Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz snake78 #4401 üzenetére
Hát igen, ha nem muszáj, akkor nem veszek suvot.
Mitsuk közül külsőre a Lancer szedán jön be, de azok meg annyira fapadosak, hogy eszméletlen. Se bt, se tempomat, ez 2016-ban (addig gyártották, ha jól tudom) elég gáz. Plusz a szedán forma szép ugyan, de abszolút nem praktikus.
Kíváncsi leszek az Escape Cross árára, az még tetszik is valamennyire, de nem hiszem, hogy 7-8 millió alatt adnák újonnan.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
snake78
tag
válasz hülyegyerek #4402 üzenetére
Sajnos sanszos az az ár
Pedig szép auto 👍😂
Mikor fejembe vettem az új autó cserét s max al kezdtem
De mivel Németországban élek, figyelembe kellett vennem sok más tényezőt is ( adó, lóerő, benzin, dízel, kötelező, adó ... stb stb )
Végül a Toyotánál maradtam és nem bántam meg
Tudom nem egyszerű a döntés, de kompromisszumokat sajnos kell kötni -
hülyegyerek
addikt
válasz hülyegyerek #4402 üzenetére
Eclipse Crosst akartam írni, az Escape az Ford...ezért nem szabad hsz-t írni kávé előtt
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
snake78
tag
válasz hülyegyerek #4404 üzenetére
Értettem
Főleg kv után 👍😂 -
snake78
tag
válasz pècsimunkás #4409 üzenetére
A hybridnel ez csalóka a benzin motor "csak"99 le de az elektro motorral 136
De csak a benzint nézik
Nekem 3 éves az autó és ugye sf 10 Ben vagyok ezért ennyi
De majd lesz jobb is 😂
Mindenki azzal nyugtat ,hogy nem is fizetek sokat
Ez relatív az éves 17000 után(amit otthon fizettem ) ez rengeteg 😂 -
pècsimunkás
addikt
válasz snake78 #4410 üzenetére
Igen ... Èn itthon 20000 forintot fizettem èvente . Ahhoz kèpest sok . A Casco nem sokkal több mint otthon - ha több egyáltalán : kb 40 euró havonta , a biztonsítás viszont lènyegesen több . Az adó nem sok - ha jól emlékszem 60 euró /èv . Euró 6 ugye az 1,2 T Auris .
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
snake78
tag
válasz pècsimunkás #4412 üzenetére
Szerintem az a 60 sok én euró 5 tel fizetek 36 ot és 1.8 as az auto
-
snake78
tag
-
peterson1190
tag
Sziasztok!
Adott egy Toyota Auris Touring Sports 2015-ös faceliftes változat.
Sajnos ebben a változatban még épp nem Bi-led tompított van, ezért este a halogén izzókkal, igen csak tapogatózva közlekedek.Nem vagyok nagy autószakértő ezért lenne két kérdésem:
-Szerintetek megoldható-e, ileltve kompatibils-e az újabb aurisok Bi-ledjével ez a változat?
-Amennyiben nem, van-e valami ajánlás esetleg, milyen led izzót tegyek be?
Alcatel ?>3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>Pixel 4XL>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra>Zenphone 9>S24
-
törölt tag
válasz peterson1190 #4422 üzenetére
Azonos lámpabúra esetén beépítheő a gyári! ledes világítás Márkaszervizben érdeklődj a pontos árról, beérkezésről, munkadíjról. (300-400k a "led csomag" munkadíj 20e/ó körül, segédanyagok 800-5000Ft). Kínai márkafüggetlen főfényszórót nem vennék.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz peterson1190 #4422 üzenetére
1. Engedd el
2. Vegyél GE Megalight +130% izzót, és ellenőriz(tes)d a fényszóró beállítását[ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok,
mint kiderult nem benzint tankoltam, hanem gazolajat. Es allitolag a gazolajszuro halt meg egyik pillanatrol a masikra es attol fustolt feketen. HmmSlow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
BÉP
csendes tag
Ma hazahoztam a szervízből a Corollát. Kutyacsontot kicserélték, két szaki is meghallgatta a rejtélyes kerregő hangot. Egyöntetű véleményük, hogy a váltó a hibás ...váltócsere.. De, hogy mi a gond, azt nem tudják....
Most a nagy dilemma, hogy vigyem máshova,... bontott váltó...,vagy valahol próbáljam felújítattni?? -
molnarpeter
nagyúr
Bp messze van? Team T Work műhelyt felkeresheted, alapvetően féltengely javítással foglalkoznak, legalább el tudják dönteni, hogy belső csukló vagy váltó baj, hátha mondanak valamit próbakörön, vagy alánézve. Ha tényleg váltó, akkor felújítást neki. Videó nincs a problémáról?
[ Szerkesztve ]
-
BÉP
csendes tag
válasz molnarpeter #4427 üzenetére
220km Az ötlet jó, készítek róla felvételt Különben én is inkább a felújításra szavazok...
-
diablo1984
veterán
2005-től tolt 1,6 benzines toyota motorokkal van még olajfogyasztási probléma?
-
Ragadozó
Ármester
-
dh66e
veterán
válasz Ragadozó #4431 üzenetére
Az valós probléma d4d motoroknál hogy 300k km-nél kezdenek "széthullani"? (Sorra jonnek elő a hibák...)
Nekem 2004 12 havi a corolla kombim és van benne 230k....persze baja semmi végig szervizelve volt No-ban ,de kíváncsi vagyok hogy ez valós probléma vagy csak toyota d4d elleni valami... -
diablo1984
veterán
A Corolla Versoknál bevett szokás, hogy egy fekete műanyag valami takarja végig a küszöböt? Semmi spojler, csak fullosan a küszöb be van ezzel borítva, alakra mindenre a küszöb alakját veszi fel! Olyan idegennek hat a kocsin....
-
dh66e
veterán
válasz molnarpeter #4433 üzenetére
&(#4434) lsc
Értem,Köszi srácok.
Amióta megvettem csak az OMW-n tankolok bele ezt már az elején sokan mondták hogy a "gazdaságos" üzemanyag a befecskendezőt egy idő után kinyírja.
A kuplung az még kérdéses lesz nálam.Szerelő barátom azt mondja hogy a jelenlegi kéttömegűt átalakítóval oldjuk meg és mehetne bele a sima kuplung.
Nem tudom van ezzel tapasztalata valakine.,Van e hátránya az autónak,váltónak,menetteljesítményben vagy egyéb dologban? -
molnarpeter
nagyúr
Az alap nafta kb mindegy milyen (bár országtól függően lehet egész jó), prémiumot lenne érdemes tankolni. Egytömegű jobban ráz, nem ahhoz van kitalálva a váltó sem, nem a legjobb ötlet a kiváltó szett. Persze gurul azzal is... Ha most jó, figyelj rá - kinyomott kuplunggal indítás&leállítás, menet közben 1500 felett tartsd a fordulatot, fokozatosan terheld, nem érje hirtelen nagy nyomaték (most ez nem azt jelenti, hogy nem szabad padlózni, csak nem alapjáraton lerúgva kell használni a gázt ).
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz molnarpeter #4437 üzenetére
Igen,amikor vettem a kocsit a jóbarátom szabályos oktatást tartott a mit és hogyanról.Meg kellett értenem/tanulnom hogy ez nem egy szívódízel Astra.Azt váltotta a Corolla.
Jó pár nap kellett mire ráált a lábam a technikára.
Normálisan gurulok vele csak akkor fogok padlózni ha csúnya maszkos emberek üldöznek.
Németben pályán volt használva főként,itt szinte csak a nagyfaluban meg a nulláson megyek vele ami miatt szerintem hamarabb kell majd cserélni.Egy nagyobb utam volt augusztus óta vidéken akkor belement 400km,de meg is hálálta főleg pályán.Jelenleg tökéletes a kuplung is.kopp kopp.
Akkor ezt a kéttömegűt még megbeszéljük.
Köszönöm! -
Ragadozó
Ármester
-
diablo1984
veterán
Tegnap megbukott a yarisunk a műszaki előzetesen, oka, hogy rozsdás a fèm fèkcső..... Így cserèlik az összes csövet rajta...
Minden más rendben volt, a rozsdás fèkcsövet mèg sosem említette senki, de ilyen manapság a Hajdúságban a műszaki, hogy ha jó az autó is találnak valamit, amit csinálni kell.... -
r0by
addikt
válasz diablo1984 #4440 üzenetére
Szegeden is hasonló volt nekem csütörtökön. Mármint abból a szempontból, hogy úgy látszott rajtuk, hogy elkeseredetten keresnek valamit, csak legyen már. Szerencsére nem találtak semmit a 2003-as Avensisen.
-
rob210
nagyúr
válasz diablo1984 #4440 üzenetére
Azért a rozsdés fékcső nem játék, abban nyomás van.
Szerintem ne bánd, hogy nem engedték át és nem útközben derül ki amikor nemfog a fék.
Amúgy is úgy ismertelek meg aki szereti az autóit jó műszaki állapotban tudniRenault power
-
Dani_kp
addikt
Sziasztok.
99-es Yaris verso a hidegben nem indul "pöcc-röffre", hanem viszonylag sokáig tekeri mire beindul.
Önindítóval lehet a baj?
Akksi kb. 2 éves, novemberben lett rátöltve, elvileg jó állapotban van.https://ingatlan.com/33821564
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #4429 üzenetére
Ezek az 1,6-1,8-as benzines motorok 2008-2009-ig még ugye láncosak? Egyre jobban beszélem magam rá a corolla versokra, gondolom nagy mellényúlásra nem lehet számítani ezekkel kapcsolatban.....
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #4445 üzenetére
Már közben látom, hogy az 1ZZ-FE(1,8) és a 3ZZ-FE(1,6) láncos, de van 1,8-as(1838ccm, 125LE) benzines is más motorkóddal(4S-FE), ami viszont szíjas! Azért írtam le, hogy lehet másnak is hordoz némi infót!
-
ati05
aktív tag
Sziasztok! Van egy 2000-es évjáratú corollam, tudtok megbízható helyet Budapesten ahol szakazerűen szerelnek be elektromos ablakemelőt, és központi zárat?
-
diablo1984
veterán
Gyárit vagy utólagosat/utángyártottat?
-
ati05
aktív tag
válasz diablo1984 #4448 üzenetére
Jó az utólagos is ha nem romlik el. Nem zavar hogy a kulbri helyén az ajtókárpit le lesz dugozva, és az sem hogy a kézifék mellől lehet majd kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
válasz diablo1984 #4446 üzenetére
Nekünk 1zzfe van 1.8 benzin láncos örök a motorja mint a nyomor, de a futóművét állandóan javjtanom kell.
Nem ezekre az utakra találták ki.
Amúgy ha a műanyag sivár japános belső nem zavar nagyon jó és szerethető kocsi.Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest