Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
köszi rso...

-
L_YKing
addikt
Hogy rakná meg az MU csapatát egy bantunigger hátulról...
Fordítsatok köszi... -
törölt tag
2-1 ezt nem hiszem ell.

-
szab.tam
nagyúr
valami miatt viszanéztem a múlheti eredményeket:
40 Standard Liege - Zulte Waregem - TÖRÖLVE 1.00
a meccs valójában 1:2 lett.
tudom, hogy raktam, de már eldobtam a hétvégi szelókat.
asszem ezt eleve kami v-re tettem, így szerintem nem lett volna nyerő a kombi mix.
talán egy 3/4 kami szelón volt a debrecennel, a másik 2 pedig elment.
emlékeim szerint.
de több is volt, így a franc tudja már..
de ezt mi a tökömért írták 1*-es töröltre?
tanulság:
mindig meg kell várni a hőn szeretett rtn-k hivatalos eredményét.
hogy pörögjenek izzó vasrúdon.
ülve.
függőlegesen... -
ANDROID???
addikt
A Unt... mehet a pcsába, nem tudták 45 percen belül rúgni a nyüves góljukat...
-
L_YKing
addikt
Rso egy gólt és baátok leszünk
-
törölt tag
Mayplay irodáról van valakinek tapasztalata? Most láttam a hirdetésüket a DigiSporton.
-
B-L-A-C-K
titán
-
L_YKing
addikt
Na akkor Mu fordítson Rso nyerjen és bodottá
-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
nálam van egy csoport, amit csak verőre teszek, nagy odds-ért.
mu, barca, real, dortmund, bayern.
nics értelme papírformára tenni őket, mert folyton buknak, de ha nyernek, akkor nagyon kicsi a szorzójuk.
viszont amikor kikapnak, jó pénzt hoznak.ma is van egy 5/6 kombim, amin 4 papír mellett a 2 kami egyike a mu veretése.
csak sajnos a másik kami, a twente2 úszni látszik.***
egyébként az n+1 stratégia mellett lehet egy +2. is...

ha tiszta papírforma mixet rakunk, akkor ugye az egyik mindig elmegy, totál meglepetéssel.
ha az ember csak kamiból álló kombit készít, pl. 3/4, abban 2-nél több sosem jön.
de ha 4/5, 5/6-ba beteszünk csak 2 kamit, 3-4 papírt, több az esélyünk.
egy kami könnyen elmegy, de még így is jól tud fizetni.ilyenből telibe verés utoljára asszem nyáron volt, ahol az 5-ből mindkét kami jött a 3 papír mellett.
félkami kombiknál annak az emlékéből élek....
mint te a kb. egy bő hónappal ezelőtti 65-ks kamidból.
de az gyönyörű volt.
látszott fajta a tudatosság.
-
Prien
addikt
válasz
szlovibuki
üzenetére
Próbálkozni kell, végülis bármikor becsíphet...
.Ilyen szelvény elég lenne évente 1 
-
szlovibuki
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én kicsit nagyravágyóbb vagyok!
Ha ez bejönne, akkor otthagynám a jelenlegi munkahelyemet és ebből a pénzből finanszírozni tudnám 3.5 éven át a tanulmányaimat + a megélhetésemet is megoldaná erre az időre és nem kéne diákhitelhez folyamodni.De ennek már annyi, mert a 20-as és a 30-as már el is mentek....

-
B-L-A-C-K
titán
Mondtam én az MU-t csak kamiba, amúgy nem lepne meg most kikapnának vagy X-elnének, hétvégén meg a Chelsea ellen nyernének...
-
törölt tag
bukta lesz. M United miért is gondoltam, hogy ezek nyerni fognak. 
-
Rypejakten
addikt
válasz
Tótotto
üzenetére
azért gondoltam D-re, mert a Brentford meglepően stabil, elég okos focit játszottak a Wigan ellen is legutóbb (vitte is a mixem) otthon meg a Readinget is elkapták, akik idén ~Sheffield szint.
a Huddersfield rapszódikus, igazad lehet, csak nem nagyon találtam mást a helyére.Dani_kp: hmm, raknál holnapra ezek helyett valami mást? összegyűlt most egy ezres, gondoltam megtriplázom - BL-ben meg annyira nem bízom valamiért.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szlovibuki
üzenetére
Na, a nagy okosok meg támadás level 182be vannak...
Fele? Nekem az a 5%a is jó már...

-
nzsolt77
tag
szép estét mindenkinek!tudna valaki tippet adni hogy holnap mire érdemes 2,5 több golra tennii.én a roma-bayern meccsre gondoltam,és a CSZKA-MANCHESTER meccsre gondolok.vélemény?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Jeollam
üzenetére
Gondoltam megint jönnek a nagy megmondó emberek, meg én 5 ezrekért kamizok. Azért írtam mert gondoltam a 2 millió várhatóra célzott csak nem jól fogalmazott. Vagy szerinted ha rak egy vakot 1400 Ft az nagy tét? Gondolom ha nagy téten játszana valóban, akkor nem 1400 Ft-ra értené Ő sem, hiszen akkor kis tutikat rakott volna, nem vakot...
-
törölt tag
Na még ment egy ilyen
West Bromwich - Manchester Utd.
Több, mint 2,5
tét 5000 ft.
Csak nehogy a végén gólszegény meccs legyen.

Falcao nincs a kezdőbe.
És rooney nincs. -
stefyY
őstag
Neteseknek jó lehet
West Bromwich - Manchester United @ Vendég és több ( 1X2 + GÓLSZÁM 1,5 ) 2.00x
-
Dani_kp
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Kizárt, hogy ennyi X legyen.
-
Prien
addikt
válasz
szlovibuki
üzenetére
Én drukkolok! Nem szabad mellre szívni a kis tét-nagy tét dolgot, mindenki annyival játszik, amennyivel akar.
Szép kis várható nyeremény!

-
4850 oc
aktív tag
válasz
szlovibuki
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szlovibuki
üzenetére
Ez nagy tét?
-
Tótotto
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Szia
Ez csak az en velemenyem.Nalam a Huddersfield es a Sheffield a nyerok koze tartoznak.De ettol fuggetlen jó lehet kombiba. -
szlovibuki
tag
Na, eddig az volt a baj, hogy kis tétben nyomtam, hát akkor itt van ez:

-
Rypejakten
addikt
sziasztok!
Brentford - Shef. Wed D
Charlton - Bolton D
Huddersfield - Brighton D
Wolves - Boro D
Watford - Nothingam D3/5-be jó lehet?
-
Ace owner
addikt
Mai NHL-re van valakinek tippje? Elég sok meccs lesz.
-
ANDROID???
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
Kami: 5x feladva...
-
4850 oc
aktív tag
B-L-A-C-K:
A BATE-nek miért olyan nagy az oddsa odahaza?
Nem gyanús??
Szerintem még nyerő is lehet.
-
törölt tag
Manchester Utd.a mai napra megrakva!
Majd elválik,hogy hiba volt e vagy nem,

-
ZetorGumi
addikt
Mára ment egy Traktor Cseljabinszk H
Egyenlőre. -
B-L-A-C-K
titán
A szerdai BL-ben Zenit-nek mire fel 4.5 az oddsa?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
ANDROID???
üzenetére
ja, semmi komoly.
sp2-t nézem, live, és relative élvezetes.
(nem tettem rá, valszeg ezért is...)**
?
ny g - dallas
ezek a hülye angol betűk
enéjcsel vs. enefell....***
holnpra áttárgyaljuk.
én az amerikai focira gondoltam.
azt nézem a sport 2-n.
new york giants - dallas
azaz fordítva valszeg, mert valamiért megcserélik a pályaválasztót.
de 20 perc múlva értelmesebben szólok hozzá.... -
ZetorGumi
addikt
Holnapra:
Edmonton - Tampa Bay V 2.10-ért? -
paatrick
őstag
válasz
Víz Elek
üzenetére
Komoly utánanézés lehetett:
A kapusnak még hivatalos mezszáma sincs az 1. keretben!!!
Én úgy látom 13-as a száma és abban is játszott.
Az öngólt szerző védő pedig 19 éves (és a Celtától van itt kölcsönben, tehát ő is galíciai származású, mint a Depor!) Szinte sosem játszik a Valenciában, több, mint érdekes hogy épp erre a meccsre került be a kezdőbe...
2014/2015 Valencia
2013/2014 Valencia
2013/2014 Valencia II
2012/2013 Valencia
2012/2013 Valencia II
2011/2012 Valencia IIEddigi szezonban 8 meccsből 8-at játszott.
Emellett nem ártana megnézni azt az öngólt, ha arra azt mondod szándékos akkor már baj van.De nyilván összekeverted a kapussal, ő jött a Celtából, bár nem kölcsönbe hanem megvették, és ha megnézed a tavalyi statisztikáit akkor te is láthatod hogy 38-ból 35 meccsen védett, míg a Valencia kapusa Diego Alves 38-ból 27-et. Tehát a Valenciánál van forgás a kapusok között. De ha már a kapusra akarod fogni akkor max a 2. gólban volt benne, a másik kettőnél már teljesen kiszolgáltatott volt.
Szóval kár egyből bundát kiáltani amikor nem úgy jön valami ahogy "mindenki" gondolja.
-
szab.tam
nagyúr

**
annak, aki nem kel korán holnap:
elég jó az nfl..... -
ANDROID???
addikt
Úgy érzem végül a "tegyen még egy gólt a lyon aztán sípot neki" (hendi 0:4 X-re) csak jó lett!
Különben a papírnál is ugyanúgy szétb@szhat az ideg...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
L_YKing
üzenetére
vannak hirtelen agyalósok.
veregetik virtuálisan az agyukat a falba. (téglás szmájlííí...)
majd onnline 2.78 mp múlva meg örülnek, hogy úgy be voltak szívva, hogy nem találták az entert.
már 2:2...de mi lett volna, ha elmegy a fogadás?

-> most akkor kérünk egy "majdnem döntletlnre és over 3.5-re raktam szmájlit..."
nem szeretek senkit cikizni. senkit, hanem de...
na, ezért jó a papíros.
van idő, nyugi, screen. ajtó berúg, miért mentél pisilni, amikor 3 perc volt a zárásig, stb....
és a majdnemkirályáság a tuti.
ebben lassan koronázni fogunk.
lesz is pályázat rá.
kategóriák:- gondoltam rá
- gondoltam rá, el is indultam
- gondoltam rá, de nem volt a pron annyi feltöltésem.
- megírtam, de aug 20. volt. (ez én vagyok.)

- gondoltam rá, de a másikra tettem... -
L_YKing
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére

-
L_YKing
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Ne ríjj
-
ANDROID???
addikt
Qrva életbe, épp a Napoli győzelmen agyalok, már rányomok erre ott a gól, és ez csak teker tölt...
(13odds)Amikor ezt írtam már egyértelmű volt a hazai egyenlítés, és ott is van... Még a végén jó is, hogy nem engedte rakni

-
Víz Elek
senior tag
Biztosak lehettek benne: bunda a Depor meccs... Utána néztünk azoknak a játékosoknak, akik ma a védelemben játszottak és összehozták a gólokat. A kapusnak még hivatalos mezszáma sincs az 1. keretben!!! Az öngólt szerző védő pedig 19 éves (és a Celtától van itt kölcsönben, tehát ő is galíciai származású, mint a Depor!) Szinte sosem játszik a Valenciában, több, mint érdekes hogy épp erre a meccsre került be a kezdőbe... És ezután a szezon hátralévő részében nem is fog, majd figyeljétek meg! Az ilyen embereket tipikusan a bunda meccsekre rakják be az edzők (akik ugye általában szintén be szoktak avatva lenni!), hogy összehozzák a kívánt eredményt... Sajnálom, hogy erre ráfutottunk, de a nap folyamán semmilyen hírportál nem közölte, hogy a kezdőcsapatban ilyen változások várhatóak! Ezeknek a játékosoknak a meglepetésszerű felbukkanása is az elméletünk erősíti. És aki azt hiszi, hogy ilyen magas szintű, profi meccsen nem létezik megbeszélt eredmény, az túl naív...
Kérdem én, hogyha nincs hivatalos mezszáma, akkor hogyan játszhatott?

-
szab.tam
nagyúr
pedig ez nagyon ritka.
nálam az elmúlt hónapban 2 ilyen csúcs volt, (most nem 100%, nehogy valaki visszakeresse), de az egyik 12-ből 11, de mixes.
a másik, ami fájóbb volt, mert élesben, nagytétesen ment, single, 8-ból 7...
de érdekes módona következő napon, amikor visszamásztama kötélreől való leesés után, gyakorlatiléag vissza lett termelve.***
a héten csak csak mixűgetek, apróval.
hibás módon ki kellett vonnom a vetni való pénzmagot "kenyérsütésre", így nem maradt veti és aratni való.
ez van...****
de az így megjátszott, kistétes mixek eseményeit utólag mindig levizsgálom sigle bontva is, elvi fix téttel.
(az elvi számolgatáshoz mindenkinek javaslom az 1000 ft-ot, mert abból könnyű később relativizálni.)
p-szo minden mixem elment, de a megjátszott 19 eseményből 24 jött volna. (1000-es alaptét -> single eredmény.)
az a kb. +20%, amit a single játék tud hozni. amiről hetente 1* pofázok, hátha többen is nézegetnétek....****
csak hát a single játéknál mindig az alaptéttel, forgótőkével, éhséggel, türelemmel van a baj.
200-500 ft felejtő.
még az 1000-el is baj van, mert napi pl. 12 esemény, 12k-nál is havi szinten, a 2-3 kemény bukónapot is beszámítva nem tud annyi jönni, hogy az ember jószívvel brusztoljon érte.
10k-s alaptétnél meg az a baj, hogy napi 8-12 meccs, 80-120k-s forgatás megkíván a biztosnásg miatt egy 300-500k-s alaptőkét, hogy ha pont kifogja az ember, ne szaladjon világgá.****
****pont ezért a lényeg:
tessék nem öszetépni a vesztes, (és nyertes), párszáz, ár ezer ft-os mixeiteket.
és heti bontásban az összes megtett eseményszámot megszorozni mondjuk 1000-el, (betét), és a nyertes eseményeket az oddsokkal. külön.
és megnézni, hogy milyen napi forgótőkével, miylen nyeremény, veszteség keletkezett volna.és ehhez képest lehet az alaptétet a kockáztatási kedv, éhség, lehetőség, biztonság arányaiban változtatni.
****tudom, hogy sokak számára uncsi, és átpörgetős, de azon páraknak, akiknek tényleg jó ötleteik vannak, és "mindig egyen megy el a mix", talán jó tanácsokkal szolgálhat ahosszú okoskodás...
cserébe csak annyit várok, hogy szívesen meghallgatom a lebontott, utólagos, single eredményeket, hozamokat... -
ANDROID???
addikt
-
törölt tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nekem is kettő gól kéne a meccsre.

-
ANDROID???
addikt
Nem bírnak egy retek gólt beejteni az Inter meccsen 1.fi

-
csƵ
addikt
Kiírtam 4 meccset mára, végül nem raktam meg. Jól jártam, mind elment volna.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Mini 4K, 2 akkumulátorral
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Aztán majd kiderül.