- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Chapel
tag
Hogyne tudnám. Viszont nem hinném hogy azon múlik valami hogy 2% al jobbak a statjai. Szerintem ebben a játékban inkább számít a gyors helyzetfelismerő készség meg nem árt némi taktikus gondolkodás sem. Mondjuk mi csak pve-zünk. Pvp nem érdekel, pláne ilyen körülmények között ami jelenleg van. Pvpzni más játékban szoktam. Ettől függetlenül az egyik kedvenc coop játekom. A sok cheaterrel pvp hiányában szerencsére ki szoktam maradni
DZ ben ami van az nekem még sok is. Tapasztalatom egyébként az hogy míg lvl 30 alatt voltam sokkal értelmesebb volt az emberek mentalitása dz ben. Egy olyan eset volt mikor már zajlott a tárgyak kimenekítése a kopterral, hogy vmi sügér odajött aztán elkezdte lemetélni a cuccainkat a kötélről. De így fullra ott álltunk 3 an, ez meg 20 centire az arcomtól elkezdte. Kénytelen kelletlen bedaráltuk. Nem mondom ennek is vmi _RU végződésű neve volt.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest