Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
válasz
salytmasztor #29911 üzenetére
PS4-en kezdtem elötte beta. 200 óra PS4-en és most majdnem 1 év után újra elkezdtem PC-n Itt már van kemény 30 árám. Miért?
Mert nincs annyi BUG és több a tartalom. Na meg persze sokkal szebb a játék.
Mondjuk most Season Pass-al vettem meg.
Számomra ez a TPS diablo.
persze nem annyira mániákusan de szerintem amennyiért most megy jó vétel.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Mivel (eddig) nem igazán jött válasz a kérdéseimre, átolvastam pár külföldi fórumot is.
Ott nagyrészt azt írják, hogy a Season Pass nem nagyon éri meg (főleg ha inkább a PvP-t szereti az ember), a Survival pedig "túlzottan nehéz" játékmód. -
D4M13N
aktív tag
válasz
Hát én úgy voltam vele,hogy ha azt le tudtam nyelni hogy anno a dayz-ben kétnapnyi melót buktam el amikor valaki levadászott akkor ha itt leölnek két pisztolyért meg egy set itemért amit a pve-ben is eshet, akkor nem leszek ideges.A csalók voltak amik irritáltak,de most már jobb kicsit.
-
válasz
dz pénz, rang, kulcs csak dzben nő. csak azt a lootot bukhatod el, ami az elkülönített zsákodban van. na meg dz pénzt, rangot és kulcsot.
és igen, a dzben nem párbaj van, hanem pvp.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest