Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
psycroptic #5398 üzenetére
Hmm. Nekem is ugyanez van. Egy 2015-ös ráncfelvarott Auris Hybrid kombit vettem.
Neked a töltöttségi szint bemegy 2 csík alá? -
Doki16
addikt
válasz
psycroptic #5396 üzenetére
Ha eléri a képen látható töltöttséget akkor sem megy tovább hiába megyek lejtőn vagy bárhol. Meg az is igaz, hogy az utolsó kettő csík se tűnik el soha ott már kiírja, hogy alacsony a feszültség és be is kapcsol a motor.
Neked milyen kocsid van? -
psycroptic
őstag
Persze, hogy van amikor eléri a teljes töltöttséget, de autópályán ne csodálkozz, ha nem éri el, mert ott nem sok lassú fékezési távot teszel meg amivel szintén töltessz. Valamint ha jól tudom, akkor a klímát az akksiról üzemelteti. Tehát ha ment, akkor még az is közrejátszhatott. A tévedés jogáról nem mondok le, de az biztos, hogy nálam érte már el a maximális töltöttség kijelzését.
-
dh66e
veterán
válasz
molnarpeter #5393 üzenetére
úgy ahogy ott a képen van.
annyi a difi hogy nekem most nem a gyári nagy rádió van benne hanem egy 1 dines jvc felette meg van egy polc. -
Zototh64
őstag
válasz
molnarpeter #5389 üzenetére
-
dh66e
veterán
Ezt nem nagyon értem hogy megy bele egy Corollába?
Lassan lassan nálam is aktuális lesz a droidos vásárlás.
-
HPAA
őstag
válasz
molnarpeter #5387 üzenetére
nekem sem él a link
corollához valami 2din droid lesz
a gondom inkább a yaris verso
abba a yaris analogiájára gondolom van ez a verzió
de ez már a yarisban is rossz helyen volt ,nagyon lent...
node ez ? , ezt hogy / hova ? -
Zototh64
őstag
válasz
molnarpeter #5387 üzenetére
Lehet, csak nálam, de nem elérhető a webhely.
Én 2004-es Corolla Verso B9002-es fejegységén gondolkodom, hogy lecserélem valami Androidosra.
-
HPAA
őstag
üdv az uraknak!
most kellet szembesülnöm , több év után hogy a ph-n ilyen topik is létezik ...megrögzött toyotásként /20 év mentőzés közben számtalan Hiace, és saját Yarisok után/ lecseréltem a meglévő gépparkot a családban
-1,5 Yaris Verso 2004
-1,8 Corolla Verso 2006
lett a két gépezetgyári fejegységeket cserélném és a beépítő keretek közt vesztem el jelenleg , mert van pár fura találat amit kidob a kereső
esetleg személyes tapasztalat e téren valakitől lenne itt ?
/főleg yaris v.-hoz/
-
Doki16
addikt
Lenne egy kérdésem azokhoz akik használnak hibridet. Az energiamonitoron a kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét. Nekem ennél a szintnél (3/4) soha ne töltődik fel jobban. [kép] [kép] Ez a fénykép egyből akkor klszült amikor lejöttem az autópályáról 80 km után. Ennyi idő alatt simán maxra kellett volna töltenie. Másnál is így mutatja vagy nektek teljesen tele a csík?
-
rob210
nagyúr
válasz
molnarpeter #5382 üzenetére
Pont ez jutott eszembe
-
Kicker
őstag
Sziasztok
Csaladunk boldog tualaja lett egy 2006os rav 4esnek, 2.2 d-cat 136 lo.
Veszprem megyeben tudna valaki hozza szerelot?
Jelenleg csepeg belole a gazolaj a bal hatso kerek elott, hibat ir a 4x4 rendszerre, valamint a felujitott kettostomegu (vagy valami a valto fele) alapjaraton uresben zajos, benyomott kuplunggal fasza...
Az elado akitol vettuk nem tudom meg tud e birkozni ezekkel a feladatokkal, jo lenne egy jo hiru szerviz...
Amugy az auto kivul belul szep, semmije nincs elkopva, korat meghazuttolja. De nyilvan 10 eves, nem lehet tokeletes. -
Doki16
addikt
2015-ös Toyota Auris Hybridhez lehet valahol találni felhasználói kézikönyvet?
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Autóriasztó szerelőt tudnátok ajánlani Bp-en és környékén?
Köszönöm
-
Dare2Live
félisten
2008 elötti yarison, MAF szenzor légszürőház alatt van?
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Tudtok olyan oldalról, ahol VIN number alapján meg lehet tekinteni a pontos felszereltséget?
-
vbbb
őstag
UK-ban fel kell tüntetni műszakin az aktuális óraállást évente - ezt bárki ellenőrizheti ingyen akár online - és ráadásul börtön is járhat ha rájönnek, hogy valaki tekergette az órát. A kocsik többsége többnyire teljes szervizkönyves eladásnál, szóval elég nehéz tekergetni és nem is éri meg nekik.
-
Doki16
addikt
válasz
Zjunior #5367 üzenetére
Ha újonnan akarod akkor csak a színre meg a felszereltségre
Több mint egy hónapja keresek Auris Hybridet és végre szombaton találtam egy jó példányt amit meg is vettem. Arra kell nagyon odafigyelni, hogy az itthoni kínálat nagy része olasz és francia. Nagyon sokat megnéztem de olyan 70-120e km között futott autókat találtam amik mintha min. kétszer ennyit mentek volna. Oda kell figyelni, mert sok a tákolt festett példány itthon. Tapasztalatom majd később lesz a kocsiról
Annyit tudok, hogy a ráncfelvarott verzió minden szempontból szebb és csöndesebb.
Csak és kizárólag kombit néztem, nagyon jó a hátulja és a nagy csomagtartó. De ez tényleg egyéni ízlés, hogy kinek mire kell. -
Zjunior
veterán
Toyota auris 2016 hybridről mik a tapasztalatok, vélemények?
Vásárlásnál mire kell figyelni?
Touring sport jobban megéri?
Köszönöm a válaszokat!
-
rob210
nagyúr
válasz
theuprising #5360 üzenetére
Márkaszervízként jó áron csinálták.
Ez nálam mindenből a drágább alkatrésszel számolva.
ATE fék
Eneos olaj
Knecht szűrők
90e ben áll meg.
Tehát ők, mint számlás szakszervíz jó áron csinálták. -
theuprising
tag
Időszakos szervizeket szerintem nem éri meg független szervizben csinálni. Toyotánál/Lexusnál létezik egy 4+ éves autó szervizcsomag lehetőség, aminek fix árai vannak. Nekem RX400h-m van, két független szerviztől is megkérdeztem mennyibe kerülne egy ilyen időszakos szerviz munkadíjjal együtt:
- motorolajcsere
- olajszűrőcsere
- pollenszűrő csere
- légszűrő csere
- hátsó féktárcsa csere
- hátsó fékbetét csere.Az egyik független 180ezret mondott, a másik 200k-t plusz a szarakodás ha úgy alakul.
Levittem a Reálszisztémába (oda szoktam alapból, csak kíváncsi voltam mit mondanak a függetlenek), ők az egészet 125k-ért megcsinálták, külön kiemelendő: Lexus márkaszervizről van szó.
Megkérdeztem tőlük, miért ilyen "olcsó" náluk. Mondták, hogy már sokan kérdezték, de a válasz tényleg egyszerű: ők minden kopó alkatrészt (ami ezekben a szervizcsomagokban vannak) tonna számra kapnak, van helyszínen saját belső raktáruk ahol tényleg minden van, ráadásul nincs nagyker/kisker árrés (azaz nem Unix/Bárdi kombótól hozzák, hanem közvetlen a gyárból, egyértelmű; hiszen márkaszervizről van szó). A munkájuk háromnegyede az ilyen időszakos kopóanyagos szervizekből áll, tehát konkrétan beáll egy autó, megcsinálják rajta amit már előre tudnak, hogy mit kell, és utána gurul is kifele. Nagyon szervezett az egész.
3 napja csináltattam meg náluk, 2.5 órát vártam a szalonban, kaptam kis vendégkártyát amivel a büfében vehettem innivalót+kávét, közben jól összetapiztam a zsírúj Lexusokat. -
Sziasztok!
Egy kis segitseget szeretnek kerni az egyik ismerosomnek.Mivel nem nem talaltam Lexus topikot igy ide irok.
Az auto egy Lexus CT 200H 2011 evjarat.
A kerdes az lenne,hogy lehet-e utolag tempomatot rakatni az autoba.
Ha igen akkor kb mennyibe kerul es hol erdemes ezt megcsinaltatni.
-
Doki16
addikt
Akinek van Hybrideje, legyen az Prius 3/+ vagy Auris, kb mennyibe kerül egy általános kötelező szerviz a márkaszervizben és független szerelőnél?
-
Drenadar
veterán
Valami relé állítólag a szellőztetővel van kapcsolatban, nálam is csinálja ezt egy ideje, és nagyon idegesítően hangos :\ ha csak gyújtásra teszem nálam is ilyen, járó motorral durvább...
Ha a középkonzol és a kesztyűtartó alatt elnyúlsz a borítás mögé akkor ott lehet érezni valamit ami ott rezeg stb... (persze lehet nem ugyanaz, de valószínű)
-
AMD Power
titán
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Corolla E12 d4d. Van ötletetek, hogy ezek a hanghatások mitől vannak? Nem a motorból az biztos. A kesztyűtartóhoz tartva vettem fel a videót. Szellőzést is kikapcsoltam.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Óvodások homokozója
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Late 2016 2TB - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest