Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz zazahoho #4855 üzenetére
köszi a képeket, valóban nem mutat túl jól, olyan mintha anyaghibás lenne..
még pár kérdés:
-garázsban vagy szabadon áll az autód?
-minden nap használod?
-milyen tárcsák kerültek fel most?
-érzel-e javulást a fékhatásban már most? (egy ideig még össze kell csiszolódniuk tudom..)köszi!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
zazahoho
őstag
- szabadban
- mindennap használom( 150-200 km)
- trw tárcsa és betét
- Mentem vele már 1500 km-t ég és föld a különbség.
Nem volt nagy válla a tárcsának.Viszont lenne egy kérdésem. Mégpedig váltó bowdeneket, kuliszát szoktátok valamivel befújni, zsírozni olajozni?
Azért kérdezem, mert asszonynak 2009-es a yaris, és ott minden váltás vaj puha, könnyű. szerintem olyan mintha a gyárból most jött volna ki.
Az enyém 2008-as igaz sokat megyek vele városban is, de olyan nyögve nyelős a kapcsolgatás.[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
MkravD
újonc
Sziasztok
Most ültem át egy 2013-as hibrid Yarisba. Segítsetek légyszíves tisztán látni, hogy milyen lehetőségeim vannak Android Autot illetően.
Az appot már leszedtem az apkmirror-ról, simán fut is (most épp egy Nexus 6P-n).
A telefon is össze van lőve az autóval, de az Android Auto már nem akarja autóként felismerni a járművet.
Szóval lényegében az a kérdésem, hogy mondjuk mirror link segítségével oda tudom varázsolni a kijelzőre az Android Auto felületét, vagy ne is szenvedjek tovább ezzel?
Megnéztem a mirrorlink.com-ot, ott sem a Nexus 6P-t sem az autót nem látom mint kompatibilis eszközt. -
tibor72
tag
Ez biztos volt már, de minden megoldás érdekelne ezzel kapcsolatban, miszerint
kellene "becsapni" vagy megoldani, hogy mp3-at lehessen lejátszani, akár telóról is. Köszi
(mp3 kazettát már vettem, aminek a végéből vezeték lóg ki és 3,5 jack van a végén, de olyan "okos" rendszer hogy a visszaforgás gátlót hiába vettem ki nem sikerült működésre bírni)[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
válasz tibor72 #4907 üzenetére
Ahogy előttem is írták, Xiaomi Rodimi 3s.
Nekem Avensisben 2s van már második éve. És mivel a szivargyújtó jó helyen van ,így a telefonkihangosítás is jól működik -
rob210
nagyúr
Uraim egy állítólag típushibára keresek megoldást.
A beteg egy toyota avensis, 2002 1.6 vvti 3zzfeToyota szalonban közölték a tulajjal ez típushiba, 210e a csere.
A hiba random fémes csörgés jön a kocsiból.
Sajnos a tulaj nem jegyezte meg amit mondtak neki, de valami lammelláról hadovált, hogy a motortérben van valami ami el van törve és csak cserélni lehet.
Sejti valaki, hogy mi ez?
A hangja igen csúnya, valóban mint ha, egy fémlemezt csapkodna az ember egy csőhöz.Renault power
-
tibor72
tag
válasz molnarpeter #4910 üzenetére
Sajnos azt nem írtam, hogy az autó saját hangrendszerét szeretném használni ezért linkeltem be a képet, mivel az még csak kazettás technikát alkalmaz, és jól szól, ez már adott. Köszi
(most egy ilyen hasonló van [link] de nem működik vele )
[ Szerkesztve ]
-
tibor72
tag
válasz molnarpeter #4913 üzenetére
Lehet, nem látom a fától az erdőt, de ez nekem csak szivargyújtós töltő, nekem pedig külső jelforrás megszólaltatására kel megoldás. Ami úgy fest, végleges megoldásra [ ez ] való.
(Ha az előzményekben nem lettem volna elég pontos a körülírást tekintve, bocsi)
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
Megvan.
"Nothing to worry about. If you press that 'button' then all it does is change the light level of the instrument cluster and centre console. A change in display will happen and you will have 4 different levels to choose from. Only works though when your lights are on."
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #4897 üzenetére
Megfizettem a bűnömèrt, persze hogy az volt a baja, hogy rossz csatit toltam rá! Elfelejtettem, hogy ez toyota, nem romlik el, csak elcseszni lehet dolgokat rajta!
-
dh66e
veterán
E12 Corollába kéne valami normálisabb 1 vagy 2 dines médiacenter(gps,rádió,usb,droid hányas ,tolatókamera,dvd nem kell soha nem használnám.)
Nem tiszta milyen méretűt nézegessek ebayen van kismillió mindenféle kijelző mérettel.
Most egy sima rádió van benne a képet csak a konzol meg a kormány miatt raktam be.
Valaki rakott már be utólag ilyen szerkezetet,esetleg ajánlott tipus? -
Ragadozó
Ármester
-
dh66e
veterán
Köszi!
Szerelőm van ő fogja csinálni.
Mivel többnyire kínai kütyüket dob ki az ebay nem tudom van e ezek között ajánlott márka. -
tibor72
tag
Hálás köszönet mindenkinek (közben megjavult az MP3 casette adapter-em is, de ez a Xiaomi Roidmi nagyom tetszik és nem mellékesen mínusz egy vezeték a javára )
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Elég nagy fába vágtam a fejszémet
Még ebben az évben szeretnék venni egy autót és azért is ebbe a fórumba írtam, mert Toyota párti vagyok (még sosem volt autóm, de ismerősök/haverok tapasztalatai alapján szimpatikus lett nekem is a Toyota a megbízhatósága miatt, és számomra a megbízhatóság az első).Egyik haverom vett egy Toyota Corolla Verso 1,6 Sol -t (benzin, manuális) és most én is kacsingatok efelé az irányba.
Tetszik a tágassága, és hogy sok mindent lehet pakolni bele (2 MTB -t gond nélkül belepakoltunk.)
"Természetesen" használthoz szeretnék hozzájutni, erre pedig a keretösszeg nagyjából 1,5mFt -/+ 15%.A másik irány a Mazda 5.
Nem tudom eldönteni, hogy melyik márka legyen, gondolom a megbízhatósága mindkettőnek ugyanolyan jó.
A kérdés az, hogy van-e vkinek olyan negatív tapasztalata amivel azonnal letudna beszélni az egyikről?
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
lsc
nagyúr
válasz pvt.peter #4925 üzenetére
Abba a kasztniba az 1.6 nem túl acélos, 1.8 jobb lenne, annál az olajevésre kell figyelni és a bal oldali féltengely szereti megadni magát. Más jellemző gond nincs vele, mmt váltót kerüld. Mazdák szeretnek rohadni, nagyon meg kell nézni őket.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
AMD Power
titán
Ne is mond... Én már csak ezért sem vennék Mazdát. Pedig szép gépek.
Ez viszont egy állat!! Baromi jól néz ki és még jó is.
-
AMD Power
titán
Az Auris kis ár különbséggel mennyivel lehet jobb választás mint egy E12 Corolla?
-
AMD Power
titán
válasz Incubus #4936 üzenetére
Corolla E12
Méretek és tömeg
Saját tömeg 1 180 kg
Össztömeg 1 655 kg
Szélesség 1 710 mm
Magasság 1 470 mm
Hosszúság 4 385 mm
Tengelytáv 2 600 mm
Üzemanyagtank 55 l
Csomagtér térfogata 289 lToyota Auris
Méretek és tömeg
Saját tömeg 1 285 kg
Össztömeg 1 720 kg
Szélesség 1 760 mm
Magasság 1 515 mm
Hosszúság 4 220 mm
Tengelytáv 2 600 mm
Legkisebb fordulási sugár 11 m
Üzemanyagtank 55 l
Csomagtér térfogata 354 l[ Szerkesztve ]
-
BÉP
csendes tag
Sziasztok! 2002-es Corollám ma megadta magát. Földúton mentünk mikor egy nagy csattanás és megállt a kocsi. A sebességet veszi, de a hajtást már nem adja át. Vontatáskor kattogó hangot lehetett hallani. Szerintetek mi lehet a baj??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest