem igazán fogod észrevenni.
cbmfan -
honda 1993
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #42471 üzenetére
Egyébként az fx 6100-at. 3300 mhz - ről. 4000 mhz fölé emelve milyen mértékben gyorsulhat a rendszer?
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
malphitee #42468 üzenetére
Ember!
A topik címét elolvastad? Te egy igazi rosszindulatú ember vagy. Szerintem szüneteltesd az ittlétedet, vagy moderátorral tetetünk ki egy kicsit pihenni. Főleg, hogy szándékosan rossz információkkal látod el az ide segítségért jövő embereket (és ez elég indok)!
Ha részletesen leírjuk neki a dolgokat, azzal őt is segítjük a fejlődésben, és a gépe sem romlik el. Hidd el vannak olyanok akiknek jól esik ha segíthetnek valakinek, veled ellentétben. -
honda 1993
senior tag
válasz
malphitee #42468 üzenetére
Oké.
Szerintem pedig nem véletlenül mondják a többiek hogy neked nem való az informatika.Én legalább utánajárok a dolgoknak, és nem csinálok olyan baromságot mint te, hogy "mindent maxra tolok mert úgy lesz a leggyorsabb"
Mert ez még egy olyan kezdőnek is mint én egyértelmű hogy butaság
-
malphitee
senior tag
válasz
honda 1993 #42466 üzenetére
Hát persze, mert így neki indulni ahogy te akarsz hogy azt se tudod mi az az FSB, meg cpu ratio meg el vagy tévedve a biosban, gyengus procidat akarod tuningolni amit kb észre sem veszel majd, szét floodolod az egész fórumot , nem tudod mi az a szerkeztés gomb, te fogod saját magad elbaszni a géped hidd el, ne nyúlj inkább hozzá amíg 3-4 napig nem OLVASOL utána a dolgoknak.
-
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42464 üzenetére
A pcie azért kell, hogy ne csinálja ki a vga-t a magasabb órajel auton.
A fesz-t akkor emeled kis lépésenként mikor már nem stabil a proci, 4ghz-hez kb 1,3x volt.
cbmfan: ő még azt is el tudná rontani -
honda 1993
senior tag
válasz
honda 1993 #42463 üzenetére
Még annyit írj meg please hogy a cpu feszt mi alapján kell beállítani?
Először 4ghz ig akarom húzni, (fokozatosan persze) aztán ha bírja akkor feljebb is -
honda 1993
senior tag
válasz
honda 1993 #42462 üzenetére
Am a pcie órajelnek nincs is köze a cpu hoz. Azt minek kell akkor piszkálni?
-
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42460 üzenetére
A szorzón kívül a pcie órajelet fixálni 100-ra, a turbót ki kell kapcsolni és a cpu feszt is meg kell emelni nagyobb tuningnál.
A szorzó beállításának a módszerét az első két sorban írtam le fent.
Remélem ekkora gond nincs a matekkel
3,6ghz: 18x
3,8ghz: 19x
4ghz: 20x
Innen remélem tudod folytatni. -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42458 üzenetére
Cpu clock ratio -> manual órajel beállítás: a kívánt órajelet (mhz-ben) oszd el 200-al (ami az alap host clock, ha más a host clock akkor annyival amit a bios ír 4000/200= 20) és megkapod a szorzót.
Core performance boost -> disabled
Pcie clock -> 100 (mhz)
System voltage control -> manual cpu vcore: amit a kolléga írt.
A stabilitást és a hőmérsékletet a már említett linx-el vagy prime-al teszteld. 70 fok fölé ne (nagyon) engedd.
Rögtön maxra ne állíts sose semmit, mert ahhoz az órajelhez nitró + 1,8v is kevés volna. -
honda 1993
senior tag
-
malphitee
senior tag
válasz
honda 1993 #42456 üzenetére
Akkor mire vársz?
-
malphitee
senior tag
válasz
honda 1993 #42454 üzenetére
Egyszerű és gyors, jól bírják a procik!
-
honda 1993
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #42451 üzenetére
Azt még esetleg le tudod írni hogy ezeket melyik menüpontban lehet beállítani?
Tehát minden egyes végrehajtandó műveletnek kellene a menüben lévő neve, mert ez a sok szaknyelv számomra egyenlőre még érthetetlen.És esetleg még a sorrendet is elmondanád?
Köszönöm
-
malphitee
senior tag
válasz
honda 1993 #42450 üzenetére
Én Így csináltam nekem bevált! 6000mhz megy a procim most!
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
honda 1993 #42450 üzenetére
Szia!
4 GHz-hez:
Mivel az FSB 200 ezért a processzor szorzót 20-ra állítod.
A TDP limitet emelned kell vagy kikapcsolni a BIOS-tól függően, mivel a nagyobb fogyasztás miatt nem fogja engedni egyes esetekben a megemelt órajelet.
4 GHz-hez kb. 1.3 volt Vcore szükséges, de ez a processzortól függ. Ezt valamilyen tesztprogrammal (Linx) tudod kitesztelni.
Ha szerencséd van mást nem kell állítani. -
honda 1993
senior tag
válasz
malphitee #42449 üzenetére
Na Kösz.
Xd
Gondolom csak viccelsz, mert ha így tennék akkor elfüstölne a proci...De azért ez viccnek egy kicsit erős volt...
Vagy tényleg így kell csinálni? (én úgy tudom hogy fokozatosan kell emelni, de nem tudom hogy mit/miket.Légyszíves írd le részletesen (vagy más is írhatna ha ért hozzá)
Hogy pontosan hogyan kellKöszönöm
-
malphitee
senior tag
válasz
honda 1993 #42448 üzenetére
Mindent állíts a maximumra, akkor lesz a leggyorsabb, cpu ratiot, szorzó mindent.
-
honda 1993
senior tag
Na Kösz a segítséget...
-
honda 1993
senior tag
válasz
honda 1993 #42446 üzenetére
Am most látom hogy a cpu clock ratioban egészen x35-ig lehetne emelni. . .
És valaki légyszíves válaszoljon
-
honda 1993
senior tag
válasz
honda 1993 #42445 üzenetére
Közben utánanéztem és rájöttem hogy ez a szorzózár.
Azt is észrevettem hogy ha beállítom pl a 8.5-öt,akkor a 3.300 mhz sokkal alacsonyabb értékre vált.
Pontosan hogy és mit/miket kellene beállítani? -
honda 1993
senior tag
Valaki segíthetne. A biosban vagyok
Cpu clock ratio... Beléptem.
Itt alapból aaz auton van és alatta van olyan hogy x7, x7.5 x8 stb stb.Milyen hülyeség már ez??? Nem lehet 21 ghz-nél kisebb órajelet beállítani?? Ennek semmi értelme
Am az meg miért van hogy nem lehet feltölteni képet? Láttam hogy valaki már töltött fel, de telefonról lehetetlen. Nincs is rá mód
-
kircso13
senior tag
válasz
honda 1993 #42442 üzenetére
Összefoglalót olvasd el
[link] -
kircso13
senior tag
válasz
honda 1993 #42440 üzenetére
Nalam a nagy tuning 3.3ghz 6 maggal. 1.25v on. Fugg, h mit akarsz kihajtani, vagy csak a kíváncsiság hajt. Szorzot állítsd csak. Fsb - itt nem nagyon kell bántani. 4.3ghz 1 45v , de nem stabil. 4.2ghz stabil. Osszes energiatakarek off. Tdp disabel. Turbo kikapcs.
-
honda 1993
senior tag
Heló.
Fx6100-as procim van, cooler master hyper tx3 evo hűtővel
A tápegység egy chieftec ctg 500 80p.
Hogyan kezdjek neki a tuningnak?Ja, az alaplap pedig gigabyte ga 970a-ds3
-
bajzal
őstag
van egy Amd Athlon 64 x2 4800+-om és kb. semennyire nem tudom tuningolni. Miért? GA-K8NF9 Ultra (rev. 2.x) alaplapom van és 2*1Gb Kingmax DDR-400 ram.
-
KYZRR
őstag
válasz
Sontir Fel #42437 üzenetére
90-100?!
Az kicsit valoban sok.
Milyen hutot hasznalsz?
Ha nincs rajta valami komolyabb huto, akkor nem ajanlom a felszultsegemelessel jaro tuningot. -
KYZRR
őstag
válasz
Sontir Fel #42433 üzenetére
Valahol 1.15v es 1.25v kozott fogod megtalalni a megfelelo stabil feszultseget a 4.4Ghz-es orajelhez.
Az EPU es a TPU felejtos, vagy maualisan tuningolj, vagy sehogy.
EPU meg a fazisok kapcsolagatasaval szorakozik. -
Sontir Fel
őstag
válasz
Kean_Sorbo #42434 üzenetére
Koszonom, mar ott is szenvedek
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Sontir Fel #42433 üzenetére
TPU/EPU felejtős. Tuningnál ezek a lapok szeretnek nem indulni, csak másodjára (Idióta ASUS betegség). Ráadásul ilyenkor a Windows betöltésnél kifagyhat. Ennek kiküszöbölése nehéz, de nem lehetetlen.
Egyik lehetséges megoldás:
A PLL Overvoltage legyen bekapcsolva, és a PLL értékét minél kisebb értékre (pl. 1.55 volt!). Offset mód ilyenkor kikapcsol, és ha még mindig vannak indulási problémák, akkor az Addition Turbo Voltage menüben lépésenként felfelé menni, amíg rendben nincs az indulás.A Vcore pedig változó, de 1.2 volt körül kell keresni. Az Ivy topikban találsz támpontot.
-
Sontir Fel
őstag
Üdv!
Lenne pár dolog ami érdekelne, gondoltam bepötyögöm ebbe a topicba is.
Egy 3770K mellé egy "újabb" lapot sikerült beszerznem, mégpedig egy Asus P8Z68 deluxe gen3ast. Kérdésem az lenne, hogy ha 4,4-re szeretném belőni a CPU-t, akkor milyen feszültség értékek között próbálkozzak, illetve a lapban van TPU és EPU támogatás. Érdemes őket használni, vagy felejtős a dolog?Asus weblapról eddig ennyi infóhoz jutottam. Esetleg valakinek tapasztalata?
TPU
Az abszolút turbóprocesszor
Engedje szabadjára a teljesítményt az ASUS egyszerű, alaplapi kapcsolójával vagy az AI Suite II segédprogrammal. A TPU chip Auto Tuning és TurboV funkcióival precízen szabályozhatók a feszültségek és figyelhető aprólékos részletességgel a rendszer. Az Auto Tuning felhasználóbarát módszert kínál a rendszer automatikus optimalizálásához magas, mégis stabil órajeleken, a TurboV pedig korlátlan szabadságot kínál azáltal, hogy a CPU órajeleit és arányait az eltérő használati helyzetek sajátosságaihoz igazítja.EPU
Hatékony energiafelhasználás mindenütt
Kóstoljon bele a világ első, valós idejű energiatakarékossági rendszerébe az ASUS egyszerű, alaplapi kapcsolójával vagy az AI Suite II segédprogrammal. Takarékoskodjon a rendszer által használt összenergiával: az alrendszer felismeri a PC aktuális terhelését és intelligens módon, valós időben szabályozza a rendszer áramfogyasztását. Ez mellesleg csökkenti a ventilátorok keltette zajt és megnöveli az alkatrészek élettartamát! -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Volt/van itt valakinek Gigabyte G31M-ES2C Rev 2.0 lapja? Az a gondom vele, hogy biosban hiába állítok be alacsonyabb vagy magasabb feszültséget, csak a gyári értékeken hajlandó menni ahogy elindul a Win 7! Biosban viszont azt az értéket mutatja amit beállítok. EasyTune-ban is ha más feszt állítok be, akkor 1-2 másodpercig azon az értéken megy aztán megint visszaáll alapra...
Órajelet enged módosítani azzal nincs gond. Valami BIOS bug lehet?
-
zsoleszka17
tag
hali, tudom ez nem az a topic de tudna valaki segíteni ebbe?
van egy XFX GTX 285 öm OC!
a gyári hűtés tegnap cseréltem le. vettem egy zalman VF3000N hűtést és az a gondom hogy alap helyzetben 40 fok alá se tudja vinni és tehelés esetén 70 fok ez kb a gyári hűtés teljesitménye.
vettem pasztát van rajta rendessen. -
korn
aktív tag
-
korn
aktív tag
válasz
LP700-4 #42424 üzenetére
Én a dram frekit lejjebb osztanám. Proci alapfeszültsége mennyi? Jó lenne tudni.
Ezeket kézzel állítanám:
Cpu pll votage 1.55V,
FSB termination 1.26V,
Dram Voltage mondjuk 2.1V,
North bridge Voltage 1.26V.CPU Spread Spectrum : Disabled
PCIE Spread Spectrum : DisabledC1E Suppport : Disabled
Max CPUID Value Limit : Disabled
Intel (R) Virtualization Tech. : disabled
CPU TM function: Enabled
Execute Disable Bit : Disabled -
juliabrilke
veterán
-
cbmfan
senior tag
válasz
juliabrilke #42413 üzenetére
kb. mennyi a fogyasztása összesen maximális terheléssel?
-
juliabrilke
veterán
válasz
Martin97 #42412 üzenetére
Nagyon jó megfigyelés.
L3 kevesebb van benne, akármelyik programmal nézem.
16MB van a többi verzióban. Órajelet nézve ilyen cpu nem is létezik hivatalosan.Vízhűtés van a 2 processzoron, a víz meg 2 ventivel ellátott 3-as radiátorban kering.
Használat: elméletben megosztott munkára lett volna használva, hogy egyszerre ketten használjuk.
Egyébként meg játék, konvertálás a háttérben. Párom néha meg használja a munkájához. -
Martin97
aktív tag
válasz
juliabrilke #42410 üzenetére
Honnan szereztél ilyen procit?
Az egyik forgalomban lévő 12 magos interlagos procira sem hasonlít tekintve az L3 gyorstár méretét.
Milyen hűtés van rajta, hogy 45 fok alatt mentek a magok 4ghz-en? Ezt a cuccot mire használod (gondolom nem htpc)? -
juliabrilke
veterán
válasz
juliabrilke #42410 üzenetére
A chipset 1,175V akart lenni.
Most 1,2V-on ,1,4V cpu feszültséggel megy 4200Mhz-en.
Tehát akkor a chipset volt a ludas. -
juliabrilke
veterán
válasz
Martin97 #42409 üzenetére
Igen, válogatott tesztpéldány, nem a 43-as széria, 12 magos verziók.
Alap órajel 2,5Ghz, turbó 3,1Gz, a linkelt képen tuningolt értékek vannak már.1,365V-ig tudok lemenni 4Ghz-en, de 1,4V-on se stabil ha 4Ghz fölé megyek.
Chipset 1,75V-on megy. Gyárilag elsőre kevésnek néz ki. -
Martin97
aktív tag
válasz
juliabrilke #42408 üzenetére
Ez valami tesztpéldány, ha jól tudom nincs szorzózármentes opteron?
A bus-t emeld, ha tudod, mert a nagyobb szórzóhoz lehet hogy sok fesz kell.
Ez már szép órajel a többi 12 magos turbójához képest.
Ez az alap órajel, vagy turbó, vagy már tuningoltál rajta? -
malphitee
senior tag
válasz
juliabrilke #42406 üzenetére
Persze értem
Harmadjára is mondom ezt a procit én a helyedben nem huzigálnék sehova, mert nincs értelme.
-
-
malphitee
senior tag
válasz
juliabrilke #42404 üzenetére
Azért mert AMD egy szálon nagyon gyengus, szóval játékra jó, csak kb a legerősebb példányuk, ez egy server proci amit meg nem húzgálnék a helyedben
-
juliabrilke
veterán
válasz
malphitee #42403 üzenetére
Honnan tudod, hogy játékra vagy dolgozni nem alkalmas, ha azt se tudod, hogy mi van benne?
Meg a kérdés a tuningolhatóságra irányult. Arra, hogy 4Ghz fölé hogyan tudok vele menni. Mert jelenelg stabil, de fölötte már nem, gondolom beállítás kérdése.
Ezért is jöttem ide.
-
malphitee
senior tag
válasz
juliabrilke #42402 üzenetére
Mire használod ezt a configot? Játékra nem alkalmas, dolgozni sem, servert meg miért kell tuningolni ha ki vagy téve az instabilitás veszélyének.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
juliabrilke #42400 üzenetére
12 mag 4Ghz-en? "vadállat"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest