Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78294 üzenetére
jól néz ki.
én most naponta 2x az új kis grillsütőmmel gyakorolok.
csirkemell, gombaszeletek, zöltpaprika, fokhagyma.
ma ez sült benne.
1 adagos...
még ki kell tapasztalnom a sütési időket elég eltérők.
saccolásom szerint jó 160-180 fok körül csinálhat 200+-nak jobban örülnék...***
komolyan mondod, hogy nincsenek jó események mára?
pl. ott volt a 2 vizilabda.
ingyen duplázós.
a holnapi 2 ezek után ugyanígy...
a a magyar szerb döntő ígérkezik nehéznek, pedig rém 1x-rű.
csak mivel megrakom azokat is, így előre már nem beszélek róluk.amiről előre írok, sosem jön....
most kezdődik egy, amit nem vettem észre, és érdekes is lehet.
128 1 1. FC Köln - Hamburg 1.95 3.35 3.60
ez nálam simán hamburg lett volna...****
(#78301) giigz
én is sokat rendeltem pizzát.
de ha van egy kis elektromos sütő, (a nagyot egy pizzáért az ember nem kapcsolja be szívesen, pláne nyáron), akkor hamarabb kész van, mint a mikiegér kihozza. rengeteg minnent rá lehet dobálni, amit a hűtőben találsz, csak fantázia és készelt kérdése. és nem kerül sokkal többe, csak annál, amit a lotifutinak jattolni szoktam...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
Hétvégére még kamit se nagyon találtam, így tippmix/puttó most off, na meg az a tegnapi 10-es nem esett jól bevallom....:/
Holnapi uzsonna viszont előkészítve, bepácolva...
-
pohár
félisten
válasz L_YKing #78291 üzenetére
milyen jó volt 1:39-ig
én is linkeltem tegnap, nézzedcsakmegfeleteszutykosna, mindjárt indulunk egy kisebb lakomára, de még délelőtt, krumpliszedés előtt 2700-zal megraktam a Chelsea hendit, szurkoljátok ki nekem, mert én lehet nem leszek már magamnál akkorra
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L_YKing
addikt
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Prien
addikt
Mai tippjeim: Dortmund és Hoffenheim.
A Leverkusen csütörtökön még Dániában vitézkedett, ám ma nem fog. Fáradtak lesznek és amúgy is, a Dortmund egyszerűen jobb. Na meg Dortmund fan vagyok.
A Hoffenheim egy nagyon frappáns csapat benyomását keltette tavaly, a netes elemzők szerint pedig csak erősödtek a nyáron, míg az Augsburg gyengült, olyannyira, hogy a kupából a Magdeburg ki is pöckölte őket már.Ez a két meccs egy laza 3x odds...
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
janos1988
addikt
Csak a szokásos tegnap is. 2 jött 2 elment...
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sch_a
addikt
válasz Chereiose #78285 üzenetére
Ezt miből gondolod?
Ma már lesz Özil, Mertesacker és Podolski is, ha nem is lesznek mindhárman kezdők (Podolski valószínűleg amúgy se férne be), de a padon biztosan.
Arteta, Sanogo és Gibbs az aki biztosan nem játszik. Meg ugye Walcott már fél éve sérült.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Arsenal tartalèkolni fog, tehát lehet èrdemes megpróbálni az Evertont, mondjuk ez a PL kiszámíthatatlan, ritkán nyerek velük
szerk: Úgy tudtam nem lesznek, de akkor így már inkább X
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz szab.tam #78283 üzenetére
szerintem nincs sok különbség aközött, hogy 2 perc van hátra a hosszabbításból, vagy 4, mivel általában az utolsó 10 percben elkezdenek ívelgetni, rárúgni mindent, ha nagyon nem megy... szóval ez irreleváns
3-4 perc amúgy is simán járt volna, de az 5 se kifogásolható[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
de úgy volt.
valóban.
de 100 év után is elmagyarázom.
hogy mindeki értse:
nem-lesz-gáz-ár-e-me-lés.
tehát a lényeg:
ha egy egyenlítésre küzdő csapatnak nem +3, hanem +5 perce van, akkor az utolsónak hitt labdáját nem felépítve megjátssza, hanem bevágja. lesz, ami lesz alapon.
ha van ideje, akkor még építhet támadást.itt a különbség.
ez ellen lehet harcolni, de nem megérteni?****
lényeg:
sokan láttuk a meccset.
engem pártatlanul felháborított a vége.
nem is tettem rá akkor, nem is drukkoltam egyiknek sem.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
na levezetésnek akkor egy Plants vs. Zombies Gardern Warfare, aztán csicsi
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #78277 üzenetére
Lukaku az Evertoné, végre van egy saját csatáruk
de az Evertonhoz minden csapat szenvedni jár többnyire, szóval reális az odds szerintem (hellyel-közzel)meg nem játszik még a német különítmény se (Özil, Podolski, Merte), Arteta és Sanogo játéka még kérdéses
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Arsenal oddsa miért ekkora?
-
szab.tam
nagyúr
válasz Chereiose #78271 üzenetére
látom, te még emlékszel....
és a sok mekkcsikken meg m'cmagyarázta, hogy mindegy volt a +5 perc hosszabbítás, hiszen már a 93. percben megvolt a gól...
-
rwin5
őstag
végülis Giigznek igaza lett, reméljük nem fogadott vissza senki
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78265 üzenetére
+ adalék.
keno-ban 1x volt olyan, hogy a 20 kihúzott szám között volt 8 egymás utáni.
sorban.
kb. 12-15 éve.és akkor el kezdtem matekozni ezen.
hogy 8-as sorokat játszani, stb...**
na, nekem ez is felsejlett 1 mp alatt, amikor megláttam a csíkos mintát...
a mai spanyol sz*sághoz:
imádom.
annyir jó, hogy az egyik szelóm nemcsak a bayern hendis győzelmének hiánya miatt megy el, hanem a madridi 2.5 over miatt is.
így nyugodtabb vagyok...***
de ez akkor is csúnya.
én azt hittem, a múltkori semmi után most lesz egy vérengzés.********
**********"Viszont nem mondtad, nyertél legalább?"
dehogy.
semmit.
még a késlekedéseket is oda-vissza megnéztem pár húzásra....[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #78267 üzenetére
Én örülök ha jó kedved lett ettől, viszont lehet befásult vagyok, de most hogy össze vissza pöttyök, vagy függőlegesbe van az egész, vagy vízszintesen, vagy "L" alakban engem akkor sem kacagtat meg, vagyis nem látom benne a poént...Na de a lényeg te láttad.
Viszont nem mondtad, nyertél legalább?
Más mindenkinek: Real kuka, f@sza megérzés volt, -10K
-
törölt tag
Hát ez a ATM-RMA meccs bukta.
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78265 üzenetére
elképzelni nem tudod a szitut.
holnapra összerakom.
talán...a fiatal kislány volt a 3 dó'gozó' közül.
toták bekavartam szegényt.
(habár talán ő vágja legjobban a munkáját...)
közben próbált vacsorázni.
de sürgettem, nehogy lecsússzak a következő húzásról.
és pánikolva pillogtam a képújság jobb alsó sarkára.
ami éppen nem a puttó húzási sorszáma volt, hanem egy oldalszám...
és piszkoslul örültem, hogy bevárta a bénázásomat a következő sorsolás.
de közben eltelt vagy negyed óra...
(a biztiőr hozta a biankókat, én tépkedtem a rontottakat, közben röhögtema csíkjaidon, és még mellékesen vsárnapra próbáltam kitölteni és feladni az f1 + kosár ultrakamiakat.elképesztő burleszk volt az egész, és mindezt totál józanul.
innentől kezdve felesleges a tudatmódosítás...****
Te tényleg beteg vagy amúgy, ezen lovagolunk most hogy a számaim ezek?
igen.
nagyon feszült voltam ma.
több ok.
de amikor a papírcetliről el kezdtem átírni az űrlapra a számaidat, és megláttam az alakzatot, ott felszabadultam.
de most tényleg.
nem folytatom. onnantól kezdve lett jókedvem a mai napon....[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #78264 üzenetére
Ja, kezdem érteni, azon kacagtál hogy a számaim kitöltve két függőleges oszlopot alkot a kitöltendő szelvényen?
Hát ez brutál vicces szerintem is, ilyen csak a mesébe van...
Közbe ebbe a hozzászólásba átraktam amit akartam írni, mert azt hittem nem láttad, de akkor igen...
"szerk3.
ja, hogy ez külön posztot érdemel...."Te tényleg beteg vagy amúgy, ezen lovagolunk most hogy a számaim ezek?
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78263 üzenetére
nem baj.
holnap elolvasod újra.lényeg:
mi a kinyomtatott kedvenc számsorodat látjuk, amit néha belinkelsz.
viszont a fealdó űrlapon eléggé viccesen mutat.
de ez, ha az utóbbit nem látjuk, csak az előbbit, a kinyomtatott végeredményt, nem derül ki.***
szerk.
igen.
csak így túl egyszerű a megfogalmazás.
de gondolhatod, mekkorát néztem....
(mindig tudtuk, hogy f* vagy. de ezek a momentumok csak megerősítik az embert...)****
szerk2.
most meg betöröled a "függő csíkos" részt?szerk3.
ja, hogy ez külön posztot érdemel....[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Speedhs #78258 üzenetére
értem.
thx.**
mai nap poénja.
B-L-A-C-K barátunk közzétette már sok* a kedvenc puttóját.
azt a 2-4-7-9-es izé...
gyanútlanul leírtam egy papírra a számsort.
sosem töltöttem még ki ilyet mechanikusan, gépit kértem pár*.
gondoltam, elegen és eleget szopkodjuk már a bal heréjét, visszamutatok egy nagyobb nyerőosztályt a saját számaival.
(egészséges? versengés, vagy tököm tudja...)amikor el kezdtem x-elni, és a végére értem, annyira röhögtem, hogy 4* elkúrtam a szeló többi részét.
erre elfogyott az űrlap a trafikban.
a kishölgy kérésére a biztonsági főtiszt hozott a kuckójából 2 folpackos kupaccal, (valszeg ő is nagyban nyomja - ).
és valszeg közben lement vagy 2 kör gépi manipulációs kábítás...de nem fényképezem le.
meghagyom nektek az örömöt.
nézzetek utána, milyen számsorral játszik a pali.
töltsétek ki.jobb, mint az 1-2-3-4-5 az 5-ös lottóban....
és ezzel hozza néha a 6+1-eket.****
B-L-A-C-K bácsi.
még ti mondtátok nekem, hogy beteg vagyok...[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
-
szab.tam
nagyúr
nem láttam a bayern meccset.
az egyik kellemes 3-as kötéses szelóm jött az 1fi h-val, és másik 2-vel is.
de a másik 3-as kötést vitte a hendis bayern győzelem hiánya.aki látta a meccset.
reális volt a 2:1, lazsáltak, vagy sz*-rá kellett volna nyerniük magukat, csak volt 10 kapufa?
egyre gázabb motanság a hendis győzelemre rakni.utoljára a psg szuperkupa győzelme jött hendiben.
(a kínában lejátszott....)ezeket a hendis csábításokat messzire el kell kerülni a jövőben.
3-ból kettő beugrató, szelógyilkos szopatás.
régebben nem így volt.***
nem láttam a meccset, de nagyon érdekelne, mennyire tülrözte a kép a 2:1-et....
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #78250 üzenetére
még jó, hogy nem azt mondtam, hogy 2π, lehet arra meg azt hitte volna, hogy 6,28
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Ma nyertem bukszával 2ezret, megérte venni fél év után héten rakok vmi tippszmixt is, 25-én jó teniszek lesznek
(#78247) giigz: ez nagyon komoly aranyköpés volt tényleg
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Real 2,5 over ment még 200-al hátha hoz egy kicsi aprót. Elég bukta volt ez a mai nap..
Galaxy Fold 4
-
-
B-L-A-C-K
titán
Meccset látva nem lesz meg szerintem...
-
giigz
veterán
Real Madrid @ 4,33!!!!
-
B-L-A-C-K
titán
Na 1-0 ezt már szeretem... cső
-
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #78234 üzenetére
ja, az más
0-0 lett, faszomba
pedig a Real gól - Zenit - Chelsea 100000%, hogy sima leszGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L_YKing
addikt
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Regirck
senior tag
PSG
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
úúúú Cavani
hát ez majdnem beakadtGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
Kezd value lenni a PSG... Szerintem mehet a győzelmük, most van rá 3,20!!!!!
-
yogibear
addikt
Cabaye piros a PSGnél...
Sok agyonsztárolt túlfizetett nyomorult...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
válasz stefyY #78216 üzenetére
hát az nem tenne jót az idegrendszeremnek
Bayern meccsre még kell egy gól gyorsan, aztán lehet izgulni a PSG győzelméérterre Cabaye piros, dekurvajó
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
Értem,és tényleg sokan ezt a Skrillt használjátok.
Csak röviden: ennek milyen díjai vannak(havonta,nyitás,stb.),illetve mitől éri meg annyira?
Megmondom őszintén azért ódzkodom az ilyesmiktől,mert az ilyen pénzes-neten utalgatós dolgokat a legegyszerűbben szeretném,nem akarok túlbonyolítani. -
pohár
félisten
gyerünk már PSG
meg még két gól a Bayernre...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bati0501
őstag
-
yogibear
addikt
na végre vezet a BM... nyomi Psg le fog X-elni
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom miért, de valami azt mondja a Real-t le kell mennem megraknom egy kicsit nagyobb téttel, valamiért úgy érzem ajándék lehet. Viszont még nagy tétet mint írtam nem akarom erőltetni, de egy 10-est rászánok...
-
ted_mosby
senior tag
Nem lesz ez könnyű a Bayernek.. csak azt sajnálom hogy Lord Bendtnert nem láthatom ma
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest