Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszi,találtam a wishen filllérekért.

-
dh66e
veterán
E12 Corolla kulcsán a gombok kezdenek félbehullani.Hol lehet ilyet szerezni? Márkakereskedés vagy lehet kapni máshol is?
Előre is köszi. -
dh66e
veterán
Srácok!
Van értelme políroztatni fényszórót,vagy vegyek inkább két új lámpát?
Látok mindenféle technikákat a neten,de nem tudom van e értelme tartósan. -
dh66e
veterán
válasz
Csabroncka
üzenetére
Néztem....azért az gáz hogy egy ilyen romhalmazt Magyarországon üzembe lehet helyeztetni egyáltalán azért az elgondolkoztató.

-
dh66e
veterán
válasz
Csabroncka
üzenetére
Régebben ez úgy működött hogy a szervizben dolgozó autószerelő hazavitte délutánra, hétvégére a műhelyébe és az ismerősöknek sütötte el a gyári cuccokat.Persze olcsóbban.Nem kellett hirdetést feladni mert szájról szájra ment hogy az opelnél etc dolgozik.
Van egy olyan érzésem hogy ma ez ugyanúgy megvan. -
dh66e
veterán
-
dh66e
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Mindegy kié a kamera, felhasználhatóság szempontjából a rendőrséget kell hívni és mondani hogy van kamera a háznál és hogy hol lehet megtekinteni a felvételeket.
-
dh66e
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Corollán cseréltem tegnap, 260k-nál kezdett el éppen csak szuszogni,de nem akartam megvárni amíg nagyobb lesz a lyuk így gyorsan kicseréltem ,még a nagy hidegek előtt.A lamellák elég jó állapotban voltak,csodálkoztam is,de aztán bontásnál észrevettem a klímahűtőt,na az porlik rendesen-persze az kapja rendesen elől az áldást- így vettem egy újat azzal jövő héten megyek a klímásokhoz.
-
dh66e
veterán
Na csak rábukkantam egy bekötési rajzra E12 Corollához.Tökéletesen működik vele a kormányról vezérlés 10 perces meló az egész.

Hátha valakinek hasznos lesz még a későbbiekben. -
dh66e
veterán
Sziasztok!
Talán tud valaki segíteni.
Kínai 2dines fejegységhez kéne nekem átalakító kábel a kormányról való vezérléshez.2004 kombi Corolla.
Gyárihoz találtam,de ehhez sajnos nem.A cucc lassan már két éve a kocsiban,de se időm se energiám nem volt vele foglalkozni. -
dh66e
veterán
Sziasztok! Ismerős lánya vett egy használt aygo-t,valakinek van ezzel a modellel kapcsolatban tapasztalata?
Tipushiba ilyesmi érdekelne.
A kocsi szervizelt ,nyugdíjasok használták, talán 70k van belerakva. -
dh66e
veterán
válasz
eastsider
üzenetére
Szerintem lesz...a toyota international ezt dobta....
We have determined that your Toyota has a voluntary customer service campaign or an outstanding safety recall.
This can be fixed free of charge.
If you need more information or want to consult, please contact your local Toyota dealer.
Replacing the front passenger airbag
-
dh66e
veterán
Egy kis érdekesség.[link]
Engem azért meglepett. -
dh66e
veterán
válasz
zoltan.bagi
üzenetére
Miért is kéne törölnie?Nyílt titok ez már régóta.
-
dh66e
veterán
válasz
Csabroncka
üzenetére
Tényleg vicces hogy egy Toyota nem figyel oda ilyenkre.
Az E12 Corollába én vettem egy éve egy 7" kínait sok reményt nem fűztem hozzá,de azóta is teszi a dolgát becsülettel,mindent tud amit kell.Azóta meg még jobbak vannak már droid 9-cel majd jön a tíz is.... -
dh66e
veterán
válasz
ReSeTer
üzenetére
A legunalmasabb autók a Corollák szvsz.
Igaz én csak 2 éve használok egy 14 évest,de tényleg dög unalom egy hosszú út, csak megy amerre akarom és nem cicereg nem kattog nem áll le semmi.
Szóval dög unalom.
Viccet félretéve mi számít nem unalmasnak?Mert azt még senki nem magyarázta el nekem,de a fogalom az létezik.
-
dh66e
veterán
Esetleg ha valakit érdekel gyári toyota alkatrészek.[link]
-
dh66e
veterán
-
dh66e
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ez örömteli.
-
dh66e
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Szerelők mondták,de ismerősnek is volt avensisen motorbaja emiatt.Állítólag dízeleket érintett anno.Most nem tudom mi a helyzet,de én ott nem tankolok.
-
dh66e
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Azért engem óvtak az auchan kutaktól....
-
dh66e
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Uhh ezt jó hogy írtad.Nagyon köszönöm!!!
-
dh66e
veterán
Akkor téged kérdezlek.
Ezek a filléres OBD2-es kütyük érnek valamit?
Volt már nekem is olyan hogy felvillant egy visszajelző.Szerelő mondja ne foglalkozz vele, pár hónap után már nem is jelzet vissza.
Azóta sem tudom minek volt nyígja ,de a kocsival nincs gond nemrég volt átnézve az egész. -
dh66e
veterán
válasz
zoltan.bagi
üzenetére
Főleg ha van neki hozzá.
-
dh66e
veterán
válasz
zoltan.bagi
üzenetére
Grat hozzá!
-
dh66e
veterán
válasz
molnarkrav
üzenetére
Egyébként mi ez a car play örület?
Tényleg nem tudom. -
dh66e
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az lesz,köszi.

-
dh66e
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
-
dh66e
veterán
válasz
nyalifali
üzenetére
Nekem mindig vacak olcsó rádióim voltak a kocsiban ahhoz képest ez nagyon jó.
Persze tudom hogy a normálisabbak 100-nál kezdődnek,de nekem felesleges elég ez a gyári hat hangszóróhoz.Igen működik a kormányvezérlés rajta csak még nálam nem mert nem rendeltem meg a toyota kábelt.Azt még be kell szereznem hogy komplett legyen az egész.Tolató kamera sincs még beszerelve továbbá egy menetrögzítő is tervbe van véve.Szépen lassan amikor időm engedi majd megcsinálgatom.
Gps nagyon szuper,ugye gyárilag szoftverrel jön valami buherált rigo van rajta.
,BT jól működik hívásoknál nagyon tiszta a hang.Audio/video formátum baja nincs mindent lejátszik amit kell.Telefont tölti, terrás usb-s vinyókat meghajtja,rádió azonnal szól ahogy beindítom ahogy gyújtásra teszem,szóval gondom semmi vele.
Van egy rejtett menüje amiben bekapcsolható a carplay is,de azt nem tudom kipróbálni apple hiányában.A minőség kérdéses nem tudom meddig fog működni.

-
dh66e
veterán
válasz
nyalifali
üzenetére
Egy ilyet szereltem be az öreg Corollámba(2004).
A wifit leszámítva nagyon jó kis darab bár mostanában az is jól működik, az elején állandóan resetelnem kellett a lejátszót hogy életre kelljen.
Akcióban ha jól rémlik 45k volt szállítással tavaly év végén+kellett egy keretet vennem hozzá hogy gyári kinézete legyen. -
dh66e
veterán
Ezt szerintem csak a toyotánál tudod megrendelni a legtöbb Corollán amit láttam hiányzik.
Bontóban meg szerintem csak komplettt boxot adják el.Esetleg talán ebay/ali-n lehetne még megnézni hogy van e utángyártott,de az nagyon lutri ha van egyáltalán.
Az enyémen sincs meg,de engem nem zavar mert a telot oda szoktam berakni. -
dh66e
veterán
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Akármit csinálsz buksz rajta sajnos.Válaszd a kevésbé fájdalmasat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Byski Áramláskijelző.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,az úgy nagyon olcsó akkor.