Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Chapel
tag
válasz
xyvalaki #41270 üzenetére
Olyasmire gondoltam hogy a statok fixek lennének rajta. A mostani maxok például. A rajta lévő kiegészítő tulajdonságokon lenne némi szórás. Sztem simán élhetőbb lenne ez a megoldás a jelenlegi helyett. Most kb ott tartok ha esik bármi zöld akkor szinte instant kuka. Mikor csak annyit látok hogy pl zsinórban a 3 vadász hite kesztyű esik nem sok kedvem van összehasonlítgatni egymással. Egyszerűen sztem szarul van a jatékosok felé közvetítve ez az egész. Mikor már a 20. ugyanolyan vackot szeded széjjel vhogy elvesztem az érdeklődésem. Valszeg zúztam is már be olyant is aminek esetleg jobbak voltak a statjai mint ami mondjuk már megvan. Ezért mondtam azt hogy lehetne kisebb a drop a set itemekre. Viszont jobbak lennének alapból. Így lenne súlya ha azt látom hogy hopp, mondjuk 4-5 nap múlva csilingelne a földön egy zöld. Nagyobb érdeklődést tanúsítanék hogy ránézzek. Tisztában vagyok vele hogy van különbség két azonos item között. Meg hogy sokáíg tart egy értelmeset találni. Nekem akkor is jobban tetszene az a rendszer ahogy felvázoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Battlefield 2042
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest