Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Fonokomnek is ilyen van. Tavaly vette szalonbol. Szereti nagyon. Jo a fogyasztasa is nagyon.
-
zazahoho
őstag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Előtte nem, de most már megtörtént a tisztítás, és nem soká ismét ki lesz ütve.
TRW féktárcsa és betét mennyire ajánlott yarisra? Zimmerman, és Ate sokkal drágább. Hétfőn kell megvennem, mert csak addig lesz nálam kedvezményre jogosító kártya.
-
rob210
nagyúr
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Kollégának egyhat sedan van. 6 os váltóval szereti neki elég azt mondta.
130 as utazó megvan a pályán több meg nem kell. -
hülyegyerek
addikt
Az aktuális Corollában mennyire élhető az 1.6-os szívó ? Elkezdtük nézegetni főleg a mostani akció miatt, csak ugye abba a legerősebb kérhető motor az 1.6, és kicsit félek tőle, hogy a menetteljesítménye nagypapás.
-
r0by
addikt
Nekem is 2003-as avensisem van. Az 1zzfe motorkóddal szokott gond lenni egyébként.
Én elvittem motorgenerálra szeptember környékén, mert már két olajcsere között megette a ~2L olajat. De mint kiderült nem a rossz szériás motorral volt gond (3 lyuk volt a hengerfejen, elvileg 2 kettő van a problémásakon), hanem egyszer kaphatott egy hamis olajat, ami ráégett a gyűrűkre, s emiatt nem tudta visszahúzni az olajat.
És mint ahogy kiderült később, az előző tulaj 10w40-es castrol tett bele.. Gondolom néha hamisat is..
Most mobil 1 esp 5w30 van benne, 0 fogyással és még fél év után is elég tisztának tűnik, most kezd sötétedni. -
lsc
nagyúr
Nincs ilyen, avensisem 2003-as 1.8-as, hiába ennie kellene nem eszi. Előttem szlovén volt, szerintem a benzin lesz itt a ludas. Egyébként 203-2005 félév között voltak az 1.8-al gondok, de 1.6-os is volt érintett. Azt sem tartom kizártnak hogy nem egyszer 10/40-es olajjal hajtották őket, azt semmi sem tolerálja.
-
dh66e
veterán
Ez az olajfaló motor probléma milyen tipusokra/motorokra /évjáratra vonatkozik?
-
Csabuss
újonc
Üdv a mai nap találtam egy hirdetést 1,8 avensist elvileg motorcsere volt benne de egy toyota celica motorjával újították fel szerintetek érdemes lenne megvenni vagy az ilyen fajta felújított autótól inkább tartózkodjak?
-
rob210
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Sajnos az ár reális, ugyan úgy túl van árazva mint a VW.
A megbízhatóságot drágán mérik.
Jó autó, de az alját nagyon meg kell nézni.
Két kollegámét szerelem amikor úgy van és a küszöbök vége mind a kettőnél kezelésre szorult már.
Elöl is és hátul is.
Amúgy a szokásos dolgokat, ha a szürke kopogós dizájn nem zavar kimegy a világból, egy 1.4 benzin elpusztíthatatlan. -
AMD Power
titán
Köszi!
Csak az összefoglalóban láttam itt a topicban. És nem értettem.
Egy ilyen Corollaért ez egy reális ár? Ahhoz képest ,hogy 14 éves. Mit kell nézni ezeken?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
A Toyotának milyen érdekeltsége van a Teslában?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
peterson1190
üzenetére
Ha nagyon jó az ár, meg kell venni. Milyen konstrukcióban van nálatok, flottás?
Új dízellel jópár évig nem lesz bajod, nem aggódnék.
Toyota a saját útját járja, tudtommal nem várható AA/CP.
-
peterson1190
tag
Sziasztok,
Jövőre lejár a céges lízing az 1.4d-4d Touring aurisomon (2015 faceliftes - 72K km).
Szerintetek megérheti megvenni "kedvezményes" áron, tekintettel arra, hogy egyre nagyobb közutálatnak örvend a dízel? (Napi 56Km vegyes használatban van napi szinten, 2 hetente pálya)Más: Olvastam valahol, hogy a jövőben kicsit "okosítanak" az infotainment rendszereken Toyotáék. Valaki tud valami konkrétat, hogy ez mit jelent részükről? (Android auto, Alma carplay?)
-
-
rob210
nagyúr
-
Incubus
tag
Sziasztok!
TCorolla E12 kombiról lenne szó, melyen ET45 agyméretű 6JX15H2 acélfelni van 195/60/R15 gumikkal
A kérdésem az lenne, hogy rá lehet-e tenni másik uilyen típúsú autó alufelnijét ami ET35 7 1/2JX16H2 alufelni?Köszönöm a válaszokat
Incubus -
zazahoho
őstag
válasz
theuprising
üzenetére
Köszönöm, megnézzük ez a hiba lenne a legolcsóbb.
-
theuprising
tag
válasz
zazahoho
üzenetére
benzinesben talalkoztam ilyennel, vakuumcso repedt meg es rogton kiszurta a komputer, 2001-es szivobenya avensis. arcom letettem hogy ezt eszrevette es kiirta, a hibakod amugy valami "elegtelen keverek" vagy mi volt, legtomegmerot csereltunk de ismet kidobta a hibat, aztan 4 ora kinlodas utan jott ra a szervizesem hogy csak a vakuumcso kuka
sorry, telorol voltam
-
zazahoho
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Tavaly ősszel hívtam 2 pesti márkaszervizt, hogy kéne nekem gyári hűtőfolyadék és váltó olaj.
Nem adnak el, csak ha ők cserélik le.
Megbarátkoztam a gondolattal, hogy akkor nem gyári folyadékok kerülnek a kocsiba.
Találkoztatok olyan hibával 1.4 diesel yaris 2008-as, hogy check engine világít, kiolvasásnál légtömegmérő hibát jelzett. Törölve lett, de kb 1500 km után ismét világit. hosszú autópályás szakasz után.
Fogyasztás tökéletes, semmit nem érezni az autón. -
törölt tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
a helyieknél már megvolt az érdeklődés, nem adnak elvitelre gyárit, csak ha náluk cserélem, és a hűtőrendszerben viszem el, ami cakkumpúder 20k felett van valamivel... na, annyit nem adok ki érte.
60 km-ert meg nem fogok autózni a következőhöz, hátha adnak egy kannában valamit. -
Satan_Claus
őstag
válasz
theuprising
üzenetére
Neten nem fog kapni gyárit.
-
theuprising
tag
válasz
üzenetére
Írj emailt márkaszerviznek, vagy hívd fel őket, hogy van egy ilyen évjáratú ilyen toyotád, kéne bele hűtőfolyadék, mit ajánlanak bele, van-e nekik (csak úgy blöffre kérdezd meg), mennyiért adják.
Bamm, rögtön megtudtad hogy mit ajánlanak, innentől megnézheted neten hol a legolcsóbb
-
törölt tag
van valakinek esetleg ötlete hűtőfolyadékra, mit érdemes beletölteni, mert tudja a gyári toyota ajánlást és nem gagyi?
sajna a márkaszerviz nem játszik.
eneos Long Lasting Antifreeze lett véve bele 5 éve, azt sem lehet már kapni. és esedékes a cseréje. -
-
batman.
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Én is így gondolom. De megvárom a szerelőt. Van egy eszköz amit az aksira szoktak kötni hegesztéskor (akkor nem kell kikötni). Na azt felejtette feltenni a lakatosod.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Konteó topic
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Elektromos autók - motorok
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest