- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
Aktív témák
-
Tim82
félisten
A moderátori eksön után milyen csend van itt...
-
Atlantis
veterán
válasz
danielh2 #2996 üzenetére
Idézet az Alapelvekből:
"...amit tiltunk: - egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül. Különösen igaz ez akkor, ha ideiglenes felfüggesztés (temp ban) alatt regisztrálsz újat magadnak, hiszen a felfüggesztés pont azt a célt szolgálja, hogy legyen időd elgondolkodni, hogy milyen alapelvekbe ütközőt tettél, de utána még visszajöhess. ..."
Ennek értelmében mindkét nicked töröltem a hirdetéseddel együtt.
-
danielh2
tag
Eredetileg volt egy régi nickem "danielh" amit még 2k2-ben reggeltem, de annak nem tudom a pass-át. Aztán reggeltem a hirdetéses nicket nem meglepő módon egy ipaq eladásához vmikor év elején. Aztán mikor bejött a HSDPA akkor akartam az érdemi részekben is fórumozni, és ehhez reggeltem egy új nicket. A hirdetéseket viszont megszokásból a régin nyomom fel, akár az újjal is lehetne, de lusta vagyok átreggelni.
Tudtommal itt nem tilos a dupla nick mint a H**W-n, vagy igen?Mert van ilyen opció is a belépés menüben h "egyéb felhasználókkal nem lép ki" vagy ilyesmi.
Tudatlan is...de legalább őszinte. Ma azonban nem vagyok humánus.
[ Módosította: Atlantis ]
-
danielh2
tag
Hirdetni nem itt kell, ott az Aprós részleg.
[ Módosította: Atlantis ]
-
tototos
addikt
Hello mindenkinek!
Találtam egy laptopot a notebooksystemnél T60 az ára 259000, szerintetek mi lehet vele a gáz hogy csak 6 hónap garancia van rá?
-
Emitel
tag
Kérésére az Ön IBM ThinkPad T41 notebook-jának garancia kiterjesztésére az alábbi ajánlatot adom:
- Karbantartási kiterjesztés további 1 évre, futár általi begyűjtéssel: 25200,- Ft + ÁFA,- Karbantartási kiterjesztés további 1 évre, következő munkanapi megjelenéssel: 30800,- Ft + ÁFA.
Ajánlatom 30 napig érvényes.
Ha bármilyen kérdése felmerülne, a lenti elérhetőség valamelyikén szívesen állok rendelkezésére.
Köszönettel:
Laufer Tibor
szolgáltatási menedzser
Albacomp zrt.
-
válasz
nemethbalazs #2984 üzenetére
én max arra tudok gondolni, hogy igy hekkelték meg a biosjelszó miatt.
bár akkor inkább programozni szokták az epromot, és nem likvidálni. -
tototos
addikt
Látezik hogy az acces connection fogja a wlanon való másolást? Saját belső hálózatonom max 2000 kbyte/s-el másol, amikor az előző laptopom simán 3-4 ezerrel.
-
wienattwo
tag
Van nálam egy T42-es, de amikor indítja az XP-t, elakad, merthogy hibás a version.dll fájl, szóval nem tudok belépni a win-be. T42-nél is van recovery partíció? Hogyan kell azt elővarázsolni? (újraindításnál ha megynyomom az access kék gombot, akkor ott a menüben nincs recovery)
-
nemethbalazs
tag
Sziasztok mindenkinek!
Közel 2 éve vettem használtan egy T40-et azóta vagyok boldog és elégedett tulajdonosa. Mikor megvettem 256MB RAM volt benne, vettem bele 512 MB-ot, billentyű leszed, és izé... ott láttam hogy egy IC el van égve... De a laptopom működésében nincs hiba...akkor mi a fene lehet az? Baromira idegesített, de aztán hogy csak nem volt vele semmi probléma, belenyugodtam hogy ez van, talán a lefagyásért felelős IC mekkent meg
Nyomok egy linket a képről mert annak idején lefényképeztem, igaz hogy csak telefonnal (SE K750), ezért Sorry a minőségért, ráadásul este is volt...: pont a memória latt leledzik az égett IC
[link]
hátha valaki tud segíteni mi lehet ez.Előre is köszönöm mindenkinek.
Még egy kérdést ha megengedtek, A T40-embe gyárilag B-s Wlan kártya (miniPCI) van, de szeretnék bele G-t. Megoldható mindenféle moddolás nélkül úgy hogy még a Wlan visszajelző led is működjön?
-
Sipi
addikt
válasz
tototos #2981 üzenetére
"a" típusú?!? Atyaég, létezik még ilyen régi rendszer? A mai wifi-routerek a "g" szabványt használják, ősrégi darabok esetén előfordulhat "b" is.
Arra csatlakozik Access Connection-nel, amire te állítod... Legfeljebb akkor fordulhat ez elő, ha titkosítatlan az "a" hálózat, és úgy állítod be az AC-t, hogy ha más nincs, az első titkosítatlant használja. Próbáld ki "g" típusúval, ennek kisebb a hatótávja, de az energiafelhasználás is. És jóval gyorsabb is.Sipi
-
Sipi
addikt
válasz
tototos #2979 üzenetére
Az Access Connection-nek semmi köze ehhez, az nem driver, hanem egy könnyen kezelhető felület a kapcsolódáshoz.
Egyetemen valószínűleg azért erőlködik annyira, mert messzebb vagy a routertől, nagyobb energiával kell kommunikálnia, hogy lássa a jelet. Otthon pár méterre vagy tőle.
A driverben (Eszközkezelő) vannak opciók, sőt, az Access Conn-ben is talán, hogy mennyire energiatakarékosan működjön. Leveheted minimális felhasználásra, csak akkor lehet, hogy nem lát minden routert, ha messze van.Sipi
-
tototos
addikt
Áá nem értem én ezt a gépet. Simán netezek és 65 fokos a porci, de csak itt az egyetemen. Otthon nem simán 50 foknál megáll. Szerintetek van köze ennek a wlanhoz?
-
danielh2
tag
Tehát akkor mondjuk tegyük fel h mindenki elmegy ehhez az esztergomi céghez (akinél ki tudja h aktuális e a linkelt árlista, vagy raktáron van e a cucc) és megveszi 21-ért, én meg mondjuk adjam 15-ért? Azért megeresztek egy telt az IBM irányába, hogy ott mennyi ez a cucc.
-
Tim82
félisten
válasz
danielh2 #2972 üzenetére
Vaterán pont a fent említett okok miatt én nem árulnék.
Na jó, ahogy én csináltam anno, az se jó Neked - én jóval olcsóbban, 5k-ért hirdettem meg az én combómat itt a PH!-n. Igaz, azt a drive-ot 8-9k körüli áron meg lehetett kapni máshol, mindenképpen az alá kellett ígérnem jóval...
-
danielh2
tag
OK, nade: a drive P/N száma 40Y8621 (FRU-ra magyar találat nem jön ki)
ezen a helyen 21750, ezen viszont ~35000 (bár utóbbi tapasztalatom szerint egy igen drága hely)
Hol lehet a true piaci ár? Gondolom vhol a kettő között.
Itt ph-n 10/24 óta nyomom, először konkrét ár nélkül utána benyomtam ex has egy 20e-es árat, egyik esetben sem kellett a kutyának se, még csak annyi comment sem jött h irreális áron adod öreg, olcsóbban kellene (de mondom, több mint egy hétig konkrét ár nélkül futott a hirdetés). Konkurens nagy HW oldalon ugyanígy, nuku reakció.
Vatera meg egy nagy LOL. Egyfelől amit ott akarsz eladni azt +6%-al drágábbra kell árazni, mert csak a mesében nyeli le az eladó az aukciósház jutalékát. Másfelől, ha minimáláras aukcióban nyomatod (akár úgy is h vállalnád h tőled jön a jutalék le, ugyanannyiért adod mint máshol), akkor a sok majom csak adja, adja be az irreális ajánlatokat, még akkor is ha ott a minimálár, még zárás előtt 2 órával is. Ha a minimálárral megegyező kikiáltási áron adod, a kutyának se kell.
A vaterás freeleecher mentalitás miatt csak min ár nélküli aukciók pörögnek, mert mindenki azt hiszi h fillérekért kap cuccot. Kurrensebb termékeknél ez persze nem így van (pl. egy nokia 6120c-t indítottak 1 Ft ért NMÁ-val és 40,000 felett zárt), de kevésbé kurrens termékeknél (mint az én cuccom) ha beraknám NMÁ-ba akkor tuti az lenne h gyorsan egy freelecher beadja a kikiáltási árat, és úgy marad az aukció a végéig. A jó múltkoriban egy 4-500 ft értékű hw-t raktam be NMÁ-ba és 1 Ft-os kikiáltási árat beadott rá egy freeleecher, így maradt több mint 1 hétig, szerencsére utolsó nap beesett egy 400-as ajánlat, így nem kellett 1 Ft-ért megválni a cucctól. Ebay azért pörög mert a kevésbé kurrens cuccokra is elég vásárlótábor van, akik pörgetik az aukciókat, és elég jó záróárat lehet így elérni. Márha nem K-Eu-ból árulsz. -
Emitel
tag
Az a lényeg, hogy legyen még a gépeden gari.
Felhívod az egyik disztribútor (én az Albacompot választottam) és kérsz ajánlatot garibővítésre.
Nekem ez az infó 4-5 telefon hívásba került.
Kaptam az Albacomtól egy email címet, hogy kinek adjam be az igényemet. Sn számot fel kell tüntetni a mail-be.kb .1 hét és ajánlanak valamit.
Az IBM-nél(szervíz és gazdasági ágazat) és az Albacomp-nál is azt mondták, hogy természetesen lehet + garit kérni. -
Tim82
félisten
válasz
Shadowfax #2966 üzenetére
Nekem is sikerült nyár végén, igaz, én elég olcsón adtam.
danielh2-nek annyit kell tennie, hogy körbenéz, kereskedőknél mennyit kérnek egy olyan (de új) drive-ért, mint amilyet ő el akar adni és 1-2 ezerrel olcsóbban meghirdetni. TP ODD-kre van kereslet használtan és olcsóbban.
-
Otisz
őstag
Garanciát egészen addig lehet bővíteni, amíg az alap garancia tart.
+1 v. 2évet lehet vásárolni.
A 3év után is van élet, amikor még mindig lehet garit váltani (akár az utolsó garis napon is), vagy be lehet fizetni egy havi átalánydíjas garanciába is, ami kb. 18USD/hó.
Nálam viszont egy gond van. A T60-amra az USA-ban 3év garancia lett vásárolva, de a rendzser csak 1évet lát... -
tototos
addikt
Ezekre valaki? #2918,#2919
-
danielh2
tag
Ahoj,
Szerintetek az Ultrabay Slim CDRW/DVD meghajtóknak van / létezik hazai használt piaca? Úgyértem van esély ilyet használtan eladni?
ThinkPad CD-RW/DVD Combo II Ultrabay Slim Drive - ról lenne szó.
Ha igen, kb mennyit lenne reális kérni érte? 2008.09-ig van gari arra a gépre amiből származik. És hol lenne érdemes hirdetni?
eBay-en szoktam vásárolni néha, de eladni nem akarok, mert nemhiszem h K-Eu-ból venne vki használtan hardvert, magyar aukciós oldalak meg MLOL-ok.z60-amban volt a drive, de abszolút nem használom, hamarosan meg lesz véve az UB slotba illeszkedő akksi, meg külső DVD íróm is van amúgyis.
Sorry ha esetleg ide nem illő lett volna a post, de TP R/Z topicban láttam h valaki a saját cuccát hirdette konkrétan telszámmal, stb. és még azt se szedték ki
-
Emitel
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Van kilátásba egy szóban forgó T41-es laptop.
Ez év december végén jár le a 3 éves gari.
Lehet még garibővítést vásárolni hozzá? 1v. esetleg még 3 évet is?
Mi pénz ez és hol intézik?Köszi a segítséget.
-
Gondwana
addikt
WiFi kérdés: intel 2100 3B (802.11b) adapterrel sikerült valakinek WPA-PSK kapcsolódni? Amit más fórumokon találtam, nagyon ellentmondásosak.
-
Gondwana
addikt
Thinkpad ODD-kel kapcsolatban:
Pénteken vettem a hugomnak egy T42-t (Notebooksystem). Vásárláskor sokmindent kipróbáltunk rajta - de a CD-t nem! Itthon (Szabadka) jött a pofaleszakadás, hogy CD-ket egyáltalán nem látja, DVD-ket 10-ből 1x fölismeri, de olvasásnál elakad. Az volt a szerencse, hogy a T60-am combodriveja csak az előlap lekerekítésében külömbözik, volt miről telepíteni.
Tegnap aztán szétkaptam a drive-ot, most GPLmegosztom a tapasztaltakat.
- Az előlap (flat/curved bezel) oda-vissza cserélhető. A drive legvékonyabb részén van egy bepattanófül, meg mellette egy karom. Ezt a kettőt kiakasztod és köríven húzod el az előlapot a drive-tól. A másik két fül így magától kiakad, az előlapot ki is cserélheted másikra (ha van)
- A T60-as flat drive-ja nem is zavaró a T42-ben, ahol ferde a perem, a használati értékre semmi hatása nincs. Ugyanúgy T60-ban sem zavaró (annyira) az a rés a ferde előlapon.
Aki drive-ot akar váltani, annál ez ne legyen vásárlási szempont. (külömben is, cserélhető)
- A tálca alján a takarólemezt 6 csavar tartja, csak az előlapot levéve leszedhető. Meglepett, hogy az egész mechanikát milyen kevés tartja a helyén - mennyire fontos lenne alátámasztani, amikor lemezt paszírozunk a helyére.
- A mechanikában a gumi (szilikon?) kúpfogaskerék nagyon trükkös! (Az öreg Citroen - ha élne - megfordulna a sírjában)
- Az egész olvasási probléma forrása a mozgó lencse alatti prizma bekoszolódása volt. A drive alja felől vatával és 98%-os etanollal (nálunk a nemzetbiztonságiak engedélye nélkül is kapható!) ki lehetett pucolni a lencse alatti prizmafelületet. (A kék QC markereket mindenhol sikerült lemosni közben)
Bocs, ha hosszú volt, de hátha valakinek hasznos lesz.Amit kifelejtettem: UJDA755y és UJDA775 a két drive.
-
Tim82
félisten
válasz
wienattwo #2939 üzenetére
Wienattwo: Az UJ-842-t nem tudom (nekem LG GSA-4083N drive van beszerelve, lehet, hogy az is van még Denniss-nél, rá kell kérdezni, tudtommal T60-hoz is jó), de valószínűleg minden keret nélkül, simán belepasszolna a T60-ba. Ultrabay keret tudtommal HDD-hez és talán ultrabay-es akkuhoz kell.
Amennyiben az UJ-842 kifejezetten ThinkPad-hez van gyártva, semmit nem kell variálni a belső csatlakozással (és a 9,5 mm Ultrabay Slim-es megjelölésű drive-ok általában TP-hez gyártott cuccok).
Az én meghajtómnál egyszerűen van egy kallantyú-féle az Ultrabay hely alatt, annak segítségével lehet minden további nélkül ki-be helyezni a gépbe. Nem kell hozzá csavarhúzó, bütykölés stb. Ja és amit én vettem, annak volt előlapja.
Remélem, segítettem a válasszal.
BFeco: nincs mit.
-
Sipi
addikt
A vám a legkevesebb, ha elkapják a csomagot a határon, akkor a vám+posta+gép összesített árára még fizethetsz 20% áfát is. Ahogy nézem, a legolcsóbb paypalos fizetés csak UK, US és Kanadából mehet, ergo valamilyen banki átutalással kellene fizetni, ami drága. A legegyszerűbb, ha USA-ban élő haver, rokon veszi, oda küldik ki. Majd ő szépen átpasszolja ide - mint magánember küldeménye, nagyobb az esélye, hogy megúszod a vámoltatást.
Mod: Kovács, hogy intézted el, hogy ide is küldték? Paypallal nem lehet confirmed address-ed, ami fizetéskor azonnal kiderül a számukra. És azt írták, hogy csak confirmed address-re küldenek, ha paypalozol.
Sipi
-
Shadowfax
addikt
válasz
wienattwo #2945 üzenetére
de állítólag az eredeti IBM memóriák, amik az új notikkal vannak szerelve, nagyon ütősek.
Na, akkor kapaszkodj meg: gyárilag az egyik T43-ban Hynix volt, a másikban Samsung memória.Csak pluszban rajtuk volt még az IBM-es címke az FRU-val, oszt jónapot. Ettől a cetlitől meg nem lett "ütősebb".
-
wienattwo
tag
Az igaz, hogy már a Kingston memóriák is jó árban vannak, de állítólag az eredeti IBM memóriák, amik az új notikkal vannak szerelve, nagyon ütősek. Ha jól emlékszem, 1 gigás IBM ram kb. 20e ft. Az más kérdés, hogy kinek éri meg eredeti memóriával bővítenie a gépét, ha már ott van az olcsóbb Kingston is. Egyéb olcsóbb márkáknál telerakják a gépet Hynix-szal.
-
tototos
addikt
Az létezhet hogy az acces connection wlanon keresztül korlátoz? A régi laptopommal a belső hálón lévő gépről tudtam 4000kbytet/s-el másolni, a t61-el max 2000
Pesig ugyanaz az xp van rajta ugyanazokkal a progikkal kivéve a thinkpad progikat.
-
Kovács84
aktív tag
Pont ma számolgattam, hogy egy új T61-est C2D-val, 2 giga rammal, 80Gb winyóval 240 postaköltséggel a Thinkpad Worldön, a T60-ak szintén C2D 2Ghz, Ati 1400 stb 200-alatt van szintén UPSszel. Meg nem az Acerrel kell összehasonlítani, megnéznék én egy Acert 5 év után, hogy néz ki
-
Blaise
veterán
válasz
Kovács84 #2940 üzenetére
Érdekes cikk
"kevés RAM"
1G alatt nemigen láttam új t60-at, ráadásul ma már elég olcsón lehet bővíteni +1G-vel 6-7k körül akinek igénye van rá.
"az ár/teljesítmény koronát esélye sincs elvenni az Acertől"
Ha körülnéz az ember a piacon [link], akkor elég jó áron találhat jó gépet, ha a srác tényleg 240k-ért vette használtan akkor elég jól áthúzták
-
Kovács84
aktív tag
Most olvastam
Talán érdekelhet titeket is
[link]Jó hogy egy 61-nek linkelte be a képét
-
wienattwo
tag
-
Tim82
félisten
A T40-es gépembe kb. 14 ezer forintért vettem belső DVD-írót nyár végén.
Itt érdemes nézelődni (a Panasonic UJ-842 (9,5 mm Ultra-Slim) van jelölve a honlapon, de pl. én egy TP-hez gyártott LG-drive-ot vettem, meg kell érdeklődni, most milyen van neki). Ja igen, és a srác korrekt, nekem jó tapasztalatom volt vele, adásvételivel fél év garanciát vállal.
-
wienattwo
tag
Akkor úgy néz ki, hogy árban így praktikus: T60 beépített dvd-olvasóval+külső Plexi író. A külön vásárolt TP íróknál továbbra is csak 6hó ill. 1év garit láttam, ami azért elég kevés a horror árukhoz képest. Már csak az a kérdés marad, hogy ha külső az író, akkor létre lehet-e hozni vele a recovery cd+dvd-t, vagy már erre is beszól a rendszer? Néztem a választ a fórumban, de nem találtam.
-
BFeco
aktív tag
-
BFeco
aktív tag
válasz
wienattwo #2927 üzenetére
Plextor PX-608CU ( 8x DVD+/-R, 4x DVD+/-R DL) elmegy két USB csatiról, nem kell külön táp.
73P3342 (e-Bay és a www.laptopalkatreszek.hu is):
- Burn to DVD-R and DVD-RW media at maximum speeds of 2X (2.77 MB/Sec)
- Burn DVD+R and DVD+RW media at maximum speeds of 2.4X (3.32 MB/Sec)Ez sokkal jobb (41N5643):
NEW ThinkPad DVD Ultrabay Slim-Burner 41N5643 36 400 Ft 43 680 Ft [link]
[link]
[link]USAnotebook.hu Lenovo (IBM) ThinkPad DVD Ultrabay Slim Burner (41N5643)[link] 40 000,- Ft + áfa Bruttó: 48 000,- Ft
-
wienattwo
tag
Thinkpad belső dvd-írón kívül elfogad más márkájú írót is egy TP noti? Arra gondoltam, hogy vmi Ultrabay keretbe beszerelném ezt a Plextor írót (br 20e, 2 év gari):
-
wienattwo
tag
Kösz a válaszokat! Mindenesetre ilyen alkatrész árak mellett kezdem megérteni azokat, akik a notijuk 1 év gariját kibővítik 3-ra.
-
Kovács84
aktív tag
válasz
Shadowfax #2921 üzenetére
Valóban. A héten beszéltem az egyik laptopinfos sráccal és ugyanezt mondta. Rákérdeztem, hogy T61-esek lesznek-e, azt válazolta, hogy jövőre vmikor
Azt az égető a Thinkpad Worldön keresztül -utolsó emlékeim szerint- postaköltséggel együtt 25-ből megvan. Egész pontosan [link] -
wienattwo
tag
válasz
Athanáz9 #2925 üzenetére
A laptopinfo-féle tényleg jónak tűnik, csak az a gondom, hogy 180e dvd-olvasóval, és ha vennék hozzá ezek szerint 50e-ért írót, akkor 230-nál tartok úgy, hogy valszeg a külön vett íróra csak 1 év garit kapnék, nem 3-at, mint a gyári beépített esetén. A másik megoldás, hogy vennék hozzá egy külső Plextor írót, az kb 30e, csak annak meg külön tápja van sajna. A harmadik verzió, hogy egy teljesen más boltban venném meg, mert az áfa-t le tudom írni, de még talán ekkor is jobb vétel a laptopinfo-s. Úgyhogy most ezen töröm a fejem.
-
Athanáz9
aktív tag
válasz
wienattwo #2922 üzenetére
Megszólalok: ajánlom a vételt. A boltvezető engem soha nem csapott be, korrekt. Az IBM pedig önmagáért beszél. Én a világgaranciát Olaszországban használtam is. Semmi papir nem kellett, web-en ellenőriztékt a tipust, gy-számot, ezután - időbe tellt! -kicserélték a hibás alkatrrészt - azóta jobb mint volt! Lényeg: él a garancia, az IBM gép pedig örök.
-
wienattwo
tag
Usanotebook-nál a TP-be beépíthető dvd-író (Ultrabay Slim Burner) br.48e huf. Ez most komoly? Azt hittem, kb 30e lenne. Máshol nem találtam TP írót.
-
tototos
addikt
Ezekre valaki? #2118,#2119
-
wienattwo
tag
válasz
Shadowfax #2921 üzenetére
Kösz az ultragyors választ! Már csak azt nem értem, hogy ha cég vette meg őket, akkor hogy rakhattak bele dvd-olvasókat, hiszen itthon soha nem árultak ilyen felszereltséggel t60-asokat, TP-eket pedig sztem senkinek a kedvéért nem módosítanak. Ugyanakkor milyen cég az, amelyik berendel a legdrágább notikból, de a dvd-írót mégis kihagyja?
-
Shadowfax
addikt
válasz
wienattwo #2920 üzenetére
Valószínűleg egy cég vette meg több tizes tételben a laptopokat, ebből párat lepasszoltak nekik. Amikor a cég megvette őket x hónapja, attól kezdve ketyeg a gariidő, s jogilag használtak, hiszen Te már nem az első tulajdonosa leszel (még ha bontatlan, akkor sem)...
Az, hogy csak dvd-olvasó van beleszerelve, nem befolyásolja a garit?
Nem, mert az CRU, azaz vevő által cserélhető egység, nem befolyásolja a gép garanciáját. -
wienattwo
tag
Vki tudja, hogy a laptopinfo-féle T60-asoknál mi a magyarázat az árkedvezményre? Azt értem, hogy használtként árulják, ezért nincs áfa, de miért minősülnek használtnak, ill. miért pörög már 4-5 hónapja a garijuk? Az, hogy csak dvd-olvasó van beleszerelve, nem befolyásolja a garit? Sajnos nem tudom őket felhívni, mert ma zárva vannak.
-
tototos
addikt
Szerintetek az mitől van hogy wlanon kersztül csak 2000kbyte/s-el tudok másolni 2 gép között? Előző laptopomon ugyanezek a beállítások voltak és ott ment 4000-el is vagy még többel. Valamit korlátozna az access connection?
-
-
Sipi
addikt
válasz
tototos #2916 üzenetére
A battery optimized sem rossz. Ezek a sémák sok egyéb opcira vannak hatással, nem tudom, az auto és a batt opt mikre hat. Úgy tudom, a batt opt ahhoz kell, hogy az akksi minél hosszabb ideig éljen, valószínűleg arra hajt, hogy kis terhelés érje ÉS minél ritkábban töltse. Az autonál (legalábbis régebbi modelleken) kisebb fogyasztást ad, de a legegyszerűbb a kevés szarakodás, és autora vágni mindent.
(Csak tudják az IBM mérnökei, mit miért csinálnak...)
Sipi
-
Sipi
addikt
-
-
Shadowfax
addikt
válasz
tototos #2911 üzenetére
Jut eszembe: ezeket a hőmérsékleteket Everest-tel nézted? Ui. az nálam rossz értékeket ír ki.
MobileMeter mit mutat? -
Shadowfax
addikt
-
lamazonia
tag
következő problémám akadt:
-végre találtam egy olyan gépet, ami árban és teljesítményben is tetszik, az egyik (megnemmondommelyik) nagykereskedelem oldalán.
nah, ez a nagyker a vga hoz azt irja hogy N/A
telefonon az ibmesük cseszi felvenni a kagylot
valami tip hogy tudom meg a vgat?
annyi van kiirva a notiról hogy 7665v2k -
amargo
addikt
válasz
NGabor68 #2902 üzenetére
Nem olvastam vissza, de security chip és a többi nyalángság kivan kapcsolva?
többieknek:
T43
2010: Warning: Your internal hard disk drive (HDD) may not function correctly on this system. Ensure that your HDD is supported on this system and that the latest HDD firmware is installed. Press <Esc> to continueüzivel kapcsolatban, ettől még simán megy a HDD védés, amikor menteni akartam az adatokat bekapcsolt securityvel nem látta a másik gép, a kivett hdd-t majd miután kikapcsoltam simán tudtam másolni róla.
-
tototos
addikt
Ezek az értékek nem magasak egy T61-hez? Csak netezek a géppel és nagyon forró levegőt fúj ki.
Mező Érték
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa HDD
GPU érzékelő típusa Driver (NV-DRV)Hőmérsékletek
CPU 68 °C (154 °F)
1. CPU / 1. mag 61 °C (142 °F)
1. CPU / 2. mag 61 °C (142 °F)
GPU 73 °C (163 °F)
HITACHI HTS541612J9SA00 41 °C (106 °F)Feszültség értékek
CPU mag 0.96 V -
tototos
addikt
Felraktam a legújabb system updatet. ezekt dobta ki hogy rakjam fel.
3rd-party application plug-in for Lenovo Thinkvantage
ThinkVantage Productivity Center Pack for ThinkPad
EasyEject Utility for Windows Vista/XP/2000
Windows XP Update Module Q935192 - USEzek közül melyiket rakjam fel?
-
NGabor68
csendes tag
válasz
Shadowfax #2899 üzenetére
Köszönöm a segítséget, ezek alapján megpróbálom!
Esetleg, valakinek lenne hasonló tapasztalata, ha kiveszi a T sorozatos TP-ből a vinyót és egy külső usb házba rakva miért nem akarja látni a disk adatokat egy másik PC? Táppal együtt sem. Más HDD-k tökéletesen működnek így...
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Windows 10
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest