Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
-
Doki16
addikt
Van itt olyan akinek Auris-a van és már tisztított klíma hőcserélőt az autóban? Érdekelne, hogy hogyan lehetne hozzáférni és merre található.
-
Mewryck
tag
Sziasztok!
Toyota Avensis '98, 2.0TD, 2CT-E motorkód.
Merre található a vízhőfok jeladója?
Műszerfalon nem jelez vissza, mutató meg sem mozdul. -
L4mie
veterán
Háát én azért kétkedve olvasok ezzel kapcsolatban pár dolgot...mi az hogy visszaépíti a csapágyba az anyagot? O.o
Olajcsere alkalmával egy 1,8 l-es motorból esetenként 2-3 g fémkopadék is távozhat. 50-60g (500-600e km) felett a motor felújításra szorul. A VitaFlush olajtisztító használata a távozó fémrészecskék akár 60-70%-át visszaépítheti a csapágyakba, hengerfalra.
Ez hogy működik fizikailag, kémiailag, hogy válaszja ki hova épül vissza a csapágyba vagy a hengerfalba és mivan ha mind a 60g a hengerfalba épül és nem a csapágyba?Ez nekem eléggé vodoo szintű dolgonak hangzik. Biztos működik a xado sőt szimpatikus dolgokat ír, de ez a mondat nálam erősen felvont szemöldököt eredményezett.
-
rob210
nagyúr
válasz
Zototh64 #5541 üzenetére
A xado oldalán minden fent van az is, hogy melyik mihez való és az is, hogy hol van viszonteladó, meg az, hogyan mennyit kell adagolni.
www.xado.hu -
ati05
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 2000 évjáratú e11 1,4 vvti corollám. A gondom az vele, hogy 70 km/h-tól zug, ha ilyenkor kinyimom a kuplungot abbamarad. Váltóolaj cserét javasolt a szerelőm. Szerintetek ettől megjavul, esetleg valami adalékot rakjunk bele, ha igen akkor mit ajánlotok?
-
Uzmany
őstag
válasz
pècsimunkás #5532 üzenetére
Thx. Én is nagyon megszerettem a turbót, a golf óta
Ez is volt az egyik ok, hogy nem a hibridet vettem. A másik az, hogy szeretnék még egy elektromos autót venni. Ha igazak a hírek, akkor az i3 tavasszal frissít egy nagyobb akkupakkra. Ha ez így lesz, akkor megtaláltam -
pècsimunkás
addikt
-
Uzmany
őstag
válasz
ludsimon #5527 üzenetére
Szerintem nem kicsi, pontosabban nekem amire vettem, arra elég. Próbáltam autópályán is, 140 körül 2800 rpm. Jól gyorsul, nem egy lomha gép.
Persze nem tapostam neki, hiszem még nincs benne 300 km se...
Nagyon csendes, semmi zörgés sehol. Nekem nagyon tetszik. Egy Golf5 1.4tsi_t váltottam le vele. Azt is szidták, hogy egy beteg motor, túl bonyolult mert turbó és kompresszor.. Jelenleg 207k km van benne, és tökéletes. Szinte sajnálom eladni.
Hogy mennyit bír az 1.2t Toyota? 150k kmt biztos. De addig nem tartom meg. -
L4mie
veterán
Sziasztok,
Egy távolról is vezérelhető/jelző riasztót szeretnék beszerezni E12-esbe mennyibe fáj egy ilyen? -
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok érdeklődnék hogy van valakinek esetleg Toyota Aygo Xplay ?
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Honnan ismerem fel egy Rav4 3. Generációson melyik Cvt vel szerelt?
Gondolom nem az összes 2.0L est azzal szereltek vagy igen?
-
Geresics
addikt
Szerintetek a 2007-es Toyota Corolla Verso (R1 - 1ZZ) központi zárja megtanítható valahogy arra, hogy mikor bezárom, akkor felhúzza az ablakokat?
Volt kollégám régebbi Vectraja képes rá - neki hosszan kell nyomni a bezáró gombot - de neki kellett anno ezt valahogy betanítania a kocsiba... -
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Holnaptól csatlakoznék Hozzátok egy chr-el -
Hoorus
őstag
Sziasztok
E12 féktárcsa és fékbetét szett csere lesz Nálam elől, hátul.
Milyen műszaki paraméterekre kell figyelni ezek kiválasztásánál? Pl 255, vagy 275 mm átmérő kell, vagy mindegy? A Láng webshopról lenne a vásárlás, esetleg ha valaki tudna segíteni a választásban, megköszönném. Nipparts-ot ajánlották, mi a véleményetek? Teljesen laikus vagyok.
E12 HB, 2005, 1.4 D4DKöszönöm
-
válasz
pècsimunkás #5508 üzenetére
egy köztes olajcsere sem árt a kocsikon...(sok a gyári intervallum)
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Dare2Live #5507 üzenetére
Légszűrőre és pollenszűrőre gondoltam . És 50-60000 km -nél üzemanyag szűrőt is cseréltetem .
Amit írtam , igazából csak terv . Van még 3,5 év garanciám . Fentebb írtam , hogy előző autómnál is cseréltettem évente a szűrőket . Pedig 2 év és / vagy 30000 km volt a csere periódus ( vagy 60000 ??? ) , már nem emlékszem pontosan .
10000 kilométerenként a garancia után biztos le fogom cseréltetni az olajat - valószínüleg a szűrőkkel . Olajból mindig valami jót , lég - és pollenszűrőből jó lesz az utángyártott is . -
Dare2Live
félisten
válasz
pècsimunkás #5505 üzenetére
olajszürőt minden olajcserénél cserélni kell. 3000Ft ha gyárit veszel. 1000Ft ha utángyártottat. Nem tétel.
légszürő az meg ugye levegőminőség függő. Poros/kormos városban minden alkalommal ajánlott de ez látszik is rajta. Amúgy minden 2. olajcserénél. 1500-3000Ft/db
-
pècsimunkás
addikt
válasz
eastsider #5503 üzenetére
Lecserèlhetik , de akkor 50-55 ezer lesz . Megkèrdeztem első olajcserekor . Az mondta a szervizes , akivel beszéltem , hogy hagyjam , tartsam be amit a gyár előír . A gari lejárta után , viszem privát szerelőhöz , akkor 10 ezer kilomèterenkèt fogom az olajat , èy mi sem másodiknál a szűrőket is cserèltetni . Addig betartom a kötelező előírâsokat .
Szerk .: Előző autómnál , olaj ès szűrő csere mindig együtt volt . Èvente v 15 ezer kilomèternèl.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
psycroptic #5500 üzenetére
Èrtem . Nekem januárban is ès szeptemberben is pont jól jön ki . Persze , ha muszáj lenne , megcsinaltatnám itt .
Új hozzászólás Aktív témák
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest