- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
az a vicces, hogy a fesz annyira picit ingadozik, hogy az everest már nem is látja (5Vn van kimutatható csökkenés). viszont, az abszolút minimum feszre van a prime kitesztelve, és úgy néz ki, hogy az a minimális feszcsökkenés, ami a videokari terhelése miatt van, már elég arra, hogy eldobja magát a proc.
egyébként ez nem a tápot minősíti, teljesen normális a dolog. pl itt látszik, hogy a jelenleg kb legjobb Antec Signature is "droppol".
-
proci985
MODERÁTOR
CX400, tehát egyágas
a probléma régebben egy Chieftec HPC-202 360 ATX2.2essel és egy FSP 500GLNel.
probléma szerintem inkább azzal van, hogy a tápnak is van egy görbéje, tehát általában nagyobb terhelés hatására picit esik a fesz, ami megjelenik a proc feszénél is. ami ha éppen határra van belőve, akkor az 1-2 lépcsővel lejjebbi feszt kapja. ami már elég a kékhalálhoz (fur és fur+smallFFT között 30Wos fogyasztáskülönbség van kb).
na akkor még 20 p, és kapcsolom ki a furmarkot
.
köszi az ötletet!
-
NFree
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
következő a helyzet... van itt egy prime és furmark stabil rendszerem, ami prime+fur alatt hasal Vbios 1.2375 alatt. épp 1.25öt tesztelek. tegnap 15 perc után vágta magát hanyatt...
kérdés, szerintetek mennyi ideig menjen? (10k passedon túl vagyok)
adatok:
q66@9x333, Vbios 1.25, Vload 1.184/1.200 (ugrál a kettő között), 62W, max 52 fok a mai nap, egyébként 58.
3870OC, 800/1125 (775/1125 helyett gyárilag... igen, alpha dog XXX thunder ultra OC verzió), 105Wos TDP, max 58 fok (ma 54). ambient 45 fok.
lap p35 ds4, FSB 1333, M(CH) +0.100
mem: geil BD x2gb 800cl5-15@1000 cl5-15 +0.10, V=1.92.
vész esetén szellőztetéssel pár perc alatt tudok komolyan szobahőt csökkentenihűtés: AC7pro a procon, HR03GT 120as CM ventivel a GPUn, codegen házban van egy 80as és egy 120as belépő venti, meg két 80as kilépő. táp CX400, everest szerint a 12Vs ág a teszt alatt stabil (legalábbis semmilyen mérhető feszváltozás nincs), a teljes gép max 200-250Wot ehet.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
John Szasa #13293 üzenetére
ejj.
jo magas.
na akkor nézzük mit tud alapfeszen
képed alapján.
Robust Graphics Booster [Auto]
CPU Clock Ratio (Note 1) [9X]
CPU Host Clock Control [enable]
x CPU Host Frequency (Mhz) 400
PCI Express Frequency (Mhz) 100
C.I.A. 2 [Disabled]
System Memory Multiplier (SPD) [Auto] <-- itt lehet visszaosztani a ramokat. szorzokat tudsz állítani. ugy állítsd , h a ramok ~800on menjenek.mivel 400 az FSB így 2es szorzoval pont 800 lesz
Memory Frequency (Mhz) ~800
High Speed DRAM DLL Settings [Option 1]
******** System Voltage Optimized ********
System Voltage Control [Manual]
DDR2 OverVoltage Control [Normal]
PCI-E OverVoltage Control [Normal]
FSB OverVoltage Control [Normal]+0,1V
(G)MCH OverVoltage Control [Normal]+0,1V
CPU Voltage Control [Normal]ezután félora prime small FFt teszt
hőt figyeld.
74C a határ. de joval alatta kellene maradni...
milyen hűtőd is van?
-
rvn_10
senior tag
válasz
darál0w #13290 üzenetére
Lenne egy érdekes kérdésem. Ma tesztelgettem a procit 2,5 ,3,33 , 3,66 , 4,0 ghz en. Szépen is ment minden. De majd miután befejeztem vissza akartam állni a megszokott 266*12,5 szorzómhoz és sehogyan sem akart elindulni a windows a szokásos beállításaimmal. Igy kényeteln votlam 303*11 re váltani. Nah ez vajon mitől lehet?
Cmos Cleart már próbáltam.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
John Szasa #13289 üzenetére
egy VIDet nézzél nekem.
coretemp nevű progi megmutatja pontosan.
-
John Szasa
csendes tag
válasz
darál0w #13285 üzenetére
Szia!
Igen, E7500 az új CPU most
!!!
Cél az lenen hogy húzni kéne egy kicsit a segítségeddel az E7500-t valamennyit!
Feszültség 1.027 V és 1.275 körül mozog!
Írtad hogy a memóriát vissza kell osztani hogy bírja..
Ezt hogy lehet???
És akkor mit állítsak hogy menjek a dolog???
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Dominiator #13286 üzenetére
jo is ez a fotoszerkesztő.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
John Szasa #13284 üzenetére
hát akkor mi lenne a cél?
és mekkora az alapfeszed? VID. coretemp megmutatja.
és akkor nem az e4300as proci , hanem az e7500ös igaz e?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
John Szasa #13282 üzenetére
hali.
elég ha belinkeled.
-
John Szasa
csendes tag
Szia darál0w!
Hogy lehet ide képet is csatolni a BIOS-ról hogy könnyebb dolog legyen
?!
-
lipi67
nagyúr
Sokat..
(1,45-1,55V között is akár, kérdés mennyi a VID-ed, s mennyire melegedik.) Igen Intel szerint annyi, de az inkábba kiadott procik VID-jére vonatkozik. A feletti VID-del nem adtak ki procit. Az meg..Annyit tesz, hogy van olyan szerencsétlen proci aminek az Intel 1,365V -on garantálja, hogy viszi a a gyári feszt hiba nélkül.
"de ha az ajánlottnál magasabb (nem sokkal) a fesz az nem baj ugye csak az az által keletkezett hővel kell vigyázni nem de????" -------Hát...nem! NIncs ajánlott, majd ha sokat tuningolsz érzed, hogy mi ok,s hol szenved a rendszer. (előfordulhat, hogy lassabb lesz magyobb FSB-n mert be-behibázik a proci (1mag pl). Ezért Prájmolj SmallFFT-s vel, a memóriákat meg boot cd-ről memtes-tel. (elég egy win alóli memtest is, bár extrém eset, hogy memóriát használó környezetben, memóriát használó (s ez által lefoglaló) program tesztel..(magát is teszteli, ill. a win és maga által lefoglalt memrészhez nem fér hozzá.)
Hő: Nem! Nem a hő, a fesz öli meg a procit. A hő a teljesítménynövekedés okozata, az ok a fesz ésaz általa előcsalt plusz MHz-ek. Magyarul: Annyiban számít "csak" a fesz, hogy pl. 65°-on úgy 1,6v-on átütheted a procidat, de ha le tudod hűteni 40°-ra akkor 1,625° se. (példa volt) -
darál0w
Jómunkásember
-
putti
aktív tag
Sziasztok!
Van egy E8400-as procim ( stepping: C0), ami alapban ugye 3GHz-en megy. Ezt feltornáztam 4.01Ghz-re (501*8) léghűtéssel 1.28V-on. A héten sikerült megcsinálnom a vízhütést és gondoltam egy kicsit feljebb tornázom a proci frekijét 4509Mhz-re, 501*9-re állítva. 1.37V fesszel elindul, az oprendszer feláll, de pár másodperc és kifagy. Gondolom több fesszel tuti menne a dolog, de kérdés az hogy egy E8400-as procinak vízhűtés mellett mennyit feszt lehet adni hogy a proci ne károsodjon?
Köszönöm előre is a válaszoka
-
gabber9511
csendes tag
fura dolgot figyeltem meg az van ha alapból nézem a CPU feszt akkor 1.38v kb de ha rárakom az everest tesztet akkor lejjebb megy 1.36-1.37v-re
-
csucsuka1
csendes tag
válasz
darál0w #13262 üzenetére
VTT(fsb/cpu termination nálad.) +0,1V
ilyen volt értéket nem találtam
ezeknek adtam 1.25 volt ciripelés más semmi
MCH(lehet NB voltage nálad) +0,1V
ilyet sem
mind a kettőnél 1.25-röl indul az áram
a többi az meg van ja és ahol autot ír a biosban azt mind állítsam manuálra vagy valami másra -
norbit808
tag
darál0w neked meg kösz a segitséget
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
csucsuka1 #13261 üzenetére
pedig ez nem is egy rossz proci...1.15Vos alapfeszes C0ás általában alapon tudja a 3800at
probaképp. mindent normalra, amit tudsz.
VTT(fsb/cpu termination nálad.) +0,1V
MCH(lehet NB voltage nálad) +0,1VFSB 425. szorzo 9
ram szorzo 2(nehogy beleszoljon a procituningba
)
aztán hajrá. -
Vicë
tag
válasz
norbit808 #13240 üzenetére
Upsz eheza bioszhoz nem bagyon értek mivel ez régi de szerintem itt is az Cpu frekvecit álitsd ami neked valami 5.. valamenyi ott probálj más számot be irni és hátha sül valami
atyaúristen, sztem te egyik bioshoz sem értesz, ezt azonnal hagyd abba, ilyen összevissza "tanácsokat" jobb, ha nem osztogatsz csak úgy a levegőbe.
jézusom...
mi az, hogy régi a biosa? azért mert 2006 rajta a dátum? attól, hogy nem úgy néz ki, mint a te biosod, attól még nem régi, az award biosok már elég régóta így néznek ki.
az az 5, amiről te beszélsz a memória időzítése, semmi köze a cpu frekvenciájához...
az 533 meg a memória frekvenciája, de mi az, hogy írjon be egy más számot...és hátha sül valami
ja, szerencsétlen esetben a procid meg.
-
csucsuka1
csendes tag
válasz
darál0w #13252 üzenetére
fsb-t állítottam 400-ra cpu voltage 1.3 mást nem igy ment 3800-at
elég siralmas ahhoz képest amiket itt a ph-n látokCPU tulajdonságai:
CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333)
CPU alias Wolfdale
CPU stepping C0/M0
Utasításkészlet x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1
Eredeti órajel 3000 MHz
Min / Max CPU szorzó 6x / 9x
Engineering Sample Nem
L1 kód gyorsítótár 32 KB per core
L1 adat gyorsítótár 32 KB per core
L2 gyorsítótár 6 MB (On-Die, ECC, ASC, Full-Speed)CPU fizikai információk:
Tokozás típusa 775 Contact LGA
Tokozás mérete 3.75 cm x 3.75 cm
Tranzisztorok száma 410 millió
Gyártási technológia 45 nm, CMOS, Cu, High-K + Metal Gate
Processzormag mérete 107 mm2
Magfeszültség 1.150 - 1.225 V
I/O feszültség 1.150 - 1.225 V
Tipikus teljesítmény felvétel 65 W @ 3.00 GHz
Maximális teljesítmény felvétel 91.9 W @ 3.00 GHz -
norbit808
tag
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
csucsuka1 #13249 üzenetére
hali.
leírom hátha nem vagy tisztában vele.
feszeket először minden esetben autorol át kell állítani normal/alapértékre.
pci frekit 100ra.
aztán FSB emelés, ramot meg visszaosztani.
az 500as FSB már elég magasnak számít...ott már vszínű kér a lap némi feszt..VTT és MCH is.
mit állíottál eddig?
mennyire jutottál?
mekkora feszekkel?
mekkora az alapfeszed?adatlapodat töltsd ki.
alaplap, proci, táp,ram vga stb...de első 4 az kellene...
-
csucsuka1
csendes tag
Sziasztok
Van egy asus maximus formula alaplap mellé e8400-as wolfdale c0 tuningolni szeretném de nem sokra jutok vele ha 500-ig felviszem az fsb-t azonnal letilt áramot adtam a procinak de hiába kipróbáltam egy csomó áram variációt amit elbírtam érni 3800-Mhz ennyit majdnem alapon megy.
kérhetnék egy kis segítséget hogy minek mennyi áramot kell adni hogy még azé füstmentes maradjon.
Köszönöm. -
-
norbit808
tag
Akkor itt mit álitsak?
-
norbit808
tag
ok meg nézem meg probálok képet csinálni rola
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
John Szasa #13239 üzenetére
hali.
első lépésként.
mennyi a VID(alapfesz)
második lépés:
semmilyen feszt nem hagyj auton. mindent normalra.
harmadik lépésként majd emeljük az FSBt csak tuni kellene az alapfeszt
eléggé "szornak" ezek a procik alapfeszen...3000-3800mhz. de ugye eléggé függ az adott alapfesztől. nyilván egy 1.25Vos alapfeszes procc többet megy majd alapon egy kisebb alapfeszestől, de a kisebb alapfeszes, meg vszínű, h nagyobb feszen megveri...
-
norbit808
tag
válasz
John Szasa #13239 üzenetére
Upsz eheza bioszhoz nem bagyon értek mivel ez régi de szerintem itt is az Cpu frekvecit álitsd ami neked valami 5.. valamenyi ott probálj más számot be irni és hátha sül valami
-
John Szasa
csendes tag
-
norbit808
tag
válasz
John Szasa #13237 üzenetére
John Szasa
Be hozoda biost és keres olyat hogy Advanced azon belül olyat hogy JumperFree Configarition azon belül At overlocking álitsd manualra Cfu frequencee alapbol 200mz van álitsd vagy mit tom én pl 230 re és emelkedni fog mindened -
John Szasa
csendes tag
Maximális Tisztelem Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni egy kicsi tunningban:
Alaplap: Gigabyte 965P-S3 Rev.3.3
RAM: 2*800 Mhz Kingmax DDR2
CPU: Intel Core 2 E7500 2,93 Ghz (266*11)Hogy lehetne a legegyszerűbben a BIOS-ban egy kis tunnigra bírni ezt a procit???
Valaki tudna tanácsolni hogy mit állítsak???
Előre is köszönöm!!!!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
animatrix11 #13232 üzenetére
vszínű maga a CPU fesz is kevés és a VTT is. told feljebb őket.
VTT max 1.4V 24/7re.
(#13234) norbit808 pontosan.
akkor nézd meg BIOSban az alapértéket...
-
norbit808
tag
válasz
animatrix11 #13232 üzenetére
letöltöm és nekemn ezt irja ki ez mit jelent?
This intel proceszor is not sutpored
This program villnot continu na ezt irja ki -
norbit808
tag
válasz
darál0w #13226 üzenetére
Sziasztok nekem egy asus pk5pl cm lapom van van még bene egy d820 proci meg 2gb kingston memo 800 mz na szoval elkezdtem huzznia procim de feszt nem álitottam mert nem tudom hogy kell alapbol 2x2.8ghz most is 3.5ghz megy de meg emelte a ramot meg az fsp is ha tovább huzom meg fagy vagy be se töltia win 7 et ez azért lehet mert enyit bir vagy mert valamit nem jól csinálok?Number of cores 2 per processor
Number of threads 2 per processor
Name Intel Pentium D 820
Code Name SmithField
Specification Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz
Package Socket 775 LGA
Family/Model/Stepping F.4.7
Extended Family/Model F.4
Core Stepping B0
Technology 90 nm
Core Speed 3429.9 MHz
Multiplier x Bus speed 14.0 x 245.0 MHz
Rated Bus speed 980.0 MHz
Stock frequency 2800 MHz
Instruction sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T
L1 Data cache (per processor) 2 x 16 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size
Trace cache (per processor) 2 x 12 Kuops, 8-way set associative
L2 cache (per processor) 2 x 1024 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size -
darál0w
Jómunkásember
válasz
iceshark18 #13225 üzenetére
Biosba a ramokat szorzoval tudod állítani.
szal ha tegyük fel 500as FSBvel (2es a legkisebb szorzo) a minimum orajel 1000lenne, azt meg nem mind1ik 800as ram tudja...így értem. igaz a te esetedben ez az 500as FSB nem fog előjönni, de gondolom érted..
szal FSBvel és ram szorzoval ugy ügyeskedj, h ramok megközelítőleg alapon menjenek.cpu freket emeld(FSB)
ha nem megy a kívánt orajel, emelj CPU feszt is
1.5Vig elmehetsz
pci frekit fixáld 100ra.és hajrá
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
iceshark18 #13223 üzenetére
csak szintetikus tesztekben jön ki az FSB beli különbség ilyen szinten.
szoval akkora FSBt állíts, amivel könnyen kezelhető a ramod.
-
iceshark18
csendes tag
válasz
darál0w #13219 üzenetére
CPU-z alapján F2es stepping.
hőmérsékletre majd figyelj oda.
AMD által megadott értékek: Max Temps (C) 55-70nincs más dolgod, mint emelni az FSBt először. majd ha kevés a fesz, azt is adagolsz. szigoruan 1.5Vig.
de ha tudsz BIOSrol is csinálj képet. M.I.T menüről.
igen de még mindig nem tudom, hogy alacsony szorzóval emeljek magas fsb-re vagy mondjuk 13x szorzóval alacsonyabb fsb-re?
biosról meg mindjárt csinálok képet!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
animatrix11 #13221 üzenetére
az AMDs hsz az nem neked ment
NBnél nem vészes az a hőfok, de teljesen felesleges akkora fesz...
milyen ramok és mennyin mennek?
VTT(fsb/cpu termination)re nem írtál semmit...mennyit kap?
-
animatrix11
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
iceshark18 #13213 üzenetére
CPU-z alapján F2es stepping.
hőmérsékletre majd figyelj oda.
AMD által megadott értékek: Max Temps (C) 55-70nincs más dolgod, mint emelni az FSBt először. majd ha kevés a fesz, azt is adagolsz. szigoruan 1.5Vig.
de ha tudsz BIOSrol is csinálj képet. M.I.T menüről.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
animatrix11 #13214 üzenetére
nemsajnálod az északi hidat. nem forro?
VTTnek viszont mehet több is, hátha az a baja...
-
NFree
addikt
válasz
animatrix11 #13216 üzenetére
Szerintem adj egy kicsit + a procinak s próbálgasd de ne sokat .
Nb-nek , nem sok az 1.61v nincs túlfeszelve p45.ös lap ez is nem?
Procinak meg emled 1.3v ig de figyeld a hőfokot max 70
CPU GTL Reference : Auto ez nem tetszik még nekem , meg kéne tudni az értéket mire állítják -
NFree
addikt
válasz
animatrix11 #13214 üzenetére
Megnézed biosba mennyit állítassz s aztán mondjuk terhelés alatt cpu_z vel.
A kitesztelt értékeken azt érted , hogy másoknál ezekkel a feszekkel jobban mentek a lapok?
Load line Calibration van neked bios-ba?Szerintem kevesek azok a feszek. de mondjuk nem konyítok az asushoz
Én előszőr az nb-n emelnék egy kicsit , majd a cpu vcore-on hátha.
Ilyen reference feszek vannak abban a biosban? Mert akkor bonyolódik a helyzet. -
NFree
addikt
válasz
animatrix11 #13210 üzenetére
Adj még a procinak egy kicsit s ha jó a hűtés , s menni fog akkor csak a proci fogyott el, nem hiszem , hogy 450-es fsb-nél megálna a 2 magos proci, csak egyszerüen nem egy tuningos darab. mennyit droppol a lap? Lara asszem 1.4v körül halytotta az e84-ét asszem ilyen 4,5ghz-en csak vízzel volt hűtve.
Ja és az előttem hozzászóló kollégával is csak azonosakat tudnék mondani , de én feltételeztem , hogy ezeknek a dolgoknak már a tudatában vagy -
darál0w
Jómunkásember
válasz
animatrix11 #13210 üzenetére
hali.
FSB végét ugy tudod megnézni, h procit leviszed legkisebb szorzora és tolod fel az FSBt ameddig lehet.
magas FSBknél 450+ a lap már igényel némi +feszt.
ezt a VTT és MCH feszekkel lehet megoldani. ezeknek adtál?
e8xxx széria FSB ügyileg elég jol áll. joval 500felett megy mind. sőt 600at is átlépik...de ahhoz már ügyködni kell.
de. nem mind1 milyenek a hőfokok. elég sok köze van ugyebár a magas FSB és orajelhez.
-
animatrix11
őstag
Üdv
Honnan lehet legkönnyebben megtudni, hogy a proci vagy a lap nem birja tovább a tuningot? Asus Maxisus Exrame, E8500 proci, ocz platinium 2x1 gb 1600Mhz 4Ghzet visz alapfeszen, 4,2ig még elmegy, de 4,5ghzen nem jön már be az xp 1,325v-on, mondták hogy lehet hogy a lap nem visz többet 450es fsbnél, belőttem 7*500ra a memóriák 2ghzen! mentek teljesen stabilan, de azért +voltal elvárnék egy 4500mhzet is mégha nem is használom annyin, minden érték rendesen be van lőve a lapon, igaz most jeleneg rézmagos magas gyári hűtő van rajta az előző brutál nagyot eladtam, mert nehéz volt a proci csere
Még valami biosból ha 4ghzen megy a proci 420as fsbvel nem tudom a memóriát fejebb húzni pedig ugye birja a 2ghzet is, ezt lehet valahogy állitani? programmal?
thx
-
darál0w
Jómunkásember
először csinálj nekem egy képet CPU-z vel
nameg adatlapot töltsd ki -
Karesz000
csendes tag
válasz
darál0w #13146 üzenetére
nem vagyok valami nagy játékos, egy "újabb" játékkal játszom, Splinter Cell Chaos Theory, azt meg a rendszer jól viszi, a proci húzás nem játékra kell, egy kis Corel-es gyorsítás érdekében történne...
És kinéztem egy Cooler Master Hyper 212 Plus-t
Ha megvan, óvatosan belekezdek a dologba, és majd beírom mit sikerült... -
darál0w
Jómunkásember
válasz
iceshark18 #13203 üzenetére
most lépnem kell, de holnap ittleszek du 2 körül. akkor mesélek, ha addig nem jön senki.
addig meg kitartás
-
iceshark18
csendes tag
válasz
darál0w #13188 üzenetére
És azt honnan a búbánatból szedjem cpu-z azt mondja 2, de milyen kettő? F2? mivel hol keressem? CPUID revíziószám 00040F32h- ehhez kerestem volna ilyen adatot de a gugli nem nagyon köpte ki
ellenben azok a 3Ghz feletti adatok jól hangzanak, most már csak azt kéne majd a számba rágni hogyan kell mindezt megvalósítani
ja és persze nagy THX!
-
Tyler8
tag
válasz
darál0w #13200 üzenetére
nekem is van venti a chipseten ez az abitnak egy tuninglapja volt azért van rajta uGuru is és most azért tuningolom mert már van rá szükség
http://www.hardwarebolt.hu/termekek/alaplap/abit-aa8xe-kep-1.html
amúgy eléggé zúg a chipset hűtő lehet érdemes lenne rá venni egyet? vmit tudtok ajánlani?
58fok nemsok nekije?
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest