Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
gyerekek, manapság nem merül le az akksim pedig még nem voltam az autóvillamosságis emberkénél
megjavult volna a pici Yarisom ??? -
zazahoho
őstag
-
pècsimunkás
addikt
válasz zazahoho #4856 üzenetére
Apám Carina E- jèn , 160 ezer km körül volt először a betèt cserèlve , ès úgy hogy nem ment 10ezer km-t autópályán. Sok függ a lábáról is , de gondolom règebben mèg jobban rámentek a tartósságra.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Ear001
addikt
válasz pècsimunkás #4857 üzenetére
Az azbeszt tartalmú fékbetétek sokkal tartósabbak voltak, a maiak még csak kezdik közelíteni a régiek élettartamát.
-
AMD Power
titán
1.4.-1.5 milla korul mi a jobb valasztas. 2005 evjaratu E12 Corolla 1.4 vagy 2008-09 evjaratu H Astra-k? Arban nagyon hasonloak.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
A "Sol" minek a rövidítése felszereltség tekintetében?
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Ragadozó
Ármester
válasz pvt.peter #4860 üzenetére
Az nap angolul, nem rövidítés, az a legmagassabb felszereltség. Alatta a Luna (Hold), majd még a Terra (Föld).
AMD Power: a H astrák alkatrészei drágábbak, lásd pl első kerékagy csapágy, sok az elektromos gond is.
[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
vbbb
addikt
Kocsi megvéve, 2007es (UK) szeptemberi lett mert ebbe volt kevesebb mérföld (140ezer km) és elég jó állapotban is van, na és alkudni is sikerült az árából mert tévesen tempomatot és ülésfűtést is megadtak holott nincs ilyen benne. Amiket másokat néztem az vagy dízel vagy már lassan a 250ezer km-et karcolják. Valamiért nem nagyon találni 1.8-ast a piacon, ritka nagyon. Nem tudom otthon mennyi az áruk Magyarországon, ez kb 1millió volt szervízkönyvesen, friss műszakival. A hátsó 16"os gumikat kell cserélni, párás egy kicsit a jobb hátsó lámpa bal alsó kerek részénél. Szerintem ezt meg tudom majd oldani tömítőanyaggal, már volt ilyennel dolgom. Amit nem tudok, hogy a bal hátsó idomnál a kárpit kicsit szakadozott néhol. Ilyet lehet venni hozzá pl bontóból? Ja a másik, a helyzetjelző izzót az első lámpában mennyire nehéz cserélni? Lánc sem volt benne cserélve szerintem, ez milyen időközönként esedékes? Sose volt láncos kocsim. Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
Grat, sok kellemes kilométert/mérföldet hozzá. Itthon 1-1,5 között mennek, szerintem azért szabadulnak nehezen az 1.8-tól mert az szerintem a legjobb motor ehhez a kasztnihoz. Kárpitot bontóban nézz, a láncot csak akkor kell cserélni ha alapjáraton már zörög / indítás után 1-2 mp természetes, a feszítő olyankor telik meg olajjal/, izzót cserélni nem nehéz, a motorburkolatot kell levenni.
Az élet kegyetlen .
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Lexus IS250-essel (akinek van/volt már) mennyire necces egy-egy mélygarázsba való behajtás? Hétvégén itt voltak asszony pajtás szülei és a Mondeo-juk épphogy nem ért le a lejáró végén. Ehhez képest a Lexus orra sokkal alacsonyabban van, bár rövidebb is, de az ábra tanúsága szerint megszívnám vele.
Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?Szerk.: Próbálok felhajtani egy tulajt Drezda közelében, hogy ki tudjam próbálni (ha engedi), de nem túl sok szaladgál mifelénk az utakon :/
[ Szerkesztve ]
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
maláj
addikt
szakik
Toyota Yaris 1 (2002 benzin) kardánboxát hátulról hol kellene megfúrnom, hogy a kézifékbe ne túlzottan ütközzek bele ???
a kartámaszt kellene betonstabilan fixálni
a hátsó pohártartó feláldozható -e nemes célból ... -
maláj
addikt
válasz diablo1984 #4876 üzenetére
úgy terveztem, hogy 1db kapupánt csavarral örvendeztetem + ami átmegy az egész cumón
olyan max. 15cm hosszban
ha ez nem járható út akkor befúrom a lukat, felszerelem a kartámaszt és belülről-kifelé csavarozom be valami pici kapupánttal és utána csavarozom a kardánboxot a helyére -
diablo1984
veterán
-
maláj
addikt
válasz diablo1984 #4878 üzenetére
a csavart ami "leszorítja" azt nem terveztem tönkretenni
a másik 2 csavarfajtának utánanézek (meggyőzhető vagyok) csak nézzen ki jól a masina -
vbbb
addikt
Üdv!
Honnan lehet friss lemezt szerezni a navigátorhoz? Ezek kompatibilisek visszafele, szóval 2017/18-as fog működni az én 2007-es kocsimmal? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
Ja igen, ha veszek lemezt azt benne kell tartani a lejátszó részben ill. csak frissítésre használja? Ebayen is nézelődtem és vannak Update DVD-k. Olyat találtam ami pl 2017-18-as, 2003-ig kompatibilis, de csak UK-Nyugat-Európa ami önmagában kevés nekem.
Meg találtam ezt az oldalt:
https://www.satnavdisc.co.uk/Toyota-TNS-600-700-navigation-map-dvd-sat-nav-disc-update
'TOYOTA Navigation DVD Europe 2017-2018 Version 2.0' alap csomag amibe nem nagyon írják mi van. Ez mellé hozzá lehet venni némi pénzmagért:
DVD WEST EUROPE:
Andorra, Belgium, Corsica, France, Ireland, Italy, Lichtenstein, Luxembourg, Monaco,Netherlands, Portugal, SanMarino, Sardinia, Sicily, Spain, Switzerland, United Kingdom,VaticanCity.DVD CENTRAL EUROPE:
Austria, Belgium, France, Germany, Italy, Lichtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, San Marino, Sicily, Switzerland, Vatican-City.DVD NORTH EUROPE:
Austria, Belgium, CzechRepublik, Denmark, Estonia, Finland, Germany, Greece, Latvia, Lichtenstein, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Norway, Poland, Slovakia-Republik, Sweden,Switzerland.DVD EAST EUROPE:
Poland, Switzerland, Austria, Czech Republic, Slovakia,Hungary, Romania, Croatia, Slovenia, Bulgaria, Greece, Italy, Liechtenstein, Monaco,Turkey, Vatican City, San MarinoA dőlt betűs országok amiket én érinteni szoktam utazásaim során.
[ Szerkesztve ]
-
kand Úr!
csendes tag
Sziasztok!
Errol az autorol tud valaki valamit? :
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/toyota/corolla/toyota_corolla_1_8_ts_ts-12399314[ Szerkesztve ]
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Corolla Verso (AR10) tulaj van esetleg a topiklakók között? Hátsó ajtó burkolat felfogató patentot keresek, talán ez (90467-07041) lesz az, de nem vagyok benne 100%-ig biztos.
<< Heimdal >>
-
zazahoho
őstag
válasz Retekegér #4885 üzenetére
patent centrum
Ez nem a reklám helye volt, csak 10 éve idemegyek ha bármilyen patent kell.[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
kand Úr!
csendes tag
válasz pècsimunkás #4884 üzenetére
Szia!
Van profilom csak jelenleg kulfoldon vagyok egy keleti orszagban ahol "valamiert" gyakran elerhetetlen az fb...
Azert gondoltam, hogy itt teszem fel a kerdest hatha valaki nezte mar kozelebbrol is. -
creedszl
aktív tag
sziasztok
egy yaris verso vételén gondolkodok.milyen áron lehet már normálisat találni?Igaz nincs sok hahu-n de azért van 1.3m-ért meg van 6-700k-ért is...
Hulligaaan
-
Dani_kp
addikt
-
AMD Power
titán
-
diablo1984
veterán
Vajon a yaris klíma bekapcsoló gombja mögötti csati ikertestvére ugyanott egy vakdugóba dugva mit csinál? Mert ma voltam a klímásnál, hogy töltsön bele gázt(mert nem kapcsolja a kompresszort) és kiderült, hogy nem gázhiány van, széttúrta biztosítékért az egész autót, megtáplálta direktben a kompresszort(az működött), így jobb hiányában a klímagáz nyomásérzékelőjét hozta ki hibásnak és holnap folyt köv!
Csak nekem bevillant, hogy volt tavasszal egy műszerfali izzó cserém, ahhoz kivettem az egész középkonzolt és mikor dugdostam vissza a helyére a csatikat, akkor szembesültem 2 tök egyformával, rátoltam a klíma gombjára, gyújtás rá, klímagomb benyom, világít, így gratula, megvan. Igenám, de most a szerelőtől hazajöttem, szétkaptam a műszarfalat, a vakdugóba nyomott csatit rákötöttem a klíma gombra és azzal is világít, ha bekapcsolom, de most nincs benne gáz(otthagytam a szerelőnél, mert úgyis nyomáskapcsolót cserélünk alapon), így ugyanúgy nem kapcsol be, de nem kizárt, hogy felcseréltem a csatikat és ez a gond....
Ha így lesz, biztos az arcomba kerül a szerelő farka, teljes joggal, mert megszívattam tudtomon kívül...holnap kiderül!
-
Drizzt
nagyúr
Ejj, úgy tűnik az automata váltónak a világítása kiéghetett. Elképzelhető, hogy ehhez egyetlen biztosíték tartozik? Megpróbálom megnézni. Maga az izzócsere eléggé bonyodalmasnak tűnik. Inkább kihagynám, ha nem muszáj...
Jahh, E12-es szedán a modell.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest