Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
salytmasztor #29924 üzenetére
Ha bejön az alapjáték, akkor mindenképpen érdemes az SP-t is megvenni, mivel az Underground és a Survival is dob hozzá annyit, amennyibe az SP kerül...
A Survival nem nehéz egyáltalán, viszont rohadtul visszaadja a játék alapsztorijának a hangulatát...
Ma délelőtt is mentem egyet, fél óra után már csak a fele társaság volt meg a 24-ből.
1:40 percig voltam benn, én voltam az utolsó, az utolsó előtti az valahol a fertőzésben halt meg 1 perccel ahogy kimentettem, és összesen volt 3 kimentés, legjobb esetben is 9-en éltük túlPvP: egyedül
szinteesélytelen vagy, mert ez nem PvP, hanem Kill'em all. Megspékelve ez a gearek közötti fényévnyi különbségekkel, és a csíterekkel. De nagyon sokan játsszák, biztosan akad vérmérsékletednek megfelelő társaság, ahol téged is befogadnak. Ha zavar az, hogy hátulról lelőnek ésnéhánysok nyomorék ezen élvezkedik, akkor ne menj a DZ-be, ha felül tudsz ezen emelkedni, akkor nagyon jó móka. -
Hunbeast87
senior tag
válasz
A Season Pass nem csak a Survival mód miatt éri meg.
Ott van még az Underground, ami olyasmi, mint egy dungeon. Véletlenszerűen van generálva a pálya, bár túl sok változatosságot ne várj pálya elemekben.
Emellett jön még egy DLC, ami a Season Pass része lesz.
Jár meg hozzá havonta kapott supply drop, amit az alapjáték tulajdonosai nem kapnak.
Emellett kapsz exkluzív tartalmat is, indulásnak nem rosszak a cuccok:
Saw-off Shotgun
Law Enforcement Pack
Frontline Outfit PackSzerintem megéri, de ezt csak én gondolom így.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Megéri UG nagyon jó ahogy kivettem random generálja a pálya összeállítást így elég változatos. Survival egyáltalán nem nehéz, ügyesen kell csinálni, én elsőre eljutottam a kimentésig csak bele haltam a fertőzésbe mert sokáig nézelődtem. Pvp-re is jön valami az új patchel, csalók meg minden játékban vannak, ilyenkor ott kell hagyni DZ-t azt kész.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest