- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Aktív témák
-
laos
csendes tag
sziasztok!
Segítségeteket kérném
van egy ThinkPad T20-om amit a múlt pénteken bekapcsolt állapotban hagytam és elmentem kb 3 órára otthonról mire haza értem se kép se hang semmit nem csinál csak a kis elemes led villog rajta más semmi
ötlet hogy mi történhetett vele
Előre is köszönöm -
Sipi
addikt
A kernelben lévő ibm-acpi (illetve újabb kernelekben már thinkpad-acpi) driver segítségével. Azt hiszem, magától nem tudja betölteni a gép, kézzel kell (a linuxodnak megfelelő módon, ha van külön rc-fájl a modulbetöltésre, ott megadni, vagy az rc.local-ban).
A tpb alkalmazás on screen kijelzést biztosít az extra gombokhoz (kiírja, ha megnyomod valamelyikwet, hogy mi történt).
Ha ezzel nem megy, itt nézz utána, kis hekkelés kellhet.
Sipi
-
sssent
senior tag
-
sssent
senior tag
Csak angol (és tudtommal csak dobozos) XP Prof-ról tudsz telepíteni a COA matricádon szereplő kulcscsal.
Ha recoveryt használsz, akkor egy volume license key-jel megy fel a rendszer, tehát neked nem kell sem kulcsot megadni, sem aktiválni. Így bármilyen nyelvű XP-t tudsz telepíteni, viszont nem vagyok meggyőződve róla, hogy azt legálisan használod. A szerviz mindenesetre angol recovery-t fog telepíteni, és lemezeket tudtommal ingyen már nem adnak.
Amúgy szerintem tőlem is kaptál egy recovery szettet - ha véletlenül megfeledkeztél volna róla.
-
Innox
tag
Csak megerősíthetem, fél éve a T43-asomhoz is csak német nyelvűt adtak. De biztosan megkapod ha garanciás a géped, mert nekem is a németországi szervízből rendelték meg, mert nem volt nekik. Tehát menj be és kérd meg őket hogy adjanak, ill ha akarod vissza is állítják ingyen az eredeti állapotot.
Üdv -
Shadowfax
addikt
Csak semmi pánik, nem történt nagy baj, ha az ún. Startup disc-et nyírtad ki. Ezt Rescue Media-nak is nevezik, bármennyi példányt csinálhatsz ebből a lemezből, ez nem limitált úgy, mint az ún. Product Recovery Dics(ek).
[Itt] az első pöttyöt pipálod be az elkészítéséhez. -
Gondwana
addikt
Asztali gépeknél optikai drive-okkal szokott ilyent játszani, ha rossz lemezt teszel bele.
WinXP alatt úgy szoktam gyógyítani, hogy az ATA-ATAPI kontrollereket leszedem (uninstall) mindet (no restart) meg a disk drives-ből a lemezt is. Újraindítás csak a végén. Következő bootkor mindent megtalál. Jól. -
Blaise
veterán
Hello !
2.5-ös pata vinyó kell bele, ha jól emlékszem valahol azt olvastam, hogyha nem eredeti IBM vinyót raksz bele akkor indításkor kidob egy hibaüzenetet, aztán ha nyomsz egy gombot akkor betölti az oprendszert.
Azt sajna nem tudom megmondani, hogy mekkora a legnagyobb amit még felismer, de vásárláskor mindenképp éredemes a gépbe belepróbálni nehogy valami probléma legyen
Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India és az AI a McDonald's jövője?
- BestBuy ruhás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest