- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Nem látok ilyet everestnél, fizikai memória: összes, használt, szabad, kihasználtság,
ugyanez van a virtuálisnál, lapozó területnél és a végén PAE op rendsz. támogatás, proc. tám. és aktív és mind3 "igen" ennyi van az alaplap memória résznél.de memóriáknak egyezniük kell a MHz-ben, nem?
-
Warp
csendes tag
Mivel szoftvertől független a dolog (Ja, az említett R51e-n is kipróbáltam Xp,Vista melett egy LiveCD-s linuxal is, nem csinálta) nem lehet, hogy ez a szenzornak valami defektje? Bizonyos modellekbe ilyen kerül, másikba olyan?
Az a baj, hogy eddig én is csak a hiba leírását találtam neten, de megoldást sehol -
Mészike
aktív tag
-
TOZ
addikt
Tulajdonkeppen a te hozzaallasod a helyes. Hasznalni kell, aztan ha elhasznalodik venni masikat. Az quartzorabol sem veszuk ki ejszakara az elemet, hogy "tovabb birja". (Hanem inkabb felhuzos, vagy automata orat hasznalunk, mert az ora, a tobbi idomero eszkoz csupan 8-) )
-
Integra
titán
ez viszont sokat nyom a latban..
akkor viszont ha led-hez ragaszkodom, akkor kisebb felbontású notesz lehet csakwizard: nagy a káosz, lehet, hogy megkéne várni a pontos új t sorozatot ami az új platfrommal jön ki, akkor lehet agyalni hogy érdemes e akkor venni egy új, jó gépet és most egy alapabbat átmenetileg, vagy a mostani szériából..
majd csak összeáll a képlenovo oldalán ilyenek vannak p8600-as cpu-val:
t500, 1680x1050 wsxga+, tft, ati3650
t400, 1440x900 wxga+, led, ati3470
t400, 1280x800 wxga, led, ati3470 -
-
TOZ
addikt
Azert volt itt tema nem olyan reg, hogy attol, hogy a warranty lookupban in warranty a status meg lehet lopott. Csak egyszeruen nincs bejelentve. Aztan az is lehet, hogy emberek nincsenek tisztaban azzal, hogy mit is arulnak... vagy mi szeretnenk azt hinni, hogy gepeink tobbet ernek...
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
Igen kb ezt jelenti az én olvasatomban is. Magyarán nekem felesleges rendelgetni recovery lemezeket.
Amúgy a többieknek akik nem tudják: vinyó lett cserélve a gépben így azon természetesen nnem található recovery partíció. Nincs valaki olyan rendes Székesfehérvár környékén aki rendelkezne Vista recovery lemezekkel? -
Scalpel
senior tag
Igen, a csatlakozóra gondoltam, mert arról nem találtam semmit. Vajon kompatibilsek egymással?
Mert arra gondoltam, hogy [ennek] a fő klaviatúra részét kicserélem egy T6x billentyűzetre, a felső kék gombos sávot meg némi fusival átszerkesztem.
Feltételezem egy az egyben vették át a notebook alkatrészeket az asztali billentyűzetbe. -
Scalpel
senior tag
Nem tudod véletlenül, hogy a t4x széria windows gomb mentes billentyűzeteinek és a T6x=< sorozat win gombos billentyűzeteinek a csatlakozója mennyiben tér el egymástól?
Csak mert arra gondoltam, hogy megveszem olcsóért a problémásnak vélt teljes méretű ultranavos billentyűzetet, és a fő rész kinézetét tekintve a T4x szériáé amin nincs win gomb és kicserélném egy T6x billre, amin van win gomb.
-
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest