Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Ha 10 játékot veszek 1000 Ft-al olcsóbban és a 11.-et elbukom, akkor még mindig beljebb vagyok. Én már elég sok játékot vettem onnan 500-600 Ft-ért, ami steam-en 10-15 euró volt, hogy már spóroltam annyit, hogy bele férjen 1-2 bukó is, persze nem ugrálnék örömömben! Szerencsére eddig gond nem volt, mindig a globalt kell venni jó értékelésű eladótól, nem pedig vpn-es mókolás és stb. De nem akarom szítani a kedélyeket, mindenki ott vásárol, ahol jól esik neki, hivatalos forrás nyilván a legmegbízhatóbb, ezzel senki sem vitatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Supermicro SuperChassis 842TQC-668B rack szerver ház 668W táppal új
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Félkonfig eladó (I7-3770 + gyári hűtő - Asrock B75 Pro3 - 2x 8gb DDR3 1600mhz)
- Seagate Exos Enterprise Capacity 3.5 1TB 7200rpm 128MB SATA3 (ST1000NM0055)
- ÚJ NZXT Function TKL Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest