- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy viccet félretéve, régen mindig mikor volt a tárcámban 100 / 200 Ft, az ment mix-re, most ami van benne azokat inkább bedobom egy perselybe. Épp minap számoltam össze, 9.000 körül van benne
Szükség esetén jól jön majdMix-re meg hétfőn 500 Ft, és abból építkezem, amíg tudok
-
Prien
addikt
válasz
Tomi0703 #82891 üzenetére
Nem X-re raktad?
Megint beültünk a hintába, úgy imádom, amikor már az első meccsnél elmegy a szelóm
Ez egyébként nekem is eszembe jutott, hogy egy perselybe hajigálom, amit feladnék tippmixre. Kíváncsi lennék az arányokra.
Pont ma kaptam 500 Ft bónuszt bet365-ön, így most összeütök egy kis lazát...
-
ZetorGumi
addikt
Nem merek már bemenni a lottózóba, mert kiröhögnek, hogy nem vittem már vagy két hete nyertes szelvényt...
-
L_YKing
addikt
Éreztem én az X2-t.
-
törölt tag
0-0 marad
-
stefyY
őstag
Zenit - Monaco ( Pontos eredmény: 1-0 ) @ 3.40x
-
törölt tag
Ez a Zenit meccs nagyon x gyanús.
-
Ez a Zenit sem úgy néz ki eddig hogy nyerni akarnának.
-
Tomi0703
addikt
válasz
szab.tam #82875 üzenetére
Akkor a hétvégit se rakd meg.
Tettszik a fent írt elképzelésed. Szigorúan csak a fosós 3/6-ot raknám.
2/7 is jó, csak elképzelhetetlennek tartom, hogy a Bayern kikap, meg a Dortmundban is kb. biztos vagyok, hogy most már nyer.
Akkor talán már a Chievo a Milan ellen 7,2-ért.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tomi0703 #82874 üzenetére
utóbbi 2 hétben menetrendszerűvé vált, hogy amiről lecsúszok, elbénázom, átvariálom, stb, mind jön.
ez visszafelé is igaz, hogy olyan most egyáltán nincs, hogy nem adom fel, és utólag fellélegzek, hogy megúsztam, mert nem jött.
pedig azért ezek általában meg szoktak oszlani, de most nem.
ez van...****
az oda-, visszavágós kupáknál egyre gyakoribb valami.
0:0-s első meccs.
régen a hazai csapat támadott, hogy gyűjtsön kellő előnyt a visszavágóra.
ez a szemlélet teljesen megváltozott. az idegenben lőtt gól túlságosan felértékelődött valamiért, így a hazaiak az 1. meccsen inkább a bekapott gólt akarják elkerülni, mint rúgni egyet. a vendégek meg vendégként érzik magukat, nem erőlködnek.
a visszavágón a vendég tudja, hogy ha most rúg egyet, akkor a hazainak 2-t kell, és ugye nincs több meccs, mert ez már a 2.
ez rendre nem sikerül, és ő kap szépen 1-2-t.
pont ez volt ma is. -
szab.tam
nagyúr
feljebb írtam az ázsiai bl elődöntő visszavágó sydney hazait.
gondolom nem raktátok...valszeg, csak azért jött,mert beteg vagyok, és elaludtam a reggeli feladást....
ma bl és brazil kupa 1. forduló: q* sok döntetlen.
kivéve a real, mert az a 87. percben egy becsúszó védő öngóljával majd nyer 1 góllal.****
hétvégén pedig kamivérfürdőt várok.
kár, hogy ezt az 5/7 szelót nem lehet feladni 100 ft alaptéten 2100 ruppóért, mert a legisebb 5-ös kötése is meghaladná az 1 gurgát...
ismetek, vagyok akkora barom, hogy megraknám.
de még 10 ft-tal is lenne olyan kötés (3.), ami elérné a 400k-t...viszont ebből kiindulva lehet egy érdekes játék.
2/7
az ugye 7 alatt a 2
(7*6) : (2*1) = 21 db szeló.
200-as alaptéten 4200 ft
legrosszabb 2-es kötés 24.25*200= 4850 ft nyeremény.
3 kami eredménynél már kb 20k.bátrabbaknak egy jobban fizető 4/7 variáció
(7*6*5*4) : (4*3*2*1) = 35 szeló
7000 ft.
a legrosszabbul fizető 4 kami esetén 211.266,- ft.de ott van a 2 közötti 3/7 játék
ami ugyanúgy 7k-ba kerül, de a legrosszabb 3-as 32.010 ft-ot fizet.
ez utóbbit talán nem érdemes, ehelyett inkább a biztosabb 2/7, majdnem fele befektetéssel 2-nél is nyerő, 3-nál pedig nem sokkal kevesebb a nyeremény, mint a 3/7-nél.****
és a lusta fosósoknak a lájtos verzió.
bayern vereség kivesz, marad 6 meccs, és azt sima 3/6-ban 2 ezeré'... -
janos1988
addikt
Mai duplás 3/4-es bl-es dönci megrakva.
-
Chereiose
addikt
Én mára raktam egy Real hendit 10K-val, csak hozzák már a leggyengébb csapat ellen kettővel...+ment egy kami szerű:
Atletico
malmö-olympiakos 1.fi H
Leverkusen-Benfica 1.fi V
Arsenal-Galata 1.fi X -
Prien
addikt
válasz
Tomi0703 #82863 üzenetére
Sajnos van benne valami, néptipp a javából a Zenit, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a harmatos Monaco ne kapjon ki.Előző fordulóban a Leverkusen rengeteg ziccert hibázott, azért nyert a Monaco. Szóval vagy becsapós az odds vagy túl van értékelve a Monaco. Én az utóbbira szavaztam.
-
Tomi0703
addikt
Ez a Zenit annyira tuti (tudom, hogy nincs)?
Én szerintem X-re rakom.
Poolba meg nem bízok. -
zolynet
veterán
221 wover 1k
227 flamengo 2k -
giigz
veterán
Liverpool meccsrol mi a velemenyetek? Nalam az a mai tuti, csodalom, hogy nincs rajta ugy mindenki szelojan mint tegnap a Barca...
-
B-L-A-C-K
titán
Nem ismertem ez az oldalt, de most átnézve korrektnek tűnik. 3 nap alatt bukott 700 ezret azt írta, és felvállalja, nem ilyen kamu dolgokkal talál ki, és nem törli a bukókat sem, vagyis mint látható a tegnapi is fent van (előzőket nem követtem, lehet azokat utólag törli). Amúgy ahogy olvastam a tőkéje 3-5% forgatja átlagos 100 ezres tétekkel, szóval van azért némi tőkéje, bár 3 nap alatt 700 ezres bukó neki se eshet jól...
-
4850 oc
aktív tag
válasz
szlovibuki #82854 üzenetére
Én tegnap mondtam hogy a Barca a nép tipp..
-
Prien
addikt
válasz
szlovibuki #82854 üzenetére
Az igen! És ez csak 1 fogadó...akkor mennyi lehetett világ szinten a fogadó irodák bevétele csak ebből az 1 meccsből?
De az is igaz,hogy aki fel tud dobni 400 ezret egy meccsre, azt sajnáljuk vagy inkább ne?
-
szlovibuki
tag
Alig bukott...
-
-
adrian94
őstag
Mai "tuti" majdnem dupla :
179 1 Lemgo - Füchse Berlin V 1.64
202 1 Ludogorec Razgrad - Real Madrid V 1.20szerintem mehet nagy téttel is
-
Dani_kp
addikt
Van kötés tiltás a BL meccsekre?
Pl.: Malmö győzelem + over 2,5 rakható együtt? -
Dani_kp
addikt
A tegnapi nap iszonyatos lesz*patás volt...
.
Buktam egy 200-as kamit, 500 ft-os BL-es szelót vitte a City X és a Barca bukása, de szerencsére jött egy 300 ft -> 2865 ft Championship-es szelvényem. Így 1800 ft plusszal zártam a tegnapot.
-
Ace owner
addikt
Nekem is elkuldte Vandit a tippjeit jott is 3k kulon raktam oket.
Eddig 5 tippjebol 4 jott.. -
sz_abika
addikt
4/5bol elment 2, egyenes szelon egy...
#shkiz0
Ma teszek 3k egy meccsre es kesz. -
razorka777
veterán
Ma az Anderlecht, Malmö megy H-ra 500 forinttal.
-
Tomi0703
addikt
Ez jo lehet V-re?
227 America RN - Flamengo 3.00 3.20 2.15
Brazil kupa. Nem tudom a nagyobb csapatok mennyire sz*rjak telibe a kupat. A Flamengo ellenfele a 2. Ligaban vitezkedik es az utolsok korul kell keresni a tabellan. Mondjuk a Flamengo sincs csucsformaban, de azert csak hozzak.
-
Digestive
veterán
Nekem a tegnapi furcsa eredmények után egy ilyen megy 3/5-ben 1000.-
Atl. Madrid - Juventus 1X2 Juventus 3,40
Basel - Liverpool 1X2 Basel 3,55
FF Malmö - Olympiakosz 1X2 FF Malmö 3,55
Arsenal - Galatasaray Kétesély Döntetlen vagy Galatasaray 2,42
Anderlecht - Dortmund Kétesély Anderlecht vagy Döntetlen 2,25és a fórumos nagy dönci láz miatt egy ilyen is: 355.- > 12.368.-
Fulham - Bolton 1X2 Döntetlen 3,25
Leeds - Reading 1X2 Döntetlen 3,20
Ajka - Balmazújváros 1X2 Döntetlen 3,35 -
pohár
félisten
aki neten játszik, annak H-ra ajánlott tennie, az odds igen jó
a dupla Realhoz meg valószínűleg hozzácsapom még a Zenitet, 3x-os pénz
erre már blekk is felrakhat 25 ezret, jól hoz -
szab.tam
nagyúr
idáig úgy voltam, hogy amit megosztok elmegy.
most tudatos döntéssel ezt megváltoztatom.így ezzel ekezdem:
a sok bl közben ezt valszeg sokan nem látják:
181 1 Western Sydney - FC Szöul 2.45 3.15 2.61 Sze 11:15
Ázsiai BL, elődöntő, visszavágó (1.m: 0-0)
vastag h204 1 Ludogorec Razgrad - Real Madrid 1. félidő eredménye 7.60 3.00 1.49
kövér v.
barca bénázott, real kötelezően teljesen másképp fogja csinálni.214 1 Arsenal - Galatasaray: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 3.85 2.00 2.67
h (1:0)218 1 Anderlecht - Dortmund: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 3.65 2.00 2.75 Sze 20:30 okt. 01
v****
ez 2 szelvényen megrakva:
-
yogibear
addikt
Egyébként a döncis tipp semmiben sem különbözik a sima tipptől, ugyanakkora szerencse kérdése.
Igazad van szerencse kérdése is, ez egyérterlmű, de nézd pl azokat amiket beírtam ma:
Wigan - Nottingham -> Nottinak idegenben mindössze 5:3 a gólkülönbsége otthon 12:4, idegenben volt 2gy 2D eddig...
Brighton - Cardiff -> utolsó 3 egymás elleni ebben a felállásban D volt...
Norwich - Charlton -> Norwich éllovas, Charltonnak viszon volt eddig 9 meccsből 6 D-je...
És még bejátszik az is, hogy félidőben melyik mennyire hajlamos az X-re és mi a gólkülönbsége...
Mindezek után az első kettő jött, a harmadik a 86. percben ment el, van ilyen...
Szóval olyan esetekben, amikor bajnokiról van szó több infód, statod van, amit számításba vehetsz, akár azt is, hogy pl. utálnak hét közben is meccselni vagy a karácsony másnapi vagy a január elsejei angol meccseken is több lehet az X, mert a töke tele annak, aki nem angol a csapatban és nincs hozzászokva ehhez az ünnepi meccseléshez, mert régebben ilyenkor épp józanodott vagy a családdal ünnepelt, mittomén...
De egy BL-EL-nél ilyenekkel nem tudsz számolni, a bajnoki eredményekből csak óvatosan indulhatsz ki...
Szerintem. -
Prien
addikt
válasz
L_YKing #82827 üzenetére
Egyébként a döncis tipp semmiben sem különbözik a sima tipptől, ugyanakkora szerencse kérdése. Pl.a Porto meccs most. Első tizit kihagyták, utána lett 2-0 a Sahtarnak, majd kaptak megint egy tizit, azt belőtték, aztán a 94.percben egyenlítettek. Ha ezen múlna X ezer forintod, mennyit őszülnél a lefújásig?
Ha meg 100 Ft-al rakja valaki, akkor meg nincs sokkal beljebb.yogibear: persze, 100% nyerési esély sosincs, de azért ha 8-ból jön 2, akkor már nem buksz vagy csak minimálisat. (3.5--5x oddsok).
EU liga nem ennyire befeszülős, meg ott nagyobbak a tudásbeli eltérések is, azért lutribb a dönci. -
yogibear
addikt
Ma elég lett volna a 8 BL meccset ezressel darabját döntetlenre venni.
Ezzel ugye csak egy a baj, hogy nem tudod előre, mennyi lesz D... lehet egy sem a 8-ból és akkor meg bukó... volt már ilyen nem egyszer...
Volt már olyan például EL-ben, hogy 24 meccsből 12 ugye 19-kor, 12 meg 21-kor kezd és a korai 12-ből 9 volt D, a késői 12-ből meg csak 3... a következő fordulóban meg az összes 24-ből csak valami 6 lett D... kiszámíthatatlan sajnos... -
pohár
félisten
válasz
Shkiz0 #82825 üzenetére
én azt már nagyon várom
egy ilyen Real Madrid duplát lehet ellövök holnap, legalább visszajön a bélszín árának egy része
-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #82824 üzenetére
hogy te beszédülsz?
hát akkor mit mondjak én???aza baj, hogy annyira imádom a kamikat!
élvezem.
próbálom hanyagolni, de nem megy.***
(#82823) Prien
"Attól függ, mennyit szeretnél kockáztatni."
direkt nem is írtam öszeget, csak a szorzókat.
a 4. dolog ráadásul az volt, hogy még valamit nem úgy csináltam, mint amikor így szoktam:
ha ilyen 2/6, 3/6 vacilálásom van, nem 1* szétosztom a rá szánt zsét, és megy mindkét verzsön.
ha most így teszek, és szétvágom 3 felé, akkor most habzsi-dőzsi-miegymás...csak hát ez pont az a kategórai, amikor itt jönnek azzal, hogy mégsem adta fel.
az ember jót röhög rajta.
addig, amíg nem maga csinálja... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vandit. #82820 üzenetére
De ezt is már reggel 8 körül megraktad, mennyibe tart beírni hogy hé parasztok ez meg ez ment aki rakja rakja aki nem nem. És most is az a baj hogy azt hiszed hogy én irigykedem mert nyertél megint, amiről szó sincs mert annak örülök ha minél többen nyernek, de nem így hogy utólag megmutatom hé fiuk nyertem megint jöhetnek a "lájkok"...
Érted.... Az meg hogy nem írod be előtte is utána se szintén nem fog vele nyerni senki, nálam az lenne a reális ha valamit jól csinálok, van eredménye is, akkor más is profitáljon belőle ne csak én.
Azt meg tudom hogy én generálom már megint ezt az egészet, de ha ide azért jár mindenki rajtam kívül hogy utólag nyertes szelvényeket lásson, és ez élteti akkor inkább bekussolok....
(#82819) szab.tam: Már nálad annyi taktika van beszédülök...
-
Prien
addikt
válasz
szab.tam #82819 üzenetére
Attól függ, mennyit szeretnél kockáztatni. Múltkor 6 ezer volt a befektetés nekem, az hozott 24-et.
Ma elég lett volna a 8 BL meccset ezressel darabját döntetlenre venni. Kiszámoltam, 16 ezret hozott volna vissza. Kettes szorzó, minimális kockázattal,mert még 3 dönci esetén is jött volna 10-12 ezer, tehát még akkor is plusszos a buli. (Ugye a Schalke D 5x pénz volt). -
Vandit.
addikt
válasz
B-L-A-C-K #82818 üzenetére
Okés, de amúgy tényleg mindegy.
Láthattad beírtam akkor is nem sajnálom én senkitől a tippet, nekem attól nem jön be jobban vagy kevésbé, mert beírom. Elég sokszor van az is, hogy meccs kezdete előtt pár perccel rakom csak meg és akkor meg már nyilván mindegy, hogy beírom-e megrakni úgysem tudja senki..
Nem kell fizetni a tippekért, arra ott vannak a VIP csoportok fizessen oda, aki úgy érzi, lelke rajta.
Tényleg az a legjobb, hogy nem írom be sem előtte sem utána és akkor nem lesz a fesztivál itt. -
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #82818 üzenetére
neked modnom.
mostanra higgadtam le.
kevéssel játszottam, így nem nem a bukott zsé bosszant.
hanem az, hogy megint volt egy igen jó elképzelésem, és megint rosszul variáltam meg.abból indultam ki, hogy a mai, 6 jól fizető 1 fi gyengébb csapat vezetését variálom össze, mert 2 jönni fog belőle.
de számoltam, és a 2/6 az 15 szeló, ha jön a 2 meccs, akkor az nagyjából 20-30* közöttit hoz.
nem éri meg a kockázat.megnéztem, mi van 3/6-tal. úgy nem lett volna rossz, de azt gondoltam, hogy 3 már nem fog jönni, tehát ablakon kidobott zsé.
ezért kivettem 3 db 1 fi-t, és 2/3-ban körberaktam.
cszka, roma, bate.
a psg 1 fi nálam kiesett, nagyon nem éreztem, de a mariboron igen vaciláltam, hogy kibővitem a kört 2/4-re, 6 szelóval.
gyk: 6 alat a 2 - (4*3) : (2*1)a lényeg.
a 3 lehetséges játékból sikerült megint kiválasztanom azt az egyet, ami nem volt nyerő.
pedig a gondolatom majdnem tökéletes volt, sőt, még túl is teljesítődött, mert nem csak 2 db. 1 fi meglepetés volt, hanem 3...***
***ha megjátszom azt a tetves 2/6-ot, 15 szelóval, akkor a 3 nyerő kötés
16,810
26,035
26,035
=66.88*és azért bosszant, mert tényleg sokszor megtettem mostanában a 2/6 kamizásokat, megérdemeltem volna, hogy 1* jöjjön...
a 3/6-nál pedig egy alaptét 106* jött volna ki, ami összességében kb. egy 5*-ös nyereség
tehát ezzel most már tényleg nem tudok mit kezdeni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vandit. #82816 üzenetére
Nem raktam mert vidéken voltam és csak 1db 10 ezrest tettem, nem kamiztam. Ha látom előtte, és kamikat is rakok biztos megrakom 2-3 ezerrel. De tök mind1, tegyük fel egyszer sem raknám meg, viszont más lehet, nem betudod írni előtte? Vagy ha utána beírod miért jó? Azt akarod fizessen valaki a tippekért vagy mi?
-
Vandit.
addikt
válasz
B-L-A-C-K #82813 üzenetére
A hétvégiből lefogadom egyet sem raktál meg.
Ez jó amúgy. Ha nem írom be, utána ha jött, akkor "jajj tuti megraktam volna". Hétvégit is meg lehetett volna rakni azt beírtam és jött is. Azt lefogadom nem raktad.
Hidegen hagy ki gratulál meg ki nem én nem azért csinálom és fogadok. Én örülök, ha nyer valaki az általam beírt tippekkel, de azt is írtam már többször, nem ígérem, hogy mindig beírom. Egyébként meg rajtam kívül van pár ember, aki nem írja be, amit rak vagy egyet sem ír be csak megmutatja, ha jött szóval nem értem miért én vagyok a téma.
-
Prien
addikt
válasz
kzse83 #82812 üzenetére
Szép, gratula! Én úgy lennék az ilyen szelvénnyel, hogy ha már ennyi meccs és van benne 2 dönci is, akkor legalább egy 500-as
Vandit. , rég jártál erre! A holnapi dönciket már most is beírhatod, semmi gáz
Szép amúgy! A Schalke vitte a papírom, Bilbao a netes szelvényem... ez egy ilyen nap volt.
Kíváncsi leszek holnap a Zenitre, mert az lesz a néptipp...Ja,meg a Real
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
yogibear #82809 üzenetére
Ez az, másnak meg miért nem lehet beírni, én pl ha egyet írt volna be tuti megrakom a mai kamim mellé pár ezerrel...
(#82811) Vandit.: Látom nem érted a lényegét...A cél hogy másnak segítsünk. Ha 10 emberből csak 1 megrakja szerintem már jó. Az hogy háttérbe rakosgatod, jön pár és a végén benyögöd de jó vagy abba nem tudom mi a jó másnak. De ha azt akarod mindig megdicsérjenek, írok én neked minden nap egy grat szót...
-
Vandit.
addikt
-
L_YKing
addikt
Érdekes eredmények születtek.
-
ANDROID???
addikt
Nagy büdös rakás sz@r az egész amiket ma játszottak, a félidők és a végeredmények szintén...
-
Vandit.
addikt
Nem ám.
B-L-A-C-K: Nem 10, hanem 15.
-
B-L-A-C-K
titán
Hát jó, de mixen nem tudom már mióta nem nyertem, netes szelókkal összevetve 2 hét alatt most vagyok kb egálba amivel semmire se megyek...
Holnap nem is rakok, félidegélt ez a meccs...
Mondom PSG most nem nyerhet, X se lehet, sok a hiányzó, Barca rég nem nyert, full kerettel sima lesz. Erre persze hogy a fogadóirodák járnak jól megint...
Bele sem merek gondolni csak ezzel az 1 meccsel mennyit kaszáltak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest