Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• norti

addikt

válasz defede #42179 üzenetére

Ha gondolod, van még egy 5. szintű karakterem, szívesen segítek küldetésekben, de inkább csütörtök-pénteken vagyok délután-este, ha akkor jó, mehetünk majd (uplay: norti_PCFC, szerintem Janesz is benne lesz, úgyis mondta múltkor, hogy fel akar húzni még egy karaktert).

Amúgy klasszikus klánrendszer nincs, de akik már összeszoktak a játékban, azok között vannak "klánok" :)

• Anonymus23

veterán

Erre írták (szinte mindenki), hogy összefoglaló.
    Pl a játékoslista is olyan részletes, hogy könnyen tudsz magadnak (korosztály, játékstílus PvE vagy PvP) találni, akivel lehet együtt tolni.
    Pl nekem is van a barátlistán kb 180 ember, de játszani csak 5-10-el szoktam, mert csak ők tudnak engem elviselni :DDD

Talán ha még egyszer kérdeztél volna, akkor biztos lett volna aki válaszol.
    Pl ilyen kérdés, hogy tud-e valaki segíteni.
    Miben? Ha végigjátszásban, az nagyon nehéz a szintezés miatt, ha karakter húzásban, arra mindig akad jelentkező. Én legalább 15-20 játékosnak segítettem karaktert húzni (volt akinek többet is).

Küldetések:
    Minden él és célozgatás nélkül, a küldetések úgy vannak megcsinálva, hogy normál fokozaton ha a javasolt szinten (vagy alatta 1-2vel max) vagy, akkor azok egyedül simán végigtolhatóak. A másik meg, hogy a játékos számhoz is szintezi a mobok erősségét a játék, azaz 4-en adott esetben nehezebb lehet egy küldetés, semmint pl egyedül (kivéve persze néhányat, ahol ugye ketten kelletek, de ilyen csak incursion van), főleg ha a 4 játékosból van egy pár láma. A Normál/Hard/Kihívás küldetések egyedül (max ketten) a leggyorsabbak, a Hősik/Legendások csapatban.

Most is igaz az, hogy 30 felett kezdődik az élet, így a nézelődés/történet miatt érdemes eggyel végigtolni, míg a többit (hacsak nem nagyon szereted) segítséggel gyorsan felhúzni 30-ig, és utána már egyedül ki tudod viszonylag gyorsan takarítani. Főleg mióta az egyszerű mob jobb cuccokat dobál el semmint a bossok.

• arnikusz

veterán

Van egy feelingje az altok egyedüli 30 szintig felhúzásának, én mind a 4-et egyedül csináltam a gyűjtögetéssel mindent 100%-ra.
    A felhúzásnál csak megbújsz a háttérben, ahogy Anonymus Játékostárs írta.
    Talán a legjobb időben kezdted el, mert 1.7-el sokmindent újra kell tanulni.

Ja és szürke cuccot hagyj meg 1 db-ot.

A youtube videók manapság már nem annyira jók, természetesen, ha célszerűen keresel megtalálod amire kíváncsi vagy.

Új hozzászólás Aktív témák