- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
danielh2 #2996 üzenetére
Idézet az Alapelvekből:
"...amit tiltunk: - egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül. Különösen igaz ez akkor, ha ideiglenes felfüggesztés (temp ban) alatt regisztrálsz újat magadnak, hiszen a felfüggesztés pont azt a célt szolgálja, hogy legyen időd elgondolkodni, hogy milyen alapelvekbe ütközőt tettél, de utána még visszajöhess. ..."
Ennek értelmében mindkét nicked töröltem a hirdetéseddel együtt.
-
Tim82
félisten
válasz
danielh2 #2972 üzenetére
Vaterán pont a fent említett okok miatt én nem árulnék.
Na jó, ahogy én csináltam anno, az se jó Neked - én jóval olcsóbban, 5k-ért hirdettem meg az én combómat itt a PH!-n. Igaz, azt a drive-ot 8-9k körüli áron meg lehetett kapni máshol, mindenképpen az alá kellett ígérnem jóval...
-
Tim82
félisten
válasz
danielh2 #2791 üzenetére
Ez a válasz sajnos annyira nem gyors, lévén három napja néztem a topikot utoljára.
Sorry, azért nézek viszonylag ritkán erre, mert semmi gond nincs a T40-esemmel - nem is tudok jobb reklámot mondani az IBM-nek...
A Dohány utcai Aquában vettem én, külön megkértem az eladót, hogy rakja bele (akkor még nem tudtam, hogy kell, azóta én is láttam a videót
), amit meg is tett.
-
Tim82
félisten
válasz
danielh2 #2784 üzenetére
Én csak abból indulok ki, hogy az Aqua Computernél ingyen és bérmentve raktak be nekem + 512 Mb Kingmax DDR RAM-ot a T40-embe, csak a RAM árát kellett kifizetnem. (Ez volt 6700 Ft körül, nyár végén. A noti DDR RAM-ok drágulnak, nem tudom, DDR2 fronton mi a helyzet...) Szóval, nekem ez "wholesale lehúzásnak" tűnik.
Másrészt a Thinkpad-ekbe igen könnyen lehet házilag is beilleszteni/cserélni a RAM-ot. A T sorozatban mindenképpen, de nem hinném, hogy a Z60t-dben annyival bonyolultabb lenne.
-
sssent
senior tag
válasz
danielh2 #2692 üzenetére
"Angolnyelvű fórumok szerint discontinued státuszú, az IBM nem árulja."
Nem szoktak így megszüntetni dolgokat, tavaly még a T4x szériához is kaptam. Emailben kérdezz rá az IBM szerviznél, lehet, hogy csak a FRU#-el variáltak valamit (változott a beszállító). Szoktak ilyet csinálni, pl. az X60-hoz sem lehet már akkut kapni a régi adatlapon szereplő FRU#-k alapján.Az IBM raktárat én mindig simán elértem (mondjuk utoljára hónapokkal ezelőtt). Szerintem peched volt.
-
Shadowfax
addikt
válasz
danielh2 #2659 üzenetére
Az itt többször említett IBM Spare Stock Request Handler foglalkozik akukkal? Amennyiben igen, hogy kell onnan vásárolni?
Felhívod azt a telefonszámot, bediktálod az akku FRU-ját, ők megnézik, van-e raktáron (ha nincs, megrendelhető, pár nap alatt ideér). Megmondják az árát, ha megfelel, akkor be kell menni érte.Másik kérdés: amikor lehajtom a gép fedelét egy bizonyos mértéken túl (tehát nem csukom még le) akkor elalszik a kijelző.
Ez teljesen normális. Egy bizonyos szögben a káván lévő pöcök hozzáér a gépen lévő érzékelőhöz, ami lekapcsolja a monitort. Ettől még nem kerül készenléti állapotba...
Vagy csak nem értem a kérdést?
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 16GB I 512SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest