Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
flash-
üzenetére
Igen rá.
Igaz gyengébb, mint a korábbi DZ-ben megvehető volt, de pl. ezzel szombaton miután megvettem és felszereltem 4 rugó killem volt ( nem vagyok nagy DZ huszár) és mind rus vala.Egyébként meg mire költenéd a PxC-t?
Ha nincs PxC-d, de van sima credited veszel pl. 100 db 400 ezres ládát átlagban ad 16 PxC-t.A G36 760, VAGY 750 rpm az Lvoa-C 850, megfelelő tárral 898 is lehet.
A képen az egyik PVE farmolós nyugdíjas alt látható a kompetenst pörgettem rá és olvadnak szépen a mobok.
Nyugis: ha nem Magányos Csillaggal vagyok, akkor AR M4 és Lvoa-C, valamint SMG MP7 és Aug para xs.
Megvettem az összes tervrajzot és ott megnézem ésvagy pörgetek egy maxos sebzésűt.
Bullfrogot hiába 950rpm , de szór mint állat nem használok mostanában.
Most ha jól emlékszem még nem vagy 30 szinten, utána ha dps szettet akarsz akkor exotic/arany, ninjabike/ predator/banshee.
Én Magányos csillag és Végső megoldás classifiedet használok a mostani alton, de van egy exotic/arany Rambó is.
Tegnap vég UG-ban jó csapatban ezt használtam:
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest