- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
eszizoli #1299 üzenetére
Hm, azt hiszem, értelek. Ezek szerint telepítés után egyből, mindenféle driver felpakolása _előtt_ akartad aktiválni? Mert akkor tényleg lehet ez a gond, hiszen kvázi semmi sem egyezett meg a régebben aktivált Windows alatt lévő hardverrel.
A kérdést nem teljesen értem. Arra gondolsz, hogy ha megvannak a recovery cédék, vissza tudod-e állítani a recovery partitiont? Amennyiben megvan az üres hely neki (a régi rejtett rész), akkor igen. Ha a jelenlegi rendszer elfoglal mindent, akkor nem, hiszen kell neki egy rész, ahova felmegy.
Ha most még úgyis szűz a rendszer, a helyedben lecsípnék egy részt a vinyó elejéről (amekkora eredetileg volt, sajna, én nem tudom, mennyi, talán 5 giga), beállítod rejtettre, majd utána Windows install.
Vagy dönthetsz úgy is, hogy leszarod, használod így, rejtett rész nélkül. Amikor összedől, úgyis gyalu az egésznek, s akkor állítod helyre a rejtettet, majd arról az eredeti IBM-es oprendszert.
(Annyi ''gáz'' azért van, hogy egyes programokat nem az IBM készít, hanem a gyári géphez adja. Le sem tudod tőlük tölteni, hiszen nem az övék. Ezek sajna ''elvesznek'' a számodra, míg nincs recovery készleted. Egy gyári rendszeren úgy tudom, a C:\IBMTOOLS alatt van ez a néhány program, s majd egy szakértő (pl. Shadowfax) esetleg linkel doksit, hogyan lehet a recovery-ből kinyerni ezeket anélkül, hogy újrahúznád az egész gépet.)
Sipi -
eszizoli
csendes tag
Sikerült szereznem egy másik, eredeti Windows XP Professional angol változatot, és próbaként egy új partícióra felraktam, hogy megnézzem mit is ír ki pontosan az aktiváláskor...
Most az előző probálkozásommal ellentétben, először fel telepítettem minden IBM drivert és szoftvert. És sikerült aktiválnom!!!
Lehet, hogy a feltelepítetlen cuccokat nem ismeri fel és azért nem aktiválta a múltkor, vagy rossz verzió volt az előző...
Ha beszerzek ilyen gyári recovery CD-ket, akkor azt fel lehet tenni egy már meglévő rendszer mellé (itt a rejtett partícióra gondolok), vagy újra kell telepíteni miatta az egész gépet, hogy megfelelően működjön? -
eszizoli
csendes tag
Tudtommal sem működik a kulcs csak a megfelelő nyelvű windows-al, és mivel nem találtam ráutaló nyomot az IBM honlapján, hogy német nyelvű volt hozzá, ezért megpróbáltam az angol nyelvűt, és a kulcs jó volt hozzá.
(Megjegyzem sem a magyar corp/oem-hez sem az angol corp-hoz nem volt jó).
Aktiváláskor meg csak azt írta ki, amit eddig láttam, mikor rossz kulccsal akarod aktiválni, nem írt olyat, hogy túl sokszor vagy ilyenek. Bár erre nem esküszöm meg.
(Sokat próbálkozni sem akarok a kulccsal, nehogy amiatt tiltsák le)
Mivel IBM-nél meg tudom nézni, hogy pontosan mi volt benne, ezért tudom, hogy csak a memória lett felbővítve, egy plusz 512-es modullal.
Hát egyenlőre maradok a recovery beszerzésénél, majd ha gond van, akkor próbálkozok a microsoft support-nál. -
Sipi
addikt
válasz
eszizoli #1296 üzenetére
Javítson ki valaki hozzáértőbb, én úgy tudom, az X nyelvhez való (OEM) kulcs nem szokott menni Y nyelvvel. De ezek szerint neked mindegy, vagy eredetileg is angol volt hozzá.
Ha elfogadja, az jó. SPx nem lényeges, ha XP Pro-hoz való kulcsod van, azt bármelyik OEM XP Pro telepítőlemez elfogadja.
Aktiválásnál mit ad vissza? Közölni szokta a hiba okát is (pl. ''too many activation from this machine''). De ha nem engedi, akkor nagyon valószínű, hogy az előző tulaj csinált vele valamit... Vagy a gépben túl sok mindent cseréltek ki azóta. (Amit laptop esetében nem tudok elképzelni.)
Sipi -
eszizoli
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Sajna már nincs rajta a rejtett partíció.
Az IBM honlapján már néztem, de csak ennyi van, hogy:
Original description: P M 750, 512MB RAM, 60GB 5400rpm HDD, 14.1 1400x1050 TFT LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, Secure Chip, Fingerprint Reader, 6c Li-Ion, WinXP Pro
System details-nál:
- Operating system: Windows XP Professional
- Operating system version: 5.01
Találtam még egy ilyet is, hogy:
COA LABEL, WINDOWS XP-PROFESSIONAL EDITI
Ha ez mond valakinek valamit...
(Warranty status-nál: Location: Austria)
OEM-s Angol Windows XP Professional-t próbáltam, bár gondolom az se lenne mindegy, hogy SP1-2 van e benne, meg ilyenek. Viszont ez az OEM-s verzió a géphez kapott kulccsal feltelepült, csak aktiválni nem lehetett. Remélem nem tiltották le valamiért...
(Céges gépekhez adott OEM-s verzió)
Valószínűleg a következő lépcső a recovery CD-k beszerzése lesz, mert azzal más fjucsörhöz is hozzájutok -
Sipi
addikt
válasz
eszizoli #1294 üzenetére
Ha a korábbi tulaj nem döngölte földbe, a gépen még megvan az a rejtett hely, ahonnan az eredeti oprendszert fel tudod húzni. Bootnál Access IBM gomb megnyomása után jön elő egy oprendszer-féle, ebben kérheted a visszaállítást.
Ha német, elképzelhető, hogy német Windows lesz rajta...
A topikban rákereshetsz, többször előfordult már a recovery cédék rendelési módja.
A gépedhez adott Windows sorozatszám csak OEM típusú oprendszerhez használható. (Dobozos, Mass License, crackelt nem jó hozzá.) Felteszem, amivel próbálkoztál, nem OEM, azt többnyire géppel együtt szerzi be az ember. Az is elképzelhető, hogy a kulcs más nyelvű Winhez való.
A géped sorozatszámát megkeresheted az IBM oldalain (linket szintén találsz itt a topikban), hog ymegnézd, eredetileg milyen alkatrészekkel, szoftverekkel került eladásra. Ha angol volt rajta, mázlid van.
Mod: recovery cdről: [link]
Mod2: itt kereshetsz rá kód alapján a gépedre: [link]
Mod3: esetleg itt: [link] olvasgathatsz a recovery-vel kapcsolatos dolgokról.
Sipi
[Szerkesztve] -
eszizoli
csendes tag
Sziasztok!
Immáron én is Boldog tulajdonosa lehetek egy T43-as példánynak.
A gép eredetileg Austriai származású, német billentyűzettel.
A gépet CD-k nélkül vettem és magyar windows XP volt rátelepítve.
Szeretném felrakni rá az eredetileg hozzáadott windows-t, illetve azzal a jogtiszta key-el szeretném használni. Próbálkoztam egy angol window XP prof.-al, de nem sikerült aktiválnom a windows-t ezzel az ''eredeti'' kulccsal.
Gondolom esetleg megoldás lehetne rá a recovery CD, amelyet ha jól tudom bármely IBM szervízben, vagy disztribútornál kérhetek.
Miskolci vagyok, de szoktam Pest közelben is járkálni. Aki tud, az mondjon nekem olyan boltokat, ahol ezt a recovery-t be tudnám szerezni.
Ha esetleg van ötlet az erdeti kulcs használatához, akkor azt is szívesen várom... -
atosz
őstag
Nem egyengen elirtak vmit.
Amugy idezet az oldalukrol a Jogi utmutato szekcio alol:
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.
Mindenesetre az eredeti ar is ''relativ'' barati. -
amargo
addikt
Na ez az veszünk egyet és 400ért túl adunk rajt még így is jól járnánk!
Nem megyek bele mert fura lenne(nővéremnek a kollegájának az ismerőse), de egy edigis ismerős hívta fel a figyelmet rá.
Én is teszek egy próbát. Ennyiért.
Shadowfax lehet a pendrive olyan szar, hogy csak így tudják eladni -
amargo
addikt
[link]
jesszum ez meg mi??? -
sssent
senior tag
válasz
Gabesz5 #1282 üzenetére
Akku: ha egy ilyen formázás után nem áll helyre a töltöttség kijelzés, akkor betegeskedik az elektronika. Nem tudsz vele mit csinálni, legfeljebb cserélheted az akkut.
Ciripelés: a jelenség nem egyedi (ahogy _Jarod_ is írta), sőt nem is kizárólag a T23 csinálja. Bizonyos BIOS-ok esetén van pl. a T4x-nél is. Azon túl, hogy esetleg idegesítő, egyéb probléma nincs vele. -
Gabesz5
csendes tag
Üdv mindenkinek! Én is vagy 2 hete már boldog tulajdonosa vagyok egy t23-nak.
Lenne pár kérdésem remélem tudtok rá válaszolni. Lehet hogy nagyon amatőr kérdések lesznek mert amint látszik is újjonc vagyok és ez az első laptopom.
Az első problémám: a gépet nekem eldaták 1,5-órás aksival, ezt az időtartamot mutatja az aksi töltöttségi szintmérője, és ezt valóban teljesíti is, de amikor már csak pár perc van hátra és jelzi hog ykapcsoljam ki, akkor ez az állapot után még játszva elmegy akár játékkal is 1,5 órát!!! Ez szerintetek mitől lehet?
A másik amit megfigyeltem , de nem tudom hogy egyáltalán érdemes e megemlíteni, de azért leírom. A gond hogy a tft-nek hangja van, vmilyen nagyon halk magasfrekveciás sistergés. Ami fura hogy ez nem mindig érzékelhető, maximális fényerő mellett állóképnél nem, csak haszkrollozok meg hasonlók, kisebb fényerő esetén azonban mindig jelen van ez a sistergés.
Előre is köszi a tanácsokat válaszokat -
amargo
addikt
Ez kész.. barátnémékhez vittem egy x-micro 11grix et és 60-70%os jellel a szobában is 3-4megával másolt.. igaz aztán a jel elég hamar kezd leesni és olyan 1,3-1,5 fele áll be. De közelben hozza a 3megát is.. igaz kis időre. Fura.. Valami elvan cseszve a régi linksysekbe
-
amargo
addikt
Van mód a vinyó leállásának gyorsytéséra? gondolom powermanagement, de olyanre gondolok, hogy ha így este csak bőngések addig a kis cache ideig olvassa csak a vinyót.. hallom a hangját. Ami meg kell valani siri csendben zavaró.
-
Noja
csendes tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem, nem nagyon értek a notebook-okhoz!
Előttem van anyám céges, ezer éves ThinkPad-je (X4 UltraBase). Valamit elvarázsolt rajta, így azt írja ki, hogy ''computer locked'' és az istennek sem lehet feloldani a zárat!
A ctrl+alt+del belépésnél hiába próbálom beírni a logint, nem ír a billentyűzet. Csak hibernálni tudom, de ha újra bekapcsolom, megint ez a probléma.
Mit csináljak, hogy ismét működjön? (A megtaposás, a woodoo és a ráolvasás nem segített! -
Rez_Grof
őstag
Szerintem valmi hasonlo gondod lesz.
[link] -
Shadowfax
addikt
Ha kb 1 hétig nemfogom hurcibászni a notit, akkor mi az egészségessebb?
Vegyem ki az aksit és hálozatrol használjam?Akksival hálozatorol, vagy mindig töltsem fel és utána huzzam le a hálozatrol?
Ha van 220V a közelben, akkor én azt használom.
Ha huzamosabb ideig nem használod az akksit, akkor se muszáj kivenni a gépből, nem lesz semmi baja. Viszont ilyenkor is érdemes havona egyszer lemeríteni, majd újból feltölteni.
De az is jó megoldás, hogy kiveszed, s kb. 40%-os töltöttségi szinten, hűvös, száraz helyen tárolod. -
ans
aktív tag
BIOSban bekapcsolási, supervisor, HDD password nincs beállítva?
-
-
ans
aktív tag
A T60 kijelző mellett mi az a kidudorodás? (Jobb oldalon).
-
macikos
addikt
Egyébként T21-be jó a PC133-as RAM, csakmert eredetileg csak a T23-ba lenne, jó, de szerintetek T21 elfogadná?
-
macikos
addikt
Sziasztok!
T21-be vennék RAM-ot, azon kívűl, hogy PC133-as 144 tűs SD legyen, kell valami másra figyelni? -
dabadab
titán
Egeszen konkretan mit jelent az, hogy ''nemtudok rá windows-t telepíteni''?
-
sssent
senior tag
válasz
Deadlock #1247 üzenetére
hogyhogy ultrabay 2000 van a dock II-ben és nem ultrabay slim?
Ez a dokkoló tudtommal a T4x-nél régebbről jött. De létezik Ultrabay Slim adapter Ultrabay 2000-be: [link]
Az hogy van benne PC card hely ez azt jelenti hogy pl. egy sima hangkarit bele tudok tenni és normálisan használni?
PC Card hely alatt a 2db Type II helyet értettem (a picimaci, ami a gépedben is van)
Viszont ahogy írtam, van benne egy rövid PCI hely is. Abba rakhatsz bármit: hangkártya, VGA, TV tuner, stb. - feltéve persze, hogy nem igényel komoly hűtést. -
amargo
addikt
Nekem otthon egy Linksys WRT54GS routerem van, Bent egy Cisco AP (na ezzel nem volt gond egyedül). Otthon igaz WPA titkosítás van rajta.. Viszont 240 MHz es a gép.. lehet feljebb tolom, mert lehet még.
De igazából ettől függetlenül vinni-e kellene neki.
Lehet csak valami rosszúl állítottam be.. -
sssent
senior tag
válasz
Deadlock #1245 üzenetére
Port Replicator: Ethernet, telefon, USB (1db!), PS2 billnek ill. egérnek, DVI, VGA, soros, párhuzamos, audio in/out.
Mini Dock: ugyanaz, mint a Port Replicator csak 4 USB port van ill. adnak hozzá külső tápot.
TP Dock II: 4 portos USB hub, beépített táp, half-size PCI slot, ultrabay 2000 és PC Card helyek. -
Deadlock
csendes tag
Hello!
Valaki el tudná nekem mondani, hogy a T40-hez való portreplikátor pontosan milyen portokat, és miből mennyit tartalmaz?(leginkább az érdekelne h hány USB van rajta) illetve hogy a dokkoló mivel több ennél? köszke -
tbs
addikt
Nem konkrét notebook, de WIFI copy.
Konfig:
Asus WL-HDD, 40G, Openwrt linux, WIFI kliens konfig, WPA kapcsolat <-> Edimax MIMO Wireless Router, mac szűrés <-> WindowsXP Pro SP2.
Helyzet:
Windows a routerre kötve 3m UTP-vel. Asus cucc a szoba túlsó sarkában a könyvespolcon, ~6m, fa polcok, könyvek és egy HP tintasugaras van közte és az asztalom alatt pihenő router között. A routeren 1 cliens lóg: az Asus.
Metódus:
FarManager, ~340M Battlestar Galactica, 3. évad, 3. rész, OMIKRON.
scp, sftp -> 240kB/s
ftp -> 1.2MB/s
Konklúzió: mivel az Asus cucc processzor-limitált (124MHz), ezért az izmos streamkódolás nem megy neki. WPAval, ftp-vel tök jó.
Valamit elhallgatsz ennyire rossz performanciához.
Ha érdekel, screenshotokkal tudok bizonygatni mindent.
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
Wifiel gondolom több mindenki hazsnálja a notiját. Már több AP/router/USB-s vacakkal is próbáltam, de 500-800k másolásnál nem ment feljebb, volt, hogy 1m volt a 2eszköz egymástól.. Miért van ez? Senkinek se ment jobban?
Pere nem várom el a 3-4m át, de azért jó lenne, ha a negyedével-felével menne. -
válasz
Viktor0610 #1193 üzenetére
Mindenkinek köszönöm mégegyszer a segítséget, összejött, működik minden szuperül.
-
tbs
addikt
Gyerekek, X60. Döntöttem. Ha valami nagyon csúnya dolog nem jön közbe, akkor X60. A Dell D420-hoz képest egy tank.
Ubuntu live pici haxolással megy, hardwerek jól felismertek, külső usb meghajtóról.
Fasza! -
-
mrgames
csendes tag
hello, tud valaki 39940 ft-nál olcsóbban ''mini-dock''-ot? céget stb..? esetleg eladó valakinek? stb... használatan fél áron..
esetleg port replicator II-t, de aztmár nem szívesen.. és aztis max 15ért..
[Szerkesztve] -
chivas
tag
joestét mindenkinek
aki nemnézné a pesti forradalmat attol szivesen fogadnek tanacsokat
azlenne a gondom hogy van már 2 bt ikonom lentvan egy kék karikába feher betu meg kek karikaba piros b betu
de meg mosst se taltam semmi olyan beallitast h engedélyezhessem h a telom lassa a notit valaki valami otlet ?
elore is thx
[Szerkesztve] -
Scae [Edgar]
tag
válasz
GameSpy #1218 üzenetére
szia!
A jóöreg T21-t 2000. októberében mutatták be. Aki azt mondta neked arra a használt gépre hogy 2 év garancia van még rá, az szélhámos. Apronetről van?
Eszerint 2005. októberében kellett volna eladni. Szerintem inkább -2 év van hátha a gariból, ami viccesen hangzik pedig valóságos. 2001-es lehet a gép. De az általad feksorolt dolgokkal simán megbírkózik.
Ha érdekel van egy eladó T22-m hasonló paraméterekkel, dvd-vel, hasonló árban... A topicban olvasgatva is rájöhetsz: megbízhatóak,bírják a gyűrődést. -
ans
aktív tag
Adott egy T41, jelenleg 2x256MB memóriával, és most bővítésre van lehetőség. Felhasználás: irodai munka, net, néha autocad, végeselem programok. Az 512 MB bővítés elég, vagy inkább 1 GB (+256 MB, ami beépített)?
-
Shadowfax
addikt
válasz
GameSpy #1218 üzenetére
T21-re még két év gyári gari?
Ha ez igaz lenne, nagyon meglepődnék. Szerintem nézz ennek utána, mert a T21-es egy 2001-es modell. Ha még két év van rá, az azt jelenti, hogy egy éve került először újonnan eladásra. Mivel ez egy régi modell, nem valószínű, hogy 2001-2002 körül legyártották, és 2005-ig ücsörgött egy bolt polcán, s csak akkor került eladásra.
Kérd el a gép szériaszámát, s akkor leellenőrizheted, hogy garanciális-e még. -
GameSpy
tag
hali
T-21 est szeretnék venni 60e huffért és 850mhz 256ram 15giga winyo 8mb vid kártya..stb
Nekem Video nézésre ,netezésre//komolyabb flash lejátszás miatt érdekel hogy birja-e//, office munka , zene ..és ilyen alap otthoni használat ..természetesen a játék az nem tartozik ide..nem is áll szándékomban..
kb 2 év garancia van még hozzá..
Az is érdekelne hoyg emnyire megbizhato gép //ez alatt azt értem hogy milyen sürün viszik öket szervizbe vagy mennyire megbizhato és hüséges ?//
lényegében otthonra kéne egy laptop amit alkalom attán magammal vihetek és video-t vagy netett tudok rajta intézni..
érdemes megvenni???
-
chivas
tag
hello mindenki
jelenleg 2 bt icon van lennt nalam egy kek alapon piros b betu, egy kek alapon feher b betu ...
azer nemtudok irni meg figyelni mer veszprembe hagytam az adaptert a notihoz es merul sajna
amugy nemlehet venni ilyan ibm es adaptert amit kptam,pesten kivul ... ?
mer gondolom pesten van de en nem ott vagyok hetfon megyek vissza veszprembe es akkor majd megdumalunk mindent amugy eddig mindent ThinkPad Software Installer el tettem fel mer nalam az update ota van egy masik de az nemjo nemtudom mivan vele na majd hetfon leszek ujra es kivesezunk mindent !
mindenkinek jo , hosszu hetveget -
amargo
addikt
Nekem is fent van és jó, szerintem drivert is frissítettél(ha update-el csináltad és clikk all akkor a drivert is felpakolta). Mivel tetted fel az access-t?
Szerk:
El is felejtettem.
Ez a winyós dolgot tovább görgettem:
Nálam a hiba üzi az elején konkrétan azt jelenti, hogy nem tudja hadweresen levédeni.
Eddigi olvasmányaim alapján, a noti már képes a BIOS-t sokkal durvábban levédeni a security chip segítségével. Tehát, azzal figyelni, a BIOS-t és a winyót.. meg a többit nem tudom. így ha másik gépbe rakod a winyát és védve volt, akkor nem fogod látni. BIOS reset nem tünteti el a kóódolást itt. Pont ezt védi ez a chip.
Nagyon nem ástam bele magam, de ha tévednék, akkor valaki javítson ki.
[Szerkesztve] -
chivas
tag
most ujra kek es feher a b betu de nemtalalom azt a bealitast amit mondtal h lassam telot !
merre hol hogyan
bocsi ujnekem ez az IBM világ !
egy msn cimet nemtudnal adni velelten h ezt beallitsuk ?
[Szerkesztve] -
chivas
tag
hello !
mindenki akinek beszarik a wlan marmint h nemtudja bekapcsolni fn + f5 el azoknak irok !
en feltettem amit amigo javasolt mukodott minden rendesen es ujra feltettem az ibm access connect -progit es ujra nemjo tehat ez egy segitseg azoknak akinel mindig nemjo !
marcsak BT-t kene belonom veletlen valakinek vlami otlete?mernemjo sehogy
feltettem ezt az nemtudom milyen progit lett nekemis my bluetooth places de hiaba katintok ra ketott mintha nemmukodne vagy nemtudom valaki ? -
Shadowfax
addikt
válasz
djDanee #1208 üzenetére
Leggyorsabban így jutsz a BIOSba: F1 boot közben (míg látszik az IBM logo a képernyőn).
(Azért írtam, hogy leggyorsabban, mert az Access IBM gomb megnyomásával is (boot közben persze) el lehet oda jutni, de az előbb az R&R-t tölti be tetű lasssssan, s csak utána férsz a BIOShoz.) -
djDanee
csendes tag
Egy utolsó WLAN-os kérdés... arra gondoltam, hogy nem-e lehet hogy BIOS-ba van kikapcsolva a WLAN-om vagy ilyesmi... Lehet hülyeséget beszélek, de ez jutott eszembe. Az akadályom már csak az hogy, hogy tudok BIOS-ba lépni? (Bocsi a béna kérdéseim miatt, de még nem volt dolgom notebookkal ilyen szinten)
-
amargo
addikt
válasz
djDanee #1203 üzenetére
Akkor boltba vissza.. elsőnek megkérni, hogy keresék meg, mert te nem ismered, de annyira igen, hoyg tudd van benne wlan. Lehet, hogy csak így távolról fogyott el az ötletünk, hogy mit kellene csinálni.
Ha garis úgy is, akkor no para. Ha kiszedték belölle.. ami lehetséges''?'', akkor tudod mit kell tenni. -
djDanee
csendes tag
amargo: Sajnos nincs benne az eszközkezelőben a WLAN, ismeretlen eszközöknél sincs, és hardware keresésnél se talál...
''CALEXICO-2BG 802.11B/G WIRELESS ADAPTER YES'' Ezt az ibm oldalán a gépem serial számával lekért listából szedtem (tudom hogy mivel használtan vettem a gépem, ez nem változhat, ezt csak azért néztem meg hogy tudjam, eredetileg volt-e benne)
sssent: Igazad van, tünetessen kell átnézni a gépet...én így is mentem és átis néztem, csak egy apró figyelmetlenség volt és már megis van a baj belőle...és valószínűnek tartom hogy ezekután már nem tárt karokkal várnak majd hogy belerakhassanak a gépembe egy WLAN-t amit kihagytak ''véletlen'' belőle... nem is szeretek balhézni, de egy próbát megér talán. De addig nem szeretenék ezzel próbálkozni amíg 100%ig meg nem bizonyosodtam hogy nincs benne... -
chivas
tag
halas koszonet megoldottad a problemat
marcsak beken tudni allitani a wlant h nekejjen a madzaggal szenvedni
megeccer koszi
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- Filmvilág
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hardcore café
- 24 Hours of Le Mans
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged