- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
zoo8800 #11117 üzenetére
Köszönöm!
Ez azt jelenti az 1Ghz hogy még biztonságos? Nem fog majd újraindulgatni kifagyni játék alatt? Proci nem megy tönkre? vagy aki tuningol ezt be kell vállalnia? Én tényleg olvasok vissza de ahány gép annyi féle és bármihez kezdek nem műxik.ez a CPU VID is 1.1000 - 1.3000 lipi67 kollléga szerint azt jelenti alul lassú lomha de jól feszelhető és nem melegszik.(Valóban nem melegszik) szinte könyörögni kell neki, lassan már fázik..
Konkrétan 35-39fok windows alatt..(terheletlenül) 35
Biztos vagyok benne valahol a 13987-ik hsz ben van a megoldásom de hol tudnék valami jó beállítást találni legalább kezdésnek bioshoz? Jelenségek.. lekapcsol magától és csak táp OFF-ON ra hajlandó indulni vagy biosbol kilépve nem akar bootolni..harmadik helyzet játék alatt véletlenszerü időknél fogja magát és kifagy..vagy újraindul..pedig volt hogy csak a memóriához nyúltam..Valaki tudna nekem ebben érdemben segíteni?
Köszi
Jelezném ha mindent békénhagyok és a deszkára bizom a dolgokat (minden tökéletes és az ég világon semmi gondom nincs) de mindenki azt mondja ne hagyjam úgy..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Vallás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest