Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Sejtésem szerint esszi az olajat, a kokszodás nem tesz jót a gyűrűknek.
Árat nem mondok hasra ütve.
Minden autónál más és más. -
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Jó eséllyel dugattyú gyűrű probléma.
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szia!
Trafó csere volt? -
válasz
Vismajor01
üzenetére
Szia!
Ezt a helyben szerviz keresését sose értettem, ha csak Bécsben van jó szerviz, akkor oda kell vinni. Sokan felhívnak, amint megtudják nem Bp, már nem is jön a kocsi, mikor egy-egy kerület ugyanannyi, mint kijönni Pestről.De maradjunk a témánál, próbáld itt:
ToyoTeam Garage -
válasz
joefasalasso
üzenetére
Mobil1 5W-30 ESP

Akkoriban a simma mobil volt a gyári olaj is.
-
Gyári immo semelyik kocsit nem védi meg.
maláj:
Lehet kapni felújított generátort (pl. Bárdi, Unix, Láng, stb)
Bp, XIV ker, Czobor utca ahol van egy jó generátoros.
Meg lehet csapágyazni, de lehet más baja is, kommutátor kopott, kefék stb...Bontott generátort nem vennék, ezt mondom autóvillamosságisként.
-
válasz
diablo1984
üzenetére
nem tudom, mennyi a yarisnál a tiltás, de érdemes néha nagyobb fordulatszámon meghúzatni a kocsit, hogy a katalizátor jó alaposan felmelegedjen.
-
13 körül nem hinném, hogy nem hamisított alaktrész lenne
Beteker, kiteker nem mindig működik...van, hogy kijön a menet a kipufogóból...
-
válasz
bokarcsi71
üzenetére
Mindkettőre nem.
Kuplung az munkahengereken keresztül, fékfolyadékkal működik.
A gázpedál pedig elektromos. -
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Vizsgán se engedik át, és nem véletlen van ott.
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Szerintem ez a fékerőszabályzó rúdja.
-
Tegyük azért tisztába: ha nagyon kevés az olaj, akkor az olajkancsó fog világítani a műszerfalon, de ennek semmi köze a motor hibakód lámpához. 2003-as autónak csak alapvető hibakód esetén fog világítani motor visszajelző. A legtöbb esetben ha nem rángat, akkor katalizátor vagy a lambda szondák miatt világít. Ha a generátor szíj nem pörög, akkor világít a töltés visszajelző és a Toyotáknál olyankor nincs vízkeringés. Tehát ha a szíj elszakad, ne menjünk az autóval sehova hanem tréler vagy vontatni kell.
-
válasz
diablo1984
üzenetére
közös dízel motor fejlesztés, a Toyotának 5,9 % részesedése van az Isuzuban.
GM tulajdon is van. -
válasz
diablo1984
üzenetére
Mai napig van részvénycsomag a tulajdonában a toyotának az Isuzuból. De jó részét már értékesítette.
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
egy köztes olajcsere sem árt a kocsikon...(sok a gyári intervallum)
-
válasz
BigBear
üzenetére
Sajnos van ilyen is, de minden szakmában vannak koklerek. Ezzel a becsületes szerelőket/szervizeket járatják le. Kevés a jó szakember is, de az se jó, amikor mindenki otthon cserél mindent, nem azt mondom egy egyszerű izzó cserét ne csináljon meg otthon. De fékjavítás vagy futómű javítás stb, ha nem ért hozzá, ne youtube videó alapján csináljon. Egy eresztő fékcső, rosszul összerakott fék, kieső gömbfej csúnya balesetet okozhat. Egy szerelő évekig tanulja mit, hogyan kell kicserélni és észreveszi, ha nem megfelelő alkatrész van például a dobozban, például nem megfelelő a gömbfejnek a kónusz mérete, stb. Értem én, hogy Magyarországon mindenki autószerelő, de ha átlag polgár hibázik autószerelés közben, ő rá is vonatkoznak a Polgári törvénykönyv szabályai, vagy esetleg a Büntető törvénykönyv szabályai. Könnyen játszhatunk mások életével vagy sajátunkkal.
Ez csak az én saját véleményem, aki minden nap autókkal foglalkozik.rob210
Cseréltem már olyan Renault-ban olajat, valamint rengeteg más autóban is, több mint 20 éve autót javítok. Mostanság főleg Porschet. -
-
válasz
PeeterssoN
üzenetére
A hátsó ablaktörlő motor beázása szokta okozni, csak cserével orvosolható.
-
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Szia!
Ha jól emlékszem, bal első ajtó oszlop -
válasz
Silentfrog
üzenetére
Le kell csapni a betét szélét, valamint átnézni mozog-e rendesen. Ha utána is szól, le kell gariztatni.
-
Hidd el nem egyet csináltam én se
, kézi gázlámpás kiváló rá...teherautósok lánggal csinálják. De már lehet kapni indukciós melegítőt is. Az csak azt melegíti, ahova tesszük.Porschéknál nem nagyon örülnének a tulajok, ha beletörném. De sok gyártó alufékmunkahengert használ, vas légtelenítővel gyárt, ami teljesen összerohad...régi toyotáknál gyakori a munkahenger (tárcsafékesnél) meghibásodás is, pl, E11 corollák hátulja
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Nem mindig indul meg a légtelenítő csavar, melegítéssel azért van rá esély.
Korrodált fékcsővel sehol nem engedik át, kpm-esek nagyon harapnak rá, bármelyik vizsgát visszahívhatják ellenőrzésre. -
válasz
diablo1984
üzenetére
Nincs
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
toyotán két motor van
-
Nagyon sokáig dolgoztam gumisnál és tartottam előadásokat is témában. A hátsó kerekek is nagyon fontosak, nem ezt vontam kétségbe. A michelin ajánlja a hátsó kerekekre a jobb gumiköpenyt, ezzel nincs is gond, de ha hátulra teszed mindig a jobb kereket, állandóan gumit cserélhetsz. sokkal lassabban kopik hátul (első kerékhajtás feltételezve), valamint hamar farkas fogas is lehet a köpeny.
Mindenki azt csinálja, amit akar téligumi témában, de ne járjon szétöregedett, valamint elkopott gumikkal.
Innentől én lezártam ezt a témát.
-
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ezt nem tudom, ki kell szedni, a japánban és az eusban más az ízzó. Ha nem kereklámpás.
-
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Tényleg csak emlékből. 4 db w1,2 középre. Fűtés konzolhoz, szivargyújtó. 4 db a kmóra egységbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, kézi gázlámpás kiváló rá...teherautósok lánggal csinálják. De már lehet kapni indukciós melegítőt is. Az csak azt melegíti, ahova tesszük.