Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
néha
aktív tag
Sziasztok egy gyors kérdésem lenne hátha valaki kihasználta már ezt a bonuszt(sportingbet) ugye van 30000Ft-ig befizetési bonusz-->1,5 szorzon kell megtenni az első tétet, és utána ujbol 5x megkell forgatni ilyen szorzon hogy kivehesd ha jol értelmezem, namár most tegyük fel hogy én ma feltöltök 30k-t és bukom az első fogadást(1,5 szorzo felett) akkor automatikusan visszautaljak a pénzt? vagy nem jol értelmezem?
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #147195 üzenetére
odvaágó, és +2.5?
mindkét meccsen?***
fura egy szeló, de ez van:
3/4
Sahtar Doneck - Sevilla Szögletszám 11,5 Kevesebb, mint 11,5 1,60 Nyitott
Sahtar Doneck - Sevilla Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 9,50 Nyitott
Villarreal - Liverpool Szögletszám 11,5 Kevesebb, mint 11,5 1,40 Nyitott
Villarreal - Liverpool Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 7,25 Nyitott****
Sahtar Doneck - Sevilla Gólszám 2,5 Kevesebb, mint 2,5 1,70 Nyitott
Villarreal - Liverpool Gólszám 2,5 Kevesebb, mint 2,5 1,55 Nyitott
Villarreal - Liverpool Sárgalap-szám 4,5 Kevesebb, mint 4,5 1,70 Nyitott
Sahtar Doneck - Sevilla Sárgalap-szám 4,5 Kevesebb, mint 4,5 1,85 Nyitott
Sahtar Doneck - Sevilla Szögletszám 11,5 Kevesebb, mint 11,5 1,60 Nyitott
Villarreal - Liverpool Szögletszám 11,5 Kevesebb, mint 11,5 1,40 Nyitott
Odds összesen 18,56[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz #78032384 #147192 üzenetére
nekem o2,5 kell mind a két meccsre (meg Zenit hendi, eddig jó, még egyet bekotornak, aztán jóccakát)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Moszkva és Belgrád hozott egy kis aprót. Esti EL help!
1. mindkét meccsen első félidőben lesz legalább egy gól kötésben
2. 0:0 végeredmény?
3. inkább ne tegyek semmit EL-re[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
-25k a mai nap eddig, azt hiszem elengedem az élőzést.
Tomic te szar.PSN: xszabikax
-
!Tupac!
tag
válasz expander #147189 üzenetére
Ezzel nem vagyok tisztában, az E-Sport nálam olyan mint Drummond-nál a büntető... nem létezik nagy általánosságban viszont ez igaz az oddsokkal kapcsolatban.
Mister_X: sokszor lett már itt kitárgyalva, nincs közös megegyezés a "topiklakók" között sem, egy biztos: idehaza érvényes szerencsejátékot csak az állami kézben lévő Szerencsejáték zrt-t szervezhet. Innentől kezdve hogy mik lehetnek(nének) a retorziók (ha lennének, de én még semmi ilyesmit nem hallottam) az talány
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz !Tupac! #147187 üzenetére
Épp ezért kérdezem, mert gyakran látok itt netből kiragadott dolgokat (fogadás). Bet365 iOS app szólt is, hogy kisajátítja a GPS-t, hogy megnézze, nálam legális-e... és nem szólt, hogy nem. Egyébiránt nem tudom, hogy mi baj lenne ezzel, rámtöri a TEK az ajtót, hogy hárommillió adózatlan keresetem volt SKT T1 megrakása után?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
!Tupac!
tag
válasz Mister_X #147184 üzenetére
E-Sport nincs csak külföldi oldalakon, amik elméletileg illegálisak idehaza de azt mondják nem kell ezt komolyan venni.
Hát statisztikai oldalt nem nagyon tudok E-Sport-hoz, minden másra jó az eredmenyek.com, whoscored, sportoldalak, hatharom.com.....
Igen, feltöltesz, fogadsz, kifizetsz... De nem tanácsos minden fogadás után kifizetni mert van ahol vonják a tranzakciós díjat.. meg persze tényleg nem egyszerű mindig nyerni.
-
föccer
nagyúr
válasz Mister_X #147184 üzenetére
Inkabb feltoltesz egy osszeget, feltoltesz sxokott lenni, de egyebkent igen.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mister_X
nagyúr
válasz !Tupac! #147183 üzenetére
Igazából majd eSportra valószínűleg gyakrabban tennék összegeket, azokat legalább nézném is, tudom is követni a statisztikákat és van kinek szurkolnom is - mondjuk tenni rájuk nem tennék jelenleg Focival az a baj, hogy nem érdekel (max társaságban vagy ha a Fradi ellen kell szurkolni), többi sporttal se vagyok képben (amerikai focit mondjuk szeretem nézni, de nagyon bonyolult), eSport meg van rendszeresen. És a többszörös bajnok csapat oddsa mindig alacsony, megválaszoltam magamnak az egyik kérdésem
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy miként működnek a sportfogadós oldalak? Feltöltök egy összeget, fogadok, nyerek, kiveszem a pénzt és örülök? Nyakamat rá, hogy nem ilyen egyszerű
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Nem nagyon találtam "Sportfogadás for Dumnies" kézikönyvet, így gondoltam kiírom a fontosabb kérdéseimet:
- oddsok mit jelentenek? Ha a két fél közül az egyik oddsa alacsonyabb, akkor papíron az az esélyesebb a győzelemre?
- melyik oldalt érdemes használnom? Vagy ugye van a tippmix, amikor besétálok a lottózóba, érdemes azzal is próbálkozni?
- van-e átfogó oldal korábbi statisztikák gyűjtésére?"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
trident1
tag
Végre ütött:
27/04/2016 20:16
Ref:604E300376652106
Football, Champions League
Atletico Madrid - Bayern Munich
Match Result : Atletico Madrid
winAtletico Madrid
20000 Ft
3.10
62000 Ft -
Jarod1
veterán
remélem mindenki erre tett:
1 Atletico Madrid Atletico Madrid v Bayern München
(Játékidő eredménye) 27/04/2016 Egyik sem 3.30 Nyert
Tét: 1 100,00 Nyereség: 3 630,00 -
Yayoh
aktív tag
Ez az élő fogadás eddig nagyon bejön nekem, zsinórban 9 tippet nyertem, igaz hogy csak pár száz forintos téteket raktam, de 3 nap után 5 ezer pluszba vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Ebből egy Atletico Madrid -Real Madrid döntő lesz a németek meg elmennek a sunyiba sírni ezzel a játékkal...
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #147141 üzenetére
Atl. Madrid - Bayern München Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 6,75 Nyitott
Manchester City - Real Madrid Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 13,50 Nyitott
92.81*...atletico gól kellett, mint egy falat kenyér...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
Atl. Madrid - Bayern München (élő) Pontos végeredmény Atl. Madrid 3:0 39,00 Nyitott
-
yogibear
addikt
ATMA
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szami777
addikt
Üdv, Urak, gyors kérdés, így még nem jártam.
Goteborg - Malmo meccs a 80. percig ment, majd az eredmenyek.com azt irta, felbeszakitva (0-0 volt az allas), most meg azt, elmarad.
X-et raktam, ilyenkor mi van?[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
janos1988
addikt
Egy kis meglepis Patent 100-al sorja. 700 -> 16k.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
zolynet
veterán
03652 Doxa Katokopiasz - Ethnikosz Ahnasz H 5,00
Lenne közelben lottózó egy ezredest megérne nekem.Life is too short to stay stock!
-
yogibear
addikt
válasz koxkids #147158 üzenetére
nem tudom, még nem tettem ott olyan teniszt, amit az egyik feladott... de mintha itt azt írták volna régebben páran, hogy ott ez vesztesként van elkönyvelve (ami ugye fasság lenne, mivel effektíve van győztese/továbbjutója a meccsnek)...
ha nyertél vele, az jó...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
válasz nobiand #147153 üzenetére
Azért az az X úgy magától nem fog lejönni, hacsak a Vasas nem lesz "befenyítve", hogy az legyen...
Ezzel a hercehurcával - mármint összeesküvés elméletileg - megalapozzák azt a nagyközönség előtt, hogy a Vasas miért fog kikapni, vagy lesz X és esik ki a Vasas... hát mert nem játszhat otthon.
Ha az MTK még nem akar El-ezni, mert a stadionja nem lesz kész csak jövőre, akkor kell majd ezt is megmutatni ajrópának, mint a fradiét meg a kondáét anno, akkor X a reális, mert max beéri a kondát meg a vidit, de egymás elleniben mindkettő jobb nála, így akár mind3 pontegál és gólkülönbséggel a vidi és a konda lesz a 2-3 helyen, Mtk a 4.
de szigorúan csakis összeesküvés elméletileg...
kérdés, hogy dönt a nagyvezír... kell-e neki a szomszédságba NB2, vagy maradjon az NB1...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
nobiand
aktív tag
Fogadható az.
Az én meglátásom. (de lehet túl sokat gondol bele mindenki, de majd kiderül )
MTK - Vasas X 3,50 (ha véletlen botlana a Debrecen és ők nyernek, akkor EL amit nem szeretnének, volt ilyen nyilatkozat is.)
Puskás - Honvéd H 1,81 (mindenki boldog )Még amit néztem az Debrecen + Vidi győzelem.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz sz_abika #147151 üzenetére
Dehogynem...
Prón 1,81 van a Puskás győzelmére a Honvéd ellen
jelenleg...
az MTK-éra 2,20, az MTK 1X-re 1,36... mert ugye ha a Vasas nyerne, akkor a Puskás akármit játszik, kiesik... vagyis minimum egy MTK pontszerzés is kell a Puskás bent maradásához...[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Nem is tudom mennyi pénzt kéne tenni arra, hogy a Felcsút nyeri a meccsét
Csak kár hogy nem fogadható sehol xd
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Struff meccsel jól rábasztam, hogy mára lett áttéve...a tegnapi esős salakon kevésbé fájt volna Pospisil adogatása neki, de ma ki fog kapni, én meg bukok
PSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
válasz dnl91 #147146 üzenetére
PRAGUE, Czech Republic - Lucie Safarova returned to winning ways by battling past Mariana Duque-Mariño at the J&T Banka Prague Open on Tuesday afternoon.
Since returning from the bacterial infection that blighted the end of her 2015 campaign and forced her to skip the Australian Open, Safarova has found wins hard to come by. In fact, the Czech had fallen at the first hurdle at all five tournaments since making her comeback.
When she dropped the opening set to Duque-Mariño, another disappointment looked on the cards. However, perhaps buoyed by the home crowd, the No.2 seed fought back to complete a 3-6, 6-3, 6-3 victory in a fraction over two hours.
Safarova necces kicsit...
-
dnl91
tag
Mai napra kezdésnek: Safarova + Makarova dupla.
-
yogibear
addikt
Hát ez a Wimbledon mexopat...
bezzeg Leivinstoun-ban nagyon hideg van gugli szerint alig 3 fok
8-aa oddsért... ami tegnap még 11 volt...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Chereiose #147142 üzenetére
tettem egy olyat is, hogy lesz tizi. de remélem, kihagyják...
**
(#147144) Chereiose
az pk. de mi van, ha a spori tett rá, hogy lesz?[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
én kockáztatok, csak a biztosra megyek... ( )
Atl. Madrid - Bayern München Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 6,75 Nyitott
Manchester City - Real Madrid Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 13,50 Nyitott
92.81*...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Silent77 #147138 üzenetére
félidő X az meglesz az over eddigiek alapján elég necces...
persze rakhattam volna még élőben 1,9-ért, kellett volna...csak ez a nyomi Wimbledon ne kapjon már ki otthon...
mert elviszi a jól kiókumlált duplázómatmeglepetééééés (vagy nem ): vezet a Livingston. 8-as oddsocska...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #147135 üzenetére
eddig simán benne van a meccsben
persze a "mániámat" a félidő D-t megint elfelejtettem rakni... na majd a holnapin.
tavaly pl. mindkét elődöntő első meccs félidő D volt... annyiban mérvadó, hogy itt már egyik sem szeretne az első meccsen hátrányba kerülni, így elején még óvatosak... aztán a 2. félidő hozza a gólokat...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz yogibear #147130 üzenetére
le lehet ám írni a neveket rendesen is, nem igazán vicces, vagy jópofa, inkább kibaszottul irritáló (bármilyen csapatról legyen szó)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #147129 üzenetére
karvalyáll, kazimir lukács vaszkez...
ramos meg az eddigiek alapján betolhatott meccs előtt 5-6 felest, mert félrehord a lába...
béla is elég szottyos eddig, meg benzina is...nagyon "csak ezt a meccset ússzuk meg valahogy" stílusban tolja a margit...
1:0 (0:0) lesz... vagy 2:0 (0:0)
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Aszonták nem lesz benzina lesz cr7 erre van benzina nincs cr7...
zakó szaga van...
ráadásul benzina és béla sem 100%-os szvsz
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Norrköping elég necces.
na piros a vendégnek, tizi a hazainak erre Nézőtéri rendbontás miatt félbeszakítva.... ennyit a svédekről... vagy a sok nemsvéd lázadozik?
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Nekem ez ment a mai City - Real meccsre:
GG
szöglet 10,5 over
sárgalap 4,5 over1,5k>>>9k
-
margithid
veterán
válasz Aventador91 #147120 üzenetére
Én láttam már elmenni 1.001-es oddsot is!
Ilyeneket észre se szabad venni. Sokszor ajándék 1.50-ös oddsok vannak, nem is értem minek rakni 1.40 alatt... -
föccer
nagyúr
válasz Aventador91 #147120 üzenetére
Többszörösen hátrányos helyzetű stratégia.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Aventador91
őstag
Ma elment fogadási életem legkissebb odds-a. Egy ideje azzal próbálkozom hogy teniszeket fogadok, sok kicsi sokra megy alapon teniszeccseket kiválasztok élőben ahol az egyikre már 1, 05 az odds. ilyenekből kiválasztok jópárat kötésbe. eddig jó is volt, megháromszoroztam az induló tőkémet. telefonról szoktam fogadni munka közben, kivalasztottam odds alapjan a meccseket, de dolgom lett és nem tettem meg a fogadást. 5 perc múlva már csak egy meccs maradt a listámon, a tobbinek vege lett. na szóval amelyik megmaradt meccs 1,005 volt már csak az odds, de mondom áá nem ikszelem ki mert szar lassú a telóm, benthagyom, sok vizet nem zavar, az mar úgyis jön. hát nem... az a kis nyamvadt odds vitte el. nem 1.05 hanem 1.005 ;D
-
pohár
félisten
válasz C0d3r #147110 üzenetére
ott nem néztem, csak a mixes részét, ott van kötéstiltásban minden szar... pedig az o9,5 szöget & gg egész jónak tűnne 2,65-ért
bet365-ön amúgy freebet van erre a meccsre, kár, hogy nincs a kártyámon szinte semmi pénz
[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
Na és a meccsre ki mit mond? (City-Real)
GG, legalább 5 sárga, 11 szöglet?
-
C0d3r
addikt
válasz pohár #147109 üzenetére
Pro-n a lista elején van.
Manchester City - Real Madrid | S. Agüero szerez gólt?
Igen 2,15
Nem 1,55
Manchester City - Real Madrid | K. de Bruyne szerez gólt?
Igen 3,25
Nem 1,25
Manchester City - Real Madrid | C. Ronaldo szerez gólt?
Igen 1,80
Nem 1,80
Manchester City - Real Madrid | G. Bale szerez gólt?
Igen 2,50
Nem 1,40 -
pohár
félisten
válasz skeli #147108 üzenetére
a profizmus netovábbja, na
én gólszerzőt nem látok sehol amúgy
[ Szerkesztve ]
-
skeli
tag
válasz pohár #147102 üzenetére
Van most már sárga lap, kiállítás, tizenegyes, gólszerző fogadás is, de minden kalkulátor kötéstiltásnak írja... Bármelyiket bármelyikkel... lehet a terminál attól elfogadja... Tavaly még a retro-papíroson nem így volt...
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
sz_abika
addikt
Annyi jó tenisz meccs van ma, hogy nem is látom hogy tudnám szűkíteni a listát, vagy hogy csoportosítsam mára őket. Mindegyik inkább value bet, mintsem napitutik, de ennyiért valami okos kombit ki lehetne hozni...
Becker Benjamin (DEU) (92)
Silva Dutra Rogerio (BRA)(101)Munoz-De La Nava Daniel (ESP) (95)
Cervantes-Huegun Inigo (ESP)(57)Daniel Taro (JPN) (90)
Diez Steven (CAN) [Q] (264)Lorenzi Paolo (ITA) (51)
Ymer Elias (SWE) [Q] (132)Cecchinato Marco (ITA) (93)
Sijsling Igor (NLD) [Q] (131)Pospisil Vasek (CAN) [7] (45)
Struff Jan-Lennard (DEU)(112)Vesely Jiri (CZE) [6] (63)
De Bakker Thiemo (NLD)(102)Berlocq Carlos (ARG) [Q](154)
Chung Hyeon (KOR) (84)Chen Ti (TAI) (220)
Wang Yeu-Tzuoo (TAI) (327)Halys Quentin (FRA) (202)
Fratangelo Bjorn (USA) [4](117)PSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
válasz yogibear #147105 üzenetére
Még akár egy ht/ft 2/1-et vagy 1/2-t is kinézek belőlük...
Wimbledon idén 4-szer nyert így "csoda fordítással" és kétszer kikapott, a Porti 2-szer nyert és 1-szer kikapott...
2015.08.15 Crawley Town - Wimbledon 1/2
2015.08.18 Wimbledon - Cambridge Utd 1/2
2015.09.19 Wimbledon - Notts County 2/1
2015.12.12 Wimbledon - Stevenage 1/2
2016.01.16 Wimbledon - Mansfield 2/1
2016.03.19 Wimbledon - York 2/12015.10.10 Cambridge Utd - Portsmouth 1/2
2016.04.09 Dagenham & Red. - Portsmouth 1/2
2016.04.16 Portsmouth - Plymouth 1/2[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz f(x)=exp(x) #147104 üzenetére
Ha nyomi fing tegnap nyer otthon, mind3 jött volna, de sajna az X az mindig benne van...
Ha a két skót valamelyike "meglepi" lesz, pénzkeresési célzattal, nem lennék meglepve, Rangers ugye bajnok, Livingston kiesett illetve osztályoz a bent maradásért...
Még a Hiberniannek van esélye a 2. helyre, mert azzal 2 meccsel kevesebbet kellene játszania a feljutásért...
Walsall - Shrewsbury - egy pénzcsinálós V nem lepne meg, hazai tuti osztályoz, vendég egy győzelemmel tuti bent maradó lenne... és a Walsallnak volt olyan 6 meccses hazai szériája, amiből 4-szer zakózott... egy másik kiesés esélyestől, a Chesterfieldtől is kikapott már otthon 4,5 oddsért, a mostani 5,25 jobb ennél.
de ezek erős kamikWimbledon H de minimum 1X - H esetén a Wimbledon tuti osztályozós, de gyakorlatilag a Portsmouth is, mert maradna 6 pont előnye a 7. helyen és a gólkülönbsége sokkal jobb a Cambridge előtt (29 vs 11),
1X esetén a Portsmouth tuti osztályoz, a Wimbledon előnye lenne 6 pont, de a gólkülönbsége nem sokkal jobb a Cambrdige előtt, így még 1 pont kellene tán a maradék 2 meccsen...
Bár kérdés, hogy a Cambridge akar-e osztályozni, volt ő már első 3-ban is idén, csak szépen lecsusszantotta magát,
Másik a Norrköping H... igaz még idény elején vannak, így a meglepik befigyelhetnek, de a tavalyi bajnokról van szó, aki tavaly 20 - 6 - 4 HDV-vel nyerte a bajnokságot...ebből a hazai 11-2-2...Prón a svéd H 1,80, az angol H 2,35, az angol 1X 1,35
a svéd H plusz angol 1X duplázósnak @2,43-ért elég jó opciónak tűnik...
a két H együtt @4,23 odds... kicsit merészebb, de egyáltalán nem lehetetlenJa és a Wimbledon és Portsmouth utolsó 10 meccses formája hajszálra ugyanaz, de a Wimbledon utolsó 5 meccsét mind nyerte, a Porti meg csak 3-at belőle...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
a holnapi BL-re lehet szögletre is fogadni, de kötéstiltásba rakták mindennel
szép munka, meg kell hagyni
-
szab.tam
nagyúr
maradt még az argentínokban 0:0?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest