Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz velizare #16408 üzenetére

"végleges" van ezért csavar a történetben. Van aki kapott perma ban-t, írt a supportnak, és csökkentették két hétre. #truestory

(#16406) pzstm Phoenix Creditnek jelenleg semmi értelme. Nekem van 1000. El se költöm, a heti feladatokra se fekszem már rá ez miatt. Majd ha újra lesz értéke akkor farmolom.

(#16409) kovimester Kint a PVE területre kellene lvl30 elérése után spawnoltatni brutál nemesített bossokat. A DZ jó úgy ahogy van. Bár több nemesített ellenfél lehetne.

Ötlet

Nem tudom írtam e már, de van egy jó ötletem a (Black Desert Online alapján)
    Mégpedig:

Kellene a játékba betenni eldugott kulcsokat, amik vagy random esnének vagy valami teljesítése után lenne kapható.
    A kulcsok arra lennének jók, hogy ha egy team (4fő, vagy akár 8 fő ha végre lehetne akkora teamet csinálni) összegyűjt belőle (mondjuk) 5 darabot, akkor bent DZ-be "megidézhetnének" egy Brutális Boss-t (vagy Boss csoportot). Mondjuk úgy, hogy egy épület ajtajánál kellene aktiválni a kulcsot. És az a Boss valami fasza cuccot dobna fixen. De a DZ-ben arra kószáló emberek is megölhetnék. Szóval szabad lenne a harc érte.

Szerintem kurva izgalmas lenne.

Mit gondoltok? :F

Új hozzászólás Aktív témák