Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
húdenagyon kéne tényleg az a francia gól

plusz a belgák is húzzák be, aztán még jön szűk 5k
-
válasz
Ace owner
üzenetére
A tegnapi amit nem raktam meg és 49K jött volna 500-ból végül szintén 1-en úszott a teniszen, és a legkisebb oddson.
Ma tettem egyet de már elment az első meccsen mivel a leverkusen elbalfaszkodta a meccset.
Viszont ha rúgnak gólt a hollandok, és a belgák nyernek akkor megint 1 viszi el
-
Deck
titán
Olaszok nagyon jól játszanak! VB-n is így kellett volna

-
pohár
félisten
kéne egy francia gól, de nagyon... plusz egy a svédek meccsére

-
jpm
senior tag
bemelegítésként mára, hétvégére raktam ezt azt online. ha nem megy hanyagolom még

-
giigz
veterán
-200

Pedig 323k jött volna...

-
B-L-A-C-K
titán
Na 2 ezerért akartam rakni egy kamit de végül 10 ezer lett belőle, de csak azért mert 2 ezerbe van ez is...
1 puttó, 1 buksza, előbbin 0 Ft, utóbbi "D" betűk (10e)...
Szóval ha elmegy leszarom, Spanyol nyer, Holland nyer ezt raktam.
-
B-L-A-C-K
titán
Lemegyek rakok egy esti nézőst, mondjuk még nem tudom mit...
-
pohár
félisten
így jár az, aki utólag betesz egy meccset úgy, hogy a tét már be van írva, és szépen átkerül az a 2/3-ba

-
pohár
félisten
ja, a bosnyák meccsen a 75. perc környékén 2,37-et adtak arra, hogy nem lesz 4. gól, meg is raktam 500-zal, így még nyertem is rajta egy keveset

a finn meccsemből még van 10 perc, eddig tét vissza, mert kapzsi voltam, de jobb, mint bukni

-
zolee5016
őstag
A Traktor ott folytatja ahol tavaly is kezdte.....

Jokerit-re kiváncsi leszek ,hogy bírja idén Oroszországban...elsőre tettem rájuk.......... -
pohár
félisten
ez az franciák, már 2-0, verjetek még vagy 2-t

-
pohár
félisten
jó kis német Oberliga Hessen, nem tudom hanyadosztály

plusz kis u21, nyerni kell a franciáknak, ha elsőként akarnak továbbmenni, Izland szorosan a nyomukban van:

-
szab.tam
nagyúr
kína kuvait
90. perc. 2:1
egy kuvaiti gól ilyenkor mennyi?
(hátha valaki éppen online turkál...)***
közben tárgytalan, mert a kínaiak lőttek rá egyet.
-
Amarth
senior tag
Nem tudjátok,hogyan lehet a Skrill-es számláról kitörölni a bankkártyát?
-
giigz
veterán
Ma kamizok egyet

-
zolynet
veterán
szerintetek ez a 4/5?
044 Irak - Peru D 3.15
053 Olaszország - Hollandia D 3.00
048 *(0-1) Svédország - Észtország H 1.60
081 Japán - Uruguay V 2.44
093 Mezőkövesd - Békéscsaba H 1.75 .... és egy jó magyar a végére
-
-
sz_abika
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Pont a részletességgel van bajom - azt nem látom, hogy lehetne egy-egy szerződés/szponzorációból 5-10 oldalakt, hipotéziseket összeírni.
Konkrét pééldának jók 1-1 oldalra szvsz, de a folyamatot mögötte leírni...azt nem érzem annyira perpill, de még van 22 órám véglegesíteni a témám. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
sz_abika
üzenetére
Miért ne írhatnád...Neten kell utána nézni, biztos vannak róla források. Viszont akármilyen szponzort választass mindegyiknek egy a lényege, a reklámozás, szóval ezt kell bővebben kifejteni. Sportszergyártókat is belevehetsz, pl most pont jól jön hogy az Adidas mennyi pénzért egyezett meg az MU-val, és ennek a részletei, és még sorolhatnám a példákat reggelig...
-
sz_abika
addikt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szakdolgozati témakörnek választhatok egy olyat hogy: Sportszervezetek szponzorálása - a sportmarketing alapjai
Ebbe érdemes lenne belemászni olyan oldaláról, hogy például egy sportfogadó iroda általi szponzorálás egyik-másik fél részéről milyen előnyökkel járhat? Van esetleg erre valami hiteles forrás-kutatás amit lehetne használni, vagy eléggé "szürke" téma és nehéz legitimitáson belül maradni ehhez? Igazából nem látok benne elég sok oldalt ehhez a részhez egy önálló anyaghoz, többet tudnék még hozzáfűzni a szponzorációs témához persze, csak a konzulens akinél ezt választhatom, annyira nem a kedvenc és ha nincs kellő potenciál a témában, akkor inkább másról írnék,más embernél.
Meg igazából nagyon nem is tudom mit akarok ezzel az egésszel itt, leginkább csak véleményekre lennék kíváncsi
-
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
single-be, egyenként 500-zal mentek ezek a tippek:
Kína győzelem (2,05) - Bosznia over 4 (1,67) - Salpa over 3 (1,72) - KV Rejkjavik over 3 (1,62) - Bristol nők over 3 (2,10)
-
yogibear
addikt
Ez a magyar tiki-taka.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak itthon másképp hívják.
-
yogibear
addikt
Az MLSZ-ben régóta gondolkodnak azon, mivel lehetne emelni a Ligakupa rangját, mert bár hiába jár a győztesnek pénzdíj, a csapatok nem veszik túl komolyan a meccseket, szurkolók pedig alig járnak ki. A Paks és az FTC játékosai most tettek arról, hogy az emberek felfigyeljenek a Ligakupára, a szerdai meccsen ugyanis sikerült egy olyan két percet produkálni, amelynek az lehetne a címe, ki tudja többet hazapasszolni a labdát a kapusának. Ha jól számoltunk, akkor a Paks győzött, de a meccs végül 1-1-es döntetlent hozott.
-
jpm
senior tag
Vége a nyárnak, kezdődik az orosz hoki szezon

Mehetnek a megérzéses döntetlenek.. -
szab.tam
nagyúr
most megnéztem az azarenka meccs ismétlés végét, és tökéletesen megértettem utólag, hogy egyértelműen ellene kellett tettem, azaz makarovára, akit nem is láttam.
ez egy érdekes, indirekt tétrakás volt.
de iszonyatosan elrontottam, mert párosítottam egy hülyeséggel, és nem kellett volna...
(de ez megint egy másik történet.)az azarenka analízist majd kifejtem később.
köze van a női versenyzők hangadásaihoz.
(meccsközi nyögések.)
pontosan lekövethető a hanglejtésből, milyen formában van.konkrétan.
(még mindig azarenkáról van szó).
próbálom leírni, fonetikusan.pl az adogatásnál amikor a-a, akkor már lehet tudni, hogy hiba.
amikor játék közben aaa-aa-a-a, akkor jól kivezette az ütést, (mint pl. a golfozók is).az elmúlt meccsén átláttam a zavart nála.
ezért volt egyértelmű, akárkivel is játszik, aki idáig eljutott, gyorsan bukni fog.***
ez most igen hülyén hangzik, de mivel láttam az egész előző meccsét, tényelg erre a következtetésre jutottam.
és a mai meccs végének ismétlését elnézve erre megerősítést kaptam.(tanulság: ne nyögj, mert bukni fox....)

-
messi6502
tag
Sziasztok!
Gondoltam érdekességképpen megkérdezem, hogy ez a meccs kinek jött?

-
szab.tam
nagyúr
hogy egy kis on islegyen:
038 1 Kína - Kuvait 2.00 3.15 3.70 Cs 13:20 szept. 0
ez most komoly?

mert ha valami közelebbi olajmezőről és annak a csövön szállítható hozamáról lenne szó, akkor megérteném.
és a háttérben meghúzódó politikai döntésről.
de most ez micsoda?
a h 2* ???***
vagy szokás szerint a reggeli, papíros nyitásra lemegy 1.65-re két lépcsőben, majd 1.38-on végzi...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
én meg a padláson tartom...

(q*va utálom a feletem, a tetőtérben lakót. hangos...)

(#79635) giigz
én meg elsőre azt hittem, hoy a kút mellett ásta el a zsét.
az már eszembe sem jutott, hogy a benzinkutas feladásról beszél.
de most ez tényleg így zajlott le az agyamban...
(a kúton való feladást az aug. 20. délelőtti meghiusult, egyébként nyertes szelófeladási agyrém miatt az elmém bezárta egy dobozba. de most kiszabadítottátok...)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
"igen azon ritka emberek egyike vagyok akik többnyire itthon tartják a pénzt"
Én is mindig leveszem a pénzt a kártyáról, mindig csak annyi marad fent amennyi kell valamire, mert ha rajta hagynám képes lennék neten elbaszni, így már jó pár éve inkább leveszem az a biztos...

Ha jön viszont tényleg pihenj, vagy már nem tudok mit mondani...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Shkiz0
üzenetére
"(igen azon ritka emberek egyike vagyok akik többnyire itthon tartják a pénzt)"
az üres és értelmetlen, nyilvános, "topikbanmegmagyarázomsági" kényszer miatt ilyeneket írsz, hogy majd a gyanúsítottak köre a végtelenhez közelítsen, vagy át is lépje talán.
csak majd az oldallekérések ip azonostása után majd mindenkit b*ogatnak majd, aki olvasta, hogy hol volt x-y időpont között.
és adjon már egy kis dns-t, meg ujjlenyomatot, mert unatkoznak a daktiloszkópusok...
de csak miután körberajzoltak....

-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Azért nem raktam meg, mert online nem volt most fenn pénzem, kártyámon meg szintén nincs cash, nem volt még fizu (igen azon ritka emberek egyike vagyok akik többnyire itthon tartják a pénzt) és a kútra meg lusta voltam elmenni,
Lehet utólag megbánom, de már tök mind1, mert így is úgy is bosszantó ez már.
Ha jön akkor azért mert épp most nem tettem amikor nagyot foghattam volna, ha elmegy meg azért mert megint 1 vitte volna csak el, bár az utóbbi talán még mindig jobb lenne. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
szab.tam
üzenetére
"ha a kötés hiányzó utolsója egy teniszmeccs, ne nézd...."
Én inkább azt mondanám teniszre ne is rakj, nálam tiltólistás ez a sport...
(#79628) Shkiz0: Igen, ez mondhatni esélytelenebb volt mint az én múltkori kamim ami bejött, bár nem utólagos okoskodásképpen, de mivel apróval akartad rakni annyiért már csak elvből is megraktam volna a helyedben.
szab.tam: Nem jó a linked...
-
szab.tam
nagyúr
mint tegnap nekem.
a napi urolsó a szelón, utolsónak a chilic bukása kellett volna még.
erre ugye giigz ugye beírta a nekem kedvezőre való rakás javaslatát.
erre írtam ezt.
indirekt és öntudatlan módon, de engem akkor egy agyvérzéstől mentette meg valszeg...
(valószínüsítem az eredmények láttán. habár az utolsó valszeg simább volt...)tanulság (n+1.):
ha a kötés hiányzó utolsója egy teniszmeccs, ne nézd....

(#79627) B-L-A-C-K

(-> (#79610) szab.tam)****
(#79630) B-L-A-C-K
én szeretem.
sok múlik a lélektanon, tanulható. (izé, érezhető.)
ráadásul 2 esélyes.
általában nagyon jó %-ban eltalálom őket.
főként a középfázisban.
ma konkétan makarova be volt keretezve, felkiáltójellel.
rosszul párosítottam..
mint tegnap a williams nővérek buktája is.
és egyik sem az odds szerinti esélyesebb volt... -
Azért amúgy büszke vagyok magamra, hogy miket fogtam volna

Párduc úr:
De most amúgy kajak kacagni tudok már kínomban.
Szerinted ilyen van?
Erre a szelvényre mennyi esélyt adtál volna, vagy a csoportból bárki más?
Tuti hogy, a legtöbben azt mondták volna örüljek ha jön belőle kettő, ahhoz képeset megint a leghugyosabb odds vinné csak ha úgy lenne. -
B-L-A-C-K
titán
Komoly meccs...
-
pohár
félisten
na, 1,90-ért csak lejön Wawáék overje is, kár, hogy nem mertem többel rakni

a spanyolok meg több, mint 16-tal verik a franciákat, maradjon is így, aztán jön még egy kis fagyiravaló

holnap olyan bárányburgert tolok a Liszt Ferencen, hogy beszarok

-
Na talán még is nyugodtan alszok?

-
szab.tam
nagyúr
egy jótanács.
a kosár szekció (a múltkori nagy usa mellényúlásom ellenére is), kezd jól kiszámíthatóvá válni.
érdemes figyelni.
az eredmények.com-on esténknt majdnem az összes meccs folyamatos eredményváltozását követem.ha ezt nem is tudja mindenki megtenni, érdemes visszanézni a negyedek megoszlását.
nagyon tanulságos következtetéseket lehet levonni belőlük.
pláne ha valaki pro-zik, és szélesebb a tétrakási választéka a puszta végeredménynél
apropó: kosárban lehet negyedekre rakni? mert most ugye nem látom a pro ajánlatban, mert nincs fogadható esemény... -
B-L-A-C-K
titán
Ez a Moreno nem szarozik...
-
Prien
addikt
válasz
Ace owner
üzenetére
Nyugi, az egész hét egy nagy kaki, barátságos meccsek, ligakupák, ahol a Cegléd 4-1-re nyer Diósgyőr ellen (nem raktam szerencsére), U21 EB selejtező, ahol Azerbajdzsán 3-0-ra nyer egy 7-2-es vereség után Izrael ellen... most ez a német bohóckodás 1.5 hónappal a VB után azért durva...
Shkizo: lehet,hogy az élet MA megtanít, hogy elméletben nem tippmixelünk csak gyakorlatban?
-
Nagyon remélem Anglia nem akar nyerni, mert jelenleg minden jönne

Komolyan mondom mindjárt szétverek valamit.
Vezet Angila

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Packeta
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)