- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Azért az tényleg érdekelne, hogy lehet rávenni a hűtést arra, hogy néha-néha hallasson magáról.
-
atosz
őstag
válasz
Atlantis #1896 üzenetére
No igen, ISP, FlexView panel, de én akkor is maradnék a 14-esnél, a 15-ös nekem már dög nagy.
Persze ez magánvélemény.
T60-al túl közeli ismerettségeim nincsenek, de sztem a 43-tól kezdve nem vmi jó a hűtés, illetve rossz irányba ment el az intel. Nekem most is 42 fokos a proci a T42-be, de egyszerűen nem tudom leterhelni annyira hogy zajongjon és zavaró legyen a hangja, a T43-al ezt nem lehetett produkálni. De ezt nagyon jól tudod te is.
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
-
Shadowfax
addikt
válasz
Atlantis #1892 üzenetére
Természetesen van. A Home/Office desk az egy olyan séma, ahol sose veszi vissza a proc sebességét, azt mindig a maximumon tartja, ezért melegszik jobban a gép. Érdemes valami olyan sémát választani, ami alkalmazástól függően változtatja a proc sebességét - ilyen pl. a Hordozható/Laptop vagy a Thinkpad default séma (bár lehet, nálad más az elnevezés).
A HDD hőmérséklete tök normális.
Akkor műxik a venti, aggodalomra semmi ok. -
Atlantis
veterán
válasz
Shadowfax #1891 üzenetére
Home/Office Desk a neve. Van ezeknek jelentősége? Azt hittem, csak a monitorlekapcsolás, meg ilyenek érdekesek, azokat meg mindig átírom, ahogy nekem tetszik.
A 85°C valóban kisebb hajtás után volt, de semmi komoly. Telepítgetek, tesztelgetem, ilyesmik. Mondjuk meleg van amúgy is. HDD Temp is 41-44°C, ez is aggaszt.
Nagyon enyhe fuvallat van balra és hátrafelé is. -
Shadowfax
addikt
válasz
Atlantis #1890 üzenetére
Az 53-55°C idle-ként egy kicsit magas, de nem vészes. 85°C nyilván huzamosabb, VGA-t is igénybevevő terhelésnél jelentkezik.
Akkor megnéznéd?Ott van a Power manager-ben, de Vezérlőpult - Energiagazdálkodási lehetőségekben is.
Ha a gép bal oldalához teszed a kezed, érzel valami enyhe fuvallatot? -
Atlantis
veterán
Azzal nem lehet kezdeni valamit, hogy ne melegedjen fel ennyire? Néha már háborog a NHC, hogy túl meleg a proci. Ellenben nem kapcsolja be a hűtést a gép akkor sem. Mit lehet ez ellen tenni?
sssent: kösz az infókat. -
amargo
addikt
Volt egy 10perces izzadásom..
Bekapcsoltam kipróbálás gyanánt a lemezre egy jelszavas védelmet a BIOS-ban. Mivel angol a bill ezért nem is figyeltem, hogy a 0-t magyarosan ütöttem be..
Aztán, amikor be akartam írni akkor meg angolosan csináltam.. de felébredtem és használtam a fejem (nem, nem szétvertem vele a falat..)
A tanulság, ne este szórakozzak ilyenekkel főleg ne jelszavas dolgokkal.. 1x így a routeremből zártam ki magam.. csak ott kitudtam resetelni. -
sssent
senior tag
válasz
Atlantis #1871 üzenetére
sssent: Ingyen megcsinálják? Kb. mennyi idő alatt?
Igen, legalábbis korábban így volt. Időt nem tudok mondani, az aktuális leterheltségtől függ, rá kell kérdezni.
Lenovo Központi Márkaszerviz
IBM Magyarország Kft.
1117 Budapest, Neumann János u. 1.
Tel.: 06-1- 382-5885, 06-1 382-5716
e-mail: szerviz@hu.ibm.com
ibm.com/hu
Lenovo szerviz partnerek
Vidéki szervizek
Albacomp Rt.
8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 9.
(22) 515-413
szerviz@albacomp.hu
Kovex-Computer Kft.
4029 Debrecen, Csapó u. 78-80.
(52) 429-600
szerviz@kovex.hu
Kventa Kft.
2040 Budaörs, Vasút u. 15.
555-4363
szerviz@kventa.hu
Netex Kft.
3530 Miskolc, Corvin út 4.
(46) 411-693
netex@mail.matavnet.hu
PC-Box Kft.
6722 Szeged, Mérey u. 12.
(62) 486-486
mailbox@pc-box.hu -
Shadowfax
addikt
válasz
phanfantom #1881 üzenetére
Szériaszám ÉS típusszám kell hozzá. [link]
-
phanfantom
senior tag
Hello!
Hogyan és hol lehet megnézni, hogy egy gép garanciális-e vagy sem? Szériaszám vagy típusszám kell hozzá, ha jól tudom.
Egy pontos link-et megköszönök, ha valóban annyiból áll az egész, hogy bepötyögök pl. egy ilyet: TYPE 1234-ab6 és megjellenek az infók róla? -
amargo
addikt
HI!
Én az infóparkba vittam. IBM Magyaroszág - 1117. Neumann János u. 1 -
Atlantis
veterán
No, most ugyan felment minden, de...
1., IE7 is lett és mintha lassabb lenne, mint a másik. Nem lehet ezzel kezdeni valamit?
2., Az ujjlenyomatolvasó szoftvere most minden egyes alkalommal bejön, ha indítom a gépet. Szeretném erről leszoktatni, ha lehet. Igenám, de hogy lehet, hogy ne sértődjön meg nagyon? -
Shadowfax
addikt
válasz
Mal[AC] #1869 üzenetére
Sánta Róza néni kezel csak 4 GB-ot.
Chipsettől függ tehát: i945-ös chipset bár fizikailag befogad 2x2GB modult, de csak 3,2 GB-ot tud kezelni - os-től függetlenül. Minimum i965-ös (a legújabb Santa Rosa platform) kell a 4 GB kihasználásához.
Atlantis: Megjavult a System update?
Ja, s a rejtett partíció miatt hívd fel az IBM szervizt (telószám a topikban valahol). Grafinál is vissza kellett tenniük a rejtettet valami hiba miatt, ő reggel bevitte, délután hívták, hogy mehet is érte. Igaz, ez 2005-ben volt. Azóta szegény szervizesek a Lenovo 3000-es gépeket is kénytelenek szervizelni, nyilván jobban le vannak strapálva.
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
Megnéztem, az ''Atmel TPM'' nálam nincs meg, ennek valahol a déli híd egyik bugyrában kéne lennie, szerintem ez hiányzik. mi lehet ez?
A Bluetooth-ág is sokkal szerényebb, nem is tudom kibontani, odaírja, hogy Enhanced mittudomnmilyen driver és kész, semmi egyéb.
Mellesleg Power Managment sincs meg sehol, pedig tutira feltelepítettem. Nem tudom honnan indítani, gondolom ezért is nincs ''zöld akku'' a tálcán.
Windows reinstall lesz. 1-2 dolgot másképp csinálok és meglátjuk...Addig próbálom, míg jó nem lesz. -
-
Mal[AC]
csendes tag
válasz
Shia-ko #1843 üzenetére
Köszi a segítséget, csak sajna nem igazán értem, hogy mit írtál
Ha megkérlek, leírnád valahogy másképp. hogy én is megértsem?
Azt sikerült kivennem, hogy magyarul, ha klónozom, és kicserélem a klónozott lemezre az eredetit, akkor nem fog elindulni a windows, mert nem találja az indítót, vagy valami ilyesmi?
Azt meg végképp nem értettem, hogy hogyan kell ezt kiküszöbölni, mit kéne az xp cd? ről visszamásolni?
Előre is köszi -
Mal[AC]
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a thinkpad x60s mennyi memóriát tud max kezelni? Valahol 4Gb-ot olvastam, valahol meg csak 2-őt, vagy az is lehet, hogy a sima60-as 4-et, a 60s-es peig csak 2őt kezel?
nagyon fontos lenne, mert ettől függ, hogy milyet vennék...köszi!! -
-
Shadowfax
addikt
válasz
Atlantis #1865 üzenetére
1. Van benne bluetooth kártya? FN+F5: bluetooth-t aktiváltad? A 60-as sorozaton (R60, T60 stb.) elől a notin van egy kis kapcsoló, azzal lehet még pluszban ki-be kapcsolni a WLAN-t és a Bluetooth-t.
2. A Power Management - Battery Information fül - Options.
3. Itt van két kép, ez segít kideríteni: [link] [link]
Általában a TPM hiányzik. [link]
S most rohanok vizsgázni. -
Atlantis
veterán
Amúgy fogalmam sincs a következő dolgokról.
1., Feltettem a BT drivert (nem az MS félét), de azt írja ki a telepítés utn, hogy no local Bluetooth device found, vagy valami ilyesmi. Miért? Semmit nem hajlandó felismerni, se telefont, se egeret...
2., Hogy lehet azt a kis zöld akkut előcsalogatni a tálcára?
3., Van egy ismeretlen eszköze, hogy lehet kideríteni, hogy mi a frászkarika az?
Asszem ma újrakezdem az elejétől, kezd felidegesíteni ezt az egész. -
Atlantis
veterán
válasz
Shadowfax #1859 üzenetére
Azt le is lehet tölteni.
Feltelepül, oszt semmi, csöndben lapul valahol, de külön nem is találom, honnan indíthatom el. Az ujjlenyomatolvasót sem tudom beüzemelni és az eszközkezelőben van egy ismeretlen eszköz, amiről fogalmam sincs, hogy mi lehet. BT se akar működni egyelőre. Ehh, de rühellek telepíteni.
zsiguli: Még nem tudom. -
Shadowfax
addikt
válasz
Atlantis #1853 üzenetére
WinDvd Creator. Sajnos ingyen nem tudod letölteni, mert ez is ún. 3rd party szoftver, nem IBM/Lenovo cucc... Ha az eredeti oprendszert használnád, azon a C:\IBMTOOLS\APPS\ könyvtárban lenne, onnan újratelepíthető, de értelemszerűen IBM/Lenovo oldalról nem szedhető le ingyenesen, mert nem az ő szoftverük.
Egyébként sokat nem vesztettél, a Nero jobb. -
Atlantis
veterán
Akinek esetleg gyárilag volt DVD-Rw a gépében, milyen írószoftver van mellékelve hozzá és honnan lehet azt letölteni?
-
dinfo
csendes tag
Es ha ugy teszem fel a kerdest, hogy egyaltalan hasznalja-e valaki a digit hangkimenetet a gepen?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
válasz
Atlantis #1849 üzenetére
Igen, tudom, nem is irigylem a munkátokat.
Ez tulajdonképpen csak egyféle: a Software Installer a régebbi progi, ezt váltja fel a System Update (de ez az átváltás már vagy másfél éve tart). Software installer is being replaced by System Update 3. Software installer is still available at this time to allow you to transition to System Update 3. [link]
Esetleg érdemes feltenni a másikat is, mert az találhat még új dolgokat (előfordult már) - ez az átállásnak (is) köszönhető.
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
válasz
Atlantis #1847 üzenetére
Ez nem ér, tudod módosítani a hszedet bármikor...
No, azok a driverek, amik a rejtett partíción vannak, több évesek is lehetnek.Azok pont akkor voltak a legfrissebbek, mikor kikerült a noti a gyárból. Az említett két driver- és szoftverfrissítő progi pont arra való, hogy teljesen up-to-date tarthassuk a gépet, a legfrissebbeket letöltsük, mindezt kényelmesen, nem egyenként keresgélve és levadászva a webről őket.
Bár egy ideje nem nagyon frissítgetek, mert ami jól működik, azt minek bántsuk? -
Atlantis
veterán
válasz
Shadowfax #1846 üzenetére
Nem ismerem, mert a T41-esen meg van a rejtett partíció, onnan megcsinál mindent,amit kell.
Köszi, majd ha még lesz kérdés, jelentkezem és majd írok a T60p-ről, ha érdekel valakit.
Hm...Amit a VGA-hoz talált drivert, az nem jó. Porszem a gépezetben...
Raszputyin: nekem van, ha gondolod, mailben átküldöm. -
Shadowfax
addikt
válasz
Atlantis #1845 üzenetére
Gratula (mégegyszer).
1. Ejnye-bejnye, régi Thinkpades s nem ismeri ezt a szoftvert?Software installer: [link] vagy az újabb változata, a System update: [link]. Én az előbbit preferáltam, míg működött a gépemen.
2. Az előző tulaj letörölte a rejtett partíciót, s még recovery dvd-t se csinált?!Ehh...
Nos, én csak egyetlen beszerzési forrást tudok: Herby. Keresd meg emliben, hátha tud segíteni.
Raszputyin: nincs ilyen mintám, de guglizz egy picit, biztos találsz.
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
Nos, tegnap meghosszabítottam a márkával való kapcsolatomat, lévén beszereztem egy T60p-t.
Mivel az előző tulaj letörölte a Recovery partíciót, most vadászgathatom egyesével a drivereket hozzá, viszont így nem érzem biztosnak, hogy jól sikerül a telepítés, nem marad ki emmi és nem teszek fel hülyeséget. Éppezért:
1., Nincs valami megoldás rá, hogy leszedhessem egy mozdulattal a szükséges drivereket, lehetőleg a legfrisebb darabokat?
2., Recovery DVD beszerzésére van lehetőség utólag? nekem hiányzik az a partíció, nem bánom azt a helyet, amit elfoglal. -
-
dinfo
csendes tag
Sziasztok!
T60-am audio kimenetet egy coax kabellel, es egy rca-mono jack atalakitoval osszekotottem egy erosito digitalis coax bemenetevel, de nem akar mukodni.
Control panelbe soundmax menujebe a digit kimenet nincs letiltva.
Van valami otletetek esetleg, hogy mi lehet a baj? -
Mal[AC]
csendes tag
válasz
Shadowfax #1837 üzenetére
oké köszönöm!
még egy hülye kérdés: ha pl egy 40gb-os vinyót szeretnék 160-asra cserélni, és arra klónozom, akkor azon lesz egy 40Gb-os partíció és a maradék 120 partícionálatlan marad és azt külön kell partícionálni, vagy pedig olyan, mintha csak rámásolna, és a rejtett partíción kívüli ''nagy partíció'' 120-al nagyobb lesz az új lemezen? -
Mal[AC]
csendes tag
-
Mal[AC]
csendes tag
Helló!
Ha vinyót szeretnék cserélni egy thinkpad x60-ban, amiben ugye nincs odd, akkor hogy tudom megoldani a win telepítést?
Az eredeti lemezről át kell másolni valahogy a helyreállító partíciót az új vinyóra, és akkor újra tudom rakni a rendszert, vagy hogy, esetleg usb-s odd-vel? -
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #1831 üzenetére
Az a baj -javítson ki egy jogtudor, ha tévedek- hogy a jóhiszemű vásárlás nem véd meg semmitől. Egy esetleges nyomozás során lefoglalt, bűncselekményből származó (vagyis lopott) cuccot az eredeti tulajdonosának adják ki, aztán te meg polgári peres eljárásban megpróbálhatod visszaszedni a pénzt attól akitől tudod
-
Shadowfax
addikt
válasz
raszputyin #1830 üzenetére
Elég.
Sehol. Ezt egyetlen más notebooknál sem lehet megnézni, mert nincs erre kapacitás. Nem mindenki jelenti ui. be a Lenovonak/IBM-nek, rendőrségnek, ha ellopják a gépét. (Arról már nem is beszélve, hogy a tulajok nagy százalékának fingja nincs arról, mi az a szériaszám.)
Ha írtok egy normális adásvételi szerződést, akkor nem lehet bajod belőle. A lényeg, hogy benne legyen az, hogy az eladó származási garanciát vállal:
4. Az eladó kijelenti, hogy a készüléket semmiféle tartozás nem terheli, és annak rejtett hibájáról tudomása nincs.
5. Az eladó az általa értékesített készülékre származási garanciát vállal. -
raszputyin
senior tag
Üdv!
Szerintetek most, a Lenovo-s időkben is elég a sorozatszám a garancia érvényesítéséhez, használtan is?
Hol lehet megnézni a Lenovo-nál, hogy tiszta-e a gép? Szerintetek a rendőrséggel is kapcsolatba kell lépni, hogy csekkoljam, vagy elég, ha én kötök világos adásvételi szerződést? -
HXY
addikt
Nah szóval hosszas keresgetés után találtam egy rakat programot.
Ebből mindegyik tudott CD és DVD olvasót emulálni, de írót már nem.
Erre mindössze kettő darab képes.
Az egyik egy régebbi, egyszerűbb darab, ez csak CD írót tud: Original CD Emulator
A másik egy nagy múltú program legújabb, 9-es verziója: Virtual CD v9
Ez professzionális módon mindent tud!
Az összes létező CD és DVD szabványt képes kezelni.
Továbbá bármilyen virtuális olvasót/írót létrehozhatunk benne.
A virtuális írónkba utána pedig virtuális írható médiát rakhatunk.
Ezzel a progival már le tudtam menteni a Recovery Disc-keket.
Majd amiben már fizikai író van, azzal meg megírtam rendesen. -
Shia-ko
aktív tag
Azt azért érdemes szemmel tartani, hogy recovery lemezről csak az eredeti vinyó állapotot tudod visszaállítani, csak a rendszer partíciót legyalulni nem tudsz,így minden más elszáll.
Megvettem a 100-as hitachi vinyót, sajna csak a 12-es sorozatból volt, így benyertem a 2010-es hibát, de ettől függetlenül babán megy. Csendesebb, hűvösebb, és elviekben gyorsabb is, de érezni nme érzem. -
HXY
addikt
Hellosztok!
Szeretnék csinálni egy Recovery Disc-et, hogy felszabadítsam az
5 gigás rejtett particiót, de nincs a gépben író.
És sajnos nem ajánlja fel, hogy pendrivera, vagy a hdd mentse...
[link]
Van valami ötletetek?
Van még ez a Rescue Media, de ez más célt szolgál. -
Terminus_
aktív tag
Köszi, ez működött!
Válasz a szervíztől: hivatalosan nem kompatibilis, mert nincs rajta se a T4x akku papírjain, hogy jó Z60-hoz, se a Z akku papírjai nem írják, hogy jó T4x-be. A szervíz eddig még nem próbálta ezt a felállást.
De gondolom az előlap miatt alapból nem írnák rá, hogy kompatibilis.Szóval még mindig lehet, hogy működik, mert sehol nincs kiírva, hogy ne használjam. (Ellenben a T61-nél feltüntetik, hogy a T4x-es HDD kerettel már nem kompatibilis.)
Viszont kiderült, hogy a Z-be a PATA és a SATA HDD keret is megy.
Aki esetleg próbálta már az akksi csere-berét, annak szívesen veszem a hozzászólását.
Bár ezt lehet a Z topicba kellene írnom...
Üdv,
T_
[Szerkesztve] -
Terminus_
aktív tag
Pont tőle akarok rendelni.
Felhívnám a lenovo-t, de már 1 hete nincs telefonos ügyfélszolgálatuk. Először bemondta egy kedves női hang, hogy megszűnt, de most már a a kedves női robothang se szól bele a telefonba. Korábban kaptam az ügyfélszolgálattól egy másik számot garanciahosszabbítás ügyében és az sem él. Pont emiatt hívtam volna vissza őket. Amúgy a megadott mail címre küldött levelemre se válaszolnak vagy másfél hete. Nagyon frankó...
Ennyit az ügyfélközpontú IBM-es hozzáállásról. Úgy tűnik a lenovo másképp gondolja.
T_ -
Terminus_
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a T4x széria és a Z60t azonos ultrabay akkut használ?
Senki nem tudja?
T_ -
leewi
aktív tag
helló mindenki,
segítségre lenne szükségem..ill. nem is segítségre hanem egy régebbi
Bios és
Embedded Controller Program -ra
t41-hez kéne de nem a 3.21-es bios és a 3.04 E.C.P. mert kisebb problémák léptek fel..
ha valakinek megvan a 3.02 E.C.P. és régebbi bios is..KÖNYÖRGÖM küldje el..vagy egy linket..
üdV -
Shadowfax
addikt
Adott egy T60 as gép amit egy barátom külföldön vásárolt használtan.
A garancia elvileg még 2.5 év rajta, de nincsenek meg az eredeti számlái.
A garancia ilyenkor is él, vagy hogyan működik ez?
A gép alján lévő szériaszám számít csak, a szerviz is csak azt ellenőrzi, semmi papírt nem kérnek el. Itt le lehet csekkolni, mennyi gari van még rá: [link]
A másik kérdésem meg az lenne hogy memória csere ill. bővítés lenne rajta, ez mennyire befolyásolja a garanciát?
Semennyire. A memóriacsere CRU, azaz Vevő által cserélhető egység. Csak abban az esetben lehet gond, ha bizonyíthatóan a memóriacsere kapcsán ment tönkre valamely alkatrész, de ennek gyakorlati esélye csekély. -
tlc
csendes tag
Sziasztok
Adott egy T60 as gép amit egy barátom külföldön vásárolt használtan.
A garancia elvileg még 2.5 év rajta, de nincsenek meg az eredeti számlái.
A garancia ilyenkor is él, vagy hogyan működik ez?
A másik kérdésem meg az lenne hogy memória csere ill. bővítés lenne rajta, ez mennyire befolyásolja a garanciát?
Mennyire érezhető a 533-ról a 667-re átállás? Mert 2Gb kellene bele az 1 helyett.
Gondolom 2db 1Gb 667 duálba már érezhető különbség lesz,
mintha 2db 1Gb 533 dual (ebben a felállásban az eredeti+1Gb 533).
Válaszokat előre is köszi... -
Shadowfax
addikt
Megnyugtatlak, az enyémen is csak 1 hónap után jött ki a pixelhiba.
A legtöbb boltban nem nézheted meg a gépet, csak miután kifizetted - ez valahol érthető is, hiszen mi a szent szart csináljon a kereskedő azzal a géppel, amin van 1 db pixelhiba, s nem hajlandó a vevő megvenni? Ui. a pixelhiba garancia (felbontástól függően persze) általában 4-5 hibától kezdődik, azalatt szóba sem állnak veled. A bolt tehát visszaküldheti a disztribnek, esetleg sose lát pénzt belőle, de mindezeket a költségeket vajon ki állja akkor? Eltaláltad: mi, a vevők. Szépen beépítik ezt a plusz költséget a többi gép árába.
Toronyóra aranylánnccal nem kéne még hozzá ennyi pénzért? -
Blaise
veterán
-
Shadowfax
addikt
Ezt nem tudom. Mivel bontatlan dobozos, tök új, az oprendszer is akkor települ fel az első bekapcsnál, nem biztos, hogy szívesen elindítják, ha nem veszed meg... Mert a következő embernek mit mondanak? Bocsika, csak kipróbáltuk?
Én is ugyanígy paráztam előtte, de fölösleges volt, baromi jó áron egy szuper gépecske. -
Shadowfax
addikt
Gondoltam.
Elvileg igen, de ha a régi procit megtartod, s kicseréled a szervizbe küldés előtt, akkor esetleg nem veszik észre.Rizikós...
Erről már volt szó korábban is a totyikban. Egy teória (nem biztos, hogy így van): vlsz valamely multicég lecseréli a gépparkját, többet rendelnek, s a maradékot lepasszolják. Az ÁFÁ-t az a cég már kifizette, jogilag így használtként adják el, áfamentesen veszed meg, ezért olcsóbb.
A garanciát nem a bolt adja itt sem, hanem a Lenovo, csak a gép alján lévő szériaszámot kell lecsekkolni, ha az érvényes garanciával bír, az elég.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged