- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
danielh2 #2996 üzenetére
Idézet az Alapelvekből:
"...amit tiltunk: - egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül. Különösen igaz ez akkor, ha ideiglenes felfüggesztés (temp ban) alatt regisztrálsz újat magadnak, hiszen a felfüggesztés pont azt a célt szolgálja, hogy legyen időd elgondolkodni, hogy milyen alapelvekbe ütközőt tettél, de utána még visszajöhess. ..."
Ennek értelmében mindkét nicked töröltem a hirdetéseddel együtt.
-
Tim82
félisten
válasz
danielh2 #2972 üzenetére
Vaterán pont a fent említett okok miatt én nem árulnék.
Na jó, ahogy én csináltam anno, az se jó Neked - én jóval olcsóbban, 5k-ért hirdettem meg az én combómat itt a PH!-n. Igaz, azt a drive-ot 8-9k körüli áron meg lehetett kapni máshol, mindenképpen az alá kellett ígérnem jóval...
-
Tim82
félisten
válasz
danielh2 #2791 üzenetére
Ez a válasz sajnos annyira nem gyors, lévén három napja néztem a topikot utoljára.
Sorry, azért nézek viszonylag ritkán erre, mert semmi gond nincs a T40-esemmel - nem is tudok jobb reklámot mondani az IBM-nek...
A Dohány utcai Aquában vettem én, külön megkértem az eladót, hogy rakja bele (akkor még nem tudtam, hogy kell, azóta én is láttam a videót
), amit meg is tett.
-
Tim82
félisten
válasz
danielh2 #2784 üzenetére
Én csak abból indulok ki, hogy az Aqua Computernél ingyen és bérmentve raktak be nekem + 512 Mb Kingmax DDR RAM-ot a T40-embe, csak a RAM árát kellett kifizetnem. (Ez volt 6700 Ft körül, nyár végén. A noti DDR RAM-ok drágulnak, nem tudom, DDR2 fronton mi a helyzet...) Szóval, nekem ez "wholesale lehúzásnak" tűnik.
Másrészt a Thinkpad-ekbe igen könnyen lehet házilag is beilleszteni/cserélni a RAM-ot. A T sorozatban mindenképpen, de nem hinném, hogy a Z60t-dben annyival bonyolultabb lenne.
-
sssent
senior tag
válasz
danielh2 #2692 üzenetére
"Angolnyelvű fórumok szerint discontinued státuszú, az IBM nem árulja."
Nem szoktak így megszüntetni dolgokat, tavaly még a T4x szériához is kaptam. Emailben kérdezz rá az IBM szerviznél, lehet, hogy csak a FRU#-el variáltak valamit (változott a beszállító). Szoktak ilyet csinálni, pl. az X60-hoz sem lehet már akkut kapni a régi adatlapon szereplő FRU#-k alapján.Az IBM raktárat én mindig simán elértem (mondjuk utoljára hónapokkal ezelőtt). Szerintem peched volt.
-
Shadowfax
addikt
válasz
danielh2 #2659 üzenetére
Az itt többször említett IBM Spare Stock Request Handler foglalkozik akukkal? Amennyiben igen, hogy kell onnan vásárolni?
Felhívod azt a telefonszámot, bediktálod az akku FRU-ját, ők megnézik, van-e raktáron (ha nincs, megrendelhető, pár nap alatt ideér). Megmondják az árát, ha megfelel, akkor be kell menni érte.Másik kérdés: amikor lehajtom a gép fedelét egy bizonyos mértéken túl (tehát nem csukom még le) akkor elalszik a kijelző.
Ez teljesen normális. Egy bizonyos szögben a káván lévő pöcök hozzáér a gépen lévő érzékelőhöz, ami lekapcsolja a monitort. Ettől még nem kerül készenléti állapotba...
Vagy csak nem értem a kérdést?
Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest