Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• utomi

senior tag

válasz RECSKA #15999 üzenetére

Olvastál tőlem ilyet? Pontosan azt írtam, hogy nem vettem észre, hogy GOD módban mennél ezért is lepett meg a posztolt kép. És nem mondtam, hogy AIMolsz vagy, hogy bármi mással élnél a Big Headen kívül.
    Egyébként pedig nem én reportoltalak, eszembe se jutott mert mint mondtam nekem nem okoztál kárt vagy hátrányt. Csak mint leírtam picit csalódtam mert tiszteltelek az elért eredményeid miatt és így azért kicsit máshogy fest a dolog. (Persze fogalmam sincs mióta élsz ezzel és mennyire komolyan így lehet, hogy régen felnyomtad magad már komoly munkával mire ezt kezdet használni. )
    Én ezért nem foglak törölni a listából és biztosan fogunk még együtt játszani csak hanyagold ezt a hacket vagy nevezzük akárminek és akkor korrekt lesz. Szerintem. :R

Szerintem legyen beke, mindenki toroljon az uplaybol aki akar emiatt, es szoljon a jatekrol a topik, ne arrol hogy en f@sz vagyok ;)

Egyet értek, elmondtam amit gondolok ezek után tényleg a játékról szóljon most már a dolog. Peace. :R

Új hozzászólás Aktív témák