- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolo96
tag
válasz
szkrisz #12689 üzenetére
Ezek a beállítások:
CPU Clock Ratio [ 8x ]
CPU Host Clock Control [Enabled]
xCPU Host Frequency (MHz) 425
PCI Express Frequency (MHz) 100
C.I.A.2 [Disabled]
Performance Enhance [standard]
System Memory Multiplier (SPD) 2.5
Memory Frequency (MHz) 1060DRAM Timing 5-5-5-15
*************System Voltage Optimized *************************
System Voltage Control [Manual]
DDR2 OverVoltage Control +0,20v
PCI-E OverVoltage Control [Normal]
FSB OverVoltage Control [Normal]
(G) MCH OverVoltage Control +0,025V
Loadline Calibration [disabled]
CPU Voltage Control 1,225v alap -
KaraDani
addikt
válasz
zolo96 #12688 üzenetére
Nekem is P35 ös gigám van,ez szokásos jelenség. Ilyenkor a legegyszerűbb, hogy az 1. vagy 2. újraindításnál amikor már sejted, hogy ez lesz, hátul táp lekapcs, vagy elosztó vagy kihúz, mind1 csak áramtalanítsd, vársz 5-6mp t majd újra áram és már szépen indul is. Ez nagyritkán fordul elő, de így megspórolod, hogy a biost újra be kelljen állítanod.
-
kbalazsa
senior tag
Egy átlagos E8400 alap feszen, csak FSB-t állítva és a RAM-okat visszaosztogatva mennyit bírhat el hozzávetőlegesen?
-
szkrisz
tag
válasz
zolo96 #12688 üzenetére
ilyet már nekem is csinált a lapom, úgyhogy egyből vágtam, hogy gigabyte lapod van... azért csinálja, mert úgy érzékeli, hogy valami nincs jól beállítva/nem stabil és ilyenkor visszarak mindent alapra a biosban
milyen beállításokon futtatod a rendszert??
igaz az enyém megkérdezi, hogy visszaállítsa-e a tuning beállításokat, de lehet azért, mert újabb
-
zolo96
tag
Tegnap este amikor bekapcsoltam a gépet egymás után 3szor újraindul és visszaállt minden alapra.
Ez mitől lehet? Hetekig ment probléma mentesen. Stabil volt a rendszer. Vagyis szerintem 4 óra prime után. -
barnam_
nagyúr
-
szkrisz
tag
látom komoly márkájú ramjaid vannak... én kipróbálnám velük a kb 900Mhz cl4-es futtatást, ez így kb jobb, mint 1088 cl5
és próbáld az fsb:dram arány 1:1-re állítani, ez azt jelenti, hogy a ram szorzót 2-szeresre rakod
jah és amikor a ramokat teszteled én előbb a ram frekijét tesztelném, állítanám be stabilra és utána az időzitéseket -
Songo
senior tag
Na sziasztok
E8200 @ 3,6ghz 1,275V
Majd megkeresem hol az alja. ramok most 1080mhz 5-5-5-18 a kérdésem azlenne hogy hogy érdemes elkezdeni keresgetnia ramok végét? alapon csökkentsem a késleltetéseket amig tökéletes? (és hogy az azonos számokat 1x-re vagy 1essével?) vagy ezen a késletetésen kezdjem el emelni az órajelüket? a ramok alapból is 2,2Vot kapnak mennyit adhatok nekik max?Mióta a procit felhúztam úgyérzem mintha lassabban töltene be a windows ez miért van?
amugy gyorsabb a gép de valahogy a win töltése lelassultMás:
Radeon 4870 vga is adott próbáltam húzni 750/900 az alap. 820/1000 körülig ment utánna már szemetelt fagyott. a kérdésem, hogy lehet-e valahogy több feszt adni picivel a vga-nak?a höcsöves hűtés jól funkcionál még 850/1050-re húzott állapotban is csak 65%ot pörgött a hűtője ha manualba felraktam 100ra akkor meg 60-70fok körül tartotta a kártyát a szőrős kocka teszt alatt mondjuk ígymár a közeli lakók azthihetik megint felszáll egy gép a reptérenköszia helpet
-
potyi23
senior tag
hi. Mitol lehet az hogy az asus p5q3 -as lapom 480 as fsb folott behal ?bekapcsolom,csak egy ket szamot ,betut ir ki,es semmi tobb.Probaltam mar nagyob feszekkel is,de semmi.Itt lehet a vege a lapnak? akkor eleg szar lap,ha meg az 500 at sem sikerul belole kihozni. Intel e8400 as van benne.ramokat lejjebb vettem ,h azok ne szoljanak bele,es a proci is meg engede.Mit lehet ilyennel csinalni ?hulyere feszelni?
Hogy ha feltolom az SB es az NB voltaget akkor siekrul elernem a 480 as fsbt.lehet h meg feljebb kelelne tolnom?
-
Def26
félisten
Tuningnál kell figyelni a QPI sebességre, vagy nem foglalkozzak vele.
-
genius91
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám,hogy 410-es FSB-n a gépem lazán elindul,semmi baja se játék se semmi közbe,de ha felhúzom 411-re akkor már nincs kép.
Alaplap: Asus P5QL PRO (P43-as chip)(FSB 1.30v,NB/SB alap feszen,de nem auto-n!)
CPU: Intel C2D E6300 65nm (1.31V ~ 2800mhz,de 1.40v-on is próbáltam..semmi)
Ramok 2gb 800mhz + 1gb 800mhz (1.8v(990mhz-ig bírta alap feszen CL5-be))
PCI-Express: 100mhz
CPU Spread S.: OFF
Hűtő: Cooler Master Hyper 212 és az alaplapi chip-re is rá van állítva egy házhűtő.amúgy a hőfokok most így 400-as fsb-n:
CPU: 29°C (Magok 34 körül)
Alaplap: 28°Cnem tudom még mit írjak... ötletem sincs,de lehet találkozott már valaki ilyennel.nincs időm végigolvasni az összes hsz-t,szóval ha valaki tudna adni tippeket,hogy mit merre állítsajk annak nagyon örülnék és megköszönném!!! amúgy a feszültségeket nem hagytam auto-n sehol sem.
-
Rica
senior tag
Bocs, lejárt az időm a szerkesztésre, a bömbölős smiley véletlen hiba.
-
Rica
senior tag
válasz
lettyke #12668 üzenetére
Ez a processzor (katt ide) nem gyenge Sims3-hoz.
A Sims játékok szeretnek összeveszni a különféle meghajtó programokkal (driverekkel). Nekem is hasonló gondom van egy erősebb gépen (amiben éppen Blaze71 segített egy másik topikban
) Milyen jellegű az akadozás? Nem a kurzor áll meg néha egy fél percre? Próbáltál más játékot? Ha igen milyet, és az akadozott-e?
-
Blaze71
őstag
válasz
lettyke #12666 üzenetére
Ebből a turbó gombból azt szűrtem le, hogy olyan a noti, mint a Pentium-I-es gépek. Azon volt Turbó gomb, ami megemelte a processzor órajelét 100-ról 120 MHz-re.
Nem ártana néhány műszaki adat, vagy legalább a processzor és a VGA típusa, memória mérete, OP rendszer, stb.... A színe nem kell, attól független a teljesítmény...
-
lettyke
tag
Sziasztok!
Van egy GX620 notim és játszok rajta a SIMS 3-mal!
Ugyanilyen gépe van egyik barátnöméknek,csak az Turbo gombos!
Ugyan az a gép és nálam akadozik a játék!
Csak az enyémen nincs turbo gomb!
Egyik barátom azt mondta azért mert gyenge a Processzor így!Nem lehet valahol beállitani olyanra ami a turbo gombos???
Remélem értitek miről beszélek!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!
Sziasztok! -
Blaze71
őstag
válasz
H.Ezredes #12661 üzenetére
Nem hiszem, hogy problémát jelent az, hogy a táp venti alacsony fordulaton megy bekapcsoláskor, hiszen akkor még hidek, így nem is kell nagyon hűteni. Amúgy ettől függetlenül még lehet táp hiba, csak nem ezért. Milyen táp egyébként?
A másik, hogy e C-MOS Clear tényleg segíthet, mert simán megkeveredhet a BIOS. Az ASUS lapokat Intel platformon nem ismerem, ezért jó lenne tudni a Chip típusát is. Bár, ha nem indul el, akkor csak a kézikönyvből tudod kibogarászni. Everesttel egyszerűbb lenne, mert csak rápillantasz, a kézikönyvet meg lehet, hogy keresgetned kell.
-
Mach5
aktív tag
válasz
godness #12663 üzenetére
Helló!Deletét nyomkodod mikor indítod a géped, és biosba leszel! Fejből nem tudom, hogy hova kell menni, de mindegyiket nézed át egyesével és te is rájösz, hogy hol lehet átálítani! Nekem van egy olyan, hogy cpu frequenczy az mutatja, hogy mennyin megy a processor, cpu clock ratio pedig szorzója, plusz gombbal lehet feljebb vinni, minusz gombbal lejebb vinni! Cpu Frequenczy az nekem 266mhz! Ezt is plusz gombbal lehet feljebb minuszal lejeb vinni! Ha pl. neked cpu frequenczy 280mhz, cpu clock ratio 10! Akkor azt jelenti, hogy 2,8ghzen megy a processorod mivel két értéket meg kell szoroznod! Szóval ha te a szorzót 11re teszed akkor lesz 3080mhzed a processorod! Matematikával ki lehet számítani egyszerűen.Ha nagyon sokat tuningoltál már akkor érdemes a feszültséget is állítanod! Remélem értetted amit le írtam!
-
godness
csendes tag
Sziasztok!
Van egy intel Q9650es 3 Ghz-s procim. Van rajta egy Noctua NH-C12P hűtő.
Prime 95 el a 4 mag 100%on 39 fokos.
Szeretném húzni minima 3.6 ig.
Miket kell ehhez beálitani stb.
Kérlek segitsetek egy kezdő Tuning őrültnekKöszi
-
H.Ezredes
őstag
Sziasztok !
Szeretnék 1 kis segítséget kérni tőletek.
A gépem
Asus P5NE SLI
Asus 7600 GT
C2D E6420
Geil 2 X 1 GbA problémám,hogy nem voltam itthon több napig és miután hazaértem és bekapcsoltam a gépem elkezdett rendszertelen időközönként kikapcsolni ez ment 2 napig tegnap lekapcsolt visszakapcsolom elkezd bootolni az XP megy a csík és 1x bejöna kék halál 1 pillanatra majd resi.... mondom fasza... beraktam a 80 gigás vinyóm akkor nem csinált semmit lehúztam a 250-est és akkor betöltött az XP a 80asról ment közbe visszavettem alapra a gép húzását ugye alap 2,14 @ 3,2 ram 800 @ 900 7600 GT 540 / 1400 @ 650/1600 ezek voltak a tuning beállítások szóval biosba visszanyomtam a procit meg a ramot ugye mentem Yes ok minden újrandul a gép és kb 1 3-5 mp-en belül leáll.... eljátszott ezt vagy 5x majd nagy nehezen elindult vissza vettem megint biosba a beállításokat majd boot 80 gigás majd kiír valamit ,h hiányzik és onnan el se jutok a XP töltéséig.... nem tudom,hogy mi lehet most a szar. Annyit még,hogy régebb óta csinált olyat a tápom,hogy a ventije indításkor nagyon alacsony fordulatszámon megy mindig kellett neki 1 idő mire magához tér nem tudom,hogy köze lehet hozzá csak leírtam Ha valaki tud segítséggel szolgálni az írjon nyugodtan. Köszönöm .
-
Molesgee
csendes tag
Szevasztok!
Elkellene egy kis segitség a procim húzásához!
Adott egy Asus P5K lap P35 chippel és egy C2D E6300 1.86Ghz (FSB: 1033)
A lapom max 1033 FSB-t tud.
Ez jelent akadájt a tunungolásban?
A butítás már megy mert a szorzot ha leveszem 6-ra csak 1.6Ghz ketyeg a proci ha 7-re akkor megy 1.86Ghz-n de ennél feljebb nem tudom emelni a a szorzot!
Kérem a segitségeteket!
Köszi!!! -
szekra
addikt
Sziasztok.
Adott egy E5200 @2,5Ghz Meddig lehetne húzni alapfeszen gyári hűtéssel?
-
barnam_
nagyúr
Megkérdezed itt: Milyen cpu hűtőt vegyek?
-
Mach5
aktív tag
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mit jelent az, hogy vízhűtés? Van olyan nevú hűtő vagy pedig a procit be vízezitek? Azért hívják vízhűtésnek? Bocs a hülye kérdésért, direkt azért írtam mivel kezdőknek,szájbarágósan tuning
-
szkrisz
tag
válasz
Tamas7 #12640 üzenetére
na jó, most már látom
az auto érték a proci fesznek egy picit sok, lehetne ez kb, 1,22V - 1,24V közötti érték is, ha kézzel kitapasztalnád, és akkor a gép fogyasztása is kisebb lenne
stabilitás tesztnek meg inkább prime95-öt használj az kifejezetten ilyen túljatott rendszerekhez van, hogy figyelje a stabilitást és legalább 2 óráig futtasd, de ha lehet 5-6 órát javaslok
-
szkrisz
tag
válasz
Tamas7 #12634 üzenetére
fesz értékeket azért nem tudok mondani, mert ugyanazok a fajta procik más és más feszekkel tudnak csak üzemelni, ezt neked kell kitapasztalni, nézd meg a procid vid-jét és onnét kezd tesztelgetni, hogy meddig bírja stabilan
csak, ha már nem bírja a frekit a lapod és kénytelen vagy feszt emelni, akkor azért ne addj neki a vid-jénél jóval nagyobbat, mert akkor szia proci...
zörgő táp?? mije zörög?? milyen táp??
-
Tamas7
tag
-
szkrisz
tag
válasz
Tamas7 #12631 üzenetére
nekem a cpu gyári értéken fut, 333-as fsb és így is tudom a ramjaimat 1066-on járatni, mert állítottam a ram szorzón, úgyhogy ha csak a ramjaidat akarod 1066-on , akkor nem kötelező a 400-as cpu freki...
a feszeket meg én kézi értékekre állítanám, auto értéken lehet hogy a lapod nagyobb értéked ad és az fogyasztás szempontjából sem jó...
a proci hőmérséklet terhelve max. 70-75C-ig mehet, különben megrövidül az élettartama
-
szkrisz
tag
válasz
Tamas7 #12629 üzenetére
a Ram-jaid tényleg jó fajták, de a frekije borzalmas!!!
az első képen látszik is, amikor a cpud 400-on megy a ramjaid 1203MHz-enez nagyon nem jó!!!
nem csodálom, hogy nem indul a gép, ráadásul a feszeket is auto-n járatod
vissza kell osztani a ramjaidat, a ram-szórzót rakjad kisebbre ilyesmit kell keress: System Memory Multipleregyébként az American bios-t nem szeretem, nehéz benne kiigazodni az Award sokkal jobb, de ez csak az én véleményem
-
Tamas7
tag
-
szkrisz
tag
válasz
Tamas7 #12625 üzenetére
auto feszen mindent elvisz, de tuningnál ajánlatos neked, kézileg beállítani a feszt
akkor most neked 9X366=3294MHz-en megy jelenleg a proci?? (ezen működik)
9X400=3600MHz (itt jön ki a hibaüzi)én megnézném a RAM-okat is, amikor 400-ra teszed a cpu frekijét, hogy akkor a ramok mekkora frekin mennek... mert lehet azoknak meg túl magas az órajele, ahogy húzod a cpu frekijét és már nem bírja a gép
leírnád a Ram-jaid beállítását is??Aggregátor: egy rugóra jár az agyunk
-
szkrisz
tag
-
Tamas7
tag
Sziasztok. Raktam új hűtőt a procira(e8400). Bállitottam az fsb-t 400 ra elmentettem ujraindul és nem volt kép. Kikapcsoltam, ujra be és azt írja overclock fail... mitől lehet ez? Visszaveszem az fsbt 366ra és ugy működik (asus p5q pro alaplap)
-
Songo
senior tag
válasz
szkrisz #12619 üzenetére
le is tettem a 4gigáról mert úgyfest ha megfeszülök sem bírja. vagy kéne rá valami beteg hűtés és 1,5v vagy víz mert még 1,45-el is kifagyott a lehűtött szoba 1ébként működött
max 78fokig ment a proci az elötte lévő 93al szemben
De most levettem 450-re az FSBt ram így 1080on alap beállitásokkal proci meg 1,275V-al 3,6on megy majd kiderül mitszól ehhez. utánna ránézek a ramra annak milehet a vége.
procit max 1,3Vig nézem mert utánna 15fokot ugrik a hőmérséklet. most 60 fok 2órája prime lassan a végére ér -
anonimus25
aktív tag
sziasztok szeretnék érdeklödni töletek hogy : lenne egy procim az xp 1666mhz-nek ismeri fel.de viszont a biosban két beállitás közül lehet választani vagy azt tudom beállitani hogy 1400mhz ezen van jelenleg,vagy azt hogy 1700mhz ha ennyivel tulhuzom a procit akkor lehet valami problémája vagy kuka lesz a vége?elöre is köszi
-
szkrisz
tag
"1,45Vot adok a procinak"
ezt nagyon gyorsan felejtsd el!!!
velem már akkor ordibáltak, amikor (egyszer próbáltam a tuningot) 1,36V-ra raktam a proci feszét
azt mondták, hogy nem kell neki ennyi fesz, mer akkor kuka lesz a végén!!!
jah és ez a sorozatu proci max a 70-75°C-t "bírja"
és everestnek meg ne kell mindig hinni, inkább cpu-z -vel nézd a feszt -
Kapti
tag
720BE X3 @X4 procimat szeretném tuningolni. Most 3GHz-en járatom 4 magon (csak a szorzót emeltem) , eddig elég volt mindenre. Azon gondolkoztam, hogy FSB emeléssel nem járok-e jobban teljesítmény szempontjából, a cél 3,4GHz (szorzót is tudnám növelni még)?
Tehát az a kérdésem, hogy ugyanakkora processzor frekvencián (pl. 3,4GHz) szorzóemeléssel vagy FSB emeléssel kapok nagyobb teljesítményt, és ha van különbség az számottevő-e? Köszi.
-
Songo
senior tag
a fesz valami hihetetlenül leesik lehet ezellen tenni valamit? vagy ezen segit a csoda 24 fázisu tápellátás?
1,45Vot adok a procinak nyitott ablak és 2 fok van a szobámban így 75fok körül elvan viszont csak 1,38at ír az everest :S -
Songo
senior tag
Melyik értéknek hihetek a cpu fesznél? amit beállitok vagy amit a bios/everst kiir? 1,4-en tesztelek most 4000-en de ugye ezt 1,36nak írja
Ez a GMCH pontosan mitcsinál van értelme ennek is emeleni a feszültségét?
PCI-E FSB-t bedobtam 100-ra nehogy az auto beállitás valami gondot csináljon.
Ram: az első 3 értéknek mindig azonosnak kell lennie? (4-4-4-12, 5-5-5-15) nemteljesen vagyok velük tisztában.
szerk: TX 2 hűtőm van mellesleg. mi az a hőmérséklet amire aztmondjátok ajánlott visszább venni?
-
Nipponka
tag
Sziasztok! BUÉK mindenkinek!
Valahová elkevertem a hozzászólásomat, az istennek nem találom. Bocsi az újra postért!
Ehhez a konfighoz kérnék tuning tanácsokat:
Alaplap: Gigabyte GA-EP43C-DS3 (FSBmax OC 1600)
Proci: Intel C2D E8400
Hűtő: Artic Cooling Freezer Pro7
Táp: Gigabyte Superb GE R460-VA
Soha nem csináltam ilyet még, de próba szerencse...igaz pontosan ezért kellene, olyan igazi "szájbarágósan", hogy mit mekkora értékekre állítsak.
Az egész megkezdése előtt, csak egy kérdés. A DUAL BIOS nem zavar be a tuningba? Nem állítja vissza az értékeket? Vagy csak jó, mert ha valami nem stimmel akkor is vissza tud állni a rendszer....
Előre is köszi mindenkinek a javaslatokat.
-
1hijjanhusz
senior tag
Üdv!
Feszemeléssel kapcsolatos kérdésem lenne. Hogy most ATT szerint 1,143V kap a 4870-em(Powercolor HD4870 1GB PCS)és így megy 825/1100. A köv lépcső 1,203V, majd a max 1,263V. A kártyát 1 hete vettem, ezért semmi tapasztaltom sincs, hogy mennyit bírnak. Túlfeszelni nem akarom.
Vki megtudná mondani, hogy mennyit bírnak? Illetve, mennyi kockázattal jár. Mert volt 4830-am simán bírta a feszemelést. Feszt emelni igazából csak egy teszt miatt kéne. Persze előbb megvárnám a válaszotokat.
-
-
kris07
csendes tag
válasz
Gyufaaa #12607 üzenetére
Teljesen úgy van ahogy írtad: 7 es a szorzó alapból, csak az enrgiatakarékosság miatt ugye vissza áll néha 6-osra. 333 pedig az FSB. Sehr gut! Akkor csinálok mindent úgy, ahogy írtad és majd tájékoztatlak a fejleményekről. Thx!
Gondolom Orthos-al teszteljem, hogy stabil-é.
De azt még egyszer leszögezném, hogy nem akarom én szanaszét húzni, nincs is csak gyári hűtésem, csak hogy kissé életre kapjon..
Thx! -
Gyufaaa
veterán
válasz
kris07 #12599 üzenetére
A biosban először is a pci-e frekit keresd meg és fixáld be AUTO-ról 100Hz-re! A feszültségeknél keresd meg a ddr2 feszkóját és adj neki fix 2v-ot. Következő lépésben a ramjaid működési frekijét oszd vissza, azaz állítsd át 800-ról 533-ra. Ha ez meg van akkor alapfeszen hagyva a procit emeld az FSB-t. Ahogy a procid adatait böngészem 6-os és 7-es szorzója van. Nem tudom ez mennyire valós. Nem volt még ilyenem. De ha 7-es a szorzó akkor az FSB-d gyárilag 333. Ahhoz, hogy magasabb órajelet érj el ezt az értéket kell feljebb emelni. Tehát 333-ról vidd fel 400-ra, így a frekid (gyári 333x7=2330) 400x7=2800Mhz lesz magonként. Ha ezek meg vannak akkor teszt ezerrel. Ha a teszt alatt stabilnak mutatkozik, akkor mehet feljebb az FSB. Ha sikerült a végleges teljesítményt elérni, akkor a ramok következnek.
Remélem érthető
-
Gyufaaa
veterán
Kingmax nem rossz. Alap és viszonylag jól tűri a tuningot. Tuningramból viszont van választék dögivel, a lapod pedig bármelyiket szeretné. De nézz körül Ősembernél. Van egy két finomsága..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest