Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Győrön gondolkozok,hogy meg kéne pukkasztani.
-
L_YKing
addikt
válasz Rypejakten #84798 üzenetére
Na látod, mai fiatlak milyen negatívak
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
törölt tag
Frankfurt meccs is egy nagy x lesz.
-
Chereiose
addikt
Ó, hogy rohadjanak meg baszki, nem bírok nyerni már mióta
-
törölt tag
Stoke - Swansea Valaki nézi a meccset ? Érdemes a V-re rakni ?
-
Rypejakten
addikt
kedves csapat ez a Valencia. haljanak éhen.
-
csƵ
addikt
OFF:
Elképesztő, hogy a szünetben minden idők legjobb Videotonjáról beszélnek meg nagyszerű hangulatról, amikor kong a stadion. -
tomrRRR
senior tag
válasz Jeollam #84781 üzenetére
Tegnap nyertem 9 ezret, azért tettem ma 2 ezret hogy nézzem a meccset, mert utazok, s unatkozok vonaton de hát 2-0 félidő egy utolsó csapattól nevetséges... Ebből még X-sem lesz, hogy nem megfordítja a mérkőzést a Valencia...
Kedden meg olyan szar oddsok vannak, hogy nem érdemes BL-t fogadni, ami biztos azt nem fizetik meg eléggé 1.1 Barca, Chelsea, meg talán talán a City.... ami kérdés.
The easy day was yesterday!
-
sz_abika
addikt
PSN: xszabikax
-
tomrRRR
senior tag
Buzi Valencia......
-
sz_abika
addikt
Nem megy nekem ez a foci fogadás továbbra sem. 4-5 eseményből 1 shkizozik mindig. 5k úszott el megint 3 nap alatt.
Még jó hogy jön NFL, legyen mit elvesztenem BLen..PSN: xszabikax
-
-
tomrRRR
senior tag
Valenciát tette valaki?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Debrecen.
-
törölt tag
Na Szalai mutasd meg mit tudol! Egy gól még jó lenne a Hoffenheim meccsre.
-
Tombi
őstag
Na az ilyen meccsek miatt fogok leállni a tippmixről..minden csapat akkor tanul meg játszani amikor felteszek ellene
az a baj hogy nincs miből játszani, szóval keresni sem lehet..[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
86. perc után még 4 gól, az úgy kemény...
-
pohár
félisten
N-A T-A-K-A-R-O-D-J
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Megvan!
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
Ez valami vicc
https://ingatlan.com/33821564
-
Daniel Alves
őstag
Komoly egy kis meccs ez a QPR-Pool
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
beszűkült a lyukatok, mi?
és 2-2, naneeeeeeeee
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Gratulánok a Liverpoolnak!
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
Csak nem bírták ki .
-
törölt tag
Öngól!
-
Tombi
őstag
Ez kész..-2500 boritekolom live nem nyer..
-
törölt tag
A redvás kur... Balotelli
Már csak a liverpool kéne.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz #38464487 #84743 üzenetére
Nincs mit csodálkozni ezen...
Csapattársainak is kezd elegük lenni Balotelliből
Nem tartott sokáig, hogy Liverpoolban is kikezdje a csapatmorált Mario Balotelli, az olasz válogatott csatára, aki nyáron érkezett az angol csapathoz az AC Milantól.Darke szerint Bázelben pedig azután robbant ki balhé, hogy Brendan Rodgers minden játékost kiküldött a lelátó elé, hogy a vereség ellenére megköszönjék a végig kitartó liverpooli szurkolók támogatását, de Balotelli ehelyett inkább egyből az öltözőbe ment. Ráadásul az sem hangzik túl biztatóan, hogy Rodgers úgy nyilatkozott nemrég, „az elérhető és megfizethető játékosok közül” választották Balotellit, vagyis mintha kényszerből vették volna meg, mert nem maradt más választásuk.
Balotelli a múlt hétvégén már csak a kispadon kezdett a West Bromwich Albion ellen, Antonio Conte pedig be sem hívta az olasz válogatott két következő Eb-selejtezőjére.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
Ez a Balotelli egy fos!
-
Dani_kp
addikt
Fiorentia - Lazio 1-1 lesz? 8 perc hosszabbítás...
szerk.: lol 0-2
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Fiorentina 8 perc hosszabbítás!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #84734 üzenetére
a hollandok helyett a Marseille jobb lett volna szerintem (Poolt meg alapból kihagytam volna látván a szenvedésüket)
-
L_YKing
addikt
Parma - Atalanta büdös nagy X
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
hacki87
senior tag
Szerintetek a Fiorentina képes lesz fordítani?
-
-
Dani_kp
addikt
válasz yogibear #84729 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást, egy kissé tévhitben voltam a papíros maximális nyerhető összegével.
Tegnap rakni akartam egy 200-as kamit, 10 angol championship, volt benne minden, de 1,2 milla fölött volt a várható így nem rakhattam meg .
Nem voltam rossz, a 10-ből 6-7-et eltaláltam volna.https://ingatlan.com/33821564
-
törölt tag
Espanyol kéne egy gól.
-
yogibear
addikt
válasz Dani_kp #84728 üzenetére
Igen pontosan így van papiroson, ahogy írod...
azon 400k a max nyerhető soronként, ha jön igényelned kell és utalják, mert csak a 200k alatti nyerőt fizetik ki helyben kérdés nélkül...online-on 100 fabatka az alaptét sima kötésben (kombiban is annyi az össz, de ott osztódik soronként) és 1 milla a soronkénti nyerhető maximum, amit minden esetben utalnak...
egy 10 soros kötésnél nyerhetsz pl. 10 millát max...
Emellett, ha mondjuk nyersz és a belső egyenleged felmegy 1 milla fölé, automatikusan kiutalják az 1 milla feletti részt, vagyis annál nagyobb nem lehet a belső egyenleged...ezért tudok ott rakni 6 db ht/ft X/valami kamikazékat 6-8ezres oddsokkal 100 forintért.
-
Dani_kp
addikt
-
stefyY
őstag
Sevilla vagy Bordeaux inkább mára?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
yogibear
addikt
válasz Dani_kp #84725 üzenetére
többes kötésben és kombinált fogadásnál az alaptét min 100 Ft
azaz sima kötésben 100 a minimum tét, akárcsak kombiban, de ott ugye soronként szétosztja, azaz mondjuk egy 10 soros kombinál soronként 10 forint lesz a tét... így jön ki a minimum 100 forint alaptét...
és így lehet max 1 millát nyerni soronként...Szerintem kevered a Prót a papiros tippmix-szel.
Ott ez van:A fizetendő összeg NORMÁL fogadás esetén:
az egységnyi fogadás tétje, mely minimum 200 Ft, maximum 100 000 Ft, de a várható nyeremény értéke - a hatályos jogszabályok szerint - legfeljebb 400 000 Ft lehet.A fizetendő összeg KOMBINÁLT fogadás esetén:
a kombinált fogadás típusához tartozó szorzószám x az egységnyi fogadás tétje.
Az egységnyi fogadás tétje minimum 100 Ft, maximum 100 000 Ft lehet, de a várható nyeremény értéke - a hatályos jogszabályok szerint - egyik kötésen belül sem lehet több 400 000 Ft-nál.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mennyit lehet nyerni maxban Tippmix Pro-n?
-
pohár
félisten
ezt raknám mára, de már bezárt ez a fos, szóval olyan simán fog jönni...
-
zolynet
veterán
válasz B-L-A-C-K #84713 üzenetére
ahogy mindig írva vagyon, hogy ha az első játszik az utolsóval az veszélyes.... ez valami kibaszott mumus izé lesz mert mindig jönni szokott
pedig eszembe volt ez is, de mondom egy tetves sassulo, csak megcsapják őket egy 0-2 v 0-3ra...
továbbra is tartom, h ha a romát teszem akkor ők betliznek, ilyen ez megint kiválasztottam a szar lehetőséget a kombóba, mind1 ....majd ma simán lehozza a valencia
már csak úgy hívom value valenciaLife is too short to stay stock!
-
törölt tag
Debrecenek nem rossz a oddsa.
-
pohár
félisten
BL-re valószínűleg két szelót csinálok:
PSG - Chelsea meccs over - Roma meccs over @3,75 (bet365-ös odds)
Real meccs over - Leverkusen meccs over @2,96Realt nem merem sima győzelemre húzni, pedig többet tudnak pihenni egy nappal a Poolnál, bár nekik belefér egy idegenbeli X is... bár most úgy néz ki, hogy csóri Sturridge megint kidőlt egy hónapra
a Lever meg mindig megmutatja, hogy akár idegenben, akár otthon is be tudnak szopni 2 gólt, és erre gyorsan válaszolnak is, szóval adott a 3 gól
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #84713 üzenetére
oké, de mindig töketlenkednek, csak eggyel nyernek, satöbbi... szerencsére én rég raktam már rájuk, így buktam rajtuk (na majd a BL-en )
-
pohár
félisten
válasz zolynet #84711 üzenetére
nem is értem, hogy nem sikerült a Romára tenned
pláne otthon... szutyok Juve is tiltólistás, pont mint a DortmundGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
"kínomban azon nevetek, hogy jött a Sparta Praha V, az Ipswich D, a West Ham V és a Metz D is, erre a Juve viszi el. ah, pedig már itt örültem hogy holnap felmarkolom a 400 forintból lett 42k-t, erre ennyi, a papíron legtutibb viszi el"
"még lett volna mellé pár töltelék meccs (Szeged, Olympiakos, etc), így jött volna ennyi."
most lett volna mellé, vagy volt mellette?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
ANDROID???
addikt
Cordoba - Malaga (élő) 1. félidő - Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 5,50 Nyertes
Cordoba - Malaga (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 5,25 Nyertes
Legalább kihozta minimális mínuszra a napot
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #84704 üzenetére
valszeg kihagyott egy eseményt a felsorolásból.
csak nekem az szúrt rögtön szemet, hogy ilyen kevés meccsből, (5),és 400-ból hogyan lehet 40k+-ra várni, amikor 2 alattiak és 3 körüliek vannak benne...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Prien
addikt
Nekem is bukó a mai nap, de ahogy nézem a holnapi olasz fordulót, úgy forognak össze a csapatok, hogy az összes meccs döntetlen szagú... mi lesz ebből? Lehet, hogy egy 3/5 kombi...
Volt egy 3 napos szelóm, szerintem minden meccs jönni fog róla, kivéve a kedvencem, ugye a Dortmund...
A kevés is több a semminél.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Rypejakten #84699 üzenetére
hol játszottad, hogy ilyen sokra jött volna ki?
sima mixen csak18klett volna.szerk
azaz 22.509,-[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Malaga meccsen ugyan lesz 4 gól?
(az 1.fi -ben megcsíptem 5,5 odds-al a 1,5 gólt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)