- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- joghurt: Skype adatvesztés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
-
-
yogibear
addikt
-
sch_a
addikt
válasz
kukinyo #73391 üzenetére
Thiago Silvat még simán pótolja Dante, de előre nincs még csak Neymarhoz hasonló pótlásuk se. Fred meg Jo egy vicc. Pontrúgásokból még veszélyesek lehetnek, de Hummelst és Mertesackert azért elég nehéz megverni fejjel. A hazai pályán kívül minden a németek mellett szól, de amilyen szarul lehoztam ezt a vb-t, már nem bízok a tippjeimben.
-
yogibear
addikt
válasz
kukinyo #65320 üzenetére
Okés, de épp ezért írtam, hogy Max. a gólkülönbség szaladt el kicsit... de a V nem meglepi... elvben egy X is elég lett volna, hogy gólküll-gel 2. legyen (a Hradec a győzelmével előzött volna), de így volt a tutibb, hogy nyernek.
Gyanítom a negyed óra alatt kapott 3-as betett a Mas T-nak (talán már a 11. p-ben a 2. gól is), a második fi már nemigen érdekelte őket, mert a Hradecnek ott már elég volt az X is az előzéshez, a 2. helyhez, mert eleve jobb volt a gólkül-e...
De persze nem veszünk össze.X2-re raktam amúgy, de baxhatom, a Mypa kikapott, ott is kellett volna minima az X... ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest