- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
zoo8800 #11117 üzenetére
Köszönöm!
Ez azt jelenti az 1Ghz hogy még biztonságos? Nem fog majd újraindulgatni kifagyni játék alatt? Proci nem megy tönkre? vagy aki tuningol ezt be kell vállalnia? Én tényleg olvasok vissza de ahány gép annyi féle és bármihez kezdek nem műxik.ez a CPU VID is 1.1000 - 1.3000 lipi67 kollléga szerint azt jelenti alul lassú lomha de jól feszelhető és nem melegszik.(Valóban nem melegszik) szinte könyörögni kell neki, lassan már fázik..
Konkrétan 35-39fok windows alatt..(terheletlenül) 35
Biztos vagyok benne valahol a 13987-ik hsz ben van a megoldásom de hol tudnék valami jó beállítást találni legalább kezdésnek bioshoz? Jelenségek.. lekapcsol magától és csak táp OFF-ON ra hajlandó indulni vagy biosbol kilépve nem akar bootolni..harmadik helyzet játék alatt véletlenszerü időknél fogja magát és kifagy..vagy újraindul..pedig volt hogy csak a memóriához nyúltam..Valaki tudna nekem ebben érdemben segíteni?
Köszi
Jelezném ha mindent békénhagyok és a deszkára bizom a dolgokat (minden tökéletes és az ég világon semmi gondom nincs) de mindenki azt mondja ne hagyjam úgy..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5600G 4,4GHz 19MB 65W AM4 Integrált Radeon Graphics 1 év gari
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest