Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
defede
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Sziasztok! Először is elnézést ha bárkit megbántottam. Kicsit túl van fűzve a történet. A kérdésem az volt van e klán rendszer mint minden mmorpg, hack'n'slash, rpg és hasonló stílusú játékokban ahol lehet magyar közösségben lenni. Erre senki nem adott választ pedig csak ennyit szerettem volna tudni semmi mást. Elég sok játékkal játszottam már ahol rengetegszer segítettem kezdőknek és soha nem vártam "egy petákot" sem ezért, mivel kezdő. Szeretem olvasgatni a klán chatet más játékokban mert sok infó onnan jön. Mindenki mindent mondott és beleképzelt de az eredeti kérdés ez volt és szerintem nem voltam félreérthető. Újoncként élvezem a fejlődést de vannak dolgok amik nem tiszták, erre van a youtube amit nézek rendesen. Egy egyszerű kérdésre elküldtetek átnézni az összefoglalót (amit elötte már megtettem) ahelyett hogy annyit írtatok volna nincsen klán. Ja és amíg fel nem háborodtam az első hsz-em eltűnt a semmibe, senki nem reagált rá, ezért gondoltam hogy minősítek. Abbahagyom az offot, és elnézést mindenkitől a stílusért. Pár embert felvettem innen, ha elakadnék pár küldi segítséget szívesen vennék, de csak akkor ha nagyon nem megy random csoportban. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell 5470 9. generációs üzleti laptop WIN 11/256GB NVMe SSD/8GB DDR4/FHD kijelző/1 év garancia/2020
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest