- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
válasz
RECSKA #15999 üzenetére
Olvastál tőlem ilyet? Pontosan azt írtam, hogy nem vettem észre, hogy GOD módban mennél ezért is lepett meg a posztolt kép. És nem mondtam, hogy AIMolsz vagy, hogy bármi mással élnél a Big Headen kívül.
Egyébként pedig nem én reportoltalak, eszembe se jutott mert mint mondtam nekem nem okoztál kárt vagy hátrányt. Csak mint leírtam picit csalódtam mert tiszteltelek az elért eredményeid miatt és így azért kicsit máshogy fest a dolog. (Persze fogalmam sincs mióta élsz ezzel és mennyire komolyan így lehet, hogy régen felnyomtad magad már komoly munkával mire ezt kezdet használni. )
Én ezért nem foglak törölni a listából és biztosan fogunk még együtt játszani csak hanyagold ezt a hacket vagy nevezzük akárminek és akkor korrekt lesz. Szerintem.Szerintem legyen beke, mindenki toroljon az uplaybol aki akar emiatt, es szoljon a jatekrol a topik, ne arrol hogy en f@sz vagyok
Egyet értek, elmondtam amit gondolok ezek után tényleg a játékról szóljon most már a dolog. Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest