Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Chapel

tag

válasz xyvalaki #41270 üzenetére

Olyasmire gondoltam hogy a statok fixek lennének rajta. A mostani maxok például. A rajta lévő kiegészítő tulajdonságokon lenne némi szórás. Sztem simán élhetőbb lenne ez a megoldás a jelenlegi helyett. Most kb ott tartok ha esik bármi zöld akkor szinte instant kuka. Mikor csak annyit látok hogy pl zsinórban a 3 vadász hite kesztyű esik nem sok kedvem van összehasonlítgatni egymással. Egyszerűen sztem szarul van a jatékosok felé közvetítve ez az egész. Mikor már a 20. ugyanolyan vackot szeded széjjel vhogy elvesztem az érdeklődésem. Valszeg zúztam is már be olyant is aminek esetleg jobbak voltak a statjai mint ami mondjuk már megvan. Ezért mondtam azt hogy lehetne kisebb a drop a set itemekre. Viszont jobbak lennének alapból. Így lenne súlya ha azt látom hogy hopp, mondjuk 4-5 nap múlva csilingelne a földön egy zöld. Nagyobb érdeklődést tanúsítanék hogy ránézzek. Tisztában vagyok vele hogy van különbség két azonos item között. Meg hogy sokáíg tart egy értelmeset találni. Nekem akkor is jobban tetszene az a rendszer ahogy felvázoltam.

Új hozzászólás Aktív témák