- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
Nottingham - Fulham V?
-
rwin5
őstag
nyertem ma bukszán 3ezret, az előzőt amit kapartam ott 2 jött, el sem merem képzelni a következővel mennyi jöhet, ha így növekszik
-
Tomi0703
addikt
Hali!
164 Dinamo Moszkva - Metallurg Magnyitogorszk
Erre mehet a vendég 2.32-vel?
Meg BL gólokat még hozzácsapok, meg talán egy Chelsea hendi.
-
L_YKing
addikt
Faszom ma is raktam...
Szerintem ezeket kerüljétek:
KHL
Bayern meccs
Barca meccs
Kézi
Osztrák liga
Angol champ -
daffy1989
tag
válasz
nokia párti #81193 üzenetére
1,44-re is jó lehet,hogy a city nem kap ki 1 gólnál többel. Lehet x és city győzelem is ez esetben,de az egy gólos vereség is jó még. Bár ez neten megy ugye.
-
nokia párti
őstag
válasz
königarjen #81192 üzenetére
Akkor lehet tényleg lekéne húzni a city-t.
-
königarjen
tag
válasz
nokia párti #81191 üzenetére
Akik biztosan nem lesznek:
Ribéry, Martínez, Thiago, Schweinsteiger, Badstuber.Robben játékára van esély, Rafinha szintén bevethető elvileg.
-
stefyY
őstag
183 Roma - CSZKA Moszkva H 1.55
189 Bayern München - Manchester City: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93
201 Chelsea - Schalke H 1.30
209 Maribor - Sporting CP: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz H 1.60 Töröl
212 Ath. Bilbao - Sahtar Doneck: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93
214 Porto - BATE Boriszov H 1.2515-ös eredőért...
-
daffy1989
tag
válasz
Sztbeni #81185 üzenetére
Nem akarlak lebeszélni,de a hiányzók Balzaretti, De Rossi és Strootman, illetve Dzagoev, Schennikov, Elm és Wernbloom. Doumbia pedig sérüléssel bajlódik,játéka kérdéses.
Bayernből Ribery, Robben, Schweinsteiger, Javi Martinez, Thiago Alcantara, Rafinha és Badstuber. 5,25 a city szorzó. -
Sztbeni
őstag
Ezeken gondolkozok ma:
Roma - CSZKA (V 6,2)
Porto - BATE (H 1,25)
Ajax - PSG (V 1,7)
Chelsea - Schalke 0-1 (H 1,83)Összesen: 24,1
-
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K #81182 üzenetére
Jogos... mondjuk melója sem sok van vele a focistának, hiszen az üzletet elintézik helyette, míg ha maga csinálná, neki kellene ledumálni a dolgot a másikakkal vagy a saját társaival... viszont azért a futball elég belterjes, majdnem mindenki ismer minden csapatból pár embert... szóval nem lenne nehezebb sajátban intézni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
yogibear #81181 üzenetére
" 1-2 milláért is meg lehet venni... erre mondom, hogy nem értem azokat a focistákat, bírókat, akiket pár százezer ficcsért rá lehet erre venni..."
Ilyen alacsony osztályban akiket még meglehet fogadni van aki fizetést sem kap, vagy ha igen nagyon minimálisat, így pár száz ezerre is kapnak egyből. Lebukási esély meg elég alacsony, látod mióta megy ez, és alig páran buktak le pl itthon...
-
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K #81179 üzenetére
Már akkor volt bunda, mikor még csak a totó volt, de akkor kellett egy banda, aki megbundáz 6-8 meccset, hogy rentábilis legyen, mert a többit 3 esélybe kell tenni...
Mióta elterjedt az online bukmékeri fogadás, bundázhat minden focista, boldog-boldogtalan, a lebukás minimális veszélye nélkül... csak a jéghegy csúcs az, akik lebuknak...
Nem egy csapat a bundázásból és az online fogadásból tartja el magát, a másod- harmad és alsóbb osztályokban, de még egyes első osztályokban is...
Azt írja a cikkben, hogy egy magyar meccset 1-2 milláért is meg lehet venni... erre mondom, hogy nem értem azokat a focistákat, bírókat, akiket pár százezer ficcsért rá lehet erre venni... ha bukik valaki a sorban, buknak ők is... jó, nem kapnak érte sokat, de akkor is... ha viszont saját zsebre csinálnák, saját maguk, mint ahogy biztosan vannak ilyenek, az okosabbak, akkor a lebukás esélye a nullával egyenlő... nem kaptak érte pénzt, nincs közvetítő, aki lebukhat, csak megteszik maguk a bunda eredményét az irodáknál vagy a rokonaik nevében és kaszálnak... -
janos1988
addikt
Akik ma nyerni akar. Lehet a tétet is növelnem kellene. Ezek ma nagyon tutik.
-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis olvasnivaló:
Tízmilliárdokat kaszál a magyar bundamaffia
"szakemberek szerint a drogmaffia tagjai közül többen átpártoltak erre a területre, amely éves szinten 700 milliárd dolláros (188 ezer milliárd forintos) üzlet, csak a futballhoz kapcsolódóan."
Mi meg mint verebek csodálkozunk nem tudunk nyerni...
-
B-L-A-C-K
titán
Na ma felraktam egy pár forintot tippmix pro-ra és fogadgattam. Mára ment pár kami szeló, ezeket bese írom mert felesleges, majd ha jön megnézhetitek...
Hétvégére meg egy ilyen: link
-
Jarod1
veterán
PSG IBra játszik ma vagy sérült?
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok.
Mai BL-re, EL-re tudtok valami jo kis nyeremeny meccseket irni?
Koszi.
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Itt van mára egy duplázós
Bayern München - Manchester City Hazai 1.65x kezdocsapat
Barcelona - Apoel Nicosia: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz Vendég 1.24x
kezdocsapat
A CSZKA 6,2-es oddsa eléggé elgondolkodtató. Lehet megrakom. Vagy esetleg egy X2-őt.
-
zolee5016
őstag
A Leeds V-m mellé megélhetett volna az Andi V-m....ludogorets majdnem megcsípte a poolt
mindegy mai csata:
tuti meccseim Ajax H ,Fulham V egyéb okokból kombiba mellé..Maribor H.Roma X -
szab.tam
nagyúr
shalke 1-et?
simán.
chelsea 3-at?
hoolnap soha...***
(#81161) B-L-A-C-K
én kevesebbre gondoltam.
jó szívű vagyok, korrekt, de sumicig is.
ezt a 3-at azért varrd össze!
viszont rájöttem a megfejtésre, majd kidolgozom.
a "b" mező ok (2), de az "a"-ból 2 számot ki kell tolni oszlopokból, és rögtön ott lesz a "telibebánáná". -
szab.tam
nagyúr
mohóság.
hetediket láttad?****
(#81158) pohár
csszdki meccsen over 3.5?
szerintem meg az hibádzik.***
én holnap járom a mait tovább, és bízom a betonos, kövér 0:0 d 1fi-k legalább egyenarányában jövetelében, ami biztosít(hat) némi minimális +-t.
ha 5, akkor nagyon jó, ha csak 2-3, akkor sem annyira vészes.
0-1 1 fi már azért tragikus lenne.
párhuzamosan ugyanúgy megy néhány kami-káze.a mai nap ilyen szempontból jól kezdődött:
101 3 Liefering - Hartberg 1.25 4.35 8.35
egy kombi szelóban v-re tettem.
de utána semmi sem jött mellé.az esetleges real vereség bearanyozta volna a napomat.
triplán.
2 vastag nyerő szeló, plusz baromira szeretem még mindig őket.
de ez sajna nem jött... -
szab.tam
nagyúr
nincs bocsánat.
hibáztál!!!!***
(#81156) B-L-A-C-K
jajj, nem is mondtam.
a függő duplacsíkos szelóddal ma jött egy sima 5-ösöm.
(1k->2k)
hazafelé azon elmélkedtem, hogy ha telibeverem, mennyit dobjak ki neked, mint ötlegazdának.
komolyan alkudoztam magammal, de nem árulom el, mennyiben állapodtam meg magammal.
és ezt most különben is megúsztuk... -
B-L-A-C-K
titán
Ez a tuti fog menni 5x feladva....
-
stefyY
őstag
Atletico X, Galata win + Lever meccsre 1 gól kellett volna...mindenhol 1 gól...
-
gyuromoj
veterán
Szurkolói egyesületem FB csoportjában megtippel a Real Madrid-Basel végeredményt. Telibe is találtam, kár hogy neten nem raktam meg pár száz forinttal.
Holnapra Bayern+Chelsea hendi fog menni részemről. -
yogibear
addikt
Ééés sikerült... Atma csak elbaxta a szelvényt...
Bolton - Rotherham H 2,35
Oxford Utd - Accrington H 1,85
Cardiff - Middlesbrough V 2,50
Blackpool - Watford V 1,90
Mansfield - Morecambe H 2,15Olympiakos - Atletico Madrid V 1,9184,8 odds kuka...
-
Prien
addikt
-
Sztbeni
őstag
Rohadt Galata, elvitte a mixet. Pedig ez a 3,6-os Zenyit odds az év ajándéka volt.
-
Deck
titán
Kaszáltam a Dortmund győzelmén!!!
De örülök!
-
L_YKing
addikt
Ohhh édesfaszom... Mikor akarják az égiek , hogy nyerjek??
-
stefyY
őstag
Ludogorets
-
B-L-A-C-K
titán
ATM kérnék 3 gólt 4 perc alatt, nem lehetetlen hajrá...
1 megvan köszi, még kettőt...
-
giigz
veterán
5. Real gólnál Ronaldo picit profi volt
-
L_YKing
addikt
Atletico rotty.
még az X se lesz meg nekik amit tippültem
-
stefyY
őstag
vezet a Pool
-
nokia párti
őstag
Nah ennyit erről a napról is sztem.
-
Ace owner
addikt
Atletico X-engondolkoztam nagy téttel, de végül elvetettem. Remélem nem X lesz végül mert a guta megüt.
-
unravel
őstag
1. Nekem kell egy LUD gól Liverpoolban.
2. Atlétatrikónak fordítani kéne.
B. Leverkusen gól kell.
R. Madrid oké.3. Dortmundot le lehet fújni.
-
Prien
addikt
Vezet az Anderlecht, az én szelvényem is készül a kukába
Mit csinálnak törökék???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest