Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancellott
tag
ne siessetek a válasszal amúgy.

-
lancellott
tag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő fórumot.. iletve egy 3 hózzászólásosat találtam 2009-ből, így nyitottam most egyet. Házimozi rendszert szeretnék vásárolni, de wireless, vagy Bluetooth megoldás érdekelne.. Max esetleg az első hangszórók lehetnének kábelesek. Van most egy kőkorszaki blueray dvd lejátszóm ami HDMI - ARC-al össze van kötve aTV-vel, így egész jól működik. Egyetlen problémám hogy Piri a robotporszívónk nem szereti a hátsó hangszórók kábelét. Nem akarom besínezni.. megszögelni.. és esztétikai okokból nem tudom láthatatlanul hátravezetni a kábeleket másfele így más megoldás után néznék. Egyéb megoldás is szóba jöhet.. mondjuk egy wireless adapter és két hátsó wireless hangszóró, ha van ilyen.. Találtam olyan hangfalszettet amire azt írták, hoigy bluetooth- képes.. de ahogy a szövegből kiveszem az csak úgy működik, ha mondjuk telóról rá akarsz csatlakozni zenélni. Amit én keresek az komplett házim,ozi cucc.. esetleg egy főegységre rákötném a házimozi fejegységet..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest