Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
férfiállat
tag
válasz
férfiállat
üzenetére
na wolfburg +4 1.25-ért megpakolva, remélem jön
-
férfiállat
tag
mai napra van valami 1.2-es biztosabb odds? nem feltétlen kell bl-nek lennie
-
ThuG4LifE
senior tag
Egy jonak tuno elo fogadas: Al Ahed - Al-Hadd (AFC kupa), idegenben 5-2re nyert az Al Ahed, 2szeres szorzo van ra most otthon.

-
yogibear
addikt
A messze várakozás feletti szereplés ellenére a szurkolók nem fogadták pozitívan a Hannover elleni 2-2-es döntetlent, helyenként fütyültek.
„Az a szurkoló, aki nem tudja honorálni a csapat teljesítményét ebben a fontos időszakban, és nem biztatja a fiúkat, az nem tud nekünk segíteni. A füttyszó nem segítség” - üzente Michael Preetz klubigazgató.
Hozzátette a Hannover új edzőt kapott, várható volt, hogy extra bizonyítási vágy van bennük, és ilyen esetben teljesen mindegy, hogy az utolsó helyen állnak, és lényegében már kiestek az élvonalból.Azért az igazgató úrnak el kellene fogadnia, hogy semmiféle mentség nincs arra, hogy egy 3. helyezett otthon nem képes megverni a tök utolsó kiesőt...
Senki nem szólhatja le a Herthát, mert kapott egy 5-öst a Gladbachnál, vagy akár hogy otthon Dorti Wolfi ellen X-elt, vagy akár azért is hogy a Gladbach náluk is győzött... ezek mind elférnek...
De egy tök utolsó kiesőt kutya kötelességük lett volna legyőzni otthon...
szerintem...Főleg annak fényében, hogy innentől mennek a Hoffihoz, aki kiesés határán van, aztán otthon a BM jön, aztán mennek a Leverhez, ami jelen állás szerint a 3. - 4. helyről és így a BL csoportkörről is dönthet, majd otthon a Darmstadt, aki szintén kiesés széli még, és a végén idegenben a Mainz, aki meg szintén EL-BL-re hajthat, tehát kell neki minden pont.
elnézve még akár a maradék öt meccsen pont nélkül is maradhatnak, visszacsúszva a 7. helyre.
Plusz ugye ott a kupa is otthon a Dorti ellen egy meccses dolog és a másik ágon a BM a Werderrel meccsel, szóval még ha a Dortin tovább is jutnak, mert mondjuk a Dorti átverekszi magát a Liverpoolon és inkább feladja ezt, a bajnoki 2. hely és a BL csoportkör már úgyis megvan (bár elnézve a Dorti eddigi meccseit nem fogja feladni) akkor is jön nagy valószínűséggel a BM...lehet kéne veretni őket, már hétvégén is, Hoffi nemrég a Wolfit is elkapta otthon... utolsó 4 meccsén nem kapott ki... menekülnek a kieséstől.
Lever, Mainz dettó hazainak tűnik, BM meg kedvtől függően nyer, ha akar...
Darmstadt a 2. legrosszabb otthon, ott még nyerhetnek...de inkább az X-nek néz ki az utóbbi fordulók alapján... -
lacy86
addikt
Akkor mara egy
Wolfsburg win + PSG win = 25k

-
yogibear
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Meglátjuk, az a szép, hogy másképpen látjuk a dolgokat.
És ez így is van jól.
Lehetne választani én is a Realt mondanám továbbjutónak, fogadni viszont nem fogadnék rá!
Egyetértünk. Én sem tennék rá egy fillért sem, ennek ellenére meccs előtt, papírforma szerint nekik áll a TJ.
Azért ehhez kell szerencse is, de ha Real első negyedórában lő gólt, akkor szerintem továbbmegy.
Kap egyet akkor viszont vége ugyebár.
Ebben is egyetértünk, kb ugyanezt mondtam, ha hamar gólt lőnek, van esélyük, ha sokáig nem sikerül, idegesek lesznek, jönnek a hibák, lapok, ne adj isten kiállítás... no meg a kontra wolfi gól akár... és láttuk, a védelmük nincs erre nagyon felkészülve, hogy visszazárjon, vagy egy az egyben levédekezze a támadót.
Egy kézzel-lábbal védekező csapatot meg elég nehéz bedarálni, a Barca is sok esetben megszenvedett már ilyen esetekben, mire felőrölte az ellenfelet, ha sikerült... sok esetben épphogy hozta a győzelmet.
De egy Real azért Real, hogy ilyen dolgokat megoldjon, nem lehet összehasonlítani a két keretet.
Kellene, elvben, gyakorlatban meg majd meglátjuk este...
-
fmx
aktív tag
City PSG meccsről ki mit mond?

-
margithid
veterán
válasz
yogibear
üzenetére
Meglátjuk, az a szép, hogy másképpen látjuk a dolgokat.
Lehetne választani én is a Realt mondanám továbbjutónak, fogadni viszont nem fogadnék rá!
Azért ehhez kell szerencse is, de ha Real első negyedórában lő gólt, akkor szeritnem továbbmegy.
Kap egyet akkor viszont vége ugyebár.
De egy Real azért Real, hogy iylen dolgokat megoldjon, nem lehet összehasonlítani a két keretet. -
yogibear
addikt
válasz
L_YKing
üzenetére
Ülj le, fiam, egyes.
aka "hüjje pisti". 
Ilyet ugyanis én nem írtam, hanem azt, hogy csak 2-t rúgtak...
Dorti is védekezett életre-halálra és kontrázott és ugyanez várható a Wolfitól is... 2 gólos előny birtokában nincs is sok más választásuk, számolva azzal, hogy a Margitnak mennie kell előre.
Első meccsen sem volt másképp, azt kaptak kontrából 2 gólt... ma sem lesz másképp.
Ha mákjuk van és hamar rúgnak egyet, akkor talán megnyugodnak kicsit, de ha pl. az első félidő 0:0 lesz, onnantól mehetnek a levesbe.
Főképp, ha egy kontrából betalál a Wolfi, mert akkor 4 kell a TJhez és az nagyon sok.
Ez a Margit védelem meg egy halom trágya amúgy, és minél inkább kiesésre állnak, annál idegesebbek lesznek és jönnek a lapok Pepének Ramosnak, meg a többinek, láttunk ilyet...
Negyed döntő környékén 2-ről már ritkán jön vissza csapat...
1:0 lesz kínkeservvel, vagy 2:1... csoda segítségével 2:0 és hosszabbítás...
de szvsz a legvárhatóbb opció a Wolfi gól...Wolfinak a bajnokság már odavan, ELre sem érnek oda, itt még villanthatnak egyet, és az elődöntő sok eurót ér, ami jól jön a nyári átigazoláskor...
-
Vandit.
addikt
válasz
L_YKing
üzenetére
Azért szerintem a kettő között tudunk itt különbséget tenni.
Tudom a PSG is szar formában volt nemrég miután már tuti lett, hogy bajnokok és hirtelen elromlott a formájuk és egészen véletlenül kikaptak otthon 9-es oddsért, sőt ha tovább nézem az X/2 meg legalább 17 volt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A futball szépsége.
-
skeli
tag
Nem saját, fb-n láttam [link]
-
kanyez
tag
Nyilván egy Real Madrid kaliber eladja a meccset.

-
yogibear
addikt
válasz
Vincent-Vega
üzenetére
kemény vagy mint a vaskorlát.

egy fillért nem tennék a TJukra...
pár éve a Dorti ellen is 4:1 az odavágón, a visszavágón meg csak 2:0, pedig 3:0-lal már ők mentek volna tovább... -
margithid
veterán
válasz
Vincent-Vega
üzenetére
Ebben én is látok értéket, szerintem is továbbmegy a Real!
-
Vandit.
addikt
válasz
Vincent-Vega
üzenetére
Gyorsan linkeld a szelvényt, mielőtt jön a "nép" oltani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vincent-Vega
tag
Mai tuti real továbbjut @1.80 130k megküldve
Előző meccsnél nagyobb bundát nem láttam még,ma legalább 5 góllal fog nyerni a real.
-
törölt tag
Hétvégi kombit a Barca, mait a Róma

BATE, Leipzig, Nancy, Brighton mind hiába, csak a szelvény ára jött -
szab.tam
nagyúr
jó a szorzója, sokan nem szeretnék, így egy kis aprót megér:
Roma - Bologna (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 3. gólt? Bologna 13,75 NyitottRio Ave - Guimaraes (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 3. gólt? Guimaraes 3,50 Nyitott
-
kanyez
tag
válasz
margithid
üzenetére
Ez teljesen relativ.
Pl. gondolkoztam, hogy megkuldom a Roma-t meccs elott.
Viszont mondom inkabb eloben nyomok valamit ahogy szoktam, a 18.-ik percben megtettem a 1.5 overt.
Ha elobbit valasztom, most erosen fognam a fejem, ellenben a golra fogadas mar az 50.-ik percben jott.
-
szab.tam
nagyúr
Brescia - Perugia (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 4. gólt? Brescia 3,45 Nyitott
-
törölt tag
BATE jött, Leipzig jönni fog, többi meccsen hétfő van

-
!Tupac!
tag
válasz
daniel2121
üzenetére
Tigipuf mondta ki a lényeget, jó autó rossz autó mindenhol van...
-
daniel2121
őstag
válasz
!Tupac!
üzenetére
Én sem azt állítom hogy minden kinti autó pipec,óvakodni kell a török keresekedőktől,kint is megy az óra tekergetés.Azt hogy kintről csak leamortizálódott autókat lehet behozni azt főleg a magyar nepperek állítják akiknek nem nagyon tetszik a kinti autók behozatala érthető okokból.
-
Jarod1
veterán
mekkora mák hogy nem tettem a rómára..xerintem ki is kap.
-
fmx
aktív tag
Róma tol egy 2/1-et vagy mi?

-
!Tupac!
tag
válasz
daniel2121
üzenetére
Nagyobb a merítés de nem kell aggódni, ott sem mindenki a becsületesség mintapéldánya. A nepper ott is a saját hasznát nézi, trükközés ott is van. Amúgyis Németország már eléggé le van rabolva, Ausztria nem túl jó választás autóbehozásra, egyre felkapottabb Belgium
-
GabN73
addikt
válasz
daniel2121
üzenetére
Sztereotípiák, ironia.
-
daniel2121
őstag
-
pohár
félisten
na, a Besiktas innen már megnyeri (kopp-kopp), jöhet a Roma hendi, és Depor gól
-
kanyez
tag
Szerintem elo fogadasokkal lehet a leginkabb pluszban lenni hosszutavon, bet-en kis tulzassal arra is lehet fogadni, hogy holnap milyen nap lesz.
En mondjuk a teniszre kaptam ra nagyon, persze csak a komoly tornakon fogadok. (ezt nagyobb tetekkel erdemes)
-
!Tupac!
tag
Végre magamhoz tértem a sokkból amit a GSW okozott nekem hajnalban! A rekord beállítva, folyt. köv. a Memphis ellen

-
GabN73
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Főiskolás vagyok, múltkor kiszámoltam hogy mióta "tanulok" mennyi pénz ment el szórakozásra. Nem tetszett a végeredmény...
Most meg kocsira gyűjtök, valami értelmesebb darabra, nem egy németből behozott, lelakott béjemwére.
Illetve közeljövőben költöznék másik albérletbe, a mai árakról pedig szerintem ne is beszéljünk
Ezért is szünetelek 1,5-2 hónapokat, az a 20as simán belefér ha elmegy

Költséghatékonyságvanbazzeeee

-
kanyez
tag
De ez amugy a legtobb emberre igaz.
Butan fogadnak.
Ha ugy allna mindenki hozza, hogy ez egy “hosszutavo befektetes” akkor sokkal tobb sikeres fogado lenne.
Mondjuk nekem is van olyan haverom, aki szetelemzi az eletet, aztan alig vesz ki valami profitot.
-
-
-
margithid
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem feltétlen.
Van aki a pénze negyedével, ötödével játszik.
Aki a tőkéje ilyen részét felrakja, az nagyon kielemzi a meccseket.Tudok olyat aki hetekig nem fogad, csak akkor ha olyan meccset talál.kanyez
Sokan játszanak igy is, nyilván igy nem szabad, meg kell lennie egy stratégiának, ez a elgtöbb embernél meg is van, csak mikor veszít akkro nem tartja be a stratégiáját...
-
kanyez
tag
Jo, aki ugy tesz fel szazezreket all in, hogy ez az ossz vagyona, az ostoba szerencsejatekos, semmi tobb.
-
-
LyonnaisFan1
őstag
A román bajnokság felsőházban a csapatok kétszer meccselnek egymás ellen, és 10 fordulós?
Ha igen, akkor a pindúrpandúrok akár ki is kaphatnak a marosvásárhely ellen.
Nincs rossz szorzó a vendégre mit gondoltok? -
kanyez
tag
Szerintem te tudod a legjobban, hogy a szerencsejatek sosem volt kockazatmentes befektetes.
Nyilvan aki feltud tenni 100-200 ezret, annak nem jelent gondot az elvesztese.
-
kanyez
tag
Lehet ezt igy is nezni, viszont ha bejon, akkor ugyes befektetes volt.
1,5 ora alatt 40k+ azert kellemes osszeg.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
GabN73
üzenetére
Persze, adok én
Elmegyünk az OTP-be s veszel fel hitelt, ha kérdezik mire (bár nem szokták) akkor azt mondjuk hogy Tippmixre 
kanyez: Amúgy az is jó tipp, hogy továbbjut a Real de kitudja, nagyobb összeget nem tennék rá, max 3-5 ezret (most kaptam valamilyen kockázatmentes fogadást 10euro)
-
kanyez
tag
Mondjuk 100-200 ezret nem a Madrid tovabbjutasra tennek, foleg 1.20-ert.
Van ennel sokkal jobb value, persze ahogy erzed.
-
tigipuf
senior tag
válasz
expander
üzenetére
Hát mifelénk nem ezt tapasztalom a 18+ betartásáról.
Néha 5-10 percet is várnom kell ,mert a sok 14-15 éves tipppmix guru órákig seggel a 200 ft-os 12 kötéses tuti szelója előtt a telefonját basztatva.Egyszer elszakad a cérna ,nem tudom hol kell ezt jelenteni de nagyon unalmas. -
sz_abika
addikt
Monfilst elsőkörben hazaküldi Müller salakon?
3 adogatás alatt 1 fogadópont.. -
ANDROID???
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Már kaptál válaszokat, és nem "oltogat" senki , max a magas labdát kapod vissza..
Érdemes lenne a szerencsejatek oldalán is elolvasni a tudnivalókat róla.
A szerencsejatek szenvedélybetegséghez vezethet, és nem csak nyerni lehet vele, lehet ám bukni sokat-sokat.
Egyébként tegyél fel értelmes kérdést
Mi vezet arra, hogy 14-15 évesen neki állj fogadni? (Vagy mennyi vagy?)expander: +1

-
C0d3r
addikt
A nap mérkőzése díjat kapja: [link]
Nem tudom milyen alvilági csapatok, de simán megnézném...
1/2, gólszám és piros over, fogadási szempontból kimaxolva...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Hétfőn ne rakjunk papírformát szabály megszegve apróval ha eljutok egy terminálig:
BATE, Nancy, AS Roma, Brighton, Leipzig 4/5
vagy ugyanez plusz még Besiktas és két 3-as kötés
elég amatőr tudom
-
expander
senior tag
válasz
A guru
üzenetére
eleg komolyan veszik mar a lottozokban is ezt a dolgot, es nem fogjak engedni feladni a szelvenyt. neten meg altalaban igazolnod kell magad egy beszkennelt szemelyi elkuldesevel, ugyhogy nem szop@tni akart teged, hogy 15eves vagy, csak ravilagitott, hogy ha nem vagy 18 nehez lesz elkezdeni

-
törölt tag
válasz
A guru
üzenetére
Megkérdezték elmúltál-e már 18 ami teljesen jogos kérdés mivel online fogadásról és fizetési módokról kérdeztél. Most ezen miért akadsz ki? Különben a rosszindulatú feltételezésed, hogy kapásból kötekedésnek vettél egy egyszerű kérdést, arra lehet mondani "ez Magyarország".
Ha elmúltál 18 éves regisztrálsz tippmixprora, utalsz vagy kártyás fizetés aztán játszhatsz. Bet365 és társai hiába jobbak, hivatalosan sajnos nem teljesen kóser, ezt köszönd Viktornak.
Ha nem múltál el 18, lottózóban megkérsz valakit adja fel a papíros szelvényt. Ha nem vagy túl kölyökképű akkor egyedül is menni fog. Vasárnap nincs nyitva Zrt. lottózó, ezt is köszönd Viktornak. A maszek helyeken ki kell tapasztalni merre az országban van éppen terminál. Fogadáskor ne tegyél a Manchester Unitedre. Ennyi. -
kanyez
tag
töröljétek
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
én pedig a legbénább ritmusban bírtam fogadni.
még a köv gólt a 2 közül is a Bordeaux-ra raktam, és nem a Moreirense-re.
külsőn még volt valami, azt átvezettem, és ez volt az utolsó lehellet:
Houston - Seattle (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 0,5 2,20 Nyertesnem baj.
van még egy kami patent kombim:
Tigre - Boca Juniors Félidő/Végeredmény Tigre/Boca Juniors 23,00 Nyitott
New York City FC - Chicago Félidő/Végeredmény Chicago/New York City FC 19,50 Nyitott
Los Angeles - Portland Félidő/Végeredmény Portland/Los Angeles 21,00 Nyitott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most meg kocsira gyűjtök, valami értelmesebb darabra, nem egy németből behozott, lelakott béjemwére.