- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mickey5
csendes tag
válasz
woodworm #43297 üzenetére
Szia!
Jól értem, hogy 2 megabit/s a feltöltési sebességed? Mert akkor nálam valami baj van. Nem akar 60-70 KB/s fölé menni, pedig a mérés szerint a vonali sebesség 640 KB/s (természetesen erre állítottam be a QoS-t), de még a szerződés szerint is 512-nek kellene lenni. Eddig azt hittem, hogy ez a router ennyit tud. Ja, igen: 1043ND routerem van és OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342, ami alapból a 2.76-os Transmission-t tartalmazza. A Transmission-ben a gyári 2048-as érték szerepel és szerintem máshol sincs korlátozás, ami indokolná a 60-70-et. A nap legnagyobb részében senki sem használja a netet, tehát akkor mennie kellene. Hol keressem a hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Béta iOS-t használók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest