- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
vlaci79 #11195 üzenetére
heaven ph lsita topikja hátha itt tudják rá a választ
-
Zolás
addikt
Bocs csak most jutottam gépközelbe.
Szóval a ramok Geil ultra 800as 2x1 gb. Most ezeket 3.2es procival 5:6 arányban járatom 967mhz-en. Viszont ha eggyel visszaosztom nagyjából 800 vagy kicsit feljebb lenne és 4es késleltetés. Sajna a procit már nem nagyon tudom húzni csak erősebb fesz hozzáadásával viszont félek hogy baja lesz a procinak, mert közelítem a felső fesz határt.
Tehát nagyobb késleltetés nagyobb ramsebesség vagy kisebb késleltetés és kisebb ramsebesség? Melyik a jobb? -
vlaci79
senior tag
Sziasztok!
Unigine Heaven teszt futtatása során futottam egy anomáliába.
A teszteredmények jobbak 400fsb-n és 3600-on, mint 450fsb-n és 3600-on az E8400
fsb 400
fsb450
PCI-E,PCI fixálva VGA órajel ugyanaz CPU órajel ugyanaz
Ram 800 helyett 900-on megy 450fsb mellett ugyanazokkal az időzítésekkel.
Everst szerint a ram gyorsabb sebességben.
fsb 400 olvasás 7445 írás 8486
fsb 450 olvasás 8467 írás 9532
Friss windows 7, friss driverekkel.VLaci
-
JoolsNOS
veterán
Blaze71 (11178):
1: mert ezt ajánlotta a pár éve bevált eladóm.
2: mert remélhetőleg egy 16ezres táp nem megy szét
3: szintén remélhetőleg, mert valaki egy gyárihibás hasonló tápot tesztelve kijelentette hogy ez szar
4: ez a csúcsa a hkc-nek, remélhtőleg (3*) ezt talán rendesen megcsinálták
-
yolan
őstag
válasz
Vigilante #11189 üzenetére
420-as táp oké, 14 centis parasztvakító venti oké, de ha ez a codegen vagy ilyen lc power, akkor ha 200 watt van már jó. Márka, belső ami mindket érdekel, és téged is kéne, hogy érdekeljen, mert az egész gépet ez hajtja, ha szar, akkor ha elpukkan, viszi magával akár az egész gépet. A gyári hűtőt meg hanyagolnám tuning esetén. 5k-ért van tx3, vagy 3k-ért ekl hőcsöves csoda. Érdemes befektetni egybe, halkabb is lesz, és túl is tudod hajtani.
-
Vigilante
őstag
420w-os táp és a hűtő?, ami rajta van a tápon az egy 14 cm-es venti szal jó nagy, az e8400-on egy gyári hűtő van. GTA 4 alatt max 77 fokot mért.
-
Blaze71
őstag
válasz
Dr.Pixma #11187 üzenetére
4 GHz-es s478-as proci?
Olyanról még nem hallottam. De ha kapnál valami jobb s478-at, az annyiba kerülne majdnem, mint egy olcsóbb s775 proci és lap együtt és a DDR1 memória szűk keresztmetszete miatt az s478 sokkal lassabb lenne. Értelmetlen. Húzd azt, ami van. Mi is van pontosan?
Szerk: Tudom, hogy egy lap+proci csere hozza magával a memória és a VGA cserét is. De ha kevés a mostani géped, akkor kevés lesz ezután is. Ha nagyobb teljesítményt akarsz, akkor váltani kell.
-
yolan
őstag
válasz
krypton #11181 üzenetére
superb 460, az egy 400-as fsp gyakorlatilag, 460as folyamatos leadást már nehezen bír, én inkább sehogy-nak mondanám már, de a 400-at hozza szépen.
Hát, egyenként kizárod őket. Pl kezded a rammal. ha cl4-ben megy 960-at, akkor beállítasz neki cl5-öt, és teszt, játék, ha nem fagy akkor a ram a ludas, akkor visszarakod cl4-be, és ha pl 2.0v-on megy, adsz neki egy 2.1v-ot, teszt, játék, ha fagy, akkor adsz neki többet, teszt játék, ha nemfagy megvan, ha már 2.1v-on sem fagy, akkor szépen lépésről lépésre csökkented. Ha midnegyhogy fagy, akkor proci pld. 3ghz-n tegyük fel 1.3v-al megy, akkor adsz neki 1.35v-ot, teszt, játék, fagy, akkor 1.4, teszt, játék, fagy, inkább nem emelném tovább. nem fagy mondjuk 1.35v-on, akkor csökkented, 1.34, 1.33, stb, ameddig nem fagy, majd utána visszaállítod 1-2 lépésnyivel magasabbra. De ha fsb-t emeltél, sokat, bár az e5xxx 300-350 körül wallos, de lehet az is hogy a lapnak kéne még fesz, azt is ugyan így tudod tesztelni, csak olyankor a procit is és a ramot is 100% tutifrankó atombiztosra lődd be, pld a procit visszaveszed alacsonyabb szorzóra, a ramot cl5-be, vagy cl6-ba teszed 2.0-val, és csak az fsb-t teszteled, hogy a chipszet bírja-e. -
Blaze71
őstag
válasz
krypton #11181 üzenetére
Az egy jó táp, ugyan az, mint az FSP. Ha jól rémlik, akkor CWT belső van benne. Ha húztad a procit, akkor a memóriának kell feszt adni, mert legtöbbször azért fagy ki a gép, nem a proci miatt. Kérdés, hogy mennyire húztad?
Szerk: Közben néztem az adatlapodat. Memóriának adj 2,0-2,1 V-ot.
-
krypton
senior tag
Ennek a tápnak bírnia kéne: GIGABYTE SUPERB 460W. Van amikor több órát játszok egyfolytában és nem fagy le. Azt hogy mi nem kap eleget hogyan tudom kideríteni? Mert Prime alatt eddig nem jöttek elő hibák, bár lehet hogy rosszul használom. Mellesleg a proci 60 a VGA 80 fok fölé nem megy, ennyit bírnia kellene.
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Megint én. Újabban lefagy a gépem játék közben, szerintem a tuning miatt. Az ilyen azért van, mert valami nem kap elég kakaót igaz? A processzor lett húzva csak (meg ugyebár vele együtt a memória).
Üdv krypton
-
bunki
csendes tag
CPU 26 c
1.cpu/ 1 mag 40 c
/ 2 mag 40 c
GPU dióda 47 cHűtőventilátor
CPU 1500 RPM -
bunki
csendes tag
Sziasztok!
A procin, hogy lehet húzni?
Xp Home Edition 3-as szervízcsomag, Pentium Dual-Core CPU E5200 2.50GHz, 1 GB RAM. Nvidia GeForce 8400 GS -
Vigilante
őstag
Prime95-el a második mérés fajtával alapon (3.0GHz)-en az e8400 es procim.
2-3 perc után ugyanúgy kikapcsolt a gép mint amikor 390FSB vel csináltam 3510 MHz-en.
Ez normális? (a BIOSban minden fesz AUTO-n) -
Vigilante
őstag
Csak azt nem értem ha adok a procinak + feszt akkor prime95-nél a második mérési opciónál ilyen 15-20 másodperc tán kikapcsol a gép.És az AC Powerloss-nál az is van bekapcsolva h kapcsolja ki a gépet ilyenkor, szal szerintem a táp a gyenge.
-
Vigilante
őstag
http://www.argep.hu/product_684265.html ez pl sztem gecire olcsó ha 800-ast vennék, csak nemtudom h a kingston jó e tuningolás szempontjából.
-
yolan
őstag
válasz
HollyBoni #11161 üzenetére
A biosban valszeg annyira finom (kicsi) lépésekben tudod emelni a feszültséget, hogy az a cpu-z-ban nem látszik, ha emelsz még 1-2-3 lépésnyit, biztosan mutatkozni fog, ha mégsem, és se everestben se egyéb ilyen jellegű programban nem mutatkozik, akkor pedig nem állítja be mégsem.
-
yolan
őstag
válasz
Vigilante #11163 üzenetére
szerintem itt is a ramok halnak meg, a gyári 333-as fsb-ről, 390-re emelve, a ramoknak még 1:1-ben is 780mhz-t kéne menniük. ha eddig 333-as fsb-nél 667-et mentek, akkor az 2.0-ás szorzóra utal, tehát sejthető, hogy most sincs más szorzón, és egyszerűen a 780-as órajelet nem bírja, még ha cl5-ben is mennek (mennének). Szerezz be egy 800-as ramot, azt már hajthatod 400-as fsb-n 1:1-ben, vagy egy jobbfajta 800-ast, ami cl4-ben hozz a a800-at, és cl5-ben kis fesz emeléssem bírja az 1066-ot, ott már nem a ramon fog múlvi.
-
Vigilante
őstag
Adott egy Asus p5kpl-am lap egy 420w-os táp és egy e8400-as ddr2 667Mhz-es ramokkal.
a Probléma a következő:390FSB (az-az:3510MHz) a max amennyit tud menni alapfeszen.
a GTA 4 itt egy jó 20 perc múlva dobja be a kék halált.
Ha meg adok +feszt a procinak a procinál a TM FUNCTION visszveszi 6x400-ra a proci sebességét, viszont ha a TM Function kivan lőve akkor meg 400-as FSB.nél már be se boot-ol hanem kikapcsolja magát.a PCI-E Latency timer 96-on (32,64,96,128,160,192,...) ezek közül lehet csak választani nincs pont 100-as értéket nem lehet belőni.
Kérdés: mi lehet a baj talán nem elég neki egy 420W-os táp? 1 winyó van és egy 9600GT, amibe csak egy 6-os táp kábel kell,szal nem értem pedig a 9600 GT max 96W-ot eszik mivel passzív hűtésű. -
HollyBoni
veterán
Lenne egy kis problémám!Ha ráadák egy kis feszültséget,biosban jelzi,de a CPU-Z nem!
-
yolan
őstag
válasz
Daffni2 #11159 üzenetére
vagy 800-on megy mind a két féle ram, vagy 1066-on.
valszeg a 800-as tud menni 1066-on cl5-ben, ha nem kis fesz emeléskor szinte biztosan.
bár 800mhz@cl4 és 1066mhz@cl5 között nincs nagy különbség, úgyhogy ha kifejezetten nem 1066-on akarod járatni őket 1:1-ben 533-as fsb mellett, akkor szerintem állítsd be 800mhz-re őket, és cl4-re, és ha tudod akkor 400-as fsb mellett, 1:1-es fsb:ram aránnyal. -
Daffni2
addikt
Bocs de lejárt a szerk.idő
Igazából azért kérdeztem mert az alaplaphoz jó áron kapnám meg a RAM-ot.
Kell ez nekem?
-
Daffni2
addikt
Üdv.Nektek,
hátha tud valaki válaszolni a kérdésemre.Az aláírásomban szereplő OCZ 800 MHz RAM együtműködhet egy ilyennel:GEIL Ultra 4096Mb DDR2 1066Mhz KIT ?
Gigabyte X48-as lapon.
Köszönöm előre is -
yolan
őstag
válasz
HollyBoni #11156 üzenetére
szerintem inkább a ramok haltak meg, mivel nem hiszem hogy az 560mhz-t bírják, ami ugyebár 1120-as effektív órajelet jelent. vissza kéne osztani, egy 2.0-ás szorzóval, 1:1-es fsb:ram arányra, ha tudán is fagy, akkor adni a procinak fesz, majd kitesztelni milyen feszen bírja, meg a ram milyen feszen bírja, meg a lap milyen feszen barja az adott fsb-t.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
A minap húztam fel az e2180-as procimat 2.0 ghz-ről 2.8 ghz-re,de kifagy játékoknál újraindul.
Hány volt feszültséget adjak rá?
Gépem:GA P31 DS3l alaplap
DDR2 2 gb 560 mhz
8800gt
Intel Core 2 Duo E2180 2.0Még az lenne a kérdésem,meddig lehetne húzni?Gyári hűtő van rajta,alapon kb 35 fokon üzemel,játék közben nem volt még 47-48-nál több.
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
yolan
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #11153 üzenetére
az a proci szorzó amiről te beszélsz.
az fsb strap nb is azért kell ha jól tudom
a ramokat 2.0-ás szorzóval járasd, tehát 1:1-es arányban.
ha 400mhz az fsb, akkor az általad írt 8.5-ös proci szorzóval ugye 8.5*400 lesz a proci órajele, ez eddig oké, viszont a ram más szorzóval dolgozik, ami ha 1:1-es arányt akarsz, akkor 2.0-nak kell lennie, így jön ki a 800mhz-s ddr2 órajel,tehát 2*400=800. -
HartgeH3-2.8
addikt
Szia a szorzót amit írtál nem értem "400-as fsb, 1:1-es fsb:ram arány, tehát 2.0-ás szorzó"
Én 400as FSB vel 8.5 ös szorzót állítottam be..mellesleg az miért van a FSB Strap north bridge nél is be kell állítani 400ra? Ha azt nem állítom be akkor pl a memória 801Mhz hiába van a proci 400as FSB-n ez fura nem értem miért van..Lényeg az hogy nagyon sok mindennel teszteltem egész nap és nem fagyott le..játék alatt sem.Lényegében a többi beállítást nem értem ezért automatán hagytam.Gondolom a többit megoldja a lap.. -
yolan
őstag
én 1:1-re raknám.
400-as fsb, 1:1-es fsb:ram arány, tehát 2.0-ás szorzó, cl4-es időzítés, valszeg így 1.8v-on bírni fogják, milyen ramok amúgy? lehet hogy egy 2.0v-on még többet is mennek cl4-ben, pl egy 900-at, ahhoz 450-es fsb kéne, 1:1-es arány mellett, az már igen jó lenne. -
-
yolan
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #11146 üzenetére
az 1:1-es arány a legjobb, de van ram ami nem bírja, gyárilag is lehet annyi, egyszerűen nem szereti, igen a szorzót kell 2.0-ra állítani, és az fsb-t ugyebár 533-ra.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Igen köszönöm igazából úgy értettem mit tapasztalok kifagy újraindul esetleg OFF, de azóta egy 400as FSB vel sikerült elérnem egy stabil beállítást ami azt jelenti Proci feszt RAM feszt RAM időzitést állítottam és ezt az fsb strap to northbridge amit fixen 400ra tettem igy sikerült stabilan elsőre..Prime95, Orthos, Everest stabilitiy, ilyesmikkel teszteltem 1-2 órákat + pár játékkal de szerencsére nem fagyott ki..hőmérséklet béka segge alatt van.Szerintetek próbáljam meg 1:1 be 1066on járatni a memóriákat? Ha már gyárilag annyi..
Gondolom szorzóban kellene kevesebbet adni..
-
Pero
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #11143 üzenetére
ebben a hsz-ben található linken láthatod a max értéket, és az általad megadottak alapján közel van a hivatalos végéhez.
-
JoolsNOS
veterán
Ha emelek Fsb-n, és a feszeket auton hagyom, és ezáltal a gép automatikusan emel feszt, azt látnom kéne everset alatt?
Mert ezek az értékek nem változtak ha pl 2800ról 3000re húzattam automatikusan. -
Zolás
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #11134 üzenetére
Az csak a procidtól függ. Nézz utána mennyi a max fesz amit adhatsz neki.Az én procim 1.5öt kaphatna max ez procifüggő nem egy általános mindenre érthető adat
A 24/7 pedig az amikor a 7minden napján 24 órát is úgy mered hagyni tuningban a géped mert stabil és nem fog ujraindulni-lefagyni-stb.Ha jól van kitötlve az adatlapod és Q9550 a proci akkor 1.3625 a max amit nyomhatsz neki. Szóval ha ezt a cpuz írja akkor a határt döngeted és legyél óvatos+ hűtsed mint állat
procid intel oldala
-
HartgeH3-2.8
addikt
Üdv, 1.360 V az még biztonságos egy procinak ugye?
Bocsi a láma kérdések miatt de mi a fene az a 24/7 es tuning?
Köszi
-
Pero
senior tag
válasz
peetmaster #11132 üzenetére
hát nekem sem full víz, mert VGA-ra nincs blokk, de majd egyszer. nekem is hosszú ideig álom volt, aztán találtam egyet jó árasítva és mondtam magamba h ennyit megér, de azért a hyper212-m is megvan még vésztartaléknak;)
-
Pero
senior tag
válasz
peetmaster #11130 üzenetére
nem, csak alapfeszes tuningot alkalmaztam, és vízzel van hűtve
-
peetmaster
senior tag
Jóóó, de hol van a procid? A mélyhűtőben?
-
Pero
senior tag
válasz
JoolsNOS #11121 üzenetére
attól h manuálisan állítod be a feszeket, és bekapcsolva hagyod a C&Q-et akkor az még fog működni, és szépen le is veszi majd a. manuálisnak az az előnye, hogy gyári autó beállításon túl feszelik a lapok a procikat, így lehet egy kicsit csükkenteni a hőmérsékleteken.
nálam jelen pill 25fok a proci -
peetmaster
senior tag
válasz
zoo8800 #11126 üzenetére
Majd nézelődök még, de ez a "narancssárga játék" elég szimpatikus mind teljesítményben, mind pedig árban.
Egyik ismerősömnél kipróbáltuk egy UD3R lapban és 1.2V-on 4.1Ghz-et ment stabilan egy Schythe Infinity hűtővel (maximáis terhelésnél is csak 55fokos volt). Szóval a proci elég tuningos lenne, csak kérdés, hogy az én lapommal mennyit tudok kihajtani belőle.
-
yolan
őstag
-
zoo8800
veterán
válasz
peetmaster #11125 üzenetére
Akár jó is lehet
Teszt nélkül meg nem mondom, mennyire jó.
A weboldalukon épp nincs fenn.
Hűtő ügyben ide érdemes benézned. -
peetmaster
senior tag
Rendben, utána fogok nézni a hűtőnek mindenképpen. Még egyszer köszi!
Ehhez mit szólsz? -
zoo8800
veterán
válasz
peetmaster #11122 üzenetére
70-75 fok fölé ne menjen teljes terhelésen. Kis tuningot a gyári hűtő is elvisel, nem olyan gyenge az. (illetve a hűtő az bazi gyenge, de a proci nem melegszik, tehát elég
)
Szép az a Zalman, de alig hűt jobban, mint a 4K-s AC Freezer 7 Pro. Ez sokaknak bevált, kevés a rossz tapasztalat. -
-
JoolsNOS
veterán
-
zoo8800
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #11118 üzenetére
Kb. annyi pluszt lehet belőle egy értelmes tuninggal kicsalni, amit hosszú távon bírni is fog. De lehet, hogy csak 900 MHz-t
Ki kell tesztelni. A proci attól mehet tönkre, ha túl sok feszt kap, vagy túlmelegszik
Én azt mondom, mindent tegyél vissza alapra (gyári beállításra) először, aztán vedd vissza a RAMot, és foglalkozz csak a procival. Később, ha belőtted a procit, jöhet a RAM tuning.
P45 és Quad beállításaiba viszont nem mennék bele, mert az kicsit bonyolultabb(#11119) peetmaster
hagyhatod úgy -
peetmaster
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy E0-s E8400-am, és egy EP45-DS3P deszkám, és ha auto-n van a vcore a bios-ban, akkor 1.23V-ot ír ki a cpu-z-ben a core voltage-hoz. Most levettem a vcore-t 1.184V-ra, és így a cpu-z-ben 1.168V-ot ír ki. Ezt hagyhatom így? Semmi mást nem állítottam a bios-ban, ugyanis egyenlőre nem akarok fsb-t növelni (ameddig nem veszek egy komolyabb proci hűtőt). Csak kisebb feszt akarok adni a procinak. Most már lassan 30 perce fut a prime95, és semmi hiba. 53fokos maximális terhelésnél, de feljebb nem megy.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
zoo8800 #11117 üzenetére
Köszönöm!
Ez azt jelenti az 1Ghz hogy még biztonságos? Nem fog majd újraindulgatni kifagyni játék alatt? Proci nem megy tönkre? vagy aki tuningol ezt be kell vállalnia? Én tényleg olvasok vissza de ahány gép annyi féle és bármihez kezdek nem műxik.ez a CPU VID is 1.1000 - 1.3000 lipi67 kollléga szerint azt jelenti alul lassú lomha de jól feszelhető és nem melegszik.(Valóban nem melegszik) szinte könyörögni kell neki, lassan már fázik..
Konkrétan 35-39fok windows alatt..(terheletlenül) 35
Biztos vagyok benne valahol a 13987-ik hsz ben van a megoldásom de hol tudnék valami jó beállítást találni legalább kezdésnek bioshoz? Jelenségek.. lekapcsol magától és csak táp OFF-ON ra hajlandó indulni vagy biosbol kilépve nem akar bootolni..harmadik helyzet játék alatt véletlenszerü időknél fogja magát és kifagy..vagy újraindul..pedig volt hogy csak a memóriához nyúltam..Valaki tudna nekem ebben érdemben segíteni?
Köszi
Jelezném ha mindent békénhagyok és a deszkára bizom a dolgokat (minden tökéletes és az ég világon semmi gondom nincs) de mindenki azt mondja ne hagyjam úgy..
-
zoo8800
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #11116 üzenetére
Kb. +1GHz-t tudnál belőle kihozni
Lehet belőle bajod, ha auto-n hagyod a beállításokat. Pl. a procit túlfeszeli a lap. -
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok
Lehet abból gondom később ha mindent automatán hagyok biosban?
Tuning nekem valahogy nem akar sikerülni sehogy sem..ha nem nyúlok hozzá minden rendben van és dolgozik szépen a gép, de mégis érdekelne mit tudna a rendszerem biztonságos keretek között.(Konfig, adatlap)Előre is köszi minden infot
-
Zolás
addikt
válasz
darál0w #11109 üzenetére
Ezt most csak így gyorsban csináltam de 1 órát ment este hiba nélkül.
Remélem mindent beraktam ami érdekes lehet. A maximum hőmérséklet 72fok volt de csak pillanatokra ugrott fel annyira. Ha ránéztem mindig 68-69et mutatott.Ja és a ramfesz biosban 2.1V
nem kicsit gyorsult fel a gépem. Eddig a kikapcsolás 30-40másodperc volt. Most lement 7-8raés a progik is gyorsabban indulnak.
Még egyszer köszi a sok segítséget. -
yolan
őstag
válasz
JoolsNOS #11112 üzenetére
A lényeg, hogy 100%-os terhelés alatt le tudd hűteni, az 55-60 fok még egy életképes határ, bár nem ismerem nagyon a amd-ket ilyen téren. Az én mostani e6300-am valahol 60-65 között fekszik el, de láttam már olyat is ami még 70 fokon is beton stabil, vagy csak szarul van/volt beállítva a tjmax ugyebár, kitudja. Minél hidegebb, annál jobb
-
yolan
őstag
válasz
JoolsNOS #11108 üzenetére
Fixáld a proci alapfeszét biosban, aztán teszteld ki, hogy mit bír azon. Ha mondjuk a cél a 3100mhz, de mondjuk 3200ig stabil, akkor még a feszt is csökkentheted, hogy hajszálra pontosan 3100-on legyen stabil. Persze attól mert nyugalmi állapotban nem fagy és nem megy 55fok felé a proci, attól még nem stabil. Bombázd meg egy pár órás orthos/prime terheléses tesztel, utána meg egy huzamos játékkal. Ha stabil, akkor stabil.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Csak fsb emeléssel akarok húzni a procimon (semmi feszemelés meg hasonló) Pl a gyári 2800ról ha így felemelem 3100re, és megy fagyás nélkül, és a hőfok sem megy 55 fok főlé hajtva, akkor ezt hagyhatom nyugodtan "alapbeállításként"? Tudom hogy erre nincs garancia, de sztetek így semmi gondja nem lesz a procinak?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged