Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• defede

tag

válasz Anonymus23 #42175 üzenetére

Sziasztok! Először is elnézést ha bárkit megbántottam. Kicsit túl van fűzve a történet. A kérdésem az volt van e klán rendszer mint minden mmorpg, hack'n'slash, rpg és hasonló stílusú játékokban ahol lehet magyar közösségben lenni. Erre senki nem adott választ pedig csak ennyit szerettem volna tudni semmi mást. Elég sok játékkal játszottam már ahol rengetegszer segítettem kezdőknek és soha nem vártam "egy petákot" sem ezért, mivel kezdő. Szeretem olvasgatni a klán chatet más játékokban mert sok infó onnan jön. Mindenki mindent mondott és beleképzelt de az eredeti kérdés ez volt és szerintem nem voltam félreérthető. Újoncként élvezem a fejlődést de vannak dolgok amik nem tiszták, erre van a youtube amit nézek rendesen. Egy egyszerű kérdésre elküldtetek átnézni az összefoglalót (amit elötte már megtettem) ahelyett hogy annyit írtatok volna nincsen klán. Ja és amíg fel nem háborodtam az első hsz-em eltűnt a semmibe, senki nem reagált rá, ezért gondoltam hogy minősítek. Abbahagyom az offot, és elnézést mindenkitől a stílusért. Pár embert felvettem innen, ha elakadnék pár küldi segítséget szívesen vennék, de csak akkor ha nagyon nem megy random csoportban. Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák