Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
danielh2
tag
Ahoj,
Szerintetek az Ultrabay Slim CDRW/DVD meghajtóknak van / létezik hazai használt piaca? Úgyértem van esély ilyet használtan eladni?
ThinkPad CD-RW/DVD Combo II Ultrabay Slim Drive - ról lenne szó.
Ha igen, kb mennyit lenne reális kérni érte? 2008.09-ig van gari arra a gépre amiből származik. És hol lenne érdemes hirdetni?
eBay-en szoktam vásárolni néha, de eladni nem akarok, mert nemhiszem h K-Eu-ból venne vki használtan hardvert, magyar aukciós oldalak meg MLOL-ok.z60-amban volt a drive, de abszolút nem használom, hamarosan meg lesz véve az UB slotba illeszkedő akksi, meg külső DVD íróm is van amúgyis.
Sorry ha esetleg ide nem illő lett volna a post, de TP R/Z topicban láttam h valaki a saját cuccát hirdette konkrétan telszámmal, stb. és még azt se szedték ki
Aktív témák
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Macbook Air 2020 M1 8GB/500 GB Roze Gold, nagyon jó akku, üzletből, garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 500GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest